Connect with us

Napi inspiráció: Olvastad már Drew Barrymore szinglikhez intézett bölcs szavait?

LIFE

Napi inspiráció: Olvastad már Drew Barrymore szinglikhez intézett bölcs szavait?

A nyílt levél Valentin-nap alkalmából íródott, ám az év bármely napján rendkívül ösztönzően hatna.


A magyar származású, Golden Globe-díjas színésznő karrierjét tekintve rendkívül sikeres. Lényegében egy éves kóra óta reflektorfényben él, a színészkedés mellett egy barátnőjével közösen saját produkciós céget működtet Flower Films néven, illetve megalapította a FLOWER Beauty nevű szépségmárkát is. Állatvédő aktivista, emellett a Women’s Health Foundation egyik szóvivője, de a producerkedés, a fotózás és az írás sem áll tőle távol.

Elég tökéletes életnek tűnik, nem igaz? Ráadásul a legfontosabb talán még csak most jön: két gyönyörű gyermek anyukája. Mégis, időről időre neki is elege lesz az élet kemény oldalából és ezt nem is rejti véka alá:

De azért néha nem árt egy kis baráti emlékeztető, amit Valentin-napon például egy kedves barátnőjétől, Joy-tól kapott meg lakókocsija tükrére ragasztgatva.

“Hé D.B., kibaszottul csodás vagy, és egy totálisan jó csaj, ebben ma se kételkedj egyetlen percig sem!”

A 43 évesen is csodaszép Drew már túl van három váláson és saját elmondása szerint 4 éve nem volt egy normális randija sem. Mégsem szomorkodik. A motiváló üzenet hatására pedig Instagram-oldalán el is árulta követőinek, hogy mi az ő nagy titka.

“Nem nagyon értem, hogy kellene éreznem magam Valentin-napon. De mikor besétáltam ma munka közben a lakókocsimba, és megláttam Joy barátnőm üzijét, már tudtam. Szeretem a barátaimat. Persze elsősorban a gyerekeimet szeretem, de ez a nap ugye a szerelemről szól. És ha nincs partnered, mint nekem, akinek 4 éve nem volt egy normális randija sem, legalább az emberi szív erejében érdemes hinni. Vannak jobb és rosszabb napok. Nagyon nehéz, hit és akarat próbáló napok. És pillanatok, amikor annyira élettel telinek érzed magad, hogy a bőröd szinte bizsereg, az arcod majdnem megreped a hatalmas mosolytól és legszívesebben az égre írnád, hogy mennyire boldog is vagy. De az állandó szeretetet a gyermekeim és a barátaim gyújtják bennem. Ez egy olyan fajta szerelem, amihez nem szükséges romantikus kapcsolat és irányítás. […] Megharcoltam a boldogságomért, és szeretem, hogy független vagyok. Van két csodás gyerekem, egy jó melóm és fantasztikus barátaim. De attól még romantikus alkat vagyok. Viszont ezen a napon nem szabad szomorkodni amiatt, amid nincs meg. Örülj annak, ami van. Én azt teszem. Ezt megígérhetem.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I am not totally sure what Valentine’s Day is supposed to feel like. But when I walked in my trailer today at work and saw that my friend @joyseaboch had put this on my mirror, I knew. I know this… I love my friends. I love my children first of course, but this day is just about love period. And if you don’t have it with a romantic partner (I’m single and have not been able to successfully date for almost four years so what do I know you ask?) I believe with all my heart in the human heart. There are just good days and bad days. Really difficult- test your will to live days. And days where you feel so alive your skin tingles and your smile might just rip your face apart until it floats right up into heaven and you want skywrite about how goddamn happy you are!!!!! But the constant love usually has been my kids and my friends. A type of love that does not require a romantic partnership and navigation. And if you want to read the best thing I have seen in a long ass time about a relationship on love, than read @elainewelteroth Instagram page today. It blew me away. And when I am ready for love I am gonna remember what she said! I have fought my way to a deeper happiness on my own, and i love being independent! It just rules. I am also lucky enough to have two young amazing kids and a full time job, and rad friends. So I’m not sitting around bummed out. I feel stupid grateful. But I’m still a romantic at heart. As for today, don’t waste the day being sad about what you don’t have! Be happy about what you do have. It’s there. I promise.

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

Forrás: SZMO

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel