SZÍNES

Megdöbbentő: az utasokat is leméri egy légitársaság, nem csak a csomagokat!

Ha eddig nem foglalkoztál azzal, hogy mennyit eszel repülés előtt, lehet, hogy muszáj lesz.

Megosztom
Link másolása

Nem akarjuk senkinek elvenni a kedvét a repüléstől, hiszen annál gyorsabban semmivel nem érheti el az úti célját, de a hosszú és kellemetlen biztonsági ellenőrzés után egy újabb nehezen emészthető tortúra vár az utasokra - legalábbis egyes légitársaságok esetében.

A Finnair bejelentette, hogy idén februárban, áprilisban és májusban mérlegelni fogja az utasait beszállás előtt.

A bejelentésre azután került sor, hogy felvételek jelentek meg egy másik légitársaság egyik utasáról, akit arra kényszerítettek, hogy álljon rá ugyanarra a mérlegre, amelyet a csomagok mérésére használnak.

Az esetről készült videó felkerült a TikTok-ra, és 1,6 millió megtekintést ért el, mielőtt törölték.

A felirat így szólt:

„Az egész repülőtér próbál nem odanézni amikor egy nőt arra kérnek, hogy lépjen fel a poggyászmérlegre, mert azt állította magáról, hogy 130 fontot (59 kg) nyom.”

A hozzászólások között valaki megkérdezte: „Ez egy amerikai dolog?"

A TikToker Lillian Wessel (@lilwessel) tovább magyarázta, miért mérték le a nőt.

„Ez egy apró repülőgép, így biztonsági okokból szükségük volt a súlyunkra a felszálláshoz” - mondták.

Most a Finnair bejelentette, hogy ők csak önkéntes alapon fogják ezt megtenni - írta meg a LadBible.

„A mérések hétfőn kezdődtek a helsinki repülőtéren... Eddig több mint 500 önkéntes ügyfél vett részt a mérlegelésben” - nyilatkozta Kaisa Tikkanen, a Finnair szóvivője tegnap (február 7-én).

Közleményükben azt írták, hogy a járat súlyának becsléséhez a légitársaságoknak ismerniük kell magának a repülőgépnek a súlyát, valamint az üzemanyag, a feladott poggyász és a rakomány, a fedélzeti étkeztetés, a víztartályok és természetesen az ügyfelek súlyát.

„Az összegyűjtött adatok semmilyen módon nem kapcsolódnak az ügyfelek személyes adataihoz” - mondta Satu Munnukka, a Finnair földi folyamatokért felelős vezetője. -

Csak a mérési ponton dolgozó ügyfélszolgálati munkatárs láthatja a teljes súlyt, így mindenki nyugodt szívvel vehet részt a mérésben”

- biztosított minden aggódó utast.

Te ráállnál a mérlegre?


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Egy DNS-teszt miatt jött rá a nő, hogy lefeküdt a féltestvérével a gimiben
Az ügy egészen meredek, ugyanis a tesztből nem csak az derült ki, hogy más a biológiai apja, hanem az is, hogy a magát spermadonorként használó orvosnak még 20 másik gyermeke született. Ebből eggyel pedig romantikus kapcsolatban álltak.
K.O. Fotó: CNN - sassy.hu
2024. február 15.


Megosztom
Link másolása

A tudatlanság sokszor áldás - valószínűleg így gondolja most már az a 39 éves amerikai nő is, aki meglepő dolgokra jött ár, miután DNS-tesztet csináltatott.

Victoria Hill kíváncsi volt az örökölt kórelőzményeire, ezért úgy döntött, csinálj egy mindenki számára elérhető DNS-tesztet. Ebből azonban teljesen más derült ki, mint amire számított.

A DNS-ek alapján ugyanis egyértelműen kiderült, hogy az, akit egész életében az édesapjának hitt, valójában nem a biológiai apja.

Sőt mit több, a valódi apja egy spermadonor, akinek szolgáltatásait mások is igénybe vették, így kiderült, hogy Hillnek több, mint 20 féltestvére van.

És ez még mindig nem minden, ugyanis az is kiderült, hogy ebből a sok-sok féltestvérből ő bizony ismeri az egyiket. Ami azt illeti, elég jól, ugyanis a gimiben még együtt jártak. A férfi a hír hallatán szintén csináltatott DNS-tesztet, mert tudta, hogy ő is ugyanannál az orvosnál fogant.

„Intim viszonyban voltam a féltestvéremmel... Nem tudtunk róla.”

- mesélte el a traumatizált nő.

Mint kiderült, az egyik testvér állítása szerint nem is igazi spermadonoról van szó ebben az esetben, hanem egy bajkeverő

orvosról, aki mikor arra kérték, hogy segítsen a nőknek teherbe esni, a saját spermáját használta. Anélkül, hogy erről bárkit megkérdezett volna.

Hill a CNN-nek mesélte el a történetét, ahol elmondta, hogy a hír óriási traumát okozott neki.

„Most emberek képeit nézegetve arra gondolok, hogy ha ő lehetett a testvérem, akkor bárki lehet a testvérem.”

A nők az ügy miatt szigorúbb jogai szabályzást követelnek.

Forrás: Unilad


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Kiborult a net: durván kifigurázta egy vezérigazgató a nőt, aki megmutatta, hogyan főz neki az édesapja
A nő videóban válaszolt a gusztustalan kommentekre és a történtekre.

Megosztom
Link másolása

Az interneten egy újabb, igen meglepő közösségi médiás sztori terjed, amely egy papírgyártó cég vezérigazgatóját helyezi a középpontba. A történet egy nő Instagram-videójával kezdődött, akinek édesapja készített vacsit, hogy megköszönje neki az ajándékba kapott, új konyhai eszközöket.

Bár a legtöbb néző pozitívan fogadta a cuki videót, egy netező, a @parchmentpaperdotcom vezetője, Brandon Howard, - a cég felhasználófiókjából - undorító kommenttel rukkolt elő.

"Biztos jó lehet könnyű üzemmódban élni az életet"

– írta a cég a poszt alá.

A nő kezdetben nem gondolta volna, hogy rosszindulatú hozzászólással van dolga, ám gyorsan rájött, hogy iróniáról van szó. Először még jókedvűen visszaírt: "Szerencsés vagyok, hogy olyan szüleim vannak, akik ezt lehetővé teszik."

Azonban a válaszból egyértelműen kiderült, hogy az első komment sem hízelegni akart.

"Igen, értjük. Sem képességeid, sem jó családi háttered"

- érkezett a további savazás.

A nő el sem hitte mi történik, ezért e-mailben azonnal értesítette a céget, hogy valószínűleg feltörték a vállalkozás közösségi média profilját. Ekkor azonban teljesen kitisztult a kép.

Kiderült, hogy senki sem törte fel a fiókot, és a cég vezérigazgatója, Brandon Howard áll a kommentek mögött.

A férfi e-mailben arra biztatta a nőt, hogy hívja a "cyberbully rendőrséget", és azt mondta neki, hogy "törölje a kommentet és lépjen tovább".

Howard hadjáratának azonban ezzel még korántsem volt vége. Visszatért a nő oldalára, és újabb megjegyzést kommentet írt: "Inkább élvezd az életet, és a többit hagyd ránk, felnőttekre, akik tényleges gazdasági értéket teremtenek vagyonkezelői alap nélkül".

@dineintoronto From any other person I would not care but to use your business account and then your title as a CEO to be rude to people you dont know is crazy. #fypp ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Forrás: Dexerto


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Új korszak kezdődik február 16.-án - elképesztő változásokat ígérnek a csillagok
Egy különösen erős csillagegyüttállás miatt mindenkinek meg fog változni az élete. Hogy a tiéd milyen irányba? Olvasd el, eláruljuk!

Megosztom
Link másolása

A Vízöntő energiája fogja alakítani az előttünk álló évet, mivel a Plútó, a nagy újjászülető nemrégiben ebbe a jegybe lépett át, befejezve a Bakban töltött meglehetősen nehéz időszakát. Mivel a Plútó először lépett át a Vízöntő jegyébe, csatlakozott hozzá a Nap, a Merkúr, a Mars és végül a Vénusz is,

így 2024. február 16-18. között egy erőteljes Vízöntő stelliumot hozva létre. A stellium az, amikor öt vagy több bolygó egy állatövi jegyben tartózkodik, és erőteljes hatást gyakorol az életünkre.

Ebben az esetben öt jelentős bolygó áll a Vízöntőben, ez még intenzívebben érezhető. És mivel a lassan mozgó külső bolygó, a Plútó is itt marad, ez az energia egész 2024-re hatással lesz.

A Vízöntő egy olyan levegő jegy, amely függetlenségéről és szokatlanságáról ismert. Megszólítja belső vágyaidat, és segít elérni azt, amit akarsz vagy amire szükséged van.

A Vízöntőt úgy ismerik, mint nagy lázadót, csakhogy ez a csillagjegy, bár váratlan módon cselekedhet, ezt sosem önző okokból teszi,

hanem azért, mert a mindenki számára nagyobb jóra összpontosít.

Ahogy a csillagjegy tetőzik, változásokat indít be az életed egy bizonyos területén, amelyre aztán 2024 hátralévő részében összpontosítani fogsz. Mivel a Plútó ebben az évben kétszer is a Vízöntő kritikus területén fog tartózkodni, erős indítást, változásokat és mély elkötelezettséget hoz, hogy valami újba kezdj az életed bármelyik területén, amelyet ez a levegő jegy ural. Ha elfogadod, amit ez a stellium igér, akkor egyúttal ízelítőt is kaphatsz abból, hogy mit tartogat az egész év, ami képessé tesz arra, hogy elkezdj élni minden lehetőséggel.

A 2024 februári Vízöntő stellium horoszkópja minden csillagjegy számára:

Kos:

Új társas kapcsolatok és a vágyak megvalósulása

A Vízöntő stellium váratlan lehetőségeket hoz a legbelsőbb köreidben. Bár a barátságok és a másokkal való kapcsolatok mindig is fontosak voltak számodra, nemrég megtanultad, hogy az, hogy kivel veszed körül magad, óriási különbséget hoz az életed alakulását illetően. Nagyobb szabadságra, új, átalakító erejű kapcsolatokra számíthatsz, és még arra is, hogy néhány régóta dédelgetett vágyad is megvalósulhat az életedben.

Lehet, hogy szakítanod kell azzal, amit kényelmesnek vagy ismersz, de bízz abban, hogy amint elfogadod ezt a tényt, az univerzum megmutatja, mik legyenek a következő lépéseid. Próbálj nem belekényszeríteni magad abba a helyzetbe, hogy ebben az új korszakban bárminek is olyannak kell lennie, mint a korábbiak az életedben. Ez az esélyed arra, hogy valóban össze tudj kapcsolódni azokkal, akik igazán támogatnak és melletted állnak, bármit is hozzon az élet.

Bika:

Megnövekedett szabadság és lehetőségek a karrieredben.

A Vízöntő csillagjegy ráerősít a karrieredre, és arra bíztat, hogy idén nagy lépéseket tegyél a szakmai életedben. Mivel a Vízöntő-energia a hagyományostól eltérő dolgokat uralja, arra ösztönözhet, hogy saját vállalkozásba kezdj, vagy akár távmunkában is dolgozhatsz. A lényeg itt az, hogy bármit is teszel a karriered terén, az nagyobb teret teremtsen számodra, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél.

Az is előfordulhat, hogy ebben az energetikai fázisban magasabb rendű elhivatottságot érzel arra, hogy mások hasznára legyél. Lehet, hogy nonprofit munkát szeretnél végezni, vagy talán csak végre úgy döntesz, hogy a saját sikeredet egy magasabb cél érdekében használod fel. Koncentrálj arra, hogy nagyobb szabadságot, autonómiát és lehetőségeket kapj, hogy változtass a téged körülvevő világon.

Ikrek:

Az oktatási, spirituális és utazási törekvések előtérbe kerülnek.

A Vízöntő energia az életed legszerencsésebb és legbőségesebb részét uralja. Ennek az energiának nagy része, amely a Vízöntő-csillagjegyekkel tetőzik, az oktatási vagy spirituális terjeszkedés köré összpontosul. Előfordulhat, hogy munka miatt utaznod kell, vagy akár azért is dönthetsz így, mert mélységes vágyat érzel arra, hogy meglátogass egy új helyet.

Semmi sem véletlenszerű, amit ebben az időszakban érzel, hanem minden ahhoz kapcsolódik, hogy elfogadod a neked szánt utat. Maradj nyitott arra, ami felmerül, és próbálj meg ráhangolódni önmagad azon részeire, amelyeket korábban talán elnyomtál, hogy valóban csodálatos és bőséges módon megnyílhasson az életed.

Rák:

Teljes átalakulás és mélyebb intimitás.

A Vízöntő stellium gyógyírként szolgál a megfáradt lelkednek. A Plútó a Bakban célba vette a romantikus részedet, mindezt annak érdekében, hogy lebontsd azt, ami nem működött. Bár szükség volt rá, valószínűleg van benned egyfajta kimerültség érzés, vagy akár csak tétova remény, hogy mostantól jobbra fordulnak a dolgok. A Vízöntő uralkodik az átalakulás felett, mélyebb intimitású kapcsolatokat teremt, sőt, akár új életre szóló partnereket is hoz. A Plútó uralja ezt a területet, így az energia még erősebben érezhető lesz számodra. Hagyd, hogy elkezdjen a jövő felé terelni, amelyben élned kell, és érezd magad elég biztonságban ahhoz, hogy végre magad mögött hagyd a múltat.

Oroszlán:

Egy új romantikus fejezet kezdődik, amely végre a te igényeid szerint alakul.

A Vízöntő energiája a szerelemről, a romantikáról és a kapcsolatokról szól számodra. Bár ez nem feltétlenül jelent házasságot vagy elköteleződést, a Plútó jelenlétével valószínűleg végre felfedezed a bátorságot, hogy felvállald azt a fajta kapcsolatot, amely valóban összhangban van a lelkeddel.

Ha egyedülálló vagy, akkor figyelj a véletlen találkozásokra új személyekkel, vagy akár a múltadból származó exedtől érkező levelekre. Ez a csillagjegy nemcsak ahhoz ad erőt, hogy új emberrel találkozz, hanem segít megalapozni a nagyobb hitelességet a kapcsolatodban, ami egy meglévő kapcsolatodnak is jót tehet. A lényeg most az, hogy olyan kapcsolatot alakíts ki, amely valóban megfelel neked, amire szükséged van, és nem olyat, ahogy mások szerint a szerelemnek ki kellene néznie.

Szűz:

Gondolkodj el azon, hogyan élhetnéd kényelmesebben az életed.

A Vízöntő csillagjegy aktivizálja a jóléteddel, az egészségeddel, a megszokásaiddal és a belső elszántságoddal kapcsolatos kérdéseket is. Használd ki ezt az időt arra, hogy átgondold, mire van szükséged ahhoz, hogy a legjobb formában érezd magad, legyen szó akár lassításról, jógaórákról, vagy akár a szükséges egészségügyi vizsgálatok beütemezéséről. Minél inkább képes vagy fizikailag a legjobb erőben lenni, annál inkább úgy alakíthatod ki az életedet, hogy ezt támogasd.

Ne feledd, hogy nem tudsz üres pohárból inni, ne ragadj meg semmilyen helyzetben, amely nem támogatja azt, ahogyan szeretnéd élni vagy ahogyan élned kell az életedet. Szabadítsd fel magad, minden olyan módon gondoskodj magadról, amire szükséged van.

Mérleg:

Nagyobb öröm, boldogság és romantikus elkötelezettség.

A Vízöntő stellium hihetetlenül erőteljes lesz számodra, mivel aktiválja az élet nagyobb élvezetével, a kreativitással, a családdal és még a házassággal kapcsolatos témákat is. Mindez segít abban, hogy egy meglévő kapcsolatodat tovább építsd egy életre szóló elköteleződéssé, vagy akár összekössön valakivel, aki végül az örök szerelem lesz.

A Vízöntő uralkodik életednek azon a területén is, amely a terhességet és a gyermekeket irányítja, ami segíthet újra megélni azokat a vágyaidat, amelyeket gyerekkorodban éreztél az élet iránt. Bármi is tűnik a legmegfelelőbbnek, lehetőséget ad arra, hogy újra kapcsolatba kerülj azzal, ami valóban a legnagyobb örömet okozza neked. Akár boldog életet szeretnél építeni, akár saját családot szeretnél létrehozni azzal, akit szeretsz, a küszöbön állsz, hogy végre megvalósítsd azt, amiről mindig is álmodtál.

Skorpió:

Az otthon, a megérkezés érzésének megélése.

A Vízöntő energiája felszínre hozza a gyógyulást, az áttelepülést és még azt is hogy végre úgy érezheted, hogy felépíted azt az otthont, amire mindig is vágytál. Ez az energia idén különösen intenzív lesz, és emiatt előfordulhat, hogy olyan fontos lehetőségek adódnak az életedben a munka vagy a saját álmaid miatt, hogy költözni fogsz.

A Plútó uralja a csillagjegyedet, így ez a Vízöntő stellium még intenzívebben érezhető lesz számodra. Ez jelenleg feszültség- vagy stresszpontnak tűnhet, de később katalizátorként is szolgálhat ahhoz a fajta változáshoz, amire vágysz. Próbálj meg bízni abban, ami felmerül, és szenteld magad annak, hogy aktív szerepet is vállalj a vágyott életed megteremtésében. Semmi sem történik csak úgy, hanem minden a döntésed eredménye.

Nyilas:

Nagyobb átláthatósággal és őszinteséggel kommunikálj.

A csillagállás most fontos lehetőséget ad a beszélgetésekre, megállapodásokra, és arra, hogy újra bemutatkozz a világnak. A Vízöntő a kommunikáció minden aspektusa felett uralkodik, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban arra kérnek majd, hogy figyelj arra, ahogyan magaddal és másokkal beszélsz. Engedd meg magadnak, hogy kockázatot vállalj, új módon közelítsd meg a helyzeteket, és ne feledd, hogy a sebezhetőség kikövezi az utat az életben vágyott bőséghez.

A Vízöntő energiának a stelliummal való beáramlásával fokozottan figyelj a másokkal folytatott beszélgetésekre. Ebben az időszakban a lehetőségeid írásos ajánlatokban, vagy a másokkal folytatott beszélgetésekben jelennek majd meg, de egyenes következményei annak, hogy most már képes vagy értékelni önmagad. Bízz abban, hogy meg tudod ragadni, azt, amit neked szántak.

Bak:

Anyagi siker közelít, nem várt pénz áll a házhoz.

A Vízöntő stellium isteni ajándékot nyújt neked, hogy megkapd, amit megérdemelsz az élettől, így minden pillanatból többet élvezhetsz majd. A Vízöntő nem csak azt uralja, hogy hogyan érzed magad, hanem azt is, hogy mi hozza a legtöbb értéket az életedben. Ez segíthet abban, hogy megfelelő módon fektess be a pénzügyi céljaidba és emberi kapcsolataidba. Nagyobb egyensúlyt teremts.

Figyelj arra, hogy a Vízöntő az érdemszerzésben támogat, ezért gondold át, hogy mi a legfontosabb az életben és arra összpontosíts. Fenn áll a lehetősége anak, hogy nagyobb vagyonra vagy akár egy pénzügyi bónuszra teszel szert, amelyet ez idő tájt kaphatsz, de bármennyivel is nő a bankszámládon a pénzed, az soha nem veheti át azoknak a helyét az életedben, akik miatt érdemes élni.

Vízöntő:

Mágnesként vonzod be mindazt, amire vágysz.

A Vízöntő stellium igazán különleges esemény lesz számodra, mert elkezdi jó irányba mozdítani a dolgokat az életedben. A Vízöntő képviseli a személyes meggyőződéseidet, sőt az identitásodat is, így nagyobb önbizalmat és motivációt érezhetsz, hogy belépj a valódi énedbe, és elengedj mindent a múltadból, ami nyomaszt.

A Plútó továbbra is a Vízöntőben marad, és segít abban, hogy mágnesként kezdj el vonzani mindent, amire vágysz az életedbe, de a stellium hihetetlen lehetőséget kínál arra is, hogy újratárgyald, hogyan éled az életed. Gondold át, mennyire élsz hitelesen, és mennyit mutatsz meg a valódi énedből másoknak. A bocsánatkérés nélküli élet azt jelenti, hogy hagyod magad annak látni, aki vagy, függetlenül attól, hogy ez hol van, vagy hogy kivel veszed körül magad. Ha tiszteletben tartod ezt a belső igazságot, elkezdesz magadhoz vonzani mindent, amire vágysz az életedben.

Halak:

Erősödik az intuíciód és spiritualitásod.

Bújj bele a téged körülvevő csendbe, amikor a Vízöntő csillagjegy tetőzik, ez segít az égi ajándékaid felé terelni téged. A Vízöntő képviseli a láthatatlan részedet, amely az intuíciódat, a spiritualitásodat és még a gyógyulásodat is irányítja. A Plútó, a Nap, a Merkúr, a Mars és a Vénusz Vízöntőben való gyülekezésével hatalmas energiát kaphatsz, amely segít megalkotni egy tervet életed ezen új fejezetére.

A Vízöntő-energia arra ösztönöz, hogy jobban figyelj magadra, és ismerd fel, hogy az univerzum mindig vezet téged, még azokban a pillanatokban is, amelyeket a legnagyobb kihívásnak érzel. Ebben a térben összpontosíthatsz a gyógyulásodra vagy azokra az energetikai blokkokra, amelyek esetleg megakadályoztak abban, hogy megragadd a lehetőségeket és cselekedj az intuitív megérzéseid alapján. Használd ezt az időt arra, hogy naplót írj, és támaszkodj a csend pillanataira, mert ha figyelsz, látni fogod, hogy tele van útmutatással.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Heti horoszkóp: ez a három csillagjegy mély érzelmekkel, intenzív szenvedéllyel találkozik a héten
Most eláruljuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígérnek a csillagok február 19-25 között!

Megosztom
Link másolása

Van három csillagjegy, akiknek a héten az érzelmek fontosabb szerepet játszanak az életükben, mint máskor. Hogy ezt a harmónia megteremtésére vagy intenzív szenvedélyek megélésére használják, az már rajtuk múlik. Ők a Rák, a Skorpió és a Halak. A többiekre február végén más típusú kalandok várnak.

Kos

Ezen a héten rengeteg energiád lesz és új lehetőségek várnak rád, így fokozott önbizalommal és életkedvvel indítod a hetet. A Mars, a jegyed uralkodó bolygója, extra lendületet és motivációt ad a személyes és szakmai céljaid eléréséhez. Azonban a Merkúr és a Szaturnusz óvatosságra int a kommunikációban és a döntéshozatalban, így fontos, hogy minden döntést alaposan megfontolj. Ez az időszak alkalmas arra, hogy megerősítsd a pozícióidat, kiváló az új kezdeményezésekhez, de csak akkor, ha képes vagy türelmes és óvatos lenni a részletekkel kapcsolatban.

Bika

Számotokra ez az időszak a belső növekedés és a pihenés ideje. A Vénusz, a szeretet és szépség bolygója, kedvező hatással van a párkapcsolataidra és a személyes értékeid mások számára is nyilvánvalóvá válnak. Bár a munkahelyi vagy anyagi területeken feszültségek adódhatnak, képes leszel megtalálni a békét és a harmóniát a személyes kapcsolataidban. Fontos, hogy ebben az időszakban több időt szentelj magadra és a kreativitásod kifejezésre, mivel ez segít újra összekapcsolódni a belső éneddel és erősíti az önbecsülésedet.

Ikrek

Mozgalmas időszak vár rád, tele kommunikációs és társasági eseményekkel. A Merkúr, a kommunikáció bolygója, pozitív hatással van a szociális életedre, így könnyen találhatsz közös hangot másokkal. Ez az időszak különösen kedvező az új ismeretségek kialakításához és a régiek ápolásához. Vigyázz azonban, hogy ne terheld túl magad, és ne veszítsd el a fókuszt a sokféle tevékenység közben. A kreatív projektek és a rövid utazások különösen előnyösek lehetnek számodra ebben az időszakban.

Rák

Ezen a héten az otthon és a család kerül előtérbe számodra.

A Hold, a jegyed uralkodó bolygója, mély érzelmeket és erős intuíciót hoz, ami segít abban, hogy családi és otthoni harmóniát teremts.

Ez az időszak kiváló a lakásfelújításra, a családi összejövetelekre vagy egyszerűen csak arra, hogy több időt tölts szeretteid körében. Emellett a pénzügyi helyzeted is stabilizálódhat, ami lehetővé teszi számodra, hogy biztosabb alapokra helyezd a jövődet. Fontos, hogy megoszd érzéseidet és gondolataidat a körülötted lévőkkel, mivel ez segít megerősíteni a kötődéseket és javítani a közérzetedet.

Oroszlán

Ezen az héten a kreativitás és az önkifejezés kiemelkedően fontos lesz számodra. A Nap, a jegyed uralkodó bolygója, erőt és önbizalmat ad, így bátran felvállalhatod magad és az ötleteidet. Ez a hét különösen kedvező lesz, ha művészeti vonalon vagy a szórakoztató iparban dolgozol. A társasági életed is fellendül; a barátokkal és ismerősökkel való találkozók örömöt és inspirációt hoznak. Vigyázz azonban a pénzügyeidre, kerüld a felesleges költekezést.

Szűz

A figyelem a részletekre és a szervezésre irányul ezen a héten. A Merkúr, a jegyed uralkodó bolygója, éles elmét és analitikus készséget biztosít, ami segít neked rendet teremteni a környezetedben és a gondolataidban. Ez a hét kiváló az egészségügyi szokásaid felülvizsgálatára és a munkahelyi projektek előrehaladására. Ugyanakkor oda kell figyelned, hogy ne válj túl kritikussá vagy aggódóvá, mivel ez befolyásolhatja a hangulatodat. A pihenésre és a kikapcsolódásra is szükséged van, hogy fenntarthasd belső egyensúlyodat.

Mérleg

Számotokra a kapcsolatok állnak a középpontban ezen a héten. A Vénusz, a jegyed uralkodó bolygója, harmonikus energiákat hoz, amelyek elősegítik a személyes és üzleti kapcsolatok javítását.

Ez az időszak ideális arra, hogy kiegyensúlyozd életed különböző aspektusait, és törekedj a konfliktusok békés megoldására.

A társasági eseményeken való részvétel és az új emberekkel való találkozás új lehetőségeket nyithat meg előtted. Fontos azonban, hogy őszinte maradj önmagaddal és másokkal is, és ne hagyd, hogy a harmónia utáni vágy felülírja saját igényeidet és értékeidet.

Skorpió

Ezen a héten mély érzelmekkel és intenzív szenvedélyekkel találkozhatsz. A Plútó, a jegyed modern uralkodó bolygója, erőteljes átalakulást és megújulást hozhat, ami lehetőséget ad neked, hogy szembenézz belső félelmeiddel és korlátaiddal. Ez az időszak kedvező a lelki jelenségeid vizsgálatára és a spirituális gyakorlatokra. A pénzügyi és munkahelyi helyzeted javulhat, ha hajlandó vagy keményen dolgozni és innovatív megoldásokat keresni. Az intimitás és a kapcsolatok mélyítése szintén fontos lesz, de óvakodj attól, hogy dominánssá vagy birtoklóvá válj.

Nyilas

A Nyilasok számára ez az időszak a kalandvágy és a szellemi izgalmak jegyében telik. A Jupiter, a jegyed uralkodó bolygója, inspiráló energiákat küld feléd, ösztönözve téged, hogy új horizontokat fedezz fel, legyen szó utazásról, tanulásról vagy filozófiai gondolkodásról. A kommunikáció és a társas kapcsolatok kedvezőek lesznek, lehetőséget adva új és érdekes emberekkel való találkozásra. Fontos azonban, hogy ne tervezd túl magad és figyelj a részletekre, hogy ne veszítsd el energiádat és fókuszt menet közben.

Bak

A Bakokra komoly és céltudatos időszak vár, ahol a Szaturnusz, a jegy uralkodó bolygója, kitartást és felelősségtudatot kölcsönöz nekik.

Ez a hét kiváló alkalom a hosszú távú célok felülvizsgálatára és a karrieredben való előrelépésre.

A pénzügyi tervezés és a megtakarításaid növelése is fontos szempont lesz. Kedves Bak, most azonban oda kell figyelned, hogy ne válj túl merevvé vagy túlságosan önkritikussá; meg kell tanulnod lazítani és élvezni az élet apró örömeit is.

Vízöntő

A Vízöntők számára az innováció és a társadalmi kapcsolatok állnak a középpontban. Az Uránusz, a jegyed modern uralkodó bolygója, új ötletekkel és váratlan lehetőségekkel tölt meg. Ez az időszak tökéletes az új projektek elindítására és a meglévő kapcsolatok frissítésére is. A közösségi eseményeken és csoportos tevékenységeken való részvétel új barátságokhoz és inspiráló kapcsolatokhoz vezethet. Fontos, hogy nyitott maradj a változásokra és rugalmasan alkalmazkodj az új helyzetekhez.

Halak

Ez egy mély érzelmekkel és spirituális ébredéssel teli időszak számodra. A Neptunusz, a jegyed uralkodó bolygója most fokozza az intuíciód és empátiád, lehetővé téve, hogy mélyebben kapcsolódj másokhoz és a körülötted lévő világhoz. Ez az időszak ideális a kreativitásod kifejezésre, meditációra és a belső béke keresésére. Óvakodj azonban attól, hogy túlságosan elmerülj az álmodozásban és figyelmen kívül hagyd a való világ követelményeit. A pénzügyi és személyes határok megállapítása segít fenntartani az egyensúlyt az álmaid és a valóság között.


Megosztom
Link másolása