LIFE

  6 újévi fogadalom 2022-re, amikkel garantáltan bevonzod majd a szerelmet

  Még mindig nem késtél le arról, hogy megfogalmazd az új évre vonatkozó fogadalmaidat - íme pár ütős példány.
  Sassy - sassy.hu
  2021. december 20.


  Megosztom
  Link másolása

  A legtöbb ember úgy kezeli ezeket a kijelentéseket, mint egy lottószelvényt - inkább szórakozásból foglalkoznak vele, mintsem komoly hittel és szándékokkal. Márpedig, ha azt szeretnéd, hogy párkapcsolati céljaid 2022-ben valóra váljanak, úgy kell kezelned őket, mint saját magadnak tett ígéreteket.

  1. Fogadd meg, hogy minden héten - legalább egyszer - randizol egyet magaddal

  "Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek, akkor szeress és érezd a szeretetet - legelőször is önmagad felé" - szól Laurel House bölcs tanácsa. A hírességek randiguruja szerint helyezd magad előtérbe, legyél prioritás. Bánj úgy saját magaddal (ha nem jobban), mint ahogy kedveseddel tennéd. Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz és amiktől igazán boldog vagy. Saját magunk "randevúztatása" egyébként sem új keletű gondolat. Keretezd be ezeket a napokat a naptáradban, mint kihagyhatatlan eseményt. Amikor igazán szereted önmagad, nem fogadsz majd el kevesebbet, mint valakit, aki igazán megérdemel téged.

  2. Fogadd meg, hogy kioltod a régi szikrákat

  "2022-van. Itt az ideje kioltani a múltból hátramaradt szikrákat." Ha az lenne megírva, hogy működniük kell, akkor mostanra amúgy is belobbantak volna - és tedd le a régóta cipelt lelki-poggyászt is. Ki a régivel és be az vonzó és rendkívül izgalmas újjal! Most gondolj csak bele. Ki az, akihez még mindig ragaszkodsz, pedig valójában semmi okod rá? Legyen az egy flört, ami végül megsajdította a szíved, vagy egy ex, aki azt hiszi, füttyent egyet az éjszaka közepén, és te máris a karjaiba ugrasz... Közös vonásuk, hogy nem egészségesek számodra. Kielégítenek? Vagy csak a frusztráció újabb forrásai? Hiszen ismerjük a mondást, hogy addig nem tudunk kinyitni egy új ajtót sem, míg be nem zártuk a régit. Frissítsd fel a szerelmi életed és tüntess el belőle minden olyan régóta cipelt terhet vagy szituációt, ami többé nem szolgál számodra semmi jóval. 

  3. Fogadd meg, hogy nyitottabb leszel

  Mindannyiunknak az eszébe vésték már, hogy sose ítéljünk meg egy könyvet a borítója alapján. Ha azonban a randizásra, főként a randizós alkalmazásokra kerül a sor, ezt bizony nehéz betartani. Viszont ha valóban be akarod vonzani a szerelmet, az ítélkezést félre kell, hogy tedd. A Dating.com szakértője, Maria Sullivan azt tanácsolja, hogy "Figyeljünk arra, hogy nyitottak vagyunk, mikor randizni indulunk vagy új kapcsolatba lépünk. Ha így teszünk, feltárul előttünk a személy igazi énje és valóban dekódolni tudjuk majd, hogy megvan-e közöttünk az igazi kapocs és összeköttetés, vagy nincs."

  4. Fogadd meg, hogy belekóstolsz az "igazi" világba is

  Az online randizás világa könnyen magába szippanthat - ha évekig az internet és a különböző applikációk berkeiben próbálkozol, ráadásul sikertelenül, könnyen frusztrálttá válhatsz az egész témával kapcsolatban. A legjobb, ha inkább kiszállsz és a való világban nézel körül. Még ha manapság úgy is tűnik, hogy az egyetlen mód az ismerkedésre az online tér, ez egyáltalán nincs így. Ha szereted a zenét, járj koncertekre, zenés eseményekre, fesztiválokra. Hidd el, hasonló beállítottságú, egyedülálló emberek Mekkájára találhatsz! A közös téma és a jó hangulat ráadásul azonnal utat nyit a szuper beszélgetésekhez és semmi szükség nem lesz a karót nyelt, feszélyezett társalgásokhoz. Ráadásul egy randi-alkalmazás sem tudja előidézni azt a kémiai reakciót, amit egy ilyen közös eseményen való találkozás nyújthat.

  5. Fogadd meg, hogy gyakorlod a hálát

  A randizás olykor kemény dió. Előfordul, hogy te már úgy érzed, készen állnál egy kapcsolatra, mégsem jön össze az éppen bontakozó dolog, nem csoda hát, ha könnyen elszomorodsz. Elképzelhető, hogy más emberekhez kezded majd hasonlítgatni magad és nem érted, miért nem elég komolyak a vágyott személy érzései. De a nagy igazság az, hogy valójában semmi baj nincs veled. És a hála gyakorlása segíteni fog abban, hogy ezt el is hidd. Kim McDonnel mentális egészségügyi szakértő szerint - aki a Thankful alapítója - "a hálás hozzáállás tudományosan bizonyítottan megváltoztatja az agyi aktivitást, növeli az optimizmust, a motivációt, az önbecsülést és a másokkal való kapcsolódást. A hála és saját magunk szeretetének gyakorlása 2022-ben tökéletes táptalajt nyújt majd romantikus kapcsolatainknak."

  A hála gyakorlása arról szól, hogy hálásak vagyunk mindazon dolgokért, amiket már magunkénak tudhatunk. Ezt segítheted például naplóírással is. Például, mielőtt éjszaka aludni mész, írj le három dolgot, amikért hálás vagy az adott napon. Készíthetsz egy hála-palackot is. Minden alkalommal, amikor eszedbe jut valami, amiért hálás vagy, írd le egy papírlapra, és tedd be a befőttes üvegbe. Bármikor, ha szomorú vagy magányos vagy, húzz ki egy cetlit az üvegből és olvasd el. Ennél egyszerűbb megoldás, ha minden reggel a tükör előtt állva felsorolsz három pozitív dolgot saját magadról. A lehetőségek tárháza meglehetősen végtelen. 

  7. Fogadd meg, hogy a pillanatban élsz

  Mikor megismersz valakit, aki rögtön a szívedbe lopja magát, könnyen előfordulhat, hogy máris elkezded tervezgetni a közös jövőtöket. Ez ugyan egy bizonyos szintig teljesen normális, sőt egészséges, de valójában pontosan ilyenkor születnek meg irreális elvárások, ráadásul elmulasztod azt a mókát, amit a személy szép, fokozatos megismerése és feltérképezése jelenthet. Ezért inkább fókuszálj fokozatosan a jelenre az ismerkedés alatt. Élvezz minden pillanatot, amit együtt töltötök, legyen szó egy éjszakáról, egy hónapról, vagy évekről.

  Forrás: hellogiggles.com


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása