GYEREK

A cicitapaszból dollármilliárdossá vált nő kitálal: ezért tervez egyedül gyereket

A férfiak egyszerűen visszautasítják őt, mégpedig azért, mert rengeteg pénze van.

Megosztom
Link másolása

Bianca Roccisano testvérével együtt indította el a Booby Tapes nevű céget, amely egy hatalmas piaci rést talált meg: hölgyeknek kezdtek el készíteni melltapaszt, így nagyon megkönnyítették azok dolgát, akik nem akarják, hogy a mellbimbójuk a legváratlanabb helyzetekben bukkanjon ki a ruhájuk mögül.

A cégével dollármilliomossá váló üzletasszony nemrég őszintén vallott a magánéletéről a The Project című műsorban: Bianca elismerte, hogy nagyon nehezen találja meg a szerelmét, mert a férfiak furcsán néznek rá a rengeteg pénze miatt.

Szerinte a férfiak egyszerűen nem akarnak olyan nővel randizni, akinek sokkal több pénze van, mint nekik. Az üzletasszonynak legalábbis csak ilyen tapasztalatai vannak: elmondják neki, hogy mennyire csodálatos nő, de aztán úgy folytatják, hogy

„Soha nem tudnék megbarátkozni azzal, hogy többet keresel, mint én...”

A nő azt is elmondta, hogy ezek a férfiak nem is igazán félnek tőle.

Így aztán a 37 éves Bianca kitalálta, hogy egyedülálló anyaként tervezi a gyerekvállalást, és mesterséges megtermékenyítéssel hozza majd világra a kisbabáját.

A Daily Mail ausztrál kiadásának nyilatkozva Bianca elmondta, hogy nem volt olyan könnyű meghozni ezt a döntést, és neki is vegyes érzései vannak a mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatban, de egyszerűen nem volt más választása.

Ő sem gondolta volna soha, hogy egyedül kell majd felnevelnie egy gyermeket.

Az üzletasszony azonban nem zárta ki annak lehetőségét, hogy egyszer majd valamikor megtalálja az igazit.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


GYEREK
Pszichológus az anyákról: „Nagyon sokan akár két órát is pörgetik naponta a social médiát”
Nagyon nem mindegy, hogy milyen tartalmakat fogyasztanak, és hogy tudatában vannak-e annak, hogy milyen hatással lehet ez rájuk.

Megosztom
Link másolása

A legtöbb nőnek van valami elképzelése a gyerekkérdésről, hányat szeretne, mi lesz a nevük, hogy néznek majd ki, hogyan fogja őket nevelni. Aztán persze a való élet ezzel nem foglalkozik, és a legtöbbször a közelébe se érünk annak, amit elképzeltünk.

A másik oldalról pedig ott van ez az anyaság nevű dolog, amiről mindenki folyton mondogatja, hogy milyen nehéz, de amíg a saját bőrödön nem tapasztalod, egyszerűen nem hiszed el, hogy ez tényleg brutál nehéz.

Ezekről a kérdésekről faggatták Kovács Orsolya, pszichológust az RTL Reggeli műsorában, ahol el is mondta, hogy sokan valójában nem készülnek fel az anyaságra, hiszen ez nem egy olyan dolog, amit tanítanának a nőknek. Pedig kéne. De persze a gyereknevelés esetében főleg, mindig ott vannak az elvárások, amit vagy a külvilág vagy mi magunk támasztunk magunk felé, és amiknek borzasztó nehéz kevés tudással megfelelni.

Mint mindig, ebben az esetben is nagyon fontos beszélni az érzéseinkről, és dolgozni velük.

Ha valami nem alakul vagy alakult úgy, ahogy szerettük volna - legyen az terhesség, szülés vagy maga a gyereknevelés - érdemes kimondanunk, és megbirkóznunk azzal az érzéssel, hogy ez bizony nem volt jó.

A pszichológus azt is elmondta, hogy sok anya a közösségi médiában keresi a válaszokat, pláne mondjuk az első gyerekes anyukák esetében, ezért óriási felelősség, hogy ki mit ír le, na meg, hogy mit olvasunk el.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása

GYEREK
Dallos Bogi megmutatta a terhespocakját – gyönyörű kismama, csak úgy ragyog
Puskás Petivel repesve várják a baba érkezését.
Sassy - sassy.hu
2023. május 22.


Megosztom
Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy az ismert énekes-zenész sztárpárnak gyermeke lesz.

Puskás Peti és Dallos Bogi ezekkel a szavakkal jelentette be, hogy babát várnak:

háttérszín kiemelés

„A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk kisbabánk”

Bogi ezután részt vett a Petőfi TV egyik műsorában is, ahol elárulta, hogy gyerekként sokan szekálták magassága és testalkata miatt, de azóta sikerült megszeretnie saját magát, és ebben sokat segített neki férje, Puskás Peti.

Azóta megmutatta kerekedő pocakját, és azt is elárulta, milyen nemű lesz a gyermekük.

A folytatásért kérjük, lapozz:Megosztom
Link másolása


GYEREK
A Rovatból
Cuki videón a havat lapátoló totyogó, akit semmi sem állíthat meg
Szuper aranyosan és lassan áll fejre a nagy munkában, de ez sem zavarja meg, miután apja egy mozdulattal talpra állítja, ugyanúgy folytatja.
Sassy - sassy.hu
2023. május 19.


Megosztom
Link másolása

Vicces videó kering a neten, amiben egy 1-2 év közötti kisfiú éppen segít az apukájának havat lapátolni.

Ezek a kis totyogósok amúgy is úgy néznek ki ennyi réteg ruhában, mint a Michelin-gumiemberke. Ráadásul még alapból bizonytalan kicsit a járásuk, ezek a vízálló, meleg overálok pedig egyáltalán nem könnyítik meg a dolgukat.

A kisfiúnak azonban ez mind nem szegi kedvét, egy gyerekekre méretezett hólapáttal - ami még így is túl nagy neki - minden erejét bevetve próbálja arrébb tolni a fehér havat, míg mellette az apukája érdemben el is végzi a munkát.

Látszik a küzdelem, ahogy a kisfiú próbál talpon maradni a csúszós felületen, a rengeteg ruhában, miközben tolja a lapátot, ám az egyik pillanatban egyszer csak előre dől, és gyakorlatilag lassított felvételben konkrétan fejre áll.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra és a videóra, lapozz!Megosztom
Link másolása


GYEREK
A Rovatból
Tóth Gabit sokkal jobban megviselte ez a sok változás az életében, mint azt sejtette volna
„Belepusztulok, hogy nem hiányzom neki” – érzelmes, lelkeket megérintő posztban számolt be az énekesnő az elmúlt napok eseményeiről.
Sassy - sassy.hu
2023. május 22.


Megosztom
Link másolása

Több változás is történt Tóth Gabi és családja életében az elmúlt hónapokban.

Többek közt elköltöztek Szentendrére, és hatalmas munka volt a felújítás, azt gondolták, hamarabb beköltözhetnek a házukba.

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet...”

- írta akkor az énekesnő a blogjában.

De a legnagyobb változások a kislányával kapcsolatosak.

A folytatásért kérjük, lapozz!Megosztom
Link másolása