SZÍNES

Zavarba jöttek a topmodell jelöltek, amikor félmeztelen pasikkal kellett pózolniuk a fotókon

Úgy vihorásztak, a Next Top Model Hungary versenyzői, mint a tinilányok.

Megosztom
Link másolása

Újabb rafkós feladatot kaptak a Next Top Model Hungary versenyzői.

Amikor meglátták, mi az, úgy kezdtek el vihorászni, mint a tinilányok. Zavarba jöttek miatta.

"Amikor elhúzta Nóri a függönyt, és ott álltak a fiúk nem túl sok ruhában, akkor picit meglepődtem"

- mondta egyikük.

"Az első gondolatom az volt, hogy hm..."

- árulta el Jávor Lili.

A lányoknak félmeztelen férfiakkal kellett modellt állniuk. Íme, a videó:


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Egy nőt csak úgy elnyelt a homok, miközben férjével sétált a tengerparton
Ha azt gondolod, egy romantikus tengerparti sétában semmi veszélyes nincs, nem is tévedhetnél nagyobbat. Ezt példázza Jamie Acord esete is, akit szabályosan elnyelt a part.

Megosztom
Link másolása

A sztori átlagos tengerparti nappal kezdődik, Jamie Acord a párjával sétálgatott a hűs, nyugtató vizet kémlelve. Aztán az egész történet itt vett váratlan, megpróbáltatásokkal teli fordulatot.

Jamie Acord a People szerint a Maine állambeli Phippsburgban található Popham Beach State Parkban

sétált férjével, amikor futóhomokra lépett, és egy pillanat alatt eltűnt derékig.

„Szó szerint olyan volt, mintha beleestem volna egy fedél nélküli csatornába - mondta, majd hozzátette:

sétálunk, csak beszélgetünk, és egyszer csak beleestem a homokba. Ott voltam, aztán a következő pillanatban már nem."

Miután derékig érő homokban találta magát, ahová sziklaként zuhant, kétségbeesetten szólt a férjének:

„Nem tudok kijutni” - még szerencse, hogy nem egyedül volt ott.

A férje kirángatta a futóhomokból a nőt, aki mikrosérülésekkel és cementszerűen vizes-ragacsos ruházattal megúszta az esetet. Amint kijutott a homokból, az

megtelt a belefolyó homokkal, és megszűnt létezni, ismét stabil volt ott a föld.

„Ez egy olyan pillanat volt, amikor nem tudtam, mit tegyek. Ilyen még soha nem történt, pedig állandóan erre a strandra járok" - mondta a férfi a People Magazinnak.

A pár közzétett egy posztot is a többi strandoló figyelmeztetésére, mert ez bárkivel megeshet,

a klímaváltozás miatt pedig egyre gyakoribb jelenséggé válhat a futóhomok egy szakértő szerint.

Jim Britt, a Maine-i Mezőgazdasági, Természetvédelmi és Erdészeti Minisztérium szóvivője azt nyilatkozta, hogy az Acord által megélt forgatókönyv nem valami hollywoodi filmrészlet, ez tényleg bárkivel megtörténhet.

Szerencsére a szakember szerint a homok teljesen nem temeti be ilyenkor az embert egy strandon, és 100%-ban túlélhető egy ilyen incidens.

A kulcs, amit persze borzasztó nehéz betartani egy ilyen nem várt szituációban: maradjunk nyugton.

Kitért arra, hogy a klímaváltozás vastagon közrejátszott a történteknél, mivel számos téli vihar a folyóvizet egy standolók számára is látogatott homokos területre irányította át. A homok vízzel telítődött, így lett a homokhoz képest még instabilabb felület, amibe bele tud csúszni az ember.

Sean Vaillancourt, aki a Maine-i Parkokat és Popham Beach-et irányítja, szintén nyugalomra int mindenkit.

„Csak időbe telik, mire az ember kijut, legyünk türelemmel.

Ebben az egyfajta lebegő helyzetben is dőljünk előre-hátra, így kecmeregjünk ki. Minél jobban el tudjuk oszlatni a súlyunkat, annál szabadabb lesz a mozgás” - mondta el pedzegetve, hogyan szabadulhatunk ki a leggyorsabban.


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Rémálom volt Kate Winslet számára a Titanic ikonikus csókjelenetének forgatása Leonardo DiCaprióval
A színésznő visszanézte a film egyik legromantikusabb jelenetét, és elárult pár izgalmas részletet.

Megosztom
Link másolása

1997-ben jelent meg a Titanic című film Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszereplésével, ami egészen elképesztő sikert ért el: minden addigi bevételi rekordot megdöntött, majd a elképesztő mennyiségű díjat zsebelt be. Többek között 14 Oscar-jelölésből 11 díjat vihetett haza James Cameron és a filmen dolgozó stáb.

Kate Winslet nemrég a Vanity Fairnek adott egy interjút, melynek keretében újranézte a film több ikonikus jelenetét is, köztük a hajó orrán, a naplementében Leonardo DiCaprio-val csókolozósat is.

Ennek kapcsán pedig érdekes részleteket árult el a színésznő, aki bevallotta, hogy habár nagyon romantikusra sikerült a jelenet, a forgatása maga volt a rémálom.

„Folyton ezt a csókot csináltuk, rajtam elég világos smink volt, és minden egyes felvétel után meg kellett néznem a sminkünket, mindkettőnkön két felvétel között. Végül minden egyes felvétel végén úgy néztem ki, mintha karamellás csokit szopogattam volna, mert lepergett rólam a sminkje” - mesélte, majd hozzátette, hogy DiCaprio arca éppen emiatt pedig olyan volt, mintha hiányozna egy része.

„Ó, Istenem, mekkora káosz volt.”

- emlékezett vissza. Állítólag a sminkesek nem tudták megközelíteni a helyszínt, így minden egyes sikertelen csókjelenet után neki kellett helyreigazítania vagy teljesen újracsinálnia a sminkjüket. Az ehhez szükséges eszközök pedig a ruhájába voltak elrejtve. De emellett is volt jó pár kényelmetlenség, például a korlátba folyamatosan beverte a térdét.

„Körülbelül négyszer kellett újraforgatnunk, mert James Cameron (a rendező – a szerk.) nagyon különleges fényviszonyokat akart, a naplemente pedig folyamatosan változott ott, ahol voltunk. Ez egy része volt a hajónak, ami nem tartozott hozzá a tényleges egész hajó-díszlethez, amit használtunk. Egy létrán kellett felmásznunk, hogy odajussunk.

A fodrászok és a sminkesek nem értek el minket. Na most, ezt nem tudhatjátok, mert Leo teljesen természetesen néz ki, de szoláriumoznia kellett és volt rajta egy csomó barnító krém is.”

- mesélte a 48 éves színésznő.

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
700 ezer forintos büntetést kapott a dubaji influenszer, mert bement a tiltott, elzárt rózsaszín homokos tengerpartra
Büszkén posztolta a tiltott helyen készült videót, mert azt hitte, neki mindent lehet.

Megosztom
Link másolása

"1800 euróra, azaz nagyjából 720 ezer forintra büntették az influenszert, aki több felvételt is megosztott arról, ahogyan beszökik Szardínia egyik szigetének turisták elől elzárt rózsaszín homokos strandjára" - írja a Telex a Guardian nyomán.

Budelli szigete sokak szerint a Földközi-tenger egyik legszebb szigete Szardínia közelében fekszik. Rózsaszín strandjáról, a Spiaggia Rosárfól híres.

A szigetet azonban az 1990-es években lezárták a látogatók elől. A turisták ugyanis elkezdték szuvenírként hazahordani strand rózsaszínű homokját. Azóta tilos a parton sétálni, a strandon fürdeni, és saját járművel is tilos odamenni. Szervezett hajóutakon lehet csupán a sziget közelébe menni.

Nos, egy influenszer teljességgel figyelmen kívül hagyta a tiltást, és hajóval bement a szigetre. Ezen a helyiek felháborodtak. A büntetés nagyobb része az a bírság, amit azért kapott az illető, mert engedély nélkül hajózott be az öbölbe.

Íme, a paradicsomi tengerpart:


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Így vihetsz plusz poggyászt a repülőre anélkül, hogy többet fizetnél érte - egy TikToker elárulta a titkot!
Szerencsére egy nő elárult egy okos trükköt, hogy hogyan vihetsz fel többet a fedélzetre.

Megosztom
Link másolása

Az olcsó légitársaságok azt találták ki, hogy a repülőjegy árát szétszedik részekre. Fizetsz a jegyért, hogy elvigyenek, fizetsz a bőröndöd után sokszor többet is, mint a jegyért, fizetsz az ülőhely kiválasztásáért szinte annyit, mint egy-egy akciós jegyért, aztán ha ennél vagy innál, azt majd kifizeted a gépen még külön magadnak.

Nem csoda, hogy aki csak teheti, egy hátizsákkal próbálja megúszni a repülős utazást. Ha azonban nyaralni mész, ez nem mindig pálya.

Szeretnél szépen felöltözni a hotelben, szeretnél hazafelé a szuveníreken kívül izgalmas ruhákat hozni, lássuk be, ez nem megy könnyen a kis kézipoggyásszal. Erre jött rá egy nő, aki most elárulta, ő hogyan hackeli meg a rendszert, amikor repül.

Állítása szerint van egy egyszerű trükk, amit bevethetsz. A TikTok-on osztott meg egy videót thehollandcouple felhasználónév alatt, ami azóta vírusként terjed.

A klipben azt tanácsolja az embereknek, hogy „ne fizessenek többet a feladott poggyászokért".

Ehelyett azt mondja, hogy próbáljanak ki egy másik trükkös lehetőséget.

Ezután láthatjuk, ahogyan egy kabátot cipel, amit megtömött az összes extra ruhával, amit magával akar vinni az útra. Ezt felviszi a repülőgépre, és azt mondja, hogy így „pénzt és időt takarít meg”.

@thehollandcouple Best winter travel hack of all time! I hate checking bags but I also hate only having one coat option you have to try this next time you travel. It works even with budget airlines. Don’t forget to follow for more travel tips and hacks. #travelhacks #travelhack #travelhavking #packinghacks #packingtips #traveltips #travelhacks2022 ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Amióta látták az emberek a videóját, nem tudják eldönteni, hogy az ötlet őrültség vagy zseniális. Mindenesetre úgy tűnik, jól működik. A klipet már több mint 40 ezerszer nézték meg - és több százan kommenteltek, hogy elmondják véleményüket a trükkről. Az biztos, hogy rengeteg embert megmozgatott, bár néhányan úgy tűnik, hogy nincsenek meggyőződve arról, hogy ez minden alkalommal működne-e.

Az egyikük így írt:

„Emlékszem a párizsi utamra, amikor vásárolni akartam menni, de nem volt hely a bőröndömben, így mind a négy ruhát felvettem a repülőn".

Egy másik azt írta: „Hűha - elképesztő hackek”. Egy harmadik: „Briliáns.”

Néhányan azonban azt kérdezték, hogy mi történik a biztonsági ellenőrzésnél, amire a videó készítője gyorsan válaszolt:

„A biztonságiakat nem érdekli, hogy mennyi cuccot viszel magaddal, csak arra figyelnek, hogy semmi veszélyes ne menjen át rajtuk".

Bár tisztázta a kérdéseket, úgy tűnt, néhányan mégis úgy gondolták, hogy nehéz lenne ezt kivitelezni: „Amíg ki nem esik folyamatosan a ruhád a kabátból." Egy másik hozzátette:

„Egy bizonyos pontig megértem ezeket a trükköket. De ha nyaralni megyek, annak pihentetőnek és stresszmentesnek kellene lennie.”

Egy harmadik ezt írta: „Sok melónak tűnik néhány dollárért”.

De a pár meg van győződve arról, hogy ez a legjobb trükk, amit használhatnak. Valamint úgy tűnt, sokan már ki is próbálták.

Neked van kedved hozzá?

Megosztom
Link másolása