SZTÁR

Micsoda? Szulák Andrea és Frei Tamás titokban összeházasodtak

A műsorvezető évtizedekkel ezelőtt, Las Vegasban mondta ki a boldogító igent Frei Tamásnak, a mai napig megvan róla a papírja.
Sassy - sassy.hu
2023. június 05.


Megosztom
Link másolása

Szulák Andrea sosem ment férjhez. Legalábbis így tudta egészen eddig mindenki, amíg részt nem vett a NőComment! műsorában vendégként, ahol kiderült, hogy bizony ez az állítás így azért nem igaz.

Liptai Claudia, a műsorvezető megkérte Járai Kírát, hogy tippelje meg, ki az a többiek közül, aki házasságot kötött Las Vegasban. Szulák Andrea is köztük volt, aki egy műsor kapcsán járta be a világot - írta meg a Femina.

„Egy televíziós műsor kapcsán jártuk körbe a világot. Egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban. Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe, és összeházasodtunk Frei Tamással. A mai napig erről nekem papírom van.”

- mesélte Szulák.

A műsorban aztán az is kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen, akinek ez jutott eszébe Las Vegasban, ugyanis Dobó Kata is járt egyszer egy barátjával Amerikában, akivel hirtelen ötlettől vezérelve össze is házasodtak a kaszinók városában. A színésznő elmondása szerint csak utólag jött rá, hogy ez nem vicc, hanem érvényes házasság.

Majd Harsányi Levente is rákontrázott, elmondta, hogy neki is volt esküvője a városban. Egy balszerencsés kaszinózás után megkoronázta az estét azzal, hogy feleségül vette kísérőjét, és bár állítólag nászéjszakájuk jól sikerült, a házasság maga nem volt hosszú életű.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Pintér Tibor Tenya bevallotta, hogy a nála 25 évvel fiatalabb Tóth Andi az esete volt
A színész szerint Tóth Andi akkor még a természetes szépség kategóriába tartozott, és nem kellett könyörögnie, hogy hadd udvaroljon neki.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 23.


Megosztom
Link másolása

Pintér Tibor Tenya éveken át volt aktív szereplője a magyarországi bulvársajtónak és a médiának.

Egy ideje nem látni, távol tartotta magát a nyilvánosságtól.

Ám most elvállalta az RTL Sztárbox című műsorának vezetését.

Hajdú Péter Frizbi című beszélgetős műsorában Pintér Tibor Tenya most nem csak arról beszélt, hogy miért lép vissza a reflektorfénybe, hanem a magánéletéről is.

Pintér Tibor először a fogyásáról és a teste alakításáról beszélt. Szerinte a fogyáshoz a tapasztalatai szerint egyetlen út vezet: ne egyél annyit. A másik, hogy este a hűtőben ne legyen semmi, hogy ne legyen kísértés. Két hónapig például csak reggelit evett, tojásrántottát és zabhelyhet fogyasztott, majd egész nap semmit. A párja is támogatta őt a céljai elérésében.

Amikor Hajdú Péter arról kérdezte, hogy tudatosan tartotta-e magát távol a nyilvánosságtól és a bulvársajtótól az utóbbi években, Tenya azt válaszolta:

Amikor én mindenáron képernyőn akartam lenni, annak megvolt az oka. Népszerű akartam lenni, híres akartam lenni, azt akartam, hogy szeressenek. Mindenki ezt akarja ebben a szakmában.

Szerinte a bulvársajtó kipécézte magának annak idején, Hajdú Péter viszont szembesítette vele, hogy Tenya konkrétan udvarolt a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban Tóth Andinak.

A lány akkor volt 18 éves, Pintér Tibor pedig 25 évvel idősebb nála.

Ez a csaj az eseted volt

- mondta Hajdú Péter.

Az esetem volt

- válaszolta Pintér Tibor.

A színész szerint Tóth Andi akkor még a természetes szépség kategóriába tartozott, és nem kellett könyörögnie, hogy hadd udvaroljon neki.

De, mint hozzátette, már akkor is érezte a szakadékot közte és Andi között, nem is feltétlenül a kor miatt. Hanem mert már akkor érezte, hogy nem volt sok közös témájuk, és Andi inkább introvertált volt a műsorban.

A teljes beszélgetést itt láthatjátok:


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Kőgazdag Szandi szerint egyértelmű, hogy „egy kósza szőrszál se bugyogjon ki a bugyikájából”
Aranyköpésekben nincs hiány a Kőgazdag fiatalokban, elég csak a szereplőknek kinyitni a szájukat. Vigyázat, 18+ kategóriás tartalom!
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 23.


Megosztom
Link másolása

Egyszerűen verhetetlen aranyköpésekben a Kőgazdag fiatalok - Rich Kids of Hungary című új reality show.

A szereplőknek elég csak kinyitniuk a szájukat, és dőlnek belőlük a furcsábbnál furcsább gondolatok.

háttérszín kiemelés

Kőgazdag Csabi például azt mondta, hogy ő akkora sztár az interneten, hogy Ronaldo az ő medencéjét utánozta le.

De más is tett érdekes kinyilatkoztatásokat.

háttérszín kiemelés

Kőgazdag Kata többek közt azt mondta, hogy egy felső kategóriás autó árát már magára költötte, és hogy csak olyan nő lehet a szomszédja, aki csúnyább nála.

Kőgazdag Szandi, vagyis Aleksandra is megmondta a frankót:

egyértelmű, hogy "egy kósza szőrszál se kibugyogjon ki a bugyikájából".

Korábban pedig elárulta:

"Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen. Azt vallom, minél idősebb, annál jobb, akár nyolcvanéves férfivel is szívesen együtt lennék."

Kőgazdag Filip pedig

nem érti, minek sportolni, ha zsírleszívásra is lehet menni.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Harry döbbenetet váltott ki Angliában: nem volt hajlandó az apjával tölteni a királynő halálának évfordulóját
Sokak szerint visszautasította a békejobbot.

Megosztom
Link másolása

Harry herceg visszautasította az ajánlatot, hogy a királynő halálának évfordulóját az édesapjával töltse Balmoralban, árulta el a The Sun brit bulvárlap.

A lap azt írja, hogy a szakértők megdöbbentek azon, hogy visszautasította az békejobbot. A meghívás ugyanis sokak szerint azt jelezte, hogy a király kész megbocsátani fiának a brit uralkodói családot ért sorozatos támadásaiért.

Azért is tartják meglepőnek, hogy sussexi herceg, nem volt hajlandó elmennyi a skóciai Balmoralba az apjához (a balmorali kastélyban hunyt el a királynő 2022. szeptember 8-án), mert sokezer kilométert repült az Egyesült Államokból az Egyedsült Királyságba, és szerintük az a távolság London és Balmoral között már igazán nem oszt, nem szoroz.

Harry az igazság szerint azután utasította vissza Károly király visszautasíthatatlan ajánlatát, hogy a hónap elején hivatalosan kért a királyi hivataltól a szállást és biztonsági szolgálatot egy éjszakás ottartózkodásához. A nyugat-londoni Chelsea-ben a WellChild jótékonysági bálon vett részt, mielőtt másnap Düsseldorfba utazott volna az Invictus Games rendezvényre.

Egy vezető tanácsadó azonban udvariasan közölte vele, hogy a család londoni otthona és a Windsori kastély sem áll rendelkezésére, mivel a személyzet nagy része a skót Felföldön tartózkodik, a balmorali rezidencián.

Harrynek azt is mondták, Balmoralban viszont, ahol Károly király és Kamilla királyné különböző családi programokat szervezett, szívesen látják.

Bár csupán néhány órát tölthetett volna együtt az apjával és a mostohaanyjával, így is ez lett volna a leghosszabb idő a királynő temetése óta, amit egy légtérben töltöttek volna.

Harry azonban - aki Kamillát, a királynét "gazembernek" nevezte a Spare, vagyis Tartalék című könyvében - a királyi szakértők meglepetésére azt állította, hogy az útiterve miatt kivitelezhetetlen a balmorali kiruccanás.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Szabó Zsófi ebben a csinos koktélruhában köszönte meg a szülinapi jókívánságokat
Gondoltad volna, hogy már 35 éves? Hiszen úgy néz ki, mint egy tinilány!
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 23.


Megosztom
Link másolása

Szabó Zsófi szeptember 22-én betöltötte a 35. életévét. Igen, a harmincötödiket. (Letagadhatna minimum tíz évet).

Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész lánya 1988-ben született.

Korán megismerkedett a színészettel, 2009-től 2014-ig Betty Tanakist alakította a Jóban-rosszban című sorozatban, majd feltűnt a Válótársakban is. Részt vett az Aktív című műsorban és az Ezek megőrültek! című show-ban is. Műsorvezetőként is dolgozott-dolgozik.

Szabó Zsófi 2016-ban kötött házasságot Zsolttal, a kisfiuk pedig 2017-ben született. A házasság 2021-ben felbomlott.

A színész-műsorvezető ezután rövid ideig Shane Tusup jegyese volt, kapcsoltuk 2022 májusában ért véget.

A különböző pletykaoldalak és egyes bulvárlapok szerint Szabó Zsófira újra rátalált a szerelem, de erről egyelőre a műsorvezető semmilyen információt nem adott ki.

A műsorvezető most Instagramon, ebben a csini fekete ruhában köszönte meg a születésnapi jókivánságokat.


Megosztom
Link másolása