Connect with us

Milyen gyakran menjünk kozmetikushoz? Egy szakember válaszolt

TRENDY

Milyen gyakran menjünk kozmetikushoz? Egy szakember válaszolt

A tökéletes bőrhöz nem elég az otthoni arcradír.


Az arcápolás az egyik legfontosabb napirendi pont a nők életében, és ahányan vagyunk, annyi eltérő módon gondoskodunk a bőrünk egészségéről. A különböző arckrémek és kozmetikumok használata mellett azonban érdemes olykor egy szakembert is felkeresni, aki valóban tudja, milyen kezelést igényel a mi bőrtípusunk. Na de milyen gyakran tegyük ezt meg? A PopSugar most egy szakember segítségével keresett választ a kérdést.

“Az, hogy milyen gyakran mész kozmetikushoz azon múlik, hogy milyen kezelést szeretnél” – fejtette ki Michella Bolder bőrgyógyász. Egyes kezelések hosszabb lecsengési időt kívánnak, és a bőr pihenésre, regenerálódásra vágyik utánuk, míg más procedúra után rögtön felfrissül és megszépül az arcunk, ezáltal készen áll további beavatkozásokra.

Bolder azt javasolja, lehetőség szerint havi egy alkalommal minimum látogassuk meg a kozmetikusunkat, és vele egyeztessünk arról, milyen rendszerességet igényel a bőrünk. Szintén érdemes tanácsot kérni az arckrémek és otthoni ápolási metódusok kérdésében is.

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel