SZÍNES

Új korszak kezdődik február 16.-án - elképesztő változásokat ígérnek a csillagok

Egy különösen erős csillagegyüttállás miatt mindenkinek meg fog változni az élete. Hogy a tiéd milyen irányba? Olvasd el, eláruljuk!

Megosztom
Link másolása

A Vízöntő energiája fogja alakítani az előttünk álló évet, mivel a Plútó, a nagy újjászülető nemrégiben ebbe a jegybe lépett át, befejezve a Bakban töltött meglehetősen nehéz időszakát. Mivel a Plútó először lépett át a Vízöntő jegyébe, csatlakozott hozzá a Nap, a Merkúr, a Mars és végül a Vénusz is,

így 2024. február 16-18. között egy erőteljes Vízöntő stelliumot hozva létre. A stellium az, amikor öt vagy több bolygó egy állatövi jegyben tartózkodik, és erőteljes hatást gyakorol az életünkre.

Ebben az esetben öt jelentős bolygó áll a Vízöntőben, ez még intenzívebben érezhető. És mivel a lassan mozgó külső bolygó, a Plútó is itt marad, ez az energia egész 2024-re hatással lesz.

A Vízöntő egy olyan levegő jegy, amely függetlenségéről és szokatlanságáról ismert. Megszólítja belső vágyaidat, és segít elérni azt, amit akarsz vagy amire szükséged van.

A Vízöntőt úgy ismerik, mint nagy lázadót, csakhogy ez a csillagjegy, bár váratlan módon cselekedhet, ezt sosem önző okokból teszi,

hanem azért, mert a mindenki számára nagyobb jóra összpontosít.

Ahogy a csillagjegy tetőzik, változásokat indít be az életed egy bizonyos területén, amelyre aztán 2024 hátralévő részében összpontosítani fogsz. Mivel a Plútó ebben az évben kétszer is a Vízöntő kritikus területén fog tartózkodni, erős indítást, változásokat és mély elkötelezettséget hoz, hogy valami újba kezdj az életed bármelyik területén, amelyet ez a levegő jegy ural. Ha elfogadod, amit ez a stellium igér, akkor egyúttal ízelítőt is kaphatsz abból, hogy mit tartogat az egész év, ami képessé tesz arra, hogy elkezdj élni minden lehetőséggel.

A 2024 februári Vízöntő stellium horoszkópja minden csillagjegy számára:

Kos:

Új társas kapcsolatok és a vágyak megvalósulása

A Vízöntő stellium váratlan lehetőségeket hoz a legbelsőbb köreidben. Bár a barátságok és a másokkal való kapcsolatok mindig is fontosak voltak számodra, nemrég megtanultad, hogy az, hogy kivel veszed körül magad, óriási különbséget hoz az életed alakulását illetően. Nagyobb szabadságra, új, átalakító erejű kapcsolatokra számíthatsz, és még arra is, hogy néhány régóta dédelgetett vágyad is megvalósulhat az életedben.

Lehet, hogy szakítanod kell azzal, amit kényelmesnek vagy ismersz, de bízz abban, hogy amint elfogadod ezt a tényt, az univerzum megmutatja, mik legyenek a következő lépéseid. Próbálj nem belekényszeríteni magad abba a helyzetbe, hogy ebben az új korszakban bárminek is olyannak kell lennie, mint a korábbiak az életedben. Ez az esélyed arra, hogy valóban össze tudj kapcsolódni azokkal, akik igazán támogatnak és melletted állnak, bármit is hozzon az élet.

Bika:

Megnövekedett szabadság és lehetőségek a karrieredben.

A Vízöntő csillagjegy ráerősít a karrieredre, és arra bíztat, hogy idén nagy lépéseket tegyél a szakmai életedben. Mivel a Vízöntő-energia a hagyományostól eltérő dolgokat uralja, arra ösztönözhet, hogy saját vállalkozásba kezdj, vagy akár távmunkában is dolgozhatsz. A lényeg itt az, hogy bármit is teszel a karriered terén, az nagyobb teret teremtsen számodra, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél.

Az is előfordulhat, hogy ebben az energetikai fázisban magasabb rendű elhivatottságot érzel arra, hogy mások hasznára legyél. Lehet, hogy nonprofit munkát szeretnél végezni, vagy talán csak végre úgy döntesz, hogy a saját sikeredet egy magasabb cél érdekében használod fel. Koncentrálj arra, hogy nagyobb szabadságot, autonómiát és lehetőségeket kapj, hogy változtass a téged körülvevő világon.

Ikrek:

Az oktatási, spirituális és utazási törekvések előtérbe kerülnek.

A Vízöntő energia az életed legszerencsésebb és legbőségesebb részét uralja. Ennek az energiának nagy része, amely a Vízöntő-csillagjegyekkel tetőzik, az oktatási vagy spirituális terjeszkedés köré összpontosul. Előfordulhat, hogy munka miatt utaznod kell, vagy akár azért is dönthetsz így, mert mélységes vágyat érzel arra, hogy meglátogass egy új helyet.

Semmi sem véletlenszerű, amit ebben az időszakban érzel, hanem minden ahhoz kapcsolódik, hogy elfogadod a neked szánt utat. Maradj nyitott arra, ami felmerül, és próbálj meg ráhangolódni önmagad azon részeire, amelyeket korábban talán elnyomtál, hogy valóban csodálatos és bőséges módon megnyílhasson az életed.

Rák:

Teljes átalakulás és mélyebb intimitás.

A Vízöntő stellium gyógyírként szolgál a megfáradt lelkednek. A Plútó a Bakban célba vette a romantikus részedet, mindezt annak érdekében, hogy lebontsd azt, ami nem működött. Bár szükség volt rá, valószínűleg van benned egyfajta kimerültség érzés, vagy akár csak tétova remény, hogy mostantól jobbra fordulnak a dolgok. A Vízöntő uralkodik az átalakulás felett, mélyebb intimitású kapcsolatokat teremt, sőt, akár új életre szóló partnereket is hoz. A Plútó uralja ezt a területet, így az energia még erősebben érezhető lesz számodra. Hagyd, hogy elkezdjen a jövő felé terelni, amelyben élned kell, és érezd magad elég biztonságban ahhoz, hogy végre magad mögött hagyd a múltat.

Oroszlán:

Egy új romantikus fejezet kezdődik, amely végre a te igényeid szerint alakul.

A Vízöntő energiája a szerelemről, a romantikáról és a kapcsolatokról szól számodra. Bár ez nem feltétlenül jelent házasságot vagy elköteleződést, a Plútó jelenlétével valószínűleg végre felfedezed a bátorságot, hogy felvállald azt a fajta kapcsolatot, amely valóban összhangban van a lelkeddel.

Ha egyedülálló vagy, akkor figyelj a véletlen találkozásokra új személyekkel, vagy akár a múltadból származó exedtől érkező levelekre. Ez a csillagjegy nemcsak ahhoz ad erőt, hogy új emberrel találkozz, hanem segít megalapozni a nagyobb hitelességet a kapcsolatodban, ami egy meglévő kapcsolatodnak is jót tehet. A lényeg most az, hogy olyan kapcsolatot alakíts ki, amely valóban megfelel neked, amire szükséged van, és nem olyat, ahogy mások szerint a szerelemnek ki kellene néznie.

Szűz:

Gondolkodj el azon, hogyan élhetnéd kényelmesebben az életed.

A Vízöntő csillagjegy aktivizálja a jóléteddel, az egészségeddel, a megszokásaiddal és a belső elszántságoddal kapcsolatos kérdéseket is. Használd ki ezt az időt arra, hogy átgondold, mire van szükséged ahhoz, hogy a legjobb formában érezd magad, legyen szó akár lassításról, jógaórákról, vagy akár a szükséges egészségügyi vizsgálatok beütemezéséről. Minél inkább képes vagy fizikailag a legjobb erőben lenni, annál inkább úgy alakíthatod ki az életedet, hogy ezt támogasd.

Ne feledd, hogy nem tudsz üres pohárból inni, ne ragadj meg semmilyen helyzetben, amely nem támogatja azt, ahogyan szeretnéd élni vagy ahogyan élned kell az életedet. Szabadítsd fel magad, minden olyan módon gondoskodj magadról, amire szükséged van.

Mérleg:

Nagyobb öröm, boldogság és romantikus elkötelezettség.

A Vízöntő stellium hihetetlenül erőteljes lesz számodra, mivel aktiválja az élet nagyobb élvezetével, a kreativitással, a családdal és még a házassággal kapcsolatos témákat is. Mindez segít abban, hogy egy meglévő kapcsolatodat tovább építsd egy életre szóló elköteleződéssé, vagy akár összekössön valakivel, aki végül az örök szerelem lesz.

A Vízöntő uralkodik életednek azon a területén is, amely a terhességet és a gyermekeket irányítja, ami segíthet újra megélni azokat a vágyaidat, amelyeket gyerekkorodban éreztél az élet iránt. Bármi is tűnik a legmegfelelőbbnek, lehetőséget ad arra, hogy újra kapcsolatba kerülj azzal, ami valóban a legnagyobb örömet okozza neked. Akár boldog életet szeretnél építeni, akár saját családot szeretnél létrehozni azzal, akit szeretsz, a küszöbön állsz, hogy végre megvalósítsd azt, amiről mindig is álmodtál.

Skorpió:

Az otthon, a megérkezés érzésének megélése.

A Vízöntő energiája felszínre hozza a gyógyulást, az áttelepülést és még azt is hogy végre úgy érezheted, hogy felépíted azt az otthont, amire mindig is vágytál. Ez az energia idén különösen intenzív lesz, és emiatt előfordulhat, hogy olyan fontos lehetőségek adódnak az életedben a munka vagy a saját álmaid miatt, hogy költözni fogsz.

A Plútó uralja a csillagjegyedet, így ez a Vízöntő stellium még intenzívebben érezhető lesz számodra. Ez jelenleg feszültség- vagy stresszpontnak tűnhet, de később katalizátorként is szolgálhat ahhoz a fajta változáshoz, amire vágysz. Próbálj meg bízni abban, ami felmerül, és szenteld magad annak, hogy aktív szerepet is vállalj a vágyott életed megteremtésében. Semmi sem történik csak úgy, hanem minden a döntésed eredménye.

Nyilas:

Nagyobb átláthatósággal és őszinteséggel kommunikálj.

A csillagállás most fontos lehetőséget ad a beszélgetésekre, megállapodásokra, és arra, hogy újra bemutatkozz a világnak. A Vízöntő a kommunikáció minden aspektusa felett uralkodik, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban arra kérnek majd, hogy figyelj arra, ahogyan magaddal és másokkal beszélsz. Engedd meg magadnak, hogy kockázatot vállalj, új módon közelítsd meg a helyzeteket, és ne feledd, hogy a sebezhetőség kikövezi az utat az életben vágyott bőséghez.

A Vízöntő energiának a stelliummal való beáramlásával fokozottan figyelj a másokkal folytatott beszélgetésekre. Ebben az időszakban a lehetőségeid írásos ajánlatokban, vagy a másokkal folytatott beszélgetésekben jelennek majd meg, de egyenes következményei annak, hogy most már képes vagy értékelni önmagad. Bízz abban, hogy meg tudod ragadni, azt, amit neked szántak.

Bak:

Anyagi siker közelít, nem várt pénz áll a házhoz.

A Vízöntő stellium isteni ajándékot nyújt neked, hogy megkapd, amit megérdemelsz az élettől, így minden pillanatból többet élvezhetsz majd. A Vízöntő nem csak azt uralja, hogy hogyan érzed magad, hanem azt is, hogy mi hozza a legtöbb értéket az életedben. Ez segíthet abban, hogy megfelelő módon fektess be a pénzügyi céljaidba és emberi kapcsolataidba. Nagyobb egyensúlyt teremts.

Figyelj arra, hogy a Vízöntő az érdemszerzésben támogat, ezért gondold át, hogy mi a legfontosabb az életben és arra összpontosíts. Fenn áll a lehetősége anak, hogy nagyobb vagyonra vagy akár egy pénzügyi bónuszra teszel szert, amelyet ez idő tájt kaphatsz, de bármennyivel is nő a bankszámládon a pénzed, az soha nem veheti át azoknak a helyét az életedben, akik miatt érdemes élni.

Vízöntő:

Mágnesként vonzod be mindazt, amire vágysz.

A Vízöntő stellium igazán különleges esemény lesz számodra, mert elkezdi jó irányba mozdítani a dolgokat az életedben. A Vízöntő képviseli a személyes meggyőződéseidet, sőt az identitásodat is, így nagyobb önbizalmat és motivációt érezhetsz, hogy belépj a valódi énedbe, és elengedj mindent a múltadból, ami nyomaszt.

A Plútó továbbra is a Vízöntőben marad, és segít abban, hogy mágnesként kezdj el vonzani mindent, amire vágysz az életedbe, de a stellium hihetetlen lehetőséget kínál arra is, hogy újratárgyald, hogyan éled az életed. Gondold át, mennyire élsz hitelesen, és mennyit mutatsz meg a valódi énedből másoknak. A bocsánatkérés nélküli élet azt jelenti, hogy hagyod magad annak látni, aki vagy, függetlenül attól, hogy ez hol van, vagy hogy kivel veszed körül magad. Ha tiszteletben tartod ezt a belső igazságot, elkezdesz magadhoz vonzani mindent, amire vágysz az életedben.

Halak:

Erősödik az intuíciód és spiritualitásod.

Bújj bele a téged körülvevő csendbe, amikor a Vízöntő csillagjegy tetőzik, ez segít az égi ajándékaid felé terelni téged. A Vízöntő képviseli a láthatatlan részedet, amely az intuíciódat, a spiritualitásodat és még a gyógyulásodat is irányítja. A Plútó, a Nap, a Merkúr, a Mars és a Vénusz Vízöntőben való gyülekezésével hatalmas energiát kaphatsz, amely segít megalkotni egy tervet életed ezen új fejezetére.

A Vízöntő-energia arra ösztönöz, hogy jobban figyelj magadra, és ismerd fel, hogy az univerzum mindig vezet téged, még azokban a pillanatokban is, amelyeket a legnagyobb kihívásnak érzel. Ebben a térben összpontosíthatsz a gyógyulásodra vagy azokra az energetikai blokkokra, amelyek esetleg megakadályoztak abban, hogy megragadd a lehetőségeket és cselekedj az intuitív megérzéseid alapján. Használd ezt az időt arra, hogy naplót írj, és támaszkodj a csend pillanataira, mert ha figyelsz, látni fogod, hogy tele van útmutatással.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Heti horoszkóp: Ez a hét békét és nyugalmat hoz minden csillagjegy számára, 3 jegy végre megkapja azt, amire várt
Ami egykor elrettentőnek látszott, az most olyan kihívásnak tűnik csak, amit mindannyian el tudunk fogadni.

Megosztom
Link másolása

Szerencsére ez a hét gyógyító és nyugodt energiákat hoz. Mivel a Hold együtt áll a Jupiterrel, mindez a meg tudom csinálni hozzáállással állítja be számunkra a hetet.

A Hold a Plútóval szemben áll, így

ismét felveti az átalakulás gondolatát, és azt, hogy képesek vagyunk-e teljesíteni egy ilyen komoly feladatot. A Nap a Holddal áll szemben, hogy megmutassa nekünk, hogy... természetesen képesek vagyunk rá.

Az egész hét a meg tudom csinálni témája köré szerveződik. Még Lilith energiája is eljön, hogy megmutassa, ha ki kell állnunk magunkért, akkor nincs jobb alkalom, mint a mostani.

A Hold 2024. április 16-án lép be az Oroszlán nagy, merész energiájába. Az Uránusz-átvonulások és a Plútó energiájának elsöprő ereje között ezen a héten mindannyian új dolgokat próbálunk ki,

először kicsit félve állunk hozzá ezekhez, majd rájövünk, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint azt valaha is gondoltuk volna.

A 3 jegy, akik megkapják azt, amire régóta vártak: a Kos, Szűz és a Halak.

Íme, ez vár az egyes csillagjegyekre április 16-22. között:

Kos

Szánj időt a játékra, Kos. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a kreativitás napházát. Öltözz fel pirosba, és használd a a kedvenc parfümödet, élvezd, hogy a dolgok színesek és élettel teliek. Te leszel a figyelem középpontjában.

Többféle lehetőség is az utadba kerül, és bár ez eleinte talán összezavarhat, fogod tudni, hogy hosszú távon minden gyönyörűen fog alakulni számodra.

Lehet, hogy úgy találod, hogy te és a partnered nem jöttök ki olyan jól egymással, mint szeretnétek, de minden arról szól, hogy szükség lenne egy szolid és normális beszélgetésre. Ha tisztán tudtok fogalmazni és a lényegre térni, akkor meglátjátok, hogy kettőtök között minden könnyen orvosolható lesz.

Itt a hangsúly a tisztán látáson van. Ha meg tudod osztani a partnereddel, hogy mi jár a fejedben anélkül, hogy találgatássá tennéd a dolgot, akkor végül mindent megkapsz, amit csak szeretnél. Ezen a héten az átvonulások miatt elbizonytalanodsz, ezért nehezebben tudsz a lényegre térni, ami zavart okozhat. Bízz abban, hogy a szavak ott vannak, és használd őket. Minden úgy fog alakulni, ahogyan szeretnéd, Kos, ne aggódj!

Időpontok és tranzitok, amiket szem előtt kell tartanod: Április 19., 20. A jó szerencse a Bika Nap első napján a Jupiterrel együttállásban lévő Mars formájában mutatkozik meg, és ahogy magad mögött hagyod a saját jegyedet, rájössz, hogy egészen könnyű a Bika jegyében haladni. A Marssal szemben álló Holdra figyelj a kihívások miatt, amelyeket le tudsz küzdeni.

Bika

Élvezni akarod az élet jó dolgait, különösen azokat, amelyek kényelmet és örömöt adnak. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az otthonod és a családod napházát. Ez a nap remek alkalom arra, hogy takaríts, átnézd azokat a dolgokat, amelyeket szeretnél rendbe tenni, és rendet rakj.

Nagyon erős és határozott érzésed van a szerelemmel, romantikával kapcsolatos kérdésekben, és abban, hogy te és a partnered hová tartotok ezzel az egésszel. Az utóbbi időben olyan események történtek, amelyek miatt úgy érzed, hogy radikális gondolkodásra lenne szükséged; a partnered bizonytalan helyzetbe hozott téged.

Lehet, hogy nem ilyen meglepetésre vártál, mégis rájössz, hogy mindenképpen felelősséget kell vállalnod, akár működtök, akár nem, vagyis... a partnered nem biztos, hogy képes lesz megtenni azt, amit megígért neked.

Ez felszínre hozza a belső vadságodat, és megmutatja, hogy bármi történjék is, megtalálod a fény felé vezető utat, és boldoggá teszed magad, még akkor is, ha nem teljesítik a kérésedet.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 18., 20. A szerencsés tranzitjaid a Vénuszhoz kapcsolódva mutatkoznak, így készülj fel arra, hogy pozitív fejleményekre következnek a kapcsolatodban. Számítsatok a váratlanra, és tudjátok, hogy az jó lesz.

Ikrek

Élénk társalgó vagy, szívesen megosztod, amit tudsz. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a kommunikációval foglalkozó napházadat. Bátorság kell ahhoz, hogy kimondd azokat a dolgokat, amelyeket már régóta ki akartál mondani, de képzeld el, milyen csodálatos érzés lesz tudni, hogy nyitott és átlátható lehetsz, hogy elmondhatod mindazt, amit el kell mondanod, és hogy szabadnak érezheted magad.

Szigorú döntések születnek ezen a héten, és te, Ikrek, szomorú leszel, hogy meg kell hoznod őket, de eltökélt vagy abban, hogy amit tenni készülsz, az a helyes.

Nehezen viseled a konfrontációt, ezért gyakran hagyod, hogy a másik megússza, és emiatt azt érzed, hogy megtaposnak vagy tiszteletlenül bánnak veled.

Ezen a héten azonban rájössz, hogy erősnek kell lenned; nem hagyhatsz tovább bizonyos dolgokat, és hatalmi helyzetben vagy, ezért ezen a héten ezt a hatalmat használod arra, hogy rendet tegyél a dolgok között. Nem akarsz túl hevesnek vagy ijesztőnek tűnni, és emiatt nem is kell aggódnod, mivel a heti tranzitok lágyító hatásúak, így amit az igazadként mondasz, az úgy hangzik, mint... az igazság. Meg fognak hallgatni, Ikrek.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 19. A Merkúr energiája felélénkít téged ezen a héten, és a szerelmi életed megmutathatja, hogy tényleg minden rendben van a világodban. Szép hét, Ikrek, szeress tovább!

Rák

Hajlandó vagy keményen dolgozni és megvalósítani azokat a dolgokat, amiket szeretnél az életben. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a pénzzel foglalkozó napházadat. Ez egy remek időszak arra, hogy felvegyél egy plusz műszakot a munkahelyeden, és túlórapénzt kapj. Ha van egy hobbid, amit szeretnél vállalkozássá alakítani, ez a legjobb alkalom erre.

Ezen a héten felülvizsgálsz néhány dolgot, amiről azt hitted, hogy szilárd, de mégis kevésbé bizonyult stabilnak, mint ahogyan azt vártad.

Előfordulhat, hogy néhányszor át kell beszélned valamit az életed valamelyik szereplőjével, mert kezded észrevenni, hogy nemcsak ő nem ért meg téged, de lehet, hogy te sem közvetíted világosan az elképzeléseidet.

Nagyon sok minden történik a kommunikációval és a készségekkel ezen a héten, ami minden csillagjegyre érvényes. A rád ható Merkúr-energiával nem biztos, hogy meg tudod állapítani, hogy mások tévednek-e vagy te tévedsz, és ez a hét így működik, megmutatja, hogy pontosan ki kell mondanod, mi a fejedben jár, akár üzleti, akár magánéleti téren. Ha azt akarod, hogy a dolgok jól alakuljanak, akkor te irányíts, és bíznod kell saját magadban, hogy sikerüljön is.

Időpontok és tranzitok, amiket szem előtt kell tartanod: Április 18., 20. Ha fel akarsz hozni valamit, amit szükségesnek és fontosnak tartasz, akkor tedd meg ezen napok bármelyikén, mivel ezek a tranzitok kommunikációs szempontból támogatnak téged. Vágj bele!

Oroszlán

Most hasznos, ha tudod, hogy ki vagy és mit akarsz, és hasznos, ha megtanulod, hogy mit nem akarsz. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a személyes identitásod napházát.

Munka, munka, munka. És ez jó dolog, hiszen ez azt mutatja, hogy nem csak megbirkózol a munkával, de te vagy az, akihez mások fordulnak, ha azt akarják, hogy a munkát jól végezzék el.

Meglátod, hogy büszke leszel a munkádra, és talán még azt is észreveszed, hogy van érzéked ahhoz, hogy valami közel tökéleteset alkoss.

Ez a magánéletedre is átgyűrűzhet, Oroszlán, hiszen a munka, amit ezen a héten végzel, lehet, hogy a romantikus kapcsolatodba fektetett erőfeszítés lesz. Ha a kedvesednek terveztek valamit, akkor vágj bele, és bízz abban, hogy kizárólag te vagy elég jó neki. Tehát akár szerelemről, akár karrierről van szó, ez a hét a koncentrációról, az ügyességről, az erőfeszítésről és az odaadásról szól. Megcsinálod, Oroszlán.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 18., 19., 21. Őszintén szólva, ezen a héten a szerelem a főnök, ha megnézed a segítő és támogató tranzitokat, amelyek támogatnak az erőfeszítéseidben. Figyelj a Napra a Bikában a romantikus fejlemények szempontjából.

Szűz

Kicsit élesebben érzékeled a dolgokat, és most meg tudod mondani, ha valaki sunyi. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az ellenségek napházát. Ezen a héten maradj közel azokhoz az emberekhez, akiket ismersz és akikben megbízol. Nyíltan megoszthatod a gondolataidat, és biztonságban érezheted magad. Lassabban bízz azokban, akiket alig ismersz.

Meg tudod csinálni? Persze, hogy meg tudod, és szerencsére ezen a héten nem csak meg tudod csinálni, hanem még ki is tudsz teljesedni benne, bármi is legyen az, Szűz. Úgy tűnik, hogy a tranzitfelállás a te kedvedre dolgozik, és

ha kétségeid lennének afelől, hogy elismerik-e mindazt, amit teszel, akkor ne félj többé, mert ez a hét csak elismerést és dicséretet tartogat számodra.

Más szóval... ezen a héten megbecsülnek majd téged. Milyen kedves!

Mindent megteszel azért, hogy a lehető legjobb legyél, és gyakran úgy érzed, hogy láthatatlan vagy, semmibe vesznek - különösen a munkahelyeden. Ne aggódj, Szűz, hiszen a munkahelyi helyzeted csak rajtad múlik, nincs senki, aki olyan jól tudná végezni a munkádat, mint te. Ha eddig úgy érezted, hogy a kemény munkád észrevétlen maradt, ne félj, ezen a héten emelést vagy előléptetés várhat.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 18., 19. Úgy találod, hogy a legtermékenyebb időszakod ezekben az átvonulásokban következik be: Szűz Holddal és a Merkúr a Vénusszal. Számíts a legtöbbre, és tudd, hogy a legjobbat érdemled.

Mérleg

Tölts időt azokkal az emberekkel, akik a legjobbat hozzák ki belőled, és segítenek nevetni. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a barátaid napházát. Ez remek alkalom arra, hogy kimozdulj és szórakozz. Próbálj meg elkapni egy napfelkeltét a barátaiddal, mielőtt munkába indulnál.

Ezen a héten úgy érzitek, hogy a természet láthatatlan erőinek tanácsára van szükségetek. Miközben nyitottak vagytok mások véleményére és tanácsaira, olyan érzésekkel dolgoztok, amelyeket mások nem érhetnek el. Ez nagyon személyes, és ezt csak a szellemi vezetőiddel osztod meg.

Ha ragaszkodsz ahhoz, amiben hiszel, meglátod, hogy ez a legjobb a számodra.

Bizonyos értelemben ez az egész hét arról szól, hogy bízz a legbelsőbb énedben, tudva, hogy egy részed már tudja a választ minden kérdésedre.

Örülsz és hálás vagy, hogy vannak körülötted barátok, akik segíteni szeretnének, de még hálásabb vagy azért, hogy bízhatsz önmagadban, hiszen az életed nehezebb kérdéseire valóban tudod a választ.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 19., 20. Legjobb napjaid ezekkel az asztrológiai tranzitokkal esnek egybe: a Mars/Jupiter együttállás, és a Mérleg Hold és a Jupiter az Uránusszal. Jó dolgok várnak rád ezen a héten.

Skorpió

Nagyszerű benyomást fogsz kelteni a munkahelyeden. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a karriered napházát. Vedd lazán a dolgokat. Ne aggódj azok miatt a dolgok miatt, amelyeket nem tudsz irányítani. A megfelelő emberek észre fogják venni a csapat teljesítményéhez való csodálatos hozzájárulásodat és a valódi vezetői képességedet.

Ó, ez a hét a te ügyedben nem lesz rossz, Skorpió. Talán úgy érzed, hogy meg kell állnod a helyed, vagy védekezned kell, és szükségét érzed, hogy megmutasd másoknak, hogy nem lehet téged sarokba szorítani. Ezen a héten úgy nézel ki, mint egy hajlíthatatlan figura, aki döntött, és nem hagyja magát eltántorítani.

Az érdekes az, hogy így kell viselkedned, és nem azért, mert ettől menőnek vagy harcosnak tűnsz, hanem mert neked kell meghúzni a határaidat.

Ha hagytad, hogy mások kihasználják a jó természetedet, akkor lehet, hogy meg kell ismerniük a természeted másik felét is, csak hogy tudják, hogy nem vagy olyan, akivel csak úgy szórakozni lehet.

Vad, igen, de gyakorlatias, és ez így van rendjén.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 16., 21. Gyors fejleményekre kerül sor, amikor a Hold szemben áll a Plútóval. Tudd, hogy ez a hét pörgős és megvilágosító lesz.

Nyilas

Vegyél részt egy online minitanfolyamon, vagy bővítsd a tudásod, és állítsd kihívás elé magad új ismeretekkel. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a tanulás házát. Fontold meg, hogy letöltesz könyveket az online könyvtári alkalmazásokból. Fejlődhetsz, ha inkább a könyvek felé fordulsz, és eltávolodsz a közösségi médiától.

Ezen a héten azon gondolkozol, hogy átlépd-e ezt a határt, vagy tartsd meg magadnak a gondolataidat. Azt kezdted észrevenni, hogy már nem vagy képes visszafogni az érzelmeidet, ha elfojtott érzésekről van szó. Az elfojtás kezd elhatalmasodni rajtad, és ez felborítja az életedet. Ki kell mondanod, ami a szívedet nyomja, éspedig most, Nyilas, különben a végén nagyon rosszul fogod érezni magad.

Miközben sok gyógyító tranzit dolgozik a kedvedben, sok Merkúr-energia is működik, és ez csak fokozza a zűrzavart.

Azt érzed, hogy az erőd elapad, és ez cseppet sem tetszik neked. A héten meghozott döntésed az, ami kirángat a sötétségből a ragyogó napfénybe, ahol ismét nagy harcosként foglalhatod el a helyed.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17, 19, 20. Végezd el a munkát a megfelelő módon, miközben tudod, hogy ezek a kozmikus erők támogatnak: A Hold együtt áll a Jupiterrel és az Uránusszal, a Hold a Jupiter trigonjával a győzelemért. A győzelem a tiéd!

Bak

Szükséges vagy nem szabad bizonyos információkat másokkal megosztani? A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a titkok napházát. Ez igazán merész energiát és magabiztosságot adhat neked. Ez a két érzelem azt a hamis érzést keltheti benned, hogy nem érdekel, ki hallja, amit mondani akarsz. Nyílt és őszinte leszel, bármi is történjen.

Miután ellenőrizted, majd újra ellenőrizted, előfordulhat, hogy visszamész egy utolsó ellenőrzésre... még tízszer. Kicsit kényszerbeteg vagy ilyenkor, de hát... ki nem az?

Mivel olyan ember vagy, aki nagyon szereti, ha minden sikerül, lehet, hogy a héten végigkeringő Merkúr-energiával úgy találod, hogy az elsőre sikerül csak egy szófordulat. Nem tehetsz róla, Bak, és még ha valaki szemtanúja is annak, ahogyan cselekszel, és azt gondolná, hogy túlzásba viszed, tudod, hogy te így dolgozol, és ez az, ami sikert hoz. Igen, aprólékos vagy, és talán egy kicsit túlságosan is szigorú vagy magadhoz, de ha az eredményekre hajtasz, akkor senki sem állíthat meg. Bár ez a hét kissé kemény lehet, ez az a fajta hét, amit csak te tudsz kezelni, és kezelni is fogod... stílusosan és ügyesen.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 19., 21. Bár ezen a héten egy kis lehetőséged van, tudd, hogy a Merkúr Vénusszal való együttállása, a Szaturnusszal szemben álló Hold és a Nap Plútó alatt minden tervedből a legjobbat hozhatod ki.

Vízöntő

Valami fontos dolog kerülhet ma eléd, ami megkövetelheti, hogy addig maradj, amíg a projekt vagy a helyzet be nem fejeződik.

A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az elkötelezettség napházát. Ügyelj arra, hogy bárhogy is döntesz, legyen világos, hogy nem akarsz senkit sem bántani.

Most, hogy elkezdted a nagy projektedet, nem tudsz segíteni, de úgy érzed, hogy szeretnéd átadni a lendületet; úgy érzed, hogy végre beindultál, de a természeted része, hogy még nagyobb eredményekre vágysz, és ez valójában csak próbára teszi a türelmedet és visszatart. Azt fogod látni, hogy bármennyire is keményen dolgozol, még mindig ugyanabban a tempóban kell haladnod, mint mindenki másnak.

És ez így van rendjén, Vízöntő. Megalázó a gondolat, hogy még mindig várnod kell, de ez valójában csak annyit jelent, hogy most már céltudatosnak tartod magad, és ez jó dolog. Ez a hét azt a gondolatot érleli meg számodra, hogy te is keményen dolgozhatsz a megélhetésedért, és elérheted, amit akarsz, miközben megbékélsz azzal is, hogy még mindig várnod kell a sorodra. Minden rendben van, és idővel alkalmazkodni fogsz.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17. Ha sikeresnek érzed magad, akkor valószínűleg az Uránusszal való holdi együttállás miatt érzed így magad. Folytasd a jó munkát, és ne hagyd, hogy bármi is elkeserítsen, Vízöntő.

Halak

A meg tudod csinálni-hozzáállásra lesz szükséged, és ki kell küszöbölnöd azokat a dolgokat, amelyek kizökkentenek a tennivalóidból és felborítják az időbeosztásodat. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a napi rutinok napházát. Most azokra a teendőkre koncentrálj, amelyektől a legjobban érzed magad. Törekedj arra, hogy a dolgokat az időbeosztásodnak megfelelően végezd el, ügyelve arra, hogy a költségvetésedbe illeszkedjenek, és célt adjanak neked.

Ha ez a hét nem mutatja meg neked, hogy miből vagy, akkor nem figyelsz oda. Valami történik az életedben, ami változást követel, és ez a változás nem csak nagy hasznodra válik, hanem gyökeresen és pozitív módon megváltoztatja az életedet.

Ébernek kell azonban lenned, mert valami igényli a figyelmedet, ezért várd meg, hogy kopogtasson a lehetőség.

Tudod, hogy már régóta szeretnél változtatni dolgokon, és ez a hét gyakorlatilag ezüsttálcán nyújtja át neked ezt a lehetőséget. Úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb tisztelet övez, mint gondolnád, és hogy szükség van a képességeidre, sőt, nem mellesleg vannak olyanok, akik hajlandóak jó pénzt fizetni neked azért, hogy azt csináld, amiben a legjobb vagy. De tudatosnak és nyitottnak kell lenned; ez egy fantasztikus pénzkereseti hét a számodra... úgyhogy tartsd nyitva a szemed, Halak.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 20., 21. A legjobb, ha a Hold Neptunusz szembenállás és a Hold Plútó tranzitjai alatt tartod nyitva a szemed. Tartsd magad a tervhez, Halak, és ne feledd, hogy ha akarod... megkaphatod. Láss hozzá most.


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
A Rovatból
13 évre eltűnt egy nő legjobb barátnője, majd hirtelen visszatért és úgy tett, mintha mi sem történt volna
Érdemes feltépni a sebeket, vagy jobb ha a múlt, a múltban marad?

Megosztom
Link másolása

Egy nő osztotta meg történetét az internet világában arról, hogyan próbálták újrakezdeni a dolgokat egykori legjobb barátnőjével. A csak Valerie-ként emlegetett barátnő ugyanis 13 évvel ezelőtt egyszercsak egy szó nélkül szívódott fel, most azonban nemrég újra előkerült. A magára hagyott barátnő azon elmélkedett:

jobb-e békén hagyni a múltat, vagy érdemes megpróbálni begyógyítani a régi sebeket?

„Tavaly egy váratlan üzenetet kaptam a Facebookon, ami felforgatta az életemet. Valerie, a rég elveszettnek hitt barátnőm, simán csak rámírt azzal, hogy szeretne velem találkozni. Ez az üzenet azonban nem csak izgalommal, hanem a régi, elfojtott érzelmekkel is teli volt.

Valerie és én a főiskolai éveink alatt lettünk jóban, de az évek során megromlott a barátságunk és már rég nem tartjuk a kapcsolatot. Aztán egy váratlan fordulat után, hirtelen azt kérte, hogy találkozzunk Chiang Maiban.

Az első reakcióm heves volt, ugyanis a múltban előfordult, hogy nem válaszolt az üzeneteimre, ez is vetett véget a köztünk lévő barátságnak.

Az összes elfojtott érzés újra felszínre tört bennem és azon gondolkodtam: vajon érdemes-e feltúrni a múltat? A barátságunk egyszer olyan volt, mint a filmekben, szinte elválaszthatatlanok voltunk. Elmondtam neki, hogy nem értem, miért nem tartotta velem a kapcsolatot 13 éven keresztül. Nem kapta meg az üzeneteimet?

Azt mondta, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a múltba kapaszkodjunk. Szeretett volna találkozni velem, de megértette, ha én nem akarok.

Amikor végre találkoztunk, a válaszok helyett csak még több kérdés merült fel. Úgy éreztem, hogy nem veszi figyelembe az én érzéseimet, de elvárta, hogy én vegyem figyelembe az övét.

Ezzel azt mondtam neki, hogy az lenne a legjobb, ha nem találkoznánk többet.

Valerie világot láthatott, kalandokban merülhetett el, míg én a családommal és a mindennapi életben találtam meg a boldogságot. Mára ő is édesanya lett, láttam a Facebookon. Írtam neki egy üzenetet privátban, hátha ezen a témán jót tudunk beszélgetni.

Megnézte, de nem válaszolt.

A válaszok ezért még mindig nem tiszták, de elfogadtam, hogy talán soha nem is lesznek azok. De a legfontosabb dolog az, hogy megpróbáltuk. Talán ez volt a lényege az egésznek.”

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Kiakadtak a kommentelők azon, hogy Józsi gazda megint feleséget keres, forrnak az indulatok
„Nem mondjátok komolyan, hogy ez a p.navadász újra benne van?! ” – írta egyikük a Házasodna a gazda Instagram-oldalán.

Megosztom
Link másolása

Elég erősen indul a Házasodna a gazda új évada.

Mint azt mi is megírtuk, Józsi gazda, aki a beszólásairól híres, és arról, hogy tárgyként kezeli a nőket, visszatér a képernyőre.

Sokan emlékeznek még rá, mit mondott az előző évadban, amikor arról volt szó, mi volt a legfőbb célja az életben:

"Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek".

Ezért is fogtak össze a műsorban résztvevő nők, és otthagyták Józsit, a kecsegtető utazást és a műsort. Józsi gazda biztosan érezte, hogy rezgett a léc, ezért nemrég azt nyilatkozta:

"Az idei évben mindent megteszek, hogy megbecsüljem minden szavát, minden gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon."

Ez egyáltalán nem hatja meg a kommentelőket, a Házasodna a gazda Instagram-oldalán forrnak az indulatok.

"Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ez a p.navadász újra benne van?!" "Jason (Józsi) visszatér és a puncivadász ámokfutása folytatódik..."

- írják. Nos, ezek után kíváncsiak leszünk a műsorra.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
IKEA hack: Így készíthetsz stílusos térelválasztó paravánt olcsón
Néhány könnyen beszerezhető eszközzel és némi kézügyességgel, te is elkészítheted ezt a praktikus kiegészítőt otthonodba.

Megosztom
Link másolása

Sokan szeretik ellesni a trükköket, amikkel régi bútoraiknak új életet adhatnak vagy maguk barkácsolhatnak lakáskiegészítőket, hiszen ezekkel nem csak, hogy sok pénzt spórolhatunk, de sokkal személyesebbé tehetjük otthonunkat.

Egy tiktokker, aki hasonló témában készít videókat, most megmutatta, hogyan változtatott néhány Ikeás polctartót mutatós és praktikus paravánná, ami lakása új éke lett.

Ha mi is elkészítenénk, nem kell hozzá mást tennünk, mint beszerezni (legalább) három Ikea Ivar polctartót, amit magában, a polcok nélkül is meg tudunk vásárolni.

Ízlésünktől függően lefesthetjük őket alapozófestékkel, festékkel vagy egyszerű páccal, de natúran hagyva is jól mutatnak.

Majd méretre vágva rögzítsünk az egyik oldalukra zsákvászon anyagot, ami a takarást fogja biztosítani.

Végül pedig zsanérokkal rögzítsük egymáshoz a paneleket. Ezt legalább két ponton tegyük meg, de a stabilitás szempontjából érdemes akár három ponton is rögzíteni.

El is készült a paraván, azonban ha még egyedibbé tennénk, akkor néhány hosszabb fatipli segítségével ékszertartót is készíthetünk rá.

A fatipliket vágjuk méretre és egyszerűen illesszük be polctartó paneleken előre kialakított lyukakba. Erre akár nyakláncokat, kendőket vagy egyéb kiegészítőket is akaszthatunk.

Az így elkészült paraván nem csak mutatós, de praktikus darab is lesz a lakásban.

@theflippedpiece The EASIEST IKEA hack! A room divider! 🤯 Im using @Dixie Belle Paint Co products! AD #dbpbrandambassador . . . . #diyprojects #easydiy #diyproject #roomdivider #ikeahacks #ikeahack #ikea #lifehack #diyhomedecor ♬ original sound - THE FLIPPED PIECE


Megosztom
Link másolása