GYEREK

13 perc vajúdás után, a fürdőszoba padlóján adott életet babájának a CNN egyik műsorvezetője

Kasie Hunt és férje, Matt Mario Rivera császármetszésre készültek, de terveik egy pillanat alatt füstbe mentek, miután a nő mindössze 13 percig vajúdott.

Megosztom
Link másolása

A CNN műsorvezetője, Kasie Hunt hozzászokhatott ahhoz, hogy napi szinten közvetítse a világ legfrissebb híreit, de második gyermeke születése minden elképzelését felülmúlta. Kislánya, Grey Hunt Riviéra ugyanis március 1-jén, elképesztő gyorsasággal látta meg a napvilágot.

Kasie pénteken három intim fotót osztott meg Instagram követőjével a szülésről. Az elsőn a híradós műsorvezető a fürdőszoba padlóján ülve, újszülött kislányával a karjában látható, miközben a mentőszolgálat egyik tagja próbál segíteni.

A második képen már a sugárzó család, a frissen sült, kétszeres anyuka és apuka, valamint a bepólyált kisbaba van, immár a kórházban, majd az utolsó fotón azt is megmutatja, ahogy az újdonsült nagy testvér először találkozik kishúgával.

Kasie ezt írta: „ÜDVÖZÖLTE MAGÁT A VILÁGBAN: A férjem @mattmrivera és én örömmel mutatjuk be lányunkat, Grey Hunt Riverát - bár igazából ő mutatta be magát.”

„Grey-t apa hozta világra a fürdőszoba padlóján 13 perc vajúdás után, mielőtt még időnk lett volna tárcsázni a 911-et, és 24 órával azelőtt, hogy a tervek szerint császármetszéssel érkezett volna.”

„Annyira hálásak vagyunk a @dcfireandems csapatának, akik átbeszélték velünk a hihetetlenül intenzív pillanatokat, mielőtt az első lélegzetvételeket megtette, és akik perceken belül megérkeztek, hogy biztonságosan kórházba szállítsák az anyát és a babát. A nagy testvér, Mars nem is lehetne büszkébb, mi pedig nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy négytagú család leszünk.”

Matt, az NBC News producere és Kasie 2017. május 6-án házasodtak össze a virginiai Stanleyben található Shenandoah Woodsban, mielőtt a pár 2019 szeptemberében életet adott első gyermekének, Marsnak.

2021 októberében Kasie egyébként átesett egy négyórás műtéten, melynek során sikeresen eltávolítottak egy jóindulatú agydaganatot, írja a Mirror.

A beavatkozás egyéves évfordulóján a híradós a Twitteren azt írta :

„Ma van egy éve, hogy az agyműtétem @PennMedicine eltávolított egy agydaganatot.”

„Ma már alázattal mondhatom, hogy teljesen egészséges vagyok, és fizikailag úgy élhetem az életemet, mintha ez soha nem történt volna meg. De nem tudom úgy élni az életemet, mintha sosem történt volna meg. Nagyon sokat tanultam.”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


GYEREK
Pszichológus az anyákról: „Nagyon sokan akár két órát is pörgetik naponta a social médiát”
Nagyon nem mindegy, hogy milyen tartalmakat fogyasztanak, és hogy tudatában vannak-e annak, hogy milyen hatással lehet ez rájuk.

Megosztom
Link másolása

A legtöbb nőnek van valami elképzelése a gyerekkérdésről, hányat szeretne, mi lesz a nevük, hogy néznek majd ki, hogyan fogja őket nevelni. Aztán persze a való élet ezzel nem foglalkozik, és a legtöbbször a közelébe se érünk annak, amit elképzeltünk.

A másik oldalról pedig ott van ez az anyaság nevű dolog, amiről mindenki folyton mondogatja, hogy milyen nehéz, de amíg a saját bőrödön nem tapasztalod, egyszerűen nem hiszed el, hogy ez tényleg brutál nehéz.

Ezekről a kérdésekről faggatták Kovács Orsolya, pszichológust az RTL Reggeli műsorában, ahol el is mondta, hogy sokan valójában nem készülnek fel az anyaságra, hiszen ez nem egy olyan dolog, amit tanítanának a nőknek. Pedig kéne. De persze a gyereknevelés esetében főleg, mindig ott vannak az elvárások, amit vagy a külvilág vagy mi magunk támasztunk magunk felé, és amiknek borzasztó nehéz kevés tudással megfelelni.

Mint mindig, ebben az esetben is nagyon fontos beszélni az érzéseinkről, és dolgozni velük.

Ha valami nem alakul vagy alakult úgy, ahogy szerettük volna - legyen az terhesség, szülés vagy maga a gyereknevelés - érdemes kimondanunk, és megbirkóznunk azzal az érzéssel, hogy ez bizony nem volt jó.

A pszichológus azt is elmondta, hogy sok anya a közösségi médiában keresi a válaszokat, pláne mondjuk az első gyerekes anyukák esetében, ezért óriási felelősség, hogy ki mit ír le, na meg, hogy mit olvasunk el.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása

GYEREK
Dallos Bogi megmutatta a terhespocakját – gyönyörű kismama, csak úgy ragyog
Puskás Petivel repesve várják a baba érkezését.
Sassy - sassy.hu
2023. május 22.


Megosztom
Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy az ismert énekes-zenész sztárpárnak gyermeke lesz.

Puskás Peti és Dallos Bogi ezekkel a szavakkal jelentette be, hogy babát várnak:

háttérszín kiemelés

„A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk kisbabánk”

Bogi ezután részt vett a Petőfi TV egyik műsorában is, ahol elárulta, hogy gyerekként sokan szekálták magassága és testalkata miatt, de azóta sikerült megszeretnie saját magát, és ebben sokat segített neki férje, Puskás Peti.

Azóta megmutatta kerekedő pocakját, és azt is elárulta, milyen nemű lesz a gyermekük.

A folytatásért kérjük, lapozz:Megosztom
Link másolása


GYEREK
A Rovatból
Cuki videón a havat lapátoló totyogó, akit semmi sem állíthat meg
Szuper aranyosan és lassan áll fejre a nagy munkában, de ez sem zavarja meg, miután apja egy mozdulattal talpra állítja, ugyanúgy folytatja.
Sassy - sassy.hu
2023. május 19.


Megosztom
Link másolása

Vicces videó kering a neten, amiben egy 1-2 év közötti kisfiú éppen segít az apukájának havat lapátolni.

Ezek a kis totyogósok amúgy is úgy néznek ki ennyi réteg ruhában, mint a Michelin-gumiemberke. Ráadásul még alapból bizonytalan kicsit a járásuk, ezek a vízálló, meleg overálok pedig egyáltalán nem könnyítik meg a dolgukat.

A kisfiúnak azonban ez mind nem szegi kedvét, egy gyerekekre méretezett hólapáttal - ami még így is túl nagy neki - minden erejét bevetve próbálja arrébb tolni a fehér havat, míg mellette az apukája érdemben el is végzi a munkát.

Látszik a küzdelem, ahogy a kisfiú próbál talpon maradni a csúszós felületen, a rengeteg ruhában, miközben tolja a lapátot, ám az egyik pillanatban egyszer csak előre dől, és gyakorlatilag lassított felvételben konkrétan fejre áll.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra és a videóra, lapozz!Megosztom
Link másolása


GYEREK
A Rovatból
Egy anyuka kilyukasztatta egynapos kislánya fülét - kiakadtak a kommentelők
„Ez a baba teste, nem a tiéd” - áradtak a kritizáló kommentek.

Megosztom
Link másolása

Egy anyuka a támadások kereszttüzébe került, amiért egy nap után a kórházban kilyukasztotta újszülött kislánya fülét.

Az anya, aki lánya nevén posztol a TikTok-ra, egy ártatlan videót osztott meg kislányról alig néhány órával a születése után, összehasonlítva a tavalyi három hónapos korával.

@laraticaofficial 1 #foryou ♬ original sound - Slamuri

A nő megerősítette, hogy a kórházon belül a neonatológusok voltak azok, akik kiszúratták Lara fülét.

Amikor 2-3 naposak, nem éreznek fájdalmat, mint az egy-két évesek! A lyukasztást a kórházban a neonatológusok (újszülöttek ellátására szakosodott orvosok) végzik el nekik születéskor.

Az anya azt állította, hogy a babák fülcimpái puhábbak, amikor még nagyon kicsik, és a lánya nem érzett volna nagyobb fájdalmat, sőt, „még csak nem is reagált”.

Lapozz a kommentek megtekintéséhez!Megosztom
Link másolása