Connect with us

5 anya-lánya program, amivel különlegessé teheted az anyák napját

LIFE

5 anya-lánya program, amivel különlegessé teheted az anyák napját

Már csak egy hét, és itt az anyák napja.


Május 5-én, azaz pontosan egy hét múlva a világ legcsodálatosabb és legerősebb nőit, az édesanyákat ünnepeljük. Ha te is szeretnél valami különlegessel előrukkolni, azt tanácsoljuk, ezúttal tárgyak helyett egy közös élménnyel lepd meg őt. Most összegyűjtöttünk 6 programot, ami még jobban megerősíti a köztetek lévő szövetséget.

1. Wellness program
Nincs olyan nő, aki ne örülne egy kis láblógatásnak, masszázsnak és termálfürdőnek a fárasztó munkanapok után. Pihenjetek és szépüljetek együtt! Ha teheted, fizess be egy egészhétvégés kikapcsolódásra, de ha az most nem fér bele, egy délutáni lazulás is csodákra képes. Amellett, hogy végre dumálhattok egy hatalmasat, felfrissülten kezdhetitek a következő hetet.

2. Múzeumozás
A kultúrprogram az örök aduász – ha Budapesten jártok, látogassatok el a Magyar Sajtófotó Kiállításra, a Di Vinci tárlatra vagy akár a Szelfimúzeumba, ha vidéken tartózkodsz, nézz körül a helyi kiállítóterek kínálatában.Ha jól időzítesz, még egy tárlatvezetést is elcsíphettek.

3. Tanuljatok együtt valami újat
Napjainkban fénykorukat élik a workshopok: egy szakember segítségével pár óra alatt megtanulhattok táskát varrni, sushit készíteni vagy flamencozni, és amellett, hogy valószínűleg rengeteget nevettek majd, végre elővehetitek a kreatív oldalatokat is.

4. Menhelyi kutyasétáltatás
Amennyiben mindketten rajongtok a szőrös négylábúakért, és a szíveteken viselitek a hányattatott életű ebek sorsát, látogassatok el egy menhelyre. Sok telep szervez kutyasétáltatást, így amellett, hogy örömöt okoztok egy kiskutyának, barangolhattok a természetben is.

5. Borkóstoló
…vagy bármilyen kulináris program, ahol új ízeket próbálhattok ki. Itt az idő, hogy kilépjetek a rántott csirke, a húsleves és az almalé komfortjából, és megízleljetek valami olyat, ami korábban eszetekbe sem jutott volna. Igyatok különleges borokat és vásároljatok egy üveggel otthonra is, teszteljétek a város új éttermét, vagy életetekben először kóstoljátok meg a csigát. Egy biztos: ezt az élményt nem felejtitek el egyhamar.

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel