SZÍNES
A Rovatból

Milliók röhögnek a videón, amin egy pasit magára hagy a barátnője a lányszobájában – és ami utána jön...

A történtek két táborra szakították a netezőket. A pasik nagyon megértőek voltak férfitársukkal...
Sassy - sassy.hu
2023. február 21.


Megosztom
Link másolása

Már 42,3 millió megtekintésnél tart az a rövid, de annál velősebb TikTok videó, amelyen egy fiatal srác alighanem a férfitársadalom meglehetősen érzékeny pontjára tapinthatott rá.

A videó alig több, mint 10 másodperc, és annyi van ráírva: "A barátnőm egyedül hagyott a szobájában...nagy hiba volt."

A lány valóban kimegy, és becsukja maga után az ajtót, a fiú pedig ördögi mosollyal jelzi: elérkezett az ő ideje. Amit a következő másodpercekben tesz, azon tényleg csak röhögni lehet: nekiesik a lány habos-babos ágyán szépen felsorakozott plüssállatoknak, és szétpüföli őket. Van, amelyiknek csak behúz egy hatalmasat, van, amelyiket fojtogatja, a legutolsót - egy szegény malacot - pedig egy jól irányzott jobbossal lecsapja az ágyról, mint az a bizonyos vak a poharat.

Tízezres nagyságrendben ömlöttek a videó alá a kommentek, nem meglepően főként férfiaktól. Úgy tűnik, a lányok szobájában felhalmozott, cuki plüssök erős, belső feszültséget okoznak az erősebbik nem képviselőiben. Ez a kommenteken is meglátszik:

"Ez az, adj nekik!"

"Úgy tudtam, hogy az utolsót lecsapod az ágyról, erre vártam!"

"De kellett ez nekem..."

De akadtak kritikusok is:

"Ezt el ne mondd a barátnődnek, mert egy életre elveszíted a bizalmát."

"Ebből válás lesz."

 

@nathanandgrace Had to be done🤣 #nathanandgrace #relationship ♬ original sound - Mike🤿


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Egy DNS-teszt miatt jött rá a nő, hogy lefeküdt a féltestvérével a gimiben
Az ügy egészen meredek, ugyanis a tesztből nem csak az derült ki, hogy más a biológiai apja, hanem az is, hogy a magát spermadonorként használó orvosnak még 20 másik gyermeke született. Ebből eggyel pedig romantikus kapcsolatban álltak.
K.O. Fotó: CNN - sassy.hu
2024. február 15.


Megosztom
Link másolása

A tudatlanság sokszor áldás - valószínűleg így gondolja most már az a 39 éves amerikai nő is, aki meglepő dolgokra jött ár, miután DNS-tesztet csináltatott.

Victoria Hill kíváncsi volt az örökölt kórelőzményeire, ezért úgy döntött, csinálj egy mindenki számára elérhető DNS-tesztet. Ebből azonban teljesen más derült ki, mint amire számított.

A DNS-ek alapján ugyanis egyértelműen kiderült, hogy az, akit egész életében az édesapjának hitt, valójában nem a biológiai apja.

Sőt mit több, a valódi apja egy spermadonor, akinek szolgáltatásait mások is igénybe vették, így kiderült, hogy Hillnek több, mint 20 féltestvére van.

És ez még mindig nem minden, ugyanis az is kiderült, hogy ebből a sok-sok féltestvérből ő bizony ismeri az egyiket. Ami azt illeti, elég jól, ugyanis a gimiben még együtt jártak. A férfi a hír hallatán szintén csináltatott DNS-tesztet, mert tudta, hogy ő is ugyanannál az orvosnál fogant.

„Intim viszonyban voltam a féltestvéremmel... Nem tudtunk róla.”

- mesélte el a traumatizált nő.

Mint kiderült, az egyik testvér állítása szerint nem is igazi spermadonoról van szó ebben az esetben, hanem egy bajkeverő

orvosról, aki mikor arra kérték, hogy segítsen a nőknek teherbe esni, a saját spermáját használta. Anélkül, hogy erről bárkit megkérdezett volna.

Hill a CNN-nek mesélte el a történetét, ahol elmondta, hogy a hír óriási traumát okozott neki.

„Most emberek képeit nézegetve arra gondolok, hogy ha ő lehetett a testvérem, akkor bárki lehet a testvérem.”

A nők az ügy miatt szigorúbb jogai szabályzást követelnek.

Forrás: Unilad


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Heti horoszkóp - ennek a 3 csillagjegynek szüksége lesz a türelmére a héten - de hosszú távon megéri!
Most eláruljuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígérnek a csillagok február 12-18 között!

Megosztom
Link másolása

Van három csillagjegy, akiknek a héten a érdemes jobban figyelni arra, hogyan reagálnak egy-egy helyzetben, mert ha türelmesek, jobb irányba fordulnak a dolgok mint elsőre gondolták, és jó lehetőségekhez fognak jutni! Ők a Bika, az Oroszlán és a Skorpió. A többiek is nyugodtan lehetnek optimisták, rájuk is izgalmas meglepetések várnak.

Kos

Kedden a jegyedbe belépő Hold jó kedvre derít, nem mintha amúgy rossz lenne a hangulatod. Ám ez a konstelláció még olyan dolgokhoz is kedvet csinál, amihez máskor nem igazán füllött a fogad. Ez persze, annyiféle dolog lehet, ahány Kos jegyű ember csak van, de a legvalószínűbb, hogy a munkádnak vannak olyan részei, amelyeket nem szívesen végzel, de most mégis szokatlan lendülettel fogsz hozzá. Persze, az sem kizárt, hogy a házimunka a „fekete bárány”, amire valljuk be, amúgy sem szívesen fordítasz a szükségesnél nagyobb energiát.

A magánéleted jól alakul, akár társkapcsolatban élsz, akár egy kialakuló kapcsolat kezd az életedben körvonalazódni.

Az anyagiakra nem fordítasz túl nagy hangsúlyt, de panaszra sem lesz okod.

Bika

A hétfő egy érdekes hírrel köszönt be, amiről első körben nem is fogod tudni eldönteni, hogy hogyan fog rád hatni. A legjobb amit tehetsz, ha igyekszel belőle a lehető legjobbat kihozni. Így egészen biztos, hogy jó hatással lesz rád. Ez a tanács a többi életterületre is hasznos lehet.

A hét ugyanis vegyes eseményeket tartogat, öröm és kisebb bosszúság, akadály egyaránt lesz benne, tehát nagyon fontos lesz, hogy abba az irányba fordítsd a figyelmedet, ami kedvező és feltölt.

Így sokkal könnyedebben át fogsz lépni a kisebb bosszúságokon is.

Ha az elmúlt hetekben amolyan „komfort-zóna átlépegetős” időszakban voltál, akkor ezt abba ne hagyd. Tudom, hogy a te számodra nagyon fontos a biztonság, de hidd el, ezt nem fogod veszélyeztetni, ha megint valami új dolgot próbálsz ki.

Ikrek

Ha az előző hétvége jól sikerült egy egészséges kompromisszummal, akkor ez a hangulat ezt a hetet is bearanyozhatja. Ezek a farsang-közeli napok ugyanis neked a kompromisszumokról szólnak, és a siker azon múlik, hogy mennyire vagy képes rájuk. Ez igaz mind a munkádra, mind az emberi kapcsolataidra. Egy barát különösen sok figyelmet fog igényelni, de ha egy vitás kérdésben sikerül egyezségre jutnotok, az nagyon jót tenne a barátságotoknak.

Szombaton a jegyedbe belépő Hold felvillanyoz. Elevenségeddel új embereket vonzol be az életedbe, akik ugyan nem biztos, hogy tartós kapcsolatot, de friss pezsgést hoznak, amire nagyon is szükséged van. Valaki közülük akár egy új terv irányában is fogékonnyá tehet. Ha nagyon mozgalmas lesz a hétvégéd, legalább pár órát tölts passzívabb pihenéssel is, akkor is, ha úgy érzed, hogy most inkább pörgésre van szükséged.

Rák

Míg az előző hét egy kicsit visszafogottabb volt, most mintha hirtelen kinyílna a világ. Azt fogod érezni, hogy sokkal több helyre hívnak, az élet mintha sokkal több lehetőséget kínálna számodra. Pedig ez eddig is így volt, csak épp te nem voltál elég nyitott rá. A legszívesebben kirándulni mennél, de egy kiadós nagy séta is csodákat tehet.

Ha valakivel egy ideje megtorpant a kapcsolatod, ez a hét remek lehetőséget kínál, hogy megtedd felé az első lépést. Hiszen valójában nem is összevesztetek, hanem valahogy egy időre más utakon indultatok el. Most azonban mintha ezek az utak megint összeérnének. Neked különösen fontosak az emberi kapcsolatok, megéri tehát, hogy energiát fektess ebbe a barátságba is.

A hét második felében ne engedd, hogy a külvilág történései elkedvetlenítsenek. Ha ez másképp nem megy, inkább ne hallgass híreket és ne figyelj oda a pesszimista emberekre.

Oroszlán

Egy érzelmileg labilis rokon mintha játszana az idegeiddel, és neked nem lesz szíved őt nem pátyolgatni.

Ez rendben is van, de próbálj meg erős maradni, hogy senki ne szívhassa le az erődet. Jó szíved amúgy is gyakran célpontja lehet az energia-vámpíroknak.

A munkádban precíz leszel, amivel kivívod feletteseid elismerését és munkatársaid rokonszenvét. Egy kollégával közelebb is kerülhettek egymáshoz, ami mindkettőtök számára kellemes meglepetés lesz.

A hét kedvező mindenféle üzlettel vagy ingatlan-üggyel kapcsolatos dolognak, bár tőled szokatlan módon nem fogsz nagy kockázatot vállalni. A hétvége éned kreatív oldalát hozza felszínre.

Szűz

Egy álom vagy egy hangulat régi emlékeket kavar fel benned, ami érdekesen színezi át a napokat. Annak ellenére, hogy te általában igencsak két lábbal állsz a valóság talaján, ez kicsit nosztalgikus hangulatban ringat. Főként a hét első napjaiban több időt töltesz gondolatban a múltban, szerencsére a jó emlékeid között. Mivel azonban ez nem térít el aktuális feladataidtól, egyáltalán nem baj. Ha van gyermeked vagy gyermekeid, kicsit több figyelmet igényel vagy igényelnek, amit maximálisan meg is kapnak tőled.

A szingli Szűz jegyűek most mintha kicsit háttérbe szorítanák a társkeresést, s talán pont ezért részesülhetnek egy kellemes meglepetésben, amiből ha ugyan kapcsolat nem lesz, de az önbizalmukra jól hat.

Mérleg

A hét mottója a számodra egy olyan tulajdonság, aminek amúgyis bővében vagy: a pozitív gondolkodás. Vagyis ezekben a napokban mindent még a szokottnál is derűsebben látsz, és ezzel másoknak is erőt adsz. Sok ember fog körülvenni, és köztük bizony jócskán vannak kedvetlenek és szorongók. A te önként vállalt feladatod most az lesz, hogy amennyire csak tudod, erőt önts beléjük.

Emberi kapcsolataid, és azon belül is főleg a társkapcsolatod nagyon jól működik, ami főként legendás türelmednek köszönhető. Párod hálás is lesz a türelmedért.

A hét második felében egy régen eltemetettnek hitt ötlet kerül felszínre. Alaposan át fogod gondolni, hogy vajon nem lenne-e jó ezt a tervet újra elővenni? Lehet, hogy valójában most érlelődött meg rá az idő. Családod támogatóan fog állni melléd, ami megsokszorozza az erődet.

Skorpió

Kedves Skorpió Gondoltál már arra, hogy csak rajtad múlik, milyen színben látod a világot. No, persze, ez nem azt jelenti, hogy mindent rózsaszínben láss, de az mégsem ártana, ha a kedvező dolgokra fókuszálnál. Most ugyanis környezeted tagjaival kicsit kritikusabb leszel.

Nem bántod ugyan meg őket, de te fogod jobban érezni magadat, ha ezekben az emberekben a jót is észreveszed.

Olyan dolgok miatt pedig semmiképp ne aggódj, ami talán sosem következik be.

A hét második felében egy meghívásban lehet részed. Mielőtt elgondolkodnál, hogy mész-e vagy sem, tudd, hogy egészen biztosan jól fogod érezni magadat. A vasárnap pedig szóljon a passzív pihenésről.

Nyilas

Érdekes kalandvágyó hangulattal köszönt be a számodra ez a hét. Persze, hogy ki mit ért kalandvágyon, az nagyon egyénfüggő, de az biztos, hogy mindenkinek valami olyan új dolgot kínál, amibe korábban nem mert belemenni. Volt, aki a pénzét, mások a kényelmüket féltették, pedig a Nyilasok mottója a legtöbbször az, hogy kockázat nélkül nincs siker. No, most épp ezt a mottót fogd elővenni, és egyetlen percre sem bánod meg.

A hét közepe táján egy kisebb, de annál kellemesebb anyagi fordulat ér téged. Nem kizárt, hogy ez egy olyan összeg lesz, amiről már lemondtál, vagy el is felejtetted. Mivel a takarékosság nem igazán a te világod, ezt nagy örömmel azonnal el is költöd, de szerencsére hasznos dologra.

Bak

A környezeted úgy ismer, hogy sokszor nem tudod kimutatni az érzelmeidet. Ha őszinte vagy önmagadhoz, elismerheted, hogy bizony, ez valóban így van, ezért annál kellemesebb lesz a meglepetés, amikor ezen a héten mintha épp ennek mondanál ellent. Főleg azok felé fogsz kedvességet és szeretetet sugározni, akik a legközelebb állnak hozzád. Ám a munkatársaidnak sem lesz okuk panaszra, igaz, őket nem a kedvességeddel, hanem a munkabírásoddal kápráztatod el.

Magánéleti terveidet illetően zöld a lámpa, akár egy meglévő kapcsolatot szeretnél melegebbé tenni, akár most szeretnél belépni egy új kapcsolatba. A szokottnál kicsit többet törődsz a külsőddel is.

A hétvége szokatlanul mozgalmas lesz, akár te mész egy vidám társaságba, akár te hívsz meg embereket.

Vízöntő

Ha ez előző héten hangsúlyt helyeztél rá, hogy elég időt fordíts a saját szükségleteidre, akkor sokkal jobban fogod most érezni magadat. Persze, főként akkor, ha ezt ezen a héten sem szorítod háttérbe, még akkor sem, ha mások ezt esetleg nem veszik tőled jó néven. Ne feledd, hogy (bizonyos határokon belül), de az időddel te rendelkezel. Szerencsére te vagy az állatöv azon embere, aki nem akar elvárásoknak megfelelni és ha szükséges, tud nemet mondani

A hét közepén valaki rád bízza a titkát. Te nagyon jó titok-gazda vagy, soha nem fogsz ezzel visszaélni, az illető pedig megkönnyebbül a megértésed miatt.

Ami a munkahelyedet illeti, valaki mondvacsinált okokból kelti a feszültséget, de mivel téged nem érint a téma, jobb, ha kimaradsz belőle.

Halak

Ha az előző héten nem sikerül legyőznöd belső határozatlanságodat, akkor most ismét jelzést küld számodra a sors, hogy tedd meg. Egy barát ebben segítséget fog nyújtani.

Fontos üzenete ennek a hétnek, hogy az életben minden csupa változás. Persze, ha arra gondolunk, hogy a rossz dolgot sem tartanak örökké, akkor könnyebb ezzel megbékülni, de sajnos a jó dolgok is elmúlnak.

Empátiád csúcsformában lesz, olyannyira, hogy elég lesz egy szomorú könyv vagy film is ahhoz, hogy elsírd magadat. Barátaid és párod ezt furcsállni fogják. Empátiádat most senki nem fogja kihasználni, amire pedig korábban volt példa. A hétvége békés, nyugodt és harmonikus lesz.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Új korszak kezdődik február 16.-án - elképesztő változásokat ígérnek a csillagok
Egy különösen erős csillagegyüttállás miatt mindenkinek meg fog változni az élete. Hogy a tiéd milyen irányba? Olvasd el, eláruljuk!

Megosztom
Link másolása

A Vízöntő energiája fogja alakítani az előttünk álló évet, mivel a Plútó, a nagy újjászülető nemrégiben ebbe a jegybe lépett át, befejezve a Bakban töltött meglehetősen nehéz időszakát. Mivel a Plútó először lépett át a Vízöntő jegyébe, csatlakozott hozzá a Nap, a Merkúr, a Mars és végül a Vénusz is,

így 2024. február 16-18. között egy erőteljes Vízöntő stelliumot hozva létre. A stellium az, amikor öt vagy több bolygó egy állatövi jegyben tartózkodik, és erőteljes hatást gyakorol az életünkre.

Ebben az esetben öt jelentős bolygó áll a Vízöntőben, ez még intenzívebben érezhető. És mivel a lassan mozgó külső bolygó, a Plútó is itt marad, ez az energia egész 2024-re hatással lesz.

A Vízöntő egy olyan levegő jegy, amely függetlenségéről és szokatlanságáról ismert. Megszólítja belső vágyaidat, és segít elérni azt, amit akarsz vagy amire szükséged van.

A Vízöntőt úgy ismerik, mint nagy lázadót, csakhogy ez a csillagjegy, bár váratlan módon cselekedhet, ezt sosem önző okokból teszi,

hanem azért, mert a mindenki számára nagyobb jóra összpontosít.

Ahogy a csillagjegy tetőzik, változásokat indít be az életed egy bizonyos területén, amelyre aztán 2024 hátralévő részében összpontosítani fogsz. Mivel a Plútó ebben az évben kétszer is a Vízöntő kritikus területén fog tartózkodni, erős indítást, változásokat és mély elkötelezettséget hoz, hogy valami újba kezdj az életed bármelyik területén, amelyet ez a levegő jegy ural. Ha elfogadod, amit ez a stellium igér, akkor egyúttal ízelítőt is kaphatsz abból, hogy mit tartogat az egész év, ami képessé tesz arra, hogy elkezdj élni minden lehetőséggel.

A 2024 februári Vízöntő stellium horoszkópja minden csillagjegy számára:

Kos:

Új társas kapcsolatok és a vágyak megvalósulása

A Vízöntő stellium váratlan lehetőségeket hoz a legbelsőbb köreidben. Bár a barátságok és a másokkal való kapcsolatok mindig is fontosak voltak számodra, nemrég megtanultad, hogy az, hogy kivel veszed körül magad, óriási különbséget hoz az életed alakulását illetően. Nagyobb szabadságra, új, átalakító erejű kapcsolatokra számíthatsz, és még arra is, hogy néhány régóta dédelgetett vágyad is megvalósulhat az életedben.

Lehet, hogy szakítanod kell azzal, amit kényelmesnek vagy ismersz, de bízz abban, hogy amint elfogadod ezt a tényt, az univerzum megmutatja, mik legyenek a következő lépéseid. Próbálj nem belekényszeríteni magad abba a helyzetbe, hogy ebben az új korszakban bárminek is olyannak kell lennie, mint a korábbiak az életedben. Ez az esélyed arra, hogy valóban össze tudj kapcsolódni azokkal, akik igazán támogatnak és melletted állnak, bármit is hozzon az élet.

Bika:

Megnövekedett szabadság és lehetőségek a karrieredben.

A Vízöntő csillagjegy ráerősít a karrieredre, és arra bíztat, hogy idén nagy lépéseket tegyél a szakmai életedben. Mivel a Vízöntő-energia a hagyományostól eltérő dolgokat uralja, arra ösztönözhet, hogy saját vállalkozásba kezdj, vagy akár távmunkában is dolgozhatsz. A lényeg itt az, hogy bármit is teszel a karriered terén, az nagyobb teret teremtsen számodra, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél.

Az is előfordulhat, hogy ebben az energetikai fázisban magasabb rendű elhivatottságot érzel arra, hogy mások hasznára legyél. Lehet, hogy nonprofit munkát szeretnél végezni, vagy talán csak végre úgy döntesz, hogy a saját sikeredet egy magasabb cél érdekében használod fel. Koncentrálj arra, hogy nagyobb szabadságot, autonómiát és lehetőségeket kapj, hogy változtass a téged körülvevő világon.

Ikrek:

Az oktatási, spirituális és utazási törekvések előtérbe kerülnek.

A Vízöntő energia az életed legszerencsésebb és legbőségesebb részét uralja. Ennek az energiának nagy része, amely a Vízöntő-csillagjegyekkel tetőzik, az oktatási vagy spirituális terjeszkedés köré összpontosul. Előfordulhat, hogy munka miatt utaznod kell, vagy akár azért is dönthetsz így, mert mélységes vágyat érzel arra, hogy meglátogass egy új helyet.

Semmi sem véletlenszerű, amit ebben az időszakban érzel, hanem minden ahhoz kapcsolódik, hogy elfogadod a neked szánt utat. Maradj nyitott arra, ami felmerül, és próbálj meg ráhangolódni önmagad azon részeire, amelyeket korábban talán elnyomtál, hogy valóban csodálatos és bőséges módon megnyílhasson az életed.

Rák:

Teljes átalakulás és mélyebb intimitás.

A Vízöntő stellium gyógyírként szolgál a megfáradt lelkednek. A Plútó a Bakban célba vette a romantikus részedet, mindezt annak érdekében, hogy lebontsd azt, ami nem működött. Bár szükség volt rá, valószínűleg van benned egyfajta kimerültség érzés, vagy akár csak tétova remény, hogy mostantól jobbra fordulnak a dolgok. A Vízöntő uralkodik az átalakulás felett, mélyebb intimitású kapcsolatokat teremt, sőt, akár új életre szóló partnereket is hoz. A Plútó uralja ezt a területet, így az energia még erősebben érezhető lesz számodra. Hagyd, hogy elkezdjen a jövő felé terelni, amelyben élned kell, és érezd magad elég biztonságban ahhoz, hogy végre magad mögött hagyd a múltat.

Oroszlán:

Egy új romantikus fejezet kezdődik, amely végre a te igényeid szerint alakul.

A Vízöntő energiája a szerelemről, a romantikáról és a kapcsolatokról szól számodra. Bár ez nem feltétlenül jelent házasságot vagy elköteleződést, a Plútó jelenlétével valószínűleg végre felfedezed a bátorságot, hogy felvállald azt a fajta kapcsolatot, amely valóban összhangban van a lelkeddel.

Ha egyedülálló vagy, akkor figyelj a véletlen találkozásokra új személyekkel, vagy akár a múltadból származó exedtől érkező levelekre. Ez a csillagjegy nemcsak ahhoz ad erőt, hogy új emberrel találkozz, hanem segít megalapozni a nagyobb hitelességet a kapcsolatodban, ami egy meglévő kapcsolatodnak is jót tehet. A lényeg most az, hogy olyan kapcsolatot alakíts ki, amely valóban megfelel neked, amire szükséged van, és nem olyat, ahogy mások szerint a szerelemnek ki kellene néznie.

Szűz:

Gondolkodj el azon, hogyan élhetnéd kényelmesebben az életed.

A Vízöntő csillagjegy aktivizálja a jóléteddel, az egészségeddel, a megszokásaiddal és a belső elszántságoddal kapcsolatos kérdéseket is. Használd ki ezt az időt arra, hogy átgondold, mire van szükséged ahhoz, hogy a legjobb formában érezd magad, legyen szó akár lassításról, jógaórákról, vagy akár a szükséges egészségügyi vizsgálatok beütemezéséről. Minél inkább képes vagy fizikailag a legjobb erőben lenni, annál inkább úgy alakíthatod ki az életedet, hogy ezt támogasd.

Ne feledd, hogy nem tudsz üres pohárból inni, ne ragadj meg semmilyen helyzetben, amely nem támogatja azt, ahogyan szeretnéd élni vagy ahogyan élned kell az életedet. Szabadítsd fel magad, minden olyan módon gondoskodj magadról, amire szükséged van.

Mérleg:

Nagyobb öröm, boldogság és romantikus elkötelezettség.

A Vízöntő stellium hihetetlenül erőteljes lesz számodra, mivel aktiválja az élet nagyobb élvezetével, a kreativitással, a családdal és még a házassággal kapcsolatos témákat is. Mindez segít abban, hogy egy meglévő kapcsolatodat tovább építsd egy életre szóló elköteleződéssé, vagy akár összekössön valakivel, aki végül az örök szerelem lesz.

A Vízöntő uralkodik életednek azon a területén is, amely a terhességet és a gyermekeket irányítja, ami segíthet újra megélni azokat a vágyaidat, amelyeket gyerekkorodban éreztél az élet iránt. Bármi is tűnik a legmegfelelőbbnek, lehetőséget ad arra, hogy újra kapcsolatba kerülj azzal, ami valóban a legnagyobb örömet okozza neked. Akár boldog életet szeretnél építeni, akár saját családot szeretnél létrehozni azzal, akit szeretsz, a küszöbön állsz, hogy végre megvalósítsd azt, amiről mindig is álmodtál.

Skorpió:

Az otthon, a megérkezés érzésének megélése.

A Vízöntő energiája felszínre hozza a gyógyulást, az áttelepülést és még azt is hogy végre úgy érezheted, hogy felépíted azt az otthont, amire mindig is vágytál. Ez az energia idén különösen intenzív lesz, és emiatt előfordulhat, hogy olyan fontos lehetőségek adódnak az életedben a munka vagy a saját álmaid miatt, hogy költözni fogsz.

A Plútó uralja a csillagjegyedet, így ez a Vízöntő stellium még intenzívebben érezhető lesz számodra. Ez jelenleg feszültség- vagy stresszpontnak tűnhet, de később katalizátorként is szolgálhat ahhoz a fajta változáshoz, amire vágysz. Próbálj meg bízni abban, ami felmerül, és szenteld magad annak, hogy aktív szerepet is vállalj a vágyott életed megteremtésében. Semmi sem történik csak úgy, hanem minden a döntésed eredménye.

Nyilas:

Nagyobb átláthatósággal és őszinteséggel kommunikálj.

A csillagállás most fontos lehetőséget ad a beszélgetésekre, megállapodásokra, és arra, hogy újra bemutatkozz a világnak. A Vízöntő a kommunikáció minden aspektusa felett uralkodik, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban arra kérnek majd, hogy figyelj arra, ahogyan magaddal és másokkal beszélsz. Engedd meg magadnak, hogy kockázatot vállalj, új módon közelítsd meg a helyzeteket, és ne feledd, hogy a sebezhetőség kikövezi az utat az életben vágyott bőséghez.

A Vízöntő energiának a stelliummal való beáramlásával fokozottan figyelj a másokkal folytatott beszélgetésekre. Ebben az időszakban a lehetőségeid írásos ajánlatokban, vagy a másokkal folytatott beszélgetésekben jelennek majd meg, de egyenes következményei annak, hogy most már képes vagy értékelni önmagad. Bízz abban, hogy meg tudod ragadni, azt, amit neked szántak.

Bak:

Anyagi siker közelít, nem várt pénz áll a házhoz.

A Vízöntő stellium isteni ajándékot nyújt neked, hogy megkapd, amit megérdemelsz az élettől, így minden pillanatból többet élvezhetsz majd. A Vízöntő nem csak azt uralja, hogy hogyan érzed magad, hanem azt is, hogy mi hozza a legtöbb értéket az életedben. Ez segíthet abban, hogy megfelelő módon fektess be a pénzügyi céljaidba és emberi kapcsolataidba. Nagyobb egyensúlyt teremts.

Figyelj arra, hogy a Vízöntő az érdemszerzésben támogat, ezért gondold át, hogy mi a legfontosabb az életben és arra összpontosíts. Fenn áll a lehetősége anak, hogy nagyobb vagyonra vagy akár egy pénzügyi bónuszra teszel szert, amelyet ez idő tájt kaphatsz, de bármennyivel is nő a bankszámládon a pénzed, az soha nem veheti át azoknak a helyét az életedben, akik miatt érdemes élni.

Vízöntő:

Mágnesként vonzod be mindazt, amire vágysz.

A Vízöntő stellium igazán különleges esemény lesz számodra, mert elkezdi jó irányba mozdítani a dolgokat az életedben. A Vízöntő képviseli a személyes meggyőződéseidet, sőt az identitásodat is, így nagyobb önbizalmat és motivációt érezhetsz, hogy belépj a valódi énedbe, és elengedj mindent a múltadból, ami nyomaszt.

A Plútó továbbra is a Vízöntőben marad, és segít abban, hogy mágnesként kezdj el vonzani mindent, amire vágysz az életedbe, de a stellium hihetetlen lehetőséget kínál arra is, hogy újratárgyald, hogyan éled az életed. Gondold át, mennyire élsz hitelesen, és mennyit mutatsz meg a valódi énedből másoknak. A bocsánatkérés nélküli élet azt jelenti, hogy hagyod magad annak látni, aki vagy, függetlenül attól, hogy ez hol van, vagy hogy kivel veszed körül magad. Ha tiszteletben tartod ezt a belső igazságot, elkezdesz magadhoz vonzani mindent, amire vágysz az életedben.

Halak:

Erősödik az intuíciód és spiritualitásod.

Bújj bele a téged körülvevő csendbe, amikor a Vízöntő csillagjegy tetőzik, ez segít az égi ajándékaid felé terelni téged. A Vízöntő képviseli a láthatatlan részedet, amely az intuíciódat, a spiritualitásodat és még a gyógyulásodat is irányítja. A Plútó, a Nap, a Merkúr, a Mars és a Vénusz Vízöntőben való gyülekezésével hatalmas energiát kaphatsz, amely segít megalkotni egy tervet életed ezen új fejezetére.

A Vízöntő-energia arra ösztönöz, hogy jobban figyelj magadra, és ismerd fel, hogy az univerzum mindig vezet téged, még azokban a pillanatokban is, amelyeket a legnagyobb kihívásnak érzel. Ebben a térben összpontosíthatsz a gyógyulásodra vagy azokra az energetikai blokkokra, amelyek esetleg megakadályoztak abban, hogy megragadd a lehetőségeket és cselekedj az intuitív megérzéseid alapján. Használd ezt az időt arra, hogy naplót írj, és támaszkodj a csend pillanataira, mert ha figyelsz, látni fogod, hogy tele van útmutatással.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Heti horoszkóp: ez a három csillagjegy mély érzelmekkel, intenzív szenvedéllyel találkozik a héten
Most eláruljuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígérnek a csillagok február 19-25 között!

Megosztom
Link másolása

Van három csillagjegy, akiknek a héten az érzelmek fontosabb szerepet játszanak az életükben, mint máskor. Hogy ezt a harmónia megteremtésére vagy intenzív szenvedélyek megélésére használják, az már rajtuk múlik. Ők a Rák, a Skorpió és a Halak. A többiekre február végén más típusú kalandok várnak.

Kos

Ezen a héten rengeteg energiád lesz és új lehetőségek várnak rád, így fokozott önbizalommal és életkedvvel indítod a hetet. A Mars, a jegyed uralkodó bolygója, extra lendületet és motivációt ad a személyes és szakmai céljaid eléréséhez. Azonban a Merkúr és a Szaturnusz óvatosságra int a kommunikációban és a döntéshozatalban, így fontos, hogy minden döntést alaposan megfontolj. Ez az időszak alkalmas arra, hogy megerősítsd a pozícióidat, kiváló az új kezdeményezésekhez, de csak akkor, ha képes vagy türelmes és óvatos lenni a részletekkel kapcsolatban.

Bika

Számotokra ez az időszak a belső növekedés és a pihenés ideje. A Vénusz, a szeretet és szépség bolygója, kedvező hatással van a párkapcsolataidra és a személyes értékeid mások számára is nyilvánvalóvá válnak. Bár a munkahelyi vagy anyagi területeken feszültségek adódhatnak, képes leszel megtalálni a békét és a harmóniát a személyes kapcsolataidban. Fontos, hogy ebben az időszakban több időt szentelj magadra és a kreativitásod kifejezésre, mivel ez segít újra összekapcsolódni a belső éneddel és erősíti az önbecsülésedet.

Ikrek

Mozgalmas időszak vár rád, tele kommunikációs és társasági eseményekkel. A Merkúr, a kommunikáció bolygója, pozitív hatással van a szociális életedre, így könnyen találhatsz közös hangot másokkal. Ez az időszak különösen kedvező az új ismeretségek kialakításához és a régiek ápolásához. Vigyázz azonban, hogy ne terheld túl magad, és ne veszítsd el a fókuszt a sokféle tevékenység közben. A kreatív projektek és a rövid utazások különösen előnyösek lehetnek számodra ebben az időszakban.

Rák

Ezen a héten az otthon és a család kerül előtérbe számodra.

A Hold, a jegyed uralkodó bolygója, mély érzelmeket és erős intuíciót hoz, ami segít abban, hogy családi és otthoni harmóniát teremts.

Ez az időszak kiváló a lakásfelújításra, a családi összejövetelekre vagy egyszerűen csak arra, hogy több időt tölts szeretteid körében. Emellett a pénzügyi helyzeted is stabilizálódhat, ami lehetővé teszi számodra, hogy biztosabb alapokra helyezd a jövődet. Fontos, hogy megoszd érzéseidet és gondolataidat a körülötted lévőkkel, mivel ez segít megerősíteni a kötődéseket és javítani a közérzetedet.

Oroszlán

Ezen az héten a kreativitás és az önkifejezés kiemelkedően fontos lesz számodra. A Nap, a jegyed uralkodó bolygója, erőt és önbizalmat ad, így bátran felvállalhatod magad és az ötleteidet. Ez a hét különösen kedvező lesz, ha művészeti vonalon vagy a szórakoztató iparban dolgozol. A társasági életed is fellendül; a barátokkal és ismerősökkel való találkozók örömöt és inspirációt hoznak. Vigyázz azonban a pénzügyeidre, kerüld a felesleges költekezést.

Szűz

A figyelem a részletekre és a szervezésre irányul ezen a héten. A Merkúr, a jegyed uralkodó bolygója, éles elmét és analitikus készséget biztosít, ami segít neked rendet teremteni a környezetedben és a gondolataidban. Ez a hét kiváló az egészségügyi szokásaid felülvizsgálatára és a munkahelyi projektek előrehaladására. Ugyanakkor oda kell figyelned, hogy ne válj túl kritikussá vagy aggódóvá, mivel ez befolyásolhatja a hangulatodat. A pihenésre és a kikapcsolódásra is szükséged van, hogy fenntarthasd belső egyensúlyodat.

Mérleg

Számotokra a kapcsolatok állnak a középpontban ezen a héten. A Vénusz, a jegyed uralkodó bolygója, harmonikus energiákat hoz, amelyek elősegítik a személyes és üzleti kapcsolatok javítását.

Ez az időszak ideális arra, hogy kiegyensúlyozd életed különböző aspektusait, és törekedj a konfliktusok békés megoldására.

A társasági eseményeken való részvétel és az új emberekkel való találkozás új lehetőségeket nyithat meg előtted. Fontos azonban, hogy őszinte maradj önmagaddal és másokkal is, és ne hagyd, hogy a harmónia utáni vágy felülírja saját igényeidet és értékeidet.

Skorpió

Ezen a héten mély érzelmekkel és intenzív szenvedélyekkel találkozhatsz. A Plútó, a jegyed modern uralkodó bolygója, erőteljes átalakulást és megújulást hozhat, ami lehetőséget ad neked, hogy szembenézz belső félelmeiddel és korlátaiddal. Ez az időszak kedvező a lelki jelenségeid vizsgálatára és a spirituális gyakorlatokra. A pénzügyi és munkahelyi helyzeted javulhat, ha hajlandó vagy keményen dolgozni és innovatív megoldásokat keresni. Az intimitás és a kapcsolatok mélyítése szintén fontos lesz, de óvakodj attól, hogy dominánssá vagy birtoklóvá válj.

Nyilas

A Nyilasok számára ez az időszak a kalandvágy és a szellemi izgalmak jegyében telik. A Jupiter, a jegyed uralkodó bolygója, inspiráló energiákat küld feléd, ösztönözve téged, hogy új horizontokat fedezz fel, legyen szó utazásról, tanulásról vagy filozófiai gondolkodásról. A kommunikáció és a társas kapcsolatok kedvezőek lesznek, lehetőséget adva új és érdekes emberekkel való találkozásra. Fontos azonban, hogy ne tervezd túl magad és figyelj a részletekre, hogy ne veszítsd el energiádat és fókuszt menet közben.

Bak

A Bakokra komoly és céltudatos időszak vár, ahol a Szaturnusz, a jegy uralkodó bolygója, kitartást és felelősségtudatot kölcsönöz nekik.

Ez a hét kiváló alkalom a hosszú távú célok felülvizsgálatára és a karrieredben való előrelépésre.

A pénzügyi tervezés és a megtakarításaid növelése is fontos szempont lesz. Kedves Bak, most azonban oda kell figyelned, hogy ne válj túl merevvé vagy túlságosan önkritikussá; meg kell tanulnod lazítani és élvezni az élet apró örömeit is.

Vízöntő

A Vízöntők számára az innováció és a társadalmi kapcsolatok állnak a középpontban. Az Uránusz, a jegyed modern uralkodó bolygója, új ötletekkel és váratlan lehetőségekkel tölt meg. Ez az időszak tökéletes az új projektek elindítására és a meglévő kapcsolatok frissítésére is. A közösségi eseményeken és csoportos tevékenységeken való részvétel új barátságokhoz és inspiráló kapcsolatokhoz vezethet. Fontos, hogy nyitott maradj a változásokra és rugalmasan alkalmazkodj az új helyzetekhez.

Halak

Ez egy mély érzelmekkel és spirituális ébredéssel teli időszak számodra. A Neptunusz, a jegyed uralkodó bolygója most fokozza az intuíciód és empátiád, lehetővé téve, hogy mélyebben kapcsolódj másokhoz és a körülötted lévő világhoz. Ez az időszak ideális a kreativitásod kifejezésre, meditációra és a belső béke keresésére. Óvakodj azonban attól, hogy túlságosan elmerülj az álmodozásban és figyelmen kívül hagyd a való világ követelményeit. A pénzügyi és személyes határok megállapítása segít fenntartani az egyensúlyt az álmaid és a valóság között.


Megosztom
Link másolása