LIFE

  5 dolog, amit ha betartotok a barátnőddel, a barátságotok örökké fog tartani

  Igenis létezik életre szóló barátság - ha tesztek is érte!
  Sassy - sassy.hu
  2019. január 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Úgy érzed, te és a legjobb barátnőd elválaszthatatlanok vagytok, hiszen nagyon jól érzitek magatok egymás társaságában, mindent megbeszéltek, számíthattok egymásra és jó lenne, ha ez örökre így is maradna? Ha mindketten akarjátok és hajlandóan is vagytok tenni azért, hogy a barátságotok megmaradjon, akkor simán megéritek azt, hogy 90 éves nagyikként is együtt pletykáljatok.

  A HelloGiggles szakértők tanácsaival írta le, mi mindent érdemes betartanotok, ha szeretnétek, hogy a barátságotok sokáig tartson:

  1. Legyetek őszinték egymással!

  Ahhoz, hogy jól működjön a kapcsolatotok, fontos, hogy nyitottan és őszintén tudjatok beszélni egymással - a problémáitokról is. Ha valamiben nem értetek egyet, azt is beszéljétek meg, ha pedig összevesztek, tárgyaljátok ki, mi a volt a probléma és hogyan tudtok túljutni rajta. Ha nyíltan el tudjátok mondani egymásnak a legmélyebb érzéseiteket és 100 %-os a bizalmatok egymás felé, nem vethet véget semmi a barátságotoknak.

  2. Ne ítéljétek el egymást!

  Mindenki más, még a legjobb barátok is. Fogadjátok el, hogy nem vagytok ugyanolyan személyiségek, és éppen attól szép és különleges a kapcsolatotok, hogy két különböző ember ennyire egy hullámhosszon tud lenni. Ne ítéljétek el egymást azért, mert a másiknak más tetszik, más véleményen van vagy mást tart fontosnak. Lehet, hogy nem értetek egyet az élet bizonyos területein, de ez tök oké, nem is kell, hogy egy követ fújjatok. Fogadjátok el egymást úgy, ahogy vagytok!

  3. Hallgassátok meg egymást!

  Az egyik legfontosabb dolog a barátságban az, hogy megoszthassuk egymással az érzéseinket, gondolatainkat, és mindent, ami velünk történik. Lehet, hogy ez klisének tűnik, de így van. Biztos neked is jólesik, ha a barátnőd meghallgat, amikor valami izgalmasat mesélsz neki, vagy éppen kiöntöd a szívedet egy szakítás után. Fontos, hogy a jó és a rossz időkben is ott legyetek egymásnak, és szánjatok időt arra, hogy meghallgatjátok egymást, ha arra van szükségetek. Legyetek egymásnak egy biztonsági "zóna", ahová bármikor menekülhettek. Néha nem is kellenek szavak, csak egy ölelés vagy váll, amin kisírhatjátok magatokat.

  4. Legyetek biztos pont egymás életében!

  Ez összefügg az előző tanáccsal. Legyetek ott egymásnak mindig, ne csak akkor, amikor szükségetek van egymásra. Ne hanyagoljátok el egymást a suli, a munka vagy a pasitok miatt! Egyikőtöknek sem jó, ha ki-be ugráltok egymás életében. Ha valóban igazi barátok vagytok, akkor számotokra természetes, hogy jóban, rosszban együtt vagytok - legyen is így még sokáig!

  5. Tartsátok a kapcsolatot!

  A legkönnyebb, mégis a legnehezebb dolog egy barátságban a kapcsolattartás. Lehet, hogy most még természetes, hogy egész nap írtok egymásnak Facebookon, esténként videóchateltek és hétvégén csajos estéket tartotok, de bármikör jöhet olyan időszak mindkettőtök életében, amikor kevesebb szabadidőtök lesz ezekre, pl. egy új kapcsolat, költözés, sok munkával járó állás vagy a családalapítás. De ne hagyjátok, hogy ezek éket verjenek a barátságotokba! A távolság, az életkörülmények és az idő sem szakíthatja el az igaz barátokat. Persze mindenki elfoglalt, mindenkinek vannak kötelezettségei, de ha fontosak vagytok egymásnak, szánjatok egy kis időt arra, hogy ha a találkozó nem is jön össze olyan gyakran, legalább üzenetben vagy telefonon keresitek egymást.

  Ha a fenti pontok mindegyike igaz rád és a legjobb barátnődre, akkor szerencsésnek érezhetitek magatokat, hiszen úgy tűnik, ez alapján akár életre szóló is lehet a barátságotok!


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  A nyaralásán tetováltatott magára a fiatal lány, borzasztó vége lett – Megrázó videón mutatja be, mi történt
  A „Mit ne csinálj” rovatunk következő szereplője...

  Megosztom
  Link másolása

  Jackie Floww azonnal a legfelkapottabb tartalomgyártók közé került TikTokon, amikor megmutatta a nagyvilágnak, mi történt, miután a nyaralásán egy sárkányt tetováltatott magára. A lány, akit egyébként platformon csak Dragon girlként ismernek, tehát a hátára készíttetett egy kisebb mintát, azonban nem igazán figyelhetett a tetoválóművész tanácsaira.

  A tetoválás felvarratása után ugyanis ugyanúgy folytatta a nyaralását, mint addig: sütkérezett a napon és fürdött a tengerben.

  Ennek pedig sajnálatos módon meg is lett az eredménye: a tetováláson és körülötte végig duzzadt, gennyesnek látszó felület képződött. Ezt pedig videókon is megmutatta a követőinek, akik egytől egyig elszörnyülködtek a látványtól. Figyelem: csak erős idegzetűek kattintsanak a videóra!

  @jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound - Cara

  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  Döbbenetes videón, ahogy vadállatként üvöltözik egy esküvőn egy nő a pasijával, mert táncolt egy koszorúslánnyal
  A videót a buli DJ-je vette fel, a kinti mosdóban zajlott a balhé. Csak erős idegzetűeknek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Esküvői dráma! Barátnő kicsit kiakadt, hogy a pasija táncolt egy koszorúslánnyal, akit valószínűleg nem kedvel." – Ezt írta a TikTok videóra az az esküvői DJ, aki egy szinte szó szerint horrorba illő veszekedést rögzített a menyegző utáni bulin, kint a folyosón.

  A videón a balhézó pár nem látszik, mert bent vannak a mosdóban, de hallani mindent lehet - túlságosan is jól. Eddig 4,3 millióan hallgatták végig a valóban vadállati üvöltözést, amelyet a féltékeny barátnő levágott. Az eltorzult fejhang miatt csak foszlányokat lehet kivenni: „Tisztában vagy ezzel? Megértettél?". Ezt a lány kiabálja, a barátja próbálja megbeszélni vele a dolgot, de azután ő is felkapja a vizet, valószínűleg azért, mert a nő megütötte: „Te szó szerint megütöttél. Megütöttél, te, engem, én hozzád se értem." A kiabálást végül a lány egy jól kivehető „B...meg"-gel zárja.

  Az egész valóban döbbenetes, a hozzászólókat is sokkolta. Volt, aki megértette a nőt, és neki adott igazat, de a többség a férfi mellé állt, nem feltétlenül azért, mert vele értettek egyet, hanem mert szerintük ez a hangnem egyszerűen minden határon túlmegy, és megengedhetetlen. Néhány komment:

  „Ennek az üvöltésnek oka van. Iszonyú fájdalmat élhet át a nő. A pasi szerintem százezer százalékban bűnös."

  „Hölgyeim, ha szükségét érzik, hogy valakivel így ordítsanak, akkor inkább keressenek valaki mást. Ez így senkinek se éri meg."

  „Na ez az a pont, amikor a pasi helyében én már nem lennék benne ebben a kapcsolatban."

  „Haver, fuss, fuss, vissza se nézz!"

  „Senkivel nem üvöltözünk így! Még ha meg is csaltak, fájdalmat is okoztak neked, maradjunk már emberek. Ott kell hagyni az ilyen csajt, azonnal."

  @djd_nail Wedding Drama! #DjdNail #Dontdoit #ohlawd #prayforhim #weddingtiktok #Breathsis #dj #Djlife #findyourgrace ♬ original sound - DjD_Nail

  YourTango

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad” – 14 sokkolóan őszinte indok férfiaktól, hogy VALÓJÁBAN miért vannak együtt a barátnőjükkel
  A valóság néha kiábrándítóbb, mint a rossz előérzet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemben semmi sem biztos, ahogy az sem, hogy kettőtök közül ki szeret jobban, ki érzi magát valóban elkötelezettnek, és ki az, aki - lássuk be - jórészt érdekből van benne egy párkapcsolatban.

  A leggyakoribb indok persze az, hogy az emberek nem szeretnek egyedül lenni, és a magánynál még egy átmeneti „parkolópálya” is jobb.

  A Daily Mail beszámolója szerint azonban a kapcsolatok mozgatórugói között számos kifejezetten prózai, sőt lehangoló is van.

  Az anonim közösségi oldalon, a Whisperen fiúk és férfiak küldhették be névtelenül a VALÓDI okot, amiért még együtt vannak a barátnőjükkel. A jelszó az volt: csak őszintén! A lap azután listázta a 14 legdurvábbat. Íme.

  #1 „Csak azért vagyok még együtt a barátnőmmel, mert nem akarok csalódást okozni a nagyinak, annyira szereti.”

  #2 „Csak az tart a csajom mellett, hogy imádnivaló kutyája van.”

  #3 „A barátnőm rengeteg drága cuccot vesz nekem, jól keres, ezért nem léptem még le.”

  #4 „Nagyon gazdag anyja van, ha meghal, a barátnőmmel mi öröklünk mindent, ez a fő ok, amiért vele vagyok.”

  #5 „Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de titkolnom kell, erre a legjobb fedősztori egy másik kapcsolat, egy másik nővel.”

  #6 „A csajom minden nap elvisz kocsival edzeni suli után. Nekem nincs kocsim, szükségem van rá.”

  #7 „Hát, azt hiszem, főként azért vagyok együtt a nőmmel, mert ha szakítanánk, egyedül megölne az unalom.”

  #8 „Azért vagyok a barátnőmmel, mert neki én vagyok az első fiúja, és szeretném, ha örülne. Nekem amúgy semmi kedvem ehhez a kapcsolathoz.”

  #9 „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad. Vagy legalábbis amíg találok valakit, akit annyira fogok szeretni, mint az exemet.”

  #10 „A barátnőmnél lakom, amúgy hajléktalan lennék, nincs lóvém albérletre, úgyhogy...”

  #11 „A családja nagyon szeret engem, és ez tök jó érzés. Ezért maradok, csak miatta már nem maradnék.”

  #12 „Nincs önbizalmam, úgy érzem, ha ő se lenne, soha nem találnék csajt, senkit, aki lefeküdne velem, így hát maradok.”

  #13 „A külseje, főleg a teste miatt tartok ki. A személyisége taszít, olyan merev, mint egy funérlemez.”

  #14 „Egyszerűen csak nem merek egyedül maradni. Amúgy a barátnőm halálra idegesít, égnek áll a hátamon a szőr, ha csak kinyitja a száját.”

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Hősként ünnepli a TikTok a lányt, aki hűtlen pasijától orrplasztikát kért engesztelésül, és meg is mutatta, milyen szép lett
  „Tökre megérte” – mondja a lány a videóban, amelyet már kétmillióan láttak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Igencsak felkavarta a TikTok népét az a kétségkívül merész lány, aki pasija félrelépése után rendhagyó húzásra szánta el magát, és mindezt részletesen elmagyarázta és meg is mutatta egy videóban - szúrta ki a YourTango.

  A lány elmesélte, hogy szerelme félrelépése természetesen nagyon megviselte, ám a pasi annyira könyörgött, hogy fogadja vissza, úgy fogadkozott, hogy bármit megtenne a megbocsátásért, hogy a lány végül a szaván fogta.

  Oké, akkor fizesd ki az orrplasztikámat. Amúgy is régóta meg akartam csináltatni, te meg eléggé beletapostál az önbizalmamba, ennyivel tartozol nekem" – közölte a fiúval.

  És amint a videóból is látszik, a dolog bejött. A pasi fizetett – egy orrplasztika 2000 dollárba, azaz körülbelül 800 ezer forintba kerül az Egyesült Államokban –, a lány pedig meg is mutatta a csinos-fitos végeredményt.

  A kommentelők teljesen odavoltak az ötletért.

  „Hát ez óriási, istennő vagy!”

  „A francba, én egy trópusi luxusutazást kértem, eszembe juthatott volna az orrplasztika is, jobban megéri.”

  „Ez az! Ha továbbra is akar téged, fizessen. Nehogy már ingyen vesztegest rá az idődet!”

  A lány egyébként a videó végén elárulta, hogy a csalfa férfiú végül újra félrelépett, úgyhogy lapátra tette. De az új, gyönyörű orra „így is megérte.”

  @userg01728011 #stitch with @itslilrockyy #cheater #funny #catchingcheaters ♬ original sound - 🎨


  Megosztom
  Link másolása