LIFE

  A plus size lány először ment bikiniben a strandra, MINDEN reakciót leírt

  Azt, hogy ki vette észre először, ki sajnálta, ki szólt be, és ki volt kedves. Nagyon tanulságos.
  Sassy - sassy.hu
  2019. március 19.


  Megosztom
  Link másolása

  MysticalRaven

  Marie Southard Ospina, kétgyerekes anyuka, és sikeres plus size blogger a Bustle-nak írta meg őszinte tapasztalatait arról, mi is történt pontosan, amikor életében először klasszikus (tehát nem magasan szabott derekú) bikiniben merészkedett ki a strandra. Tanulságos megfigyeléseket tett, íme néhány részlet az írásából.

  "Soha életemben nem mertem klasszikus bikinit felvenni, még amikor suliba jártam, és a mostani alakomhoz képest vékonyabb voltam, akkor sem. A szexi fehérneműktől is irtóztam, annyira féltem, hogyan nézek majd ki bennük. De aztán legyőztem a félelmemet, és bikiniben kisétáltam a strandra. Mint egy detektor, úgy figyeltem az emberek reakcióit."

  "Nézzük először a párokat. A legtöbb rosszalló, sőt becsmérlő pillantást, és kaján összesuttogást egyértelműen fiatal pároktól kaptam. És érdekes: MINDIG a fiúk szúrtak ki, ők hívták fel a barátnőjük figyelmét rám, a lányok talán észre se vettek volna. Az volt a benyomásom, mintha ezek a fiatal fiúk kifejezetten sértve érezték volna magukat a látványomtól."

  "A kicsit 'felnőttebb', vagy már középkorú, idősebb párokkal teljesen más volt a helyzet. Ők kifejezetten kedvesen, sőt bátorítóan néztek rám. Úgy gondolom, az idő múlásával az emberek nagy része toleránsabb, együttérzőbb lesz másokkal, nem ítélkezik azonnal."

  "Meglepetésemre jócskán belebotlottam más, bikinis ducinőkbe is. Nem is vagyunk olyan kevesen. Ilyenkor mindig összenéztünk, és egymásra mosolyogtunk. Klassz volt megtapasztalni a nők közötti szolidaritást, hiszen mi pontosan megértjük egymást, tudjuk, hogy a másik min megy keresztül."

  "Összességében az volt a benyomásom, hogy tulajdonképpen alig volt ember, aki észrevett volna. Mármint hogy duci vagyok. Pedig tényleg figyeltem. Úgy látom, mi, ducinők annyira félünk az előítéletektől, hogy túlreagáljuk, túlparázzuk azt, hogy az emberek mit fognak szólni, ha meglátják a hurkáinkat. Hát...néhány csőlátón kívül, aki nem tűri, ha valaki eltér az átlagostól, az emberek többsége nem is szól semmit. Elvegyültem, mint bárki más.

  Ezért csak azt tudom mondani minden nőnek: nyugodtan vedd fel azt, ami neked tetszik, ne aggódj a reakciók miatt. Épp ezzel erősíted az elfogadást - magadban is, másokban is."

  This might sound dramatic, but wearing a low-rise two-piece bikini to the beach is one of the most nerve-wracking things I have ever done. In a way, I have never felt quite so vulnerable and so on display. I've never felt like my "imperfections" were so completely out there for the world to see. A social experiment for @bustle led me to purchase my first ever itsy, bitsy chunkini and take to the open beach in Mayorca to gage people's reactions. I won't lie. There was some fat phobia, and a few years back it would have been enough to make me burst into a puddle of tears. But there were also some encouraging moments... And that kind of made it worth it. Surprisingly, those moments made me feel far more comfortable than I ever could have dreamed. If you want to read all about it, please head over to the fashion page anytime ☺️❤️☺️ #plussize #plussizemodel #plussizebeauty #plussizeblogger #plussizefashion #psblogger #effyourbeautystandards #honoryourcurves #celebratemysize #loveyourself #loveyourcurves #fatty #fatpos #fatpride #fatshion #fashionblogger #fashion #bodypos #bodypositive #fatkini

  453 Likes, 82 Comments - Marie Southard Ospina (@mariesouthardospina) on Instagram: "This might sound dramatic, but wearing a low-rise two-piece bikini to the beach is one of the most..."

  I try to be honest about how difficult being a first-time mom has been because I wish people had been more honest with me about it. I didn't anticipate just how hard finding balance between mom-me and old-me would actually be, nor did I fully conceptualise what the lack of sleep would do to my body and spirit. But sometimes, in doing so, I forget that the year I've had with this little girl has also been one of the best of my life. One of the hardest, no doubt. But one of the best. These days, Luna can laugh. Say a couple words. Understand even more in Spanish and English. Play pretend. Cuddle and give kisses. Wrinkle her nose at things she doesn't like (in this case, a sudden hail shower). She loves dogs, books, and music, and she already seems to have so much of both Pad and me in her. I don't know if it's the week of illness making me extra emotional, but I'm feeling grateful for the direction my life has taken. No matter how unexpected, alienating, confusing, and exhausting it can be sometimes, it's also filled with a lot of joy. . . . . . . . #motherhood #motherdaughter #momlife #blogger #fashionblogger #psfashion #babygirl #parenthood

  846 Likes, 51 Comments - Marie Southard Ospina (@mariesouthardospina) on Instagram: "I try to be honest about how difficult being a first-time mom has been because I wish people had..."

  MysticalRaven (Fotó: Marie Southard Ospina/Instagram)


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Tudd meg fél perc alatt, hogy mutatod-e a totális kiégés 4 legfontosabb jelét
  Dr. Julie Smith pszichológus a TikTokon sorolta fel a "vészcsengő-jeleket."
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 24.


  Megosztom
  Link másolása

  Biztos ismered a mondást, hogy egy embernek néha nem árt leülnie egy kicsit, és megvárni, amíg a lelke "utoléri" őt. A mai világ annyira pörög, és benne te is, hogy sokszor észre sem veszed, hogy a lelked egyszerűen nem bírja szuflával a rengeteg történést, és kiégsz. Ez pedig nagyon veszélyes, mert a tartós kiégés depresszióba, pánikbetegségbe vagy valami konkrét, szervi betegségbe torkollhat.

  Dr. Julie Smith pszichológus egy mindössze fél perces TikTok videóban hívta fel a figyelmet arra a négy, legriasztóbb jelre, amelyek bombabiztosan mutatják, hogy ki vagy égve, vagy legalábbis vészesen haladsz felé. Íme a jelek, vajon észleled magadon?

  1. Irritált vagy. Többet veszekszel a pároddal, barátaiddal, kollégáiddal. Ok nélkül a plafonon vagy, olyasmi is idegesít, ami korábban nem.

   

  2. Mindent halogatni kezdesz. A legegyszerűbb, leghétköznapibb teendőket is, mert még azok is túl soknak, iszonyatosan leterhelőnek tűnnek.

   

  3. Elhanyagolod magad. Mozgás, diéta, személyes higiénia, szépségápolás. Kevésre, vagy nullára csökken. Egyszerűen nincs erőd rá.

   

  4. Egyszerre vagy fáradt, és idegesen élénk. Álmos vagy, de képtelen vagy egy jót aludni. Belül vibrálsz, a kimerültség képtelenné tesz arra, hogy valódi, nyugalmi állapotba kerülj.

  @drjuliesmithI see the last one the most 🔥♬ original sound - Dr Julie Smith - Psychologist

  Dr Julie Smith/TikTok

  The Sun


  Megosztom
  Link másolása