Connect with us

Ezeket a dalokat szereted? Jó eséllyel pszichopata vagy

LIFE

Ezeket a dalokat szereted? Jó eséllyel pszichopata vagy

Azt már vizsgálták korábban is, hogy milyen műfajok jönnek be nekik a legjobban, és milyenek nem.


A pszichopaták hiphopot hallgatnak – derült ki a New York Egyetemen, 200 önkéntes bevonásával készült kutatásból. A szakemberek megállapításai szerint a tesztek alapján leginkább pszichopatának tűnő résztvevők az alábbi két számnak voltak a legnagyobb rajongói:

És hogy mégis mi lehet ennek az oka? Miért pont ez a két sláger volt a legnépszerűbb azok körében, akik sok-sok pontot szereztek a “pszichopata-teszten”? Erre még a kutatók sem tudják a választ. Annak érdekében, hogy kiderítsék, egy nagyobb kutatást is terveznek a jövőben, hiszen ők maguk is elismerték, hogy ebben a témakörben még csak az út legelején járnak.

Egy korábbi, 3 millió ember részvételével végzett felmérésből az derült ki, hogy a pszichopaták a rapet és a heavy metált szeretik, a jazz és a klasszikus zene rajongó között pedig a legkevesebb az ilyen személyiségzavarral rendelkező ember. A kutatásból kiderült az is, hogy akik ezt a két slágert szeretik, azok viszont semmiféle jelét nem adták a teszten annak, hogy pszichopaták lennének:

SZMO

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel