GYEREK

Egy 35 éves férfinek kinéző baba a net új sztárja

„Jobban tud szakállt növeszteni, mint a legtöbb férfi.”

Megosztom
Link másolása

Az internet új sztárja nem egy híres felnőtt, hanem egy imádnivaló csecsemő, Joao Miguel, aki külsejével szinte mindenkinek elrabolta a szívét. A TikTok-on megosztott videók miatt a kisfiú váratlanul hatalmas rajongótáborra tett szert, mivel testén rendkívül sűrű és hosszú szőrzet található, amely egy felnőtt férfin is megállná a helyét.

Joao egyébként teljesen egészséges és normális babás dolgokat csinál, mint például járni és játszani tanul, de emellett a TikTok-fiókjával (@babyjoaomiguel0) több mint 100 000 követőt gyűjtött össze, és egy YouTube-csatornája is van.

Joao sűrű, barna haja, amely testét tetőtől talpig beborítja, és bolyhos arcszőrzete különös megjelenést kölcsönöz neki.

A legnagyobb figyelmet azonban a sűrű szakálla kapja, amely miatt sokan viccelődnek és megjegyzéseket fűznek a kisfiú kinézetéhez.

"Jobban tud szakállt növeszteni, mint a legtöbb férfi"

- jegyezte meg egy felhasználó.

Annak ellenére, hogy Joao kinézete különleges, a valódi ok, ami a túlzott szőrnövekedése mögött áll, még mindig nem ismert. A közösségi médiában számos elmélet merült fel, de egyesek szerint hormonfelesleg is állhat a jelenség hátterében.

@babyjoaomiguel07

♬ som original - Tal pai tal filho

A gyermekorvosok szerint a csecsemők túlzott szőrnövekedése ritka jelenség, de néha előfordul. A szakértők szerint nincs ok az aggodalomra, ha egy csecsemő ilyen jellegű szőrnövekedést tapasztal, és azt mondják, hogy általában néhány hét vagy hónap alatt eltűnik. Azonban néhány kultúrában a testszőrzet gyakrabban fordul elő, és az élet első néhány hónapja után is megmaradhat.

@babyjoaomiguel07

♬ som original - Tal pai tal filho

Forrás: The Sun


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


GYEREK
A Rovatból
Kínos: egy nő szülés közben jött rá, hogy exével és annak vajúdó feleségével kell osztoznia a szobán
Már az is elég rossz lehet, hogy ebben a helyzetben idegenekkel osztozni a szobán. De ha még pluszban kiderül, hogy nem is teljesen idegen, hanem egy ex...

Megosztom
Link másolása

Amikor Maddy Cifelli elképzelte, milyen lesz, mikor gyermeke születik, úgy gondolta, hogy szépen befekszik a kórházba a saját szobájába, ahol együtt lesz párjával, Codyval. De amikor vajúdni kezdett és megérkezett a kórházba, meglepetésszerű találkozásban volt része.

Cifelli nemrég felvett egy videót a kórházi ágyáról, ahol maszkkal az arcán látható, azonban nem is ez az érdekes, hanem a felirat, amit a videóhoz írt:

„Amikor az exed és a felesége ugyanabban a szülőszobában vannak.”
@madi_lane_ The hospital was too full for L&D at least we had a curtain😂🙌🏻 #fyp ♬ sound ni grace - BENGBENGMARCOS

Később a nő közzétett egy másik videót is, amiben elárulja a részleteket. Ebben elárulja, hogy nehéz és komplikációkkal teli terhességen van túl, így különösen odafigyeltek rá a kórházban.

„A kórházban teljes őrület volt, a sürgősségi osztály tele volt, a vajúdó- és a szülőszobák is zsúfoltak voltak. Először minden nagyszerű volt. Codyval megkaptuk a szobánkat. Nagyszerű volt, szó szerint elmondtam neki, hogy amikor legutóbb itt voltam, akkor egy szobán kellett osztoznom valakivel, és az egy borzalmas élmény volt, mert egész idő alatt csak ordított.” - mesélte.

„Aztán besétáltak, felvettük a szemkontaktust. Szerencsére volt köztünk egy függöny, de annyira kínos volt, hogy úgy éreztem, nem tudok beszélni.”

- folytatta.

@madi_lane_ Reply to @posey2010 #fyp ♬ Afterglow - Ed Sheeran

Később suttogva elmondta a férjének, hogy az exe lépett be a szobába, szerencsére azonban nem az exférje, akitől már van egy közös gyermekük, hanem egy régebbi, még középiskolás kapcsolata. Azért így is elég kínos.

A kommentekből kiderül, hogy jó páran éltek át hasonló szituációt, volt, aki rosszabbat is:

„A bátyám jelenlegi csaja és exe ugyanabban a kórházban szült, 2 ajtónyira egymástól, ugyanazon a napon. Mindkettőnek ő volt az apja.”

- írta az erős sztorit az egyikük.

„JAJ. A srácom exe volt a nővér, amikor én a kórházban voltam.” - írta egy másik.

Sokan pedig arról osztották meg a véleményüket, amivel mi is erősen egyetértünk, hogy egy ilyen helyzetben szobán osztozni egészen borzasztó dolog lehet, hála istennek, nálunk azért a kórházak legalább a szülés alatt garantálják a privát szobákat.

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása

GYEREK
Vadiúj Porschét kapott szülési ajándékként az influenszer – szerinte minden nő ezt érdemelné
És ti mit kaptatok a gyerekszülés örömére?

Megosztom
Link másolása

Sok leendő anyuka kap ilyen-olyan ajándékot a várandóssága kapcsán, időnként még a szülés után is gondolnak az anyára, ám általában ezek csak babaruhák, egy csokor virág vagy valami más babás ajándék. Nem így történt ez azonban azzal a Kamille nevű influenszerrel, aki egy vadi új Porschét kapott férjétől.

Kamille egyébként énekesnő is, de TikTok csatornája alapján sokkal inkább fényűző életmódját hirdeti, amit ez a videó is jól mutat.

Az egyik videójában ugyanis azt láthatjuk, amint terhessége vége felé járva elmennek egy luxusautó kereskedésbe, hogy Kamille megkapja a szülési ajándékát.

Angolul erre ezt "push presentnek", azaz kitolási ajándéknak hívják.

Az üzletben természetesen nem csak az autót vehették át, kaptak virágot, ajándék kártyát, babajátékot és még alkoholmentes pezsgőt is.

Kamille a videóban azt is bevallja, hogy pocakja miatt már nehezen szállt be előző autójába, ezért is volt szükség a cserére, bár annak nem nevezhetjük, mert aztán hozzáteszi, hogy nem hajlandó lemondani előző luxusjárgányáról sem.

A videó alapján Kamille határozott elképzelése, hogy ő bizony megérdemli ezt az autót, sőt véleménye szerint mindenki ezt érdemelné.

„Olyan keményen dolgoztunk! Ez az új autó egy ajándékom, amiért egy egész új embert hozok a világra!”

Videója elképesztő sebességgel terjedt el, már több mint 1,9 millió megtekintésnél jár és persze több vicces hozzászólás is érkezett.

„Az én szülési ajándékom egy olyan gyerek volt, aki 2 éves koráig éjszakánként 5-7-szer ébredt fel” – írta az egyik ironikusan.

Egy másik aztán hozzátette, hogy szülés után egy párnát kapott, amire az volt írva, hogy „szuper anya”.

A videót itt lehet megnézni:

@kamilleofficial YASSSS!!! What I deserve! All thanks to God!! I’ve worked so hard & it’s a beautiful thing to enjoy the rewards. Baby push present yayyyyyyy #porsche ♬ original sound - KAMILLE

Forrás: The Sun


Megosztom
Link másolása


GYEREK
20 évesen már 3 gyermekes anya volt, ezért gyakran belekötnek a kommentelők
Volt olyan hozzászóló, aki szerint nem volt jó ötlet gyerekfejjel gyereket vállalni, más meg azt kérdezte, hogy mind a három gyereknek ugyanaz-e az apja. A 21 éves tiktokker szerint ő gyereknevelésre termett.
Sassy - sassy.hu
2023. november 11.


Megosztom
Link másolása

Szülőnek lenni nagyszerű, ám időnként stresszel, nehézségekkel, folyamatos éberséggel és készenléttel járó feladat.

Különösen, ha több gyermekünk is van. Különösen, ha azok még kicsik, és nem el kell őket látni. És főleg, ha valakinek már 21 évesen három kisgyermeke van.

Vanity, egy külföldi vlogger, aki maga is nagy családból származik (tízen vannak testvérek), 18 évesen szülte első gyermekét, Greysont. A következő évben adott életet második gyermekének, Naliának, harmadik gyermeke, és húszéves volt, amikor megszületett a harmadik gyermeke, TJ.

A 222 éves, három gyermekes anya TikTokon osztja meg a gondolatait, érzéseit, a mindennapjaikban adódó kihívásokat. Arról is posztolt, milyen arcot vágott, amikor megtudta, hogy szülés után nyolc héttel újra terhes lett, és időnként válaszol a kommentelők kérdéseire is.

Akik azért kóstolgatják rendesen az életkora és a 3 gyerek miatt. Volt olyan hozzászóló, aki szerint nem volt jó ötlet gyerekfejjel gyereket vállalni, más meg azt kérdezte, hogy mind a három gyereknek ugyanaz-e az apja. Más meg azt írat, előbb férjhez kellett volna mennie, és csak azután gyereket csinálni.

Íme, egy nem túl kedves kommentelőnek adott válasz:

@mamavanityyy Replying to @Wrath ♬ original sound - 🤷‍♀️

Ezekre Vanity elég türelmesen válaszolgat.

A fiatal nőnek a meggyőződése, hogy arra született, hogy gyerekeket hozzon a világra és gondoskodjon róluk. Bár van szakmája, az anyaságot tartja fő hivatásának.
@mamavanityyy Mommy content..??? ❤️❤️❤️! #fyp ♬ original sound - Alpha Family


Megosztom
Link másolása


GYEREK
Videó: cuki vagy szörnyű és hátborzongató ennek az apának a hajvágós trükkje?
Mutatjuk a teljes videót az ötletes hajvágásról.
Sassy - sassy.hu
2023. november 22.


Megosztom
Link másolása

Népszerű lett egy videó a közösségi platformokon.

Ezen az látható, ahogyan egy apa dobozba teszi a kisgyerekét, a dobozt leszigszalagozza, majd így vágja le a kicsi haját.

Sokaknak tetszik az ötlet. Te is köztük vagy? Szerinted is cuki? Vagy te úgy gondolod, hogy ez durva és hátborzongató?

Íme, a videó:


Megosztom
Link másolása