Connect with us

Kiderült, milyen fehérneműk a legszexisebbek a férfiak szerint

Kép: MaxPixel

TRENDY

Kiderült, milyen fehérneműk a legszexisebbek a férfiak szerint

Csajok, nektek is megvannak ezek a darabok?


A College Magazin egy felmérésben arról kérdezte a férfiakat, milyen színű, fazonú, formájú, anyagú és stílusú fehérneműket szeretnek látni a nőkön. Az eredmény sokat elárul nekünk, nőknek arról, mi hozza igazán lázba a pasikat.

1. A fekete a legvonzóbb

A színek közül első helyen az igazi klasszikus fekete áll. Ez a szín mindennel kombinálható, szinte kivétel nélkül mindenkin előnyösen áll, karcsúsít, és a férfiak 63%-a imádja. A második helyen a vad piros áll, míg a harmadik a patyolatfehér.

2. Kevés díszítés is elég

Egy-két hangsúlyos, színes anyagdarab, egy-egy pánt vagy néhány masni bőségesen elég egy fehérneműszettre. Nagyon kevés férfi vágyik csak arra, hogy flitterekkel, szegecsekkel és rengeteg egyéb fölösleges díszítéssel vonják el a figyelmét.

3. A csábító a nyerő

A hétköznapi és sportos fehérneműk is lehetnek szexik, ám a férfiak nagyon nagyra értékelik, ha akad egy olyan szetted is, ami kimondottan a csábításról szól.

4. Tangák előnyben

A legtöbb férfi (90%) szerint a kevesebb több. A kérdőívet kitöltők jóval feljebb sorolták a hálóingnél a melltartó-bugyi kombinációt. Az elv igaz ez a bugyiválasztásra is: az első és második helyen a tanga különböző fazonjai zártak, míg a dobogó harmadik fokára a franciabugyi fért fel. A klasszikus fazont pedig nem szerették.

5. A push-up-ot imádják

A melltartótípusok közül toronymagasan – a szavazók felét megnyerve – a push-up típus vezet. Ezzel szemben logikusan a pánt nélküli, túlzottan kevés tartást adó darabok végeztek az utolsó helyen a listán.

6. A pántok is szexik

Ami a különböző formák hangsúlyozását illeti, a férfiak 45%-a a pántokra szavazott, ám nem sokkal maradtak el a masnik sem 38%-kal, míg a fodrok, a cipzárak és a lyukak kisebb népszerűségnek örvendtek.

7. A csipke mindent visz

A kedvenc anyagok között nem meglepő módon élen végzett a csipke, ám a szatén és a muszlin is sok voksot kapott. A negyedik helyre sorolt bőr és műbőr anyagokat azonban a férfiak java nem igazán látja szívesen fehérnemű formájában.

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel