Connect with us

Megérkezett a sötét téma a Messengerre: így kapcsolhatod be az új hátteret

TRENDY

Megérkezett a sötét téma a Messengerre: így kapcsolhatod be az új hátteret

Nagyon stílusosan állíthatod be az új funkciót.


Miután már a Twitteren és Youtube-on is feketére lehet váltani a hátteret, sokan vártuk, hogy a Messengeren is legyen sötét verzió. Tavaly a Facebook vezetői már beszéltek arról, hogy dolgoznak ennek kifejlesztésén, pár napja pedig élesítették is az újítást. A dark mode már androidos és iOS-es mobilokon is elérhető.

Buzz It Up on Twitter

Facebook secretly adds a new ‘Dark Mode’ theme to its Messenger app https://t.co/T19sB4E675

Mostantól már te is átállíthatod az appot a fekete háttérre, ami kíméli a szemedet, főleg az esti üzengetésnél, ráadásul a telefonod is lassabban merül, mert kevesebbet fogyaszt, ha nem kell a fehér hátteret megvilágítani.

Ha szeretnéd aktiválni a tiéden is, küldj magadnak vagy valakinek egy félholdat üzenetben. Ezután egy csomó hold emoji jelenik meg a képernyődön, a beállítások között pedig már láthatod a “dark mode” nevű kapcsoló. Ha erre rányomsz, rögtön feketévé változik a Messengered háttere, a betűk pedig fehérré.

Ha megtetted ezeket a lépéseket, de mégsem történt semmi, ne aggódj, lehet, hogy még frissülnie kell az appnak a telefonodon, vagy csak később lesz számodra elérhető a sötét verzió, de előbb-utóbb tudod majd használni.

Forrás: Mashable

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel