LIFE

  Elegem van, nem leszek többé jó kislány!

  Nyílt levél egy lánytól, aki már torkig van mások baromságaival.
  Sassy - sassy.hu
  2018. október 10.


  Megosztom
  Link másolása

  Az a lány voltam, aki mindig kedves és jószívű volt, és mindenkivel törődött. Csak közben majdnem megfeledkeztem arról, hogy velem viszont senki sem törődik.

  Elfogadtam a kifogásokat és a bocsánatkéréseket olyan emberektől, akik folyamatosan bántottak. Akkor is azt mondtam, hogy sajnálom, ha nem is kellett. Természetesnek vettem, hogy mindig ott állok azok mellett, akikről azt gondoltam, hogy szeretnek. Mindvégig szemet hunytam az igazság felett.

  Eddig mindig foglalkoztam mások baromságaival. De most elég. ELEGEM VAN! Elegem van, hogy tolerálok olyan embereket, akik rosszat tettek velem és akik miatt csak szenvedtem.

  Megtanultam a leckét. Túl sokáig maradtam ebben a helyzetben, pedig már rég lépnem kellett volna. De most vége, többé már nem láttok.

  Ha cikizni, bántani, lehangolni, diszkriminálni, gúnyolni vagy manipulálni próbáltok bármilyen módon, meg fogom védeni magam. Bízni fogok magamban, és megszakítom a kapcsolatot mindenkivel, aki rosszul bánik velem. Odaállok elétek, az arcotokba mondom az igazságot arról, milyen emberek vagytok, és nem fogok bűntudatot érezni a következményekért.

  Nem leszek többé jó kislány. Nincs kivételezés senkivel. Nincs második esély olyanoknak, akik az elsőt is simán eljátszották.

  Ne nézzetek hülyének! Lehet, hogy egy kedves, naív lány voltam, aki színes szemüvegen át látta a világot. De sosem feledkeztem meg arról, milyen ember vagyok. Tudom, hogy mit érdemlek. Ne gondoljátok egy percig sem, hogy belemegyek a hülye játékaitokba!

  Nem érdekelnek a játszmák. Pontosabban már rosszul vagyok ezektől. Nem akarok egynapos kapcsolatokat. Nem akarom olyan emberekre pazarolni az időmet, akik nem érdemlik meg a figyelmemet és a szeretetemet.

  Elegem van a kamu barátságokból, a "hiszi a piszi" kapcsolatokból, a megjátszott jópofizásokból. Elegem van abból, hogy olyan embereknek adok újabb és újabb esélyt, akik csak bántanak. Elegem van abból, hogy én vagyok a jótündér keresztanya. Nekem is van életem, amit élnem kell, és álmaim, amiket kergetnem kell.

  Ne tegyetek próbára, mert ha úgy érzem, hogy már túlságosan megvezettetek, simán lelépek és nem érdekel, mi lesz veletek. Ne merjetek játszani velem, mert ha észreveszem, hogy nem jól bántok velem, örökre elmegyek.

  Volt, amikor toleráltam a baromságokat és megelégedtem a kevéssel is, mert féltem attól, hogy egyedül maradok. Rettegtem attól, hogy senki sem szeret, magamra hagynak, és végül senkim sem lesz. Volt, amikor egyre több és több barátot akartam. Azt hittem, hogy minél több ember van az életemben, annál jobb. De már tudom, hogy az igaz barátokat csak egy kezeden tudod megszámolni. Nekem ez éppen elég.

  Boldogabbnak érzem magam úgy, hogy csak két barátom van, mintha hamis, rossz és manipulatív hazugokkal lennék körülvéve. Nincs szükségem erre. Akkor inkább egyedül maradok.

  Kedves lány voltam, aki akkor is azt mondta, hogy "oké", amikor nem volt az, de szerencsére ez már megváltozott.

  Szeretetreméltó voltam, aki elbírt minden értelmetlen hülyeségeitekkel, de ezeknek az időknek mostantól vége.

  Csak egy életem van, és megígérem nektek, hogy nem pazarlom el!

  Forrás: The Power Of Silence


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása