Connect with us

Meredek: Kendall Jenner olyan ruhát villantott egy esküvőn, hogy még a rajongói is kiakadtak

TRENDY

Meredek: Kendall Jenner olyan ruhát villantott egy esküvőn, hogy még a rajongói is kiakadtak

Pedig ha valaki, akkor az ő követői biztosan tudják, hogy a modell nem riad vissza a merész daraboktól.


Kendall Jenner előszeretettel számol be élete minden részletéről az Instagramon. Így tett most is, amikor az egyik barátnője, Lauren Perez esküvőjén vett rész Hailey Bieberrel, Jesse Jo Starkkal és Bella Hadiddal. Ha már ott voltak, természetesen jó pár fotót is lőttek magukról, amit a szupermodell Instagram sztorikban osztott meg a követőkkel.

A képeken látszik, hogy Kendall egy olyan kihívó ruhát választott az alkalomra, amilyet egy esküvőre aligha helyénvaló felvenni. A fekete kis semmi a Mônot 2022-es tavaszi kollekciójából származik, és egy igen különleges darab. A felépítése geometrikus: az egész kis háromszögekből áll, amelyek teljesen a testre feszülnek, miközben a bőr nagy részét fedetlenül hagyják.

Fotó: @kendalljenner/Instagram Stories

Ezt pedig a követők sem hagyták szó nélkül! Voltak, akik teljesen kiakadtak:

Úgy látszik, Kendall Jenner azt hitte, ez egy helyénvaló öltözet egy vendég számára egy esküvőn. Én kirugdosnám a p******, ha ilyen cuccban jelenne meg.

Bocs, de ez NEM egy esküvőre való ruha.

Olyan is akadt, aki azt írta, hogy ez inkább egy sztriptízbárban elfogadható viselet, de volt olyan is, aki megvédte a modellt, és azt írta, hogy senkit sem szabadna megítélni az alapján, hogy milyen ruha mellett dönt. Sőt! Egyesek egyenesen mellé álltak, és dicsérték, hogy milyen ikonikus az outfitje.

Mi mindenesetre azt gondoljuk, ha a menyasszonyt nem zavarta, akkor mást sem kellene, hogy idegesítsen!

indy100
Címkép: YouTube/Preview PH

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel