Connect with us

Csak a bevállalósoknak: Eljegyzési gyűrű helyett beültethető piercinget csináltatnak a nők

TRENDY

Csak a bevállalósoknak: Eljegyzési gyűrű helyett beültethető piercinget csináltatnak a nők

Ha ráuntál volna a szokványos eljegyzési gyűrűkre, és egy igazán egyedi megoldást keresel, van egy ötletünk.


Nem egyszerű dolog megtalálni a megfelelő eljegyzési gyűrűt: egyesek a letisztult, egyszerű darabokat kedvelik, míg mások az ékköves ékszerekre esküsznek, és van egy harmadik tábor is, akik pedig még egyedibb megoldásra vágynak. Nemrégiben megjelent a legújabb trend, ami igencsak rendhagyó módon ünnepli az eljegyzést: néhány pár most már nem gyűrűt választ, hanem beültethető piercinget, azaz microdermált készíttet az ujjára.

#dermal#piercing#microdermal#fingerdermal#colourboxbodypiercing#bodypiercer#greenbay#dope#love

Aja (@nailsbydevinedezigns) által megosztott bejegyzés,

A procedúra egyébként közel sem fájdalommentes: egy apró szikével eltávolítják a bőr egy részét, majd az apró talpacskával rendelkező követ behelyezi a piercer a bőr alá. A talpat benövi a bőr szövete, és az eltávolítás legalább annyira fáj, mint a behelyezés. Persze ez az illető fájdalomküszöbétől is függ, sokak szerint egyáltalán nem vészes a beavatkozás.

Egy New York-i tetoválóstúdió piercere elárulta, hogy az utóbbi időben rengetegen jelentkeznek be hozzájuk ujj-microdermált csináltatni: tény és való, hogy nem szokványos megoldás, de ezt az ékszert garantáltan nem hagyod el, és jó ideig a te kezed bámulja majd minden barátod.

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel