LIFE

  9 dolog, amire egy igazán érett csaj magasról tojik - és könnyebb lesz az élete

  Fogadd meg a tanácsainkat, és kinyílik a világ. A TE világod!
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Ezekre a dolgokra úgy negyven körül amúgy is rájössz, de hidd el, jobb korábban elkezdeni. Ha az alábbi dolgokat már most letojod, még a levegőt is könnyebben veszed.

  #1 Hogyan öltözz

  A te ízlésed, a te színvilágod, a te pénzed, a te stílusod. Magasról tegyél arra, ki mit gondol, ki milyen trendet követ vagy diktál. Ha turi-mániás vagy, a te dolgod. Ha imádod a poncsó-farmersort-motoros bakancs kombót, a te dolgod. Ami neked tetszik, amiben te jól érzed magad, azt hordod. És kész.

  #2 Hogy mások mit gondolnak rólad

  Ez amúgy is aranyszabály. És iszonyatosan nehéz betartani. Az ember lányát úgy nevelték, hogy igazodjon a társadalmi elvárásokhoz, a pasikhoz, a belénk kódolt viselkedésmintákhoz. Tabukat persze nem kell döntögetni, de hogy ki mit szól be a hátad mögött az életedre - na egy érett csajnak erre már nincs ideje. Egyik füleden be, a másikon ki. Vagy inkább egyáltalán meg se halld.

  #3 A szexuális életed

  Minden nap más pasira vágysz egy ideig? Vagy épp nem vágysz senkire egy darabig? A te dolgod, senkinek semmi köze hozzá. Azzal fekszel le, akivel akarsz, akkor, amikor akarsz. Te viszed vásárra a bőrödet, és te is vállalod a következményeket. Akkor?

  #4 Udvarisakodás a bunkókkal

  Ezt is jól belénk kódolták, tök fölöslegesen. Te senkit se bánts, de ha valaki paraszt veled, hagyd ott a fenébe és zárd ki az életedből, amennyire csak tudod. Nincs idő és energia olyan emberekre, akik eszik az idegeidet. A sérült lelkükkel kezdjenek valamit ők maguk.

  #5 A tökéletes alak

  Kezdjük azzal, hogy olyan nincs. Kardashianék? Röhej. Mint egy rakás felfújt guminő. Az a csaj a tökéletes, aki tökéletes összhangban van önmagával. Persze, sportolj, egyél egészséges dolgokat, a cigi, a túl sok pia gáz, de egyébként ehhez sincs senkinek, semmi köze. Aki szeret, így szeret, és így fogad el.

  #6 Beilleszkedés

  Persze, bizonyos helyekre muszáj. Suli, munkahely, baráti kör. De csak egy bizonyos mértékig. Ne várd, hogy mindenki szeressen. Ugyanis nem fog. MINDIG lesz valaki, aki ezért vagy azért utál, beléd köt, akinek (vagy akiknek) egyszerűen nem jössz be. A jó hír, hogy semmi közöd hozzájuk, és nekik se hozzád.

  #7 Márkás cuccok

  Nem azt mondjuk hogy ne viríts néha egy klassz Pandora karkötővel vagy dögös Gucci napszemüveggel. De hogy a dollármilliárdos divatipar határozzon meg téged - ugye milyen hülyén hangzik? Vedd meg, amire nagyon vágysz, de ne attól érezd magad valakinek, hogy milyen márkanév van rád írva itt vagy ott. Egy igazán modern csaj erre is magasról tesz.

  #8 Hogy mit csinál az ex

  Egy érett csaj abszolút tojik arra, hogy mi van az expasijával. Nem nyomoz utána, nem vizslatja a Facebook-profilját meg az Instáját, nem nyaggatja a közös barátaikat, hogy van-e már új csaja. A múlt az a múlt. Néha persze ez nehéz, és később, amikor már tényleg túl vagy az egészen, lehetsz jóban egy-két exeddel, de inkább azt tanácsoljuk, hagyd az egészet, és koncentrálj a jövőre. Jobbat teszel magadnak.

  #9 Aggodalmaskodás

  Igen, egy érett csaj még azt is megválogatja, hogy mire tegyen magasról. Igen, vannak fontos dolgok, és vannak fontos emberek. Rájuk oda kell figyelni. De a többit ki kell szelektálni. Hogy mindig, minden hülyeségen edd magad? Ugyan már!

  Az élet rövid, és hidd el, sokkal több olyan dolog van benne, amit le kell tojni, mint olyan, amit nem.

  ThePowerofSilence


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk