LIFE

  „Szeretem az önálló nőket” – 10 mondat, ami jelzi, hogy olcsójános pasiba futottál bele, ezért menekülj

  A párkapcsolati influenszer szerint ezek a pasik csak spórolni akarnak rajtad, kapni, miközben te csak adsz.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 06.


  Megosztom
  Link másolása

  Anna Bey egy svéd-orosz származású, egykori reality sztárból "nőtte ki magát" a Youtube egyik legnépszerűbb párkapcsolati- és női elegancia-szakértőjévé. Több, mint 1,2 milliós követőtáborával habozás nélkül osztja meg olykor meglehetősen meghökkentő, vagy éppen megbotránkoztató nézeteit a párkeresésről, a nők önbizalmáról, a férfiakról.

  Az egyik legnépszerűbb videójában 10 klisét, azaz férfi-közhelyet sorol fel amelyet csak "olcsójánosok" és "potyázók" mondanak Anna szerint. Tehát ha ezt hallod egy pasitól, akkor előbb vágj vissza neki (Anna azt is megmondja, hogyan), azután pedig jobb, ha menekülsz, hacsak nem te szeretnéd őt egy életen át eltartani.

  1. "Szeretem az önálló nőket."

  A válasz: "Én pedig a férfias pasikat, akik szeretik kényeztetni a barátnőjüket. Akikben van annyi tartás, hogy istennőként kezeljenek egy nőt, még akkor is, ha nem kőgazdagok. Ez nem a pénzen múlik, hanem a hozzáálláson. Nincs annél szexibb, mint egy férfi, aki szeret gondoskodni a barátnőjéről."

  2. "Az előző barátnőm kihasznált, csak a pénzem kellett neki."

  A válasz: "Akkor már tudod, hogy érezzük magunkat mi nők, amikor csak szexre használnak minket. Amikor egy pasi remekül elvan velünk, anélkül, hogy a legkisebb elkötelezettséget vagy törődést mutatná felénk. Igen, ilyen az, amikor csak elvesznek tőlük, és nem adnak semmit. Mi, nők, jól ismerjük ezt az érzést."

  3. "Ezen a randin én fizetek, a következőn meg te, oké?"

  A válasz: "Tessék? Ha nekem kell a következő randit fizetni, akkor nem lesz következő randi."

  4. "Nem szeretem az anyagias nőket."

  A válasz: "Én meg nem szeretem a zsugori pasikat. Évezredek óta belénk van kódolva, hogy a pasik vadászok, a nők gyűjtögetők. És a pasikat a mai napig dicsérik, elismerik, hogy "vadászgatnak", a nőket meg elítélik, kárhoztatják, hogy "gyűjtögetnek". Kissé kettős ez a mérce, nem? Attól, hogy egy nő elvárja, hogy egy férfi anyagilag is invesztáljon a kapcsolatba, miért lesz rögtön pénzéhes aranyásó?"

  5. "Ha egyenjogúságot akartok, miért a férfi fizessen többet?"

  A válasz: "Egyenjogúságot akarunk, de ez nem jelenti azt, hogy mindenben egyenlőek is vagyunk. Ez rossz értelmezése a feminizmusnak. A világon mindenütt ismert statisztika, hogy a nők ugyanazokban a munkakörökben kevesebbet keresnek a férfiaknál. Emellett a nők sokkal többet invesztálnak abba, hogy jól nézzenek ki (fodrász, kozmetikus, körmös, ruhák), mint a férfiak. A nők higiéniai és kozmetikai költségei is magasabbak, ha pedig szülnek, egy időre teljesen kiesnek a munkából. Persze nem várjuk el, hogy a pasink teljesen eltartson minket, de az előbb felsoroltakért kompenzália kell."

  6. "Nem akarok olyan nőt, aki teljesen tőlem függ."

  A válasz: "Én sem akarok teljesen függni egy férfitól. Az invesztálás legyen fifty-fifty. De ha például én mosok-főzök, és többnyire én vagyok a gyerekekkel, akkor miért is én fizessek? Akkor felezzük a házimunkát is, nem?"

  7. "Csak nem azt várod, hogy fieztést adjak neked azért, amiért velem vagy?

  A válasz: "Hát ilyen szépen még nem neveztek prostinak."

  8. "És te mit teszel le az asztalra?"

  A válasz: "Ezt most komolyan kérdezed?"

  9. "Csak a pénzemért vagy velem?"

  A válasz: "És te? Csak a szexért? Vagy a külsőmért? Vagy azért, mert jól főzök? Vagy mert kimosom a gatyáidat? Kétségeid vannak velem kapcsolatban? Hát....képzeld, nekem is veled kapcsolatban."

  10. "Követelőző vagy."

  A válasz: "OKé, akkor mondhatom én is ezt neked, amikor legközelebb szexet akarsz, mikor hulla avgyok, vagy megrendeled a pörköltet tőlem vacsorára, vagy elvárod, hogy én vásároljak be minden nap?"

  Anna Bey szerint természetesen egy kapcsolatból mindkét félnek ki kell vennie a részét, nem élősködő aranyásókat meg luxusfeleségeket akar "nevelni" a nőkből. De úgy gondolja, hogy a mai világban egy nő sokkal többet invesztél egy kapcsolatba, teljesen ingyen, mint egy férfi. És ezt egy férfi azzal kompenzálhatja, hogy úriemberként viselkedik, és a lehetőségeihez mérten anyagilag is segíti a kapcsolat működését.

  Címkép: Pixabay

  Forrás: Anna Bey/Youtube


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Ebben a három csillagjegyben nem lehet megbízni
  Ne áruld el nekik a titkaidat!

  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor hallhatjuk, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb dolog a bizalomnál – és ez nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a baráti viszonyokra, sőt még a családtagokra is igaz. Azt viszont, főleg a mai világban, már elég nehéz eldönteni, hogy megbízhatunk-e a másikban vagy sem. Nos, ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes lehet az asztrológiához fordulni: az egyes csillagjegyek ugyanis gyakran hordoznak hasonló személyiségjegyeket, így ez jó kiindulópontot jelenthet.

  A következőkben a három legkedvégé megbízható állatövi jegyet mutatjuk be: ha épp valamelyikükkel van dolgod, akkor érdemes jól átgondolni, hogy mit osztasz meg vele!

  3. Kos

  A kosoknak van egyfajta természetes ambíciójuk a sikerre, azaz: egy belső tűz hajtja őket, hogy mindig, mindenben a legjobbak legyenek. Ez egyben azt is jelenti, hogy tűi őket a versenyszellem, így semmi és senki nem állhat az útjukba, ha éppen el akarnak érni valamit. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor azt piszkos eszközökkel is képesek félreállítani.

  2. Ikrek

  Az Ikrek jegy szülötteire az jellemző leginkább, hogy nagyon szociálisak, imádnak társaságban lenni és népszerűek is. Emiatt persze könnyen be is olvadnak bármilyen társaságba, ami azt is jelenti, hogy állandó változtatgatják a véleményüket és a hangulatukat. Éppen ezért igen nehéz olvasni bennük: soha nem tudhatjuk, hogy igazából mire gondolnak. Tehát, ha valamilyen fontos kérdésben bíznád magad egy Ikrek jegyűre, gondold át újra!

  1. Nyilas

  A nyitott, barátságos, közvetlen Nyilas egyfolytában csapong. Hajlamos gyakran váltogatni a baráti társaságait, a karrierjét, sőt, még a lakhelyét is – ez teszi őket igazán egyedivé. Ugyanakkor, ha az élet nagy dolgairól van szó, kissé hajlamosak könnyelműnek lenni. Gyakran beleütik az orrukat mások dolgába és nem képesek titkot sem tartani. És bár az ember minden helyzetben számíthat rájuk, a titkait biztosan nem fogják megtartani.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LIFE
  Kiborultak a netezők az esküvői videón, amelyen a szertartás elején a szomszéd hangosan elkezdi nyírni a füvet
  Az ifjú pár a saját hangját se hallotta, a szomszédasszony meg csak zúgatta a fűnyírót.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan felháborította a TikTok és a Reddit népét az az esküvői videó, amelyet egy elkeseredett menyasszony posztolt - számol be róla a YourTango. A fiatal nő elmondása szerint vőlegényével úgy döntött, hogy a szertartást a házuk előtti, hatalmas előkertben tartják meg. Arrafelé nincsenek kerítések, így a szomszédok is láthatták, amint a ház előtti napokban előkészítik a ceremóniát, a virágfüzér-kaput és a székeket a vendégeknek.

  Ezért sokkolta annyira a násznépet és természetesen a házasulókat, amikor abban a percben, hogy a menyasszony romantikus zene kíséretében odasétált a vőlegényéhez és a paphoz, a szomszéd házban lakó nő teljes erőből felzúgatta a fűnyírógépet, és elkezdte nyírni a háza előtti pázsitot.

  "Az egész esküvői ceremónia alatt folytatta. A saját házassági eskünket se hallottuk tőle. És jól tudta, mit csinál, pár méterre volt tőlünk, látta, hogy épp esküvő zajlik. Nem mentem oda, mert féltem, hogy lecsapom, és nem akartam ezzel elrontani az eküvőm napját. Na nem mintha nem romlott volna el így is" - panaszolta az ara.

  A kommentelők többsége felháborodott.

  "Kiben van ennyi rosszindulat, hogy ilyet csináljon? Nem bírta ki azt az egy órát? Elképesztő, milyen undorító emberek vannak."

  "Szándékosan tönkretenni valakinek az esküvőjét...aljas húzás. Nézni is rossz."

  De akadta olyanok is, akik az ifjú párt hibáztatták. Szerintük nem volt jó ötlet otthon tartani az esküvőt, vannak erre elkerített helyek, ahol senki sem zavarja őket. Mások szerint pedig a szomszédasszonynak is van igazsága: talán elfoglalt ember, aki nem igazíthatja a napi teendőit és a ház körüli munkáit a szomszéd esküvőjéhez.

  @vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  „Önző, gazdag ribancnak neveztek” – Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét
  A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

  “Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

  Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

  “Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

  A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozni.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  Videó - Családi tömegverekedés tört ki egy szülinapi bulin egy e-cigiért
  Az 50. születésnap hatalmas családi verekedésben tört ki.

  Megosztom
  Link másolása

  A családi összejöveteleken gyakran tör ki veszekedés, azonban ez a brit család most mindenen túltett. Egy e-cigi miatt hatalmas verekedésbe fulladt a szülinapi buli - számolt be róla a Sun.

  Lisa Keegan éppen 50. születésnapját az ünnepelte családja és ismerősei körében, amikor kitört a dráma. A 40 éves barátja, Adam elvette az e-cigarettáját az egyik tinédzsertől.

  Lisa lányának barátja, az 52 éves Tony ezután a segítségére sietett, a vita pedig elfajult és kitört a pokol.

  A drámai felvételeken látszik, ahogy a két férfi részegen a földön kapálózik, miközben próbálják megütni egymást.

  A születésnapos Lisa ezután közbelépett, hogy szétválassza a párt, csakhogy Tony véletlenül őt is megütötte.

  Hallani lehet, a videón, ahogy azt kiabálja, hogy "nem, te bántalmazol engem", mielőtt a lánya, Colleen elesik egy székben. A dühös Lisanak ezután sikerül szétválasztania a verekedőket, de a feldühödött Tony ekkor megragad egy széket, hogy riválisára szegezze.

  Az őrületes videó itt tekinthető meg.

  Végül a helyi rendőrség sietett a helyszínre, hogy megállítsa a zűrzavart.

  „Csak egyszer vagy 50 éves, és ezt a születésnapot biztosan nem fogom elfelejteni! Káosz volt”

  - nyilatkozta Lisa az eset után bulijáról.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk