Connect with us

5 frizura-baki, amit semmiképp se kövess el az esküvőd napján

TRENDY

5 frizura-baki, amit semmiképp se kövess el az esküvőd napján

Ugye te sem szeretnéd később fanyarú arccal visszanézni az esküvői fotókat?


Az esküvő napjára felkészülni cseppet sem egyszerű. Elég csak a menyasszonyi ruhára, a sminkre és a frizurára gondolnunk, máris láthatjuk, milyen nehéz kiválasztani a hozzánk illő, tökéletes stílust. Amennyiben szeretnéd, hogy gördülékenyen haladjanak a dolgok, és jó érzéssel nézegethesd később az esküvői fotókat, jobb, ha ezt az 5 hibát nem követed el a hajaddal.

Közvetlenül az esküvő előtt kísérletezel az új hajszínnel

Mindig is érdekelt, hogy állna a lángoló piros hajszín, ezért úgy döntöttél, a nagy napra beújítod a frizurád? Még véletlenül se kövesd el ezt a hibát! Amellett, hogy akár csalódást is okozhat az új árnyalat, a sminkesed is mérges lesz a homlokodon és füleden maradt foltok miatt.

Az esküvő napján mosol hajat
Logikusnak tűnik, ám a fodrászok azt javasolják, inkább az esküvő előtt egy nappal mossunk hajat. A frissen balzsamozott tincseket nehéz formázni, hiszen könnyen elvesztik a tartásukat, kicsúsznak a csat szorításából.

Nem szánsz elég időt a frizurádra
Örök érvényű tanács, hogy ne az esküvőd napján próbáld ki először a tervezett frizurát. A fodrászok azt javasolják, szánj pár hónapot az inspirálódásra, majd próbálj ki több verziót is, mielőtt döntést hozol.

Felkészületlenül érkezel az esküvődre
Ugyanis a gyönyörű frizura elkészítése nem a lagzi napján kezdődik. A fodrászok azt tanácsolják, legalább 6 héttel a nagy nap előtt vágasd le a töredező hajvégeket, szedj emelt dózisú vitaminokat, és alkalmazz hajpakolást.

Engeded, hogy mások véleménye befolyásoljon
Anyukád szerint fonva a legszebb, a barátnőid kontyba kötnék, a Pinterest viszont a virágkoszorús frizuráktól hemzseg… A választás nehéz, de az a legfontosabb, hogy TE komfortosan érezd magad az esküvőd napján, és csakis olyan hajkölteményt viselj, ami neked tetszik.

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel