Connect with us

Egy anyuka Meghan hercegnévé operáltatta magát – több mint 8 milliójába került

LIFE

Egy anyuka Meghan hercegnévé operáltatta magát – több mint 8 milliójába került

A nő szerint kislánya nemegyszer összekeveri az ‘igazi’ Meghan Markle-lel.


Harry herceg állapotos kedvese valódi ikonná vált mind stílusa, mind karaktere tekintetében. A hírességek háza táján egyébként sem újkeletű dolog, hogy sokan példaképként bálványozzák őket, ez pedig a királyi családok makulátlannak vélt tagjaira különösképpen igaz. A kevésbé makulátlanokra pedig talán még jobban, hiszen az ilyen valamiképp lázadó szépségekkel még könnyebben és szívesebben azonosulnak az emberek – gondoljunk csak Diana hercegnére.

Ez a fajta hírnév és áhítat természetesen Meghan Markle-t sem kerülte el – egyik “ikertestvéréről” mi is beszámoltunk már – népszerűsége mostanra talán Katalin hercegnéjét is túlszárnyalta. Ezzel egyidőben felütötte a fejét a jelenség, hogy követői minél jobban szeretnének hasonlítani rá. Ráadásul nem egyedi az eset, hogy sokan súlyos pénzeket is kifizetnek azért, hogy beavatkozások sokaságával minél élethűbb legyen ez a hasonlóság.

Az egyik ilyen eset 30 ezer dollárba, vagyis több mint 8 millió forintba került és nem más “követte el”, mint egy 36 éves texasi háromgyermekes édesanya, Xochtyl Greer.

A nő a New York Postnak mesélt arról, hogy amikor két évvel ezelőtt életet adott legfiatalabb kislányának, Islának, nagyon rosszul érezte magát a bőrében. Ezzel egyidőben konstatálta, hogy a sussexi hercegné mindig tiptop és “tökéletes”, ráadásul személyiségét is motiválónak találta, érezte, hogy ő egy valódi inspiráló példakép.

Egy ideállal azonban nem elégedett meg. Mondhatni rögeszméjévé vált, hogy teljesen olyanná váljék, mint Meghan. A környezete egyetértett abban, hogy van valamekkora hasonlóság kettejük között, ám Xo számára a smink és az öltözködési praktikák nem hozták meg a kívánt eredményt.

Úgy döntött, hogy sorsfordító lépésre szánja el magát: orrplasztikán, zsírleszíváson, popsi liftingen, ajak- és állfeltöltésen és botoxon is átesett.

„Most már újra boldog vagyok, amikor belenézek a tükörbe. Még mindig önmagamat látom, de egy sokkal jobb változatban… Újra szeretek kijárni, emberek között lenni” 

– mesélte a lapnak. Állítása szerint a legjobb “zsűri” 23 hónapos kislánya, aki ahányszor meglátja Meghan hercegnét egy képen, azt mondja, hogy „anya, anya”.

“Hatalmas önértékelési válságban voltam, de most úgy érzem, hogy felvehetek egy szép ruhát és nem kell túl sok sminket sem viselnem, mert jól érzem magam.”

Egyébként a ruhamérete nem változott, de úgy véli, hogy a holmik teljesen máshogy állnak rajta.

Lehet vitázni a plasztikai műtétek és beavatkozások pszichológiájáról és hatásairól, vagy éppen arról, hogy mennyire lehet teljesen önmaga egy olyan személy, aki ennyire elvakultan szeretne megfelelni az elvárásoknak és egy általa minden bizonnyal túl is misztifikált híresség képének. Illetve az a kérdés is felmerülhet, hogy Xochtyl gyermekei vajon milyen tanulságot vonnak le a dologból…

Ugyanakkor, ha ez a lépés kellett ahhoz, hogy ez a 36 éves anyuka ismét teljesértékű nőnek érezze magát és boldog édesanya legyen, külső szemlélőként nem ítélkezhetünk. Bár tény, hogy saját harmóniánk elérésén számtalan egyéb életvezetési és gondolkodási változtatással is munkálkodhatunk, végső soron mindenki saját maga dönti el, hogy számára milyen út a nyerő.

 

 

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel