Connect with us

32 milló forintnyi összeget keresett a csinos youtuber azzal, hogy kis üvegekben eladta a pukiját

TRENDY

32 milló forintnyi összeget keresett a csinos youtuber azzal, hogy kis üvegekben eladta a pukiját

Tény, hogy megadja a módját, még rózsaszirmot is csomagol az “illatélmény” mellé.


Stephanie Matto youtuber és egykori reality tévésztár kétségtelenül kiszimatolja az üzleti sikert. Szó szerint. A csinos lány eddig közel 100 ezer dollárt, azaz 32 millió forintot keresett népszerű akciójával. A dolog pofonegyszerű: csinos kis üvegekben, szépen feldíszítve eladja popsiszellőjét, más néven pukiját.

Stephanie az Instagramjára fel is töltötte azt a TikTok videót, amely az “áru” sorozatgyártását mutatja be. Szerencsére a leghúzósabb részt kihagyta belőle, de pl. megmutatta, hogy reggelente milyen proteinturmixokkal, keménytojással, joghurttal és természetesen sok-sok babbal készíti fel magát az akcióra.

Ezek után “megtölti” a csinos kis üvegeket az illat-végtermékkel, vagyis a pukijával. Stephanie nagyon igényes: rózsaszirmot is csomagol az “anyag” mellé, hogy kedveskedjen a vásárlóinak, sőt, saját, kézzel írt, személyes üzenetet is csatol minden üveghez.

Egy üveg 1000 dollárba kerül, tehát nem adja olcsón. Mégis, eddig csaknem százan vásároltak belőle. Szellemes – vagy inkább szellentős – módja a meggazdagodásnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stephanie Matto (@stepankamatto) által megosztott bejegyzés

Indy100

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel