Connect with us

Önkéntesként Ázsiában – Barbi minimális pénzből, egyedül vágott neki a világnak

LIFE

Önkéntesként Ázsiában – Barbi minimális pénzből, egyedül vágott neki a világnak

Ezentúl rendszeresen találkozhattok majd kalandjaival a Sassy.hu-n és az Instánkon.


Első élményeiről már elkészült a vlogja is, amelyben elmeséli, milyenek az ottani emberek, hogyan fogadták őt, mi az, ami lenyűgözte, és mi az, amit nehezen tud megszokni.

Barbi nem egy laza kis nyaralásra ment. Utazásának legfőbb célja, hogy megmutassa: alacsony költségvetésből is lehet életre szóló élményeket szerezni. Az ő élményeit, mindennapjait pedig YouTube-on is követhetitek, hiszen folyamatosan vlogolni fog.

Ebből a korábbi videójából többet is megtudhattok arról, miért pont Ázsiát szemelte ki. Mivel az 5-6 hónapos út alatt több helyen is dolgozni fog, azt is elárulja, pontosan milyen munkákat végez majd:

Na, de persze nem ám csak úgy nekivágott a vak világnak, az utazást hónapokig tartó tervezés előzte meg.

“Hónapokkal előtte tervezni kezdtem, igazából a tervezés rész az egyik legnehezebb, hogy minden klappoljon, és kellően biztonságban érezd magad, hogy legalább minimálisan legyenek kapaszkodóid, ha már ilyen messze vagy, és nagyon nem tudsz hazafutni, ha valami nem oké. Mondjuk még elég sok dolog tervezés alatt van, mit csinálok, hova megyek – szóval meghagytam azért a bizonytalansági faktort is, hogy izgi legyen.”

– mondta Barbi, nemsokkal azután, hogy Ázsiába ért.

Bennetek is biztosan felmerült a kérdés, hogy oké, Ázsia, oké, utazás, de kivel? Hát Barbi bizony EGYEDÜL vágott neki a nagy kalandnak.

“Eddig könnyen bírom a barátok, a család és a megszokott körülmények nélkül. Egyrészt nem vagyok olyan régóta kint, csak egy hete, másrészt tartjuk a kapcsolatot, bár 6 óra különbség van, úgyhogy én általában már tudom, hogy mi a nap vége, amikor ti még nem is sejtitek. Szóval így nehéz elkapni egymást, de megoldjuk.”

– meséli Barbi, aki egyébként még itthon is sokszor direkt kerül a komfortzónán kívülre. Kész depi, ha minden napja ugyanolyan, most viszont pörög, új kultúrákkal ismerkedik meg és csodás helyeket fedez fel.

Barbi utazásait és élményeit a Sassy Instagram-oldalán is követheted majd.

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel