SZÍNES

105 éve él ugyanabban a házban Elsie néni

Az angol hölgy ma is abban a házban él, ahol 1918-ban megszületett. Azt mondja, nem tervezi, hogy a közeljövőben elköltözne.

Megosztom
Link másolása

„Ha több mint egy évszázadon át elkötelezted magad valami mellett, akkor akár ott is maradhatsz.” - mondta a néni, amikor legutóbb azt kérdezték tőle, nem szeretne-e egy más, modernebb otthont magának. Elsie Allcock 1918-ban született a kétszobás sorházban és azóta is ott él. Öt gyerek közül ő volt a legfiatalabb. Miután anyja 1932-ben tüdőgyulladásban meghalt, a lány az apjával maradt kettesben. Később oda költözött hozzájuk a férje, Bill is, akihez 1941-ben, a második világháború idején ment feleségül.

A Huthwaite-ben, a Barker Streeten álló sorházat szénbányász édesapja 1902-ben bérelte ki hét shillingért és hat pennyért. Ez ma nagyjából 13.000 Ft-nak felel meg.

„Amikor Bill és én összeházasodtunk, egyszerűen ideköltözött hozzánk, és soha többé nem mentünk el.

Apám 1949-ben halt meg, és végül az 1960-as években tudtuk megvenni a házat" - mondta a Ladbible kérdésére az asszony.

„Megtartottuk a külső vécét - még mindig működik. Nagyon kevés dolgon változtattunk. Máshol nem is lettem volna boldog.”

Élete során a dédnagymamának két gyereke, hat unokája, 14 dédunokája és (eddig) 11 ükunokája született. Közben volt két világháború, egy holdraszállás, két világjárvány, papír helyett interneten olvassuk a híreket, és ő ezalatt végig ugyanabban a konyhában főzte a teát.

Most egyetlen életben maradt fia, a 76 éves Ray él vele, aki szintén ebben a házban született, és 1996-ban, apja halála előtt nem sokkal költözött vissza. Ray ezt mesélte:

„Ha hazaérsz, sosem tudhatod, hol találod őt. Vagy fent rámol az emeleten, vagy az udvaron csinál valamit.

Garantálom, hogy ha most bekukkantanál, porszívó lenne a kezében. Folyton ezt csinálja, nem tudom leállítani. Soha nem fogja elhagyni ezt a házat. Imádja - tele van az emlékeivel.”

Lapozz tovább, hogy megtudd, mit gondol a család.Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Kőgazdag Aleksandra szerint minél idősebb a férfi, annál jobb, ő akár 80 éves férfival is járna
„Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen” – mondta Aleksandra.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 18.


Megosztom
Link másolása

Még el sem indult a Kőgazdag fiatalok - Rich Kids Hungary című új reality a TV2-n, de a szereplők már most egymás után verik ki a biztosítékot a magyar internetezőknél.

Miután felkerültek különböző közösségi oldalakra a műsor bemutatkozó videói, beindult a szereplők szétcincálása.

Kőgazdag Kata például kijelentette, hogy egy 20 millió alatti autó számára olyan, mintha traktorban ülne. Ráadásul nem hiszik el neki, hogy fiatal, a hozzászólók szerint 40-es nő. A kommentelők tehát ízekre szedték.

Később Kőgazdag Szandi, vagyis Aleksandra borzolta a kedélyeket.

Azt mondta, hogy szilikonmániás, a szilikon olyan számára, mint az oxigén, bármit megcsináltatna magán, már túl van jó pár műtéten, többek közt a vagináját is plasztikáztatta. Kiderült, hogy csak az orrát már ötször műtötték, és az arcán a szeme az egyetlen, ami eredeti és a sajátja.

Alexandra most újabb erős kijelentéssel örvendeztette meg a hozzászólókat. Korábban a Nagy Ő és a Farm VIP játékosa volt, így rutinosnak számít a tévézésben. is Elárulta, hogy a szülei szerb és német származású üzletemberek, jelenleg külföldön élnek, onnan küldenek neki havonta pénzt.

"Hatéves voltam, amikor Magyarországra költöztünk, akkor tanultam meg magyarul. Imádok itt élni"

– mesélte Aleksandra. A 26 éves nő jelenleg kapcsolatban él. Azt is elmondta:

"Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen. Azt vallom, minél idősebb, annál jobb, akár nyolcvanéves férfivel is szívesen együtt lennék."


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Egy csapos elárulja, milyen trükköt vet be, amikor a vendég erősebb italt kér
Ha valaha dolgoztál már bárban, akkor tudod, hogy az egyik leggyakoribb dolog, amit a vendégek kérnek: több alkohol a pénzükért.

Megosztom
Link másolása

Úgy tűnik, elég gyakori eset, hogy a vendégek erősebb italokat kérnek a csaposoktól - a koktélok készítéséhez használt szabványos mennyiségek ellenére.

Egy amerikai csapos, Ben Smith, aki a @benjispears becenévre hallgat, a TikTok-on osztotta meg 1,5 millió követőjével, hogy pontosan hogyan kezeli ezeket az általános problémát.

A videó azzal kezdődik, hogy egy másik csapost valaki a kamerán kívül tájékoztat:

„A vendégem azt mondta, hogy az epres margaritája nem elég erős. Több alkoholt akarnak bele... Nem, nem akarnak fizetni”

- magyarázta a felszolgáló. Ekkor Ben feltárta a vendéglátóipari titkok páncélszekrényét:

„Szóval tudod, mit kell tenni ebben a helyzetben?” - kezdte.

A másik egy extra adag savanyú szirupot tett az italba, amit Ben egyértelműen helyeselt, de a továbbiakban elmagyarázta az összes többi apróságot, amit hasonló helyzetben rutinszerűen megtesz még ezen felül.

„Először is kicserélném a poharat. A legtöbbször a vendég csak azt akarja, hogy igazat adjunk neki. Szóval kicseréljük a poharat, és ő azt fogja gondolni, hogy ez sokkal jobb.”

„Hadd hozzak még egy lime-ot - folytatja - Adunk neki két lime-ot, hogy igazán érezze, hogy szeretjük.”

Ben ezután bedob egy szép szívószálat, és voilá!

A rövid klip azóta vírusként terjed, már több mint ötmillió megtekintést ért el a platformon, 475.000 kedveléssel és több száz kommenttel azoktól, akik lelkesen osztották meg véleményüket a top tippre.

Sokan viccesnek találták a trükköt, az egyik TikTok-felhasználó pedig azt írta: „Ez konkrétan kevesebb alkoholt tartalmaz, amit kidobtál előzőleg!”.

Egy másik így kommentálta: „Lol rendelnek egy szuper édes koktélt, aztán panaszkodnak, hogy nem érzik a tequilát!”

„Soha nem fogok többé megbízni a csaposban” - árulta el egy újabb, még több nevető emojival.

Más csapos veteránok tovább mentek, és egy újabb, szívószálas trükk néven ismert hekket ajánlottak, ha válogatós vendégekről van szó.

Az egyikük elárulta: „Egyszerűen csak beleöntöm a piát a szívószáljába!”

„Tegyél egy picit a szívószálba - tette hozzá egy másik -, mindig beválik!”


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Ezek a legbiztonságosabb szobák a hotelekben - állítja egy volt FBI ügynök
Egy volt FBI-ügynök megosztotta a biztonságos utazáshoz szükséges titkait - többek között azt, hogy melyik szállodai szobát érdemes lefoglalni.
Fotó: Freepik.com - sassy.hu
2023. szeptember 14.


Megosztom
Link másolása

A 44 éves Tracy Walder a különleges ügynökeként dolgozott. Munkaköre megtanította arra, hogyan tegyen extra óvintézkedéseket, amikor küldetésen van, különösen külföldön.

Mielőtt bármilyen útra indul, utánanéz az úticéljának a terrorfenyegetettség szempontjából, és beállít egy alkalmazást, amely vészhelyzet esetén értesíti kapcsolatait a tartózkodási helyéről.

A dallasi bűnügyi igazságügyi professzor gondoskodik arról, hogy a poggyászában legyen nyomkövető, és a kislánya is visel egy nyomkövetővel ellátott karkötőt.

Amikor utazásik, soha nem foglal magánemberektől szállást, azok szerinte „rendkívül veszélyesek és kockázatosak.”

„Tényleg olyan valakire bíznád magad, akit nem ismersz, és az otthonában maradnál? - tette fel a kérdést az ügynök írta a NewYorkPost. - Azt sem tudod igazán, hogy kik írják az értékeléseket az interneten”.

Miután kiválasztott egy szállodát, Walder azt kéri, hogy a harmadik és a hatodik emelet közötti szobában szálljon meg. Szerinte ezek a szobák elég lent vannak a vészhelyzetben történő kijutáshoz, de elég magasan ahhoz, hogy a földszinten érkező betolakodók elérjék.

„Amikor az emelet megválasztásáról van szó, két dolog számít - az első a bejutás. Általában valaki, aki kárt akar tenni, a lehető legkönnyebb utat választja, és ezek az első emeletek, mert az a legkönnyebben megközelíthető - mondta Walder. - A kijutással kapcsolatban, ha túl magasan vagy, akkor nagyon nehéz lesz gyorsan kijutni.”

Ha már a szobájában van, Walder mindig bezárja és be is reteszeli az ajtót.

„A férjem, Ben ugrat is ezzel, és bár valószínűtlen, hogy valaki betörne, a valóság az, hogy a szállodai személyzetnek van egy főkulcsa, amivel bármikor bejuthat a szobádba”

- osztotta meg a nő.

„Egyszer nem voltak hajlandók áttenni a foglalásomat az első emeletről, amikor egy munkán voltam, ezért törölközőket nyomkodtam az ajtó alá.”

Walder arra is ügyel, hogy a családjának átadja az útitervét, hogy tudják, hol van éppen, és szükség esetén meg tudják találni.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Megőrülnek a kommentelők az anya és lánya videójáért – első pillantásra te sem látod, melyikük az anyuka
Döbbenetes, hogy néz ki a többgyermekes nő, sokan azt hiszik a lányára, hogy ő az idősebb kettejük közül. Mutatjuk a videót!
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 15.


Megosztom
Link másolása

Mindig bóknak számít egy anyának, ha azt mondják, hogy fiatalabbnak néz ki a tényleges koránál.

Ám egy nyolcgyermekes édesanya, Heather esetében még érdekesebb a helyzet.

A nő rendre megdöbbenti az embereket, amikor együtt mutatkozik a 16 éves lányával, mivel sokan azt hiszik, hogy kettejük közül a lánya az idősebb.

A harmincas éveiben járó Heather rendszeresen posztol a közösségi médiában a családjáról különböző videókat. Ezek közül az egyik hatalmas sikert aratott egy videó különösen megragadta az emberek figyelmét.

A nyolcgyermekes nő az első gyermekét még tinédzserként szülte, második gyermeke születésekor 23, a harmadiknál 24 éves volt. 27 évesen hármas ikrei születtek, a hetedik gyermekét 28 évesen hozta világra, nyolcadik gyermekének pedig 30 évesen adott életet.

A TikTok-videón Heather és legidősebb lánya, a 16 éves Jordyn táncol - ebben a videóban árulták el a valódi életkorukat.

A kommentelők közt akadtak, akik azt hitték, hogy testvérek, sőt, egyesek szerint Heather még Jordynnál is fiatalabbnak látszik.

"Azt hittem, hogy az anyukád az ikertestvéred, nem úgy néz ki, mint egy 32 éves, hanem úgy, mint a korodbeliek"

- írta egyikük. Egy másik pedig azt írta:

"A lány idősebbnek néz ki, mint az anyukája".

@forevaheatha Updated dance/age video because Jordyn turned 16 recently and I just turned 32 😳🙈😊 #momanddaughter #adoptionjourney #blendedfamily ♬ original sound - Jazmin


Megosztom
Link másolása