SZÍNES

„Majdnem én lettem a hatodik Spice Girls-tag, de most csak egy kétgyermekes anyuka vagyok, és egy kórházban dolgozom” – állítja egy énekesnő

Geri, Mel B és Victoria mellett ő is bekerült a kiválasztottak közzé.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2024. április 11.


Megosztom
Link másolása

Nem is tudta, micsoda lehetőség áll előtte, mikor jelentkezett a meghallgatásra az akkor mindössze 18 éves Mel Coloma.

A The Sun írta meg a nő történetét, akiből még egy kis szerencsével akár Spice Girls tag is válhatott volna, de ehelyett jelenleg egy kórházban dolgozik.

A 47 éves Mel a The Stage című lap egyik hirdetésére lett figyelmes, ami egy meghallgatást reklámozott.

A hirdetésben 18-23 év közötti énekeseket kerestek, akik jó megjelenésűek, extrovertáltak és ambiciózusak és Londonba tudnak utazni a meghallgatásra. Mel ekkor még nem is tudta, milyen karrier áll a kiválasztott lányok előtt.

A meghallgatáson közel 400 tehetséges fiatal lány vett részt, aminek végén nyolcat választottak ki egy második körös meghallgatásra.

A későbbi Spice Girls között Mel is benne volt a kiválasztott szerencsések körében.

A következő körben azonban már nem jutott tovább.

„Milliókat kereshettem volna, feleségül mehettem volna egy focistához, és házaim lehetnének szerte a világon.”

– mondta keserédesen Mel, aki bár nagy lehetőségtől bukott el, úgy érzi élete jelenleg is boldog.

Jelenleg műtéti raktárvezetőként dolgozik a huntingdoni Hinchingbrooke kórház sebészeti osztályán. De az éneklésről sem mondott le, hétvégenként, ha ideje engedi továbbra is fellép.

„Két csodálatos gyerekem van. Énekesként és táncosként bejártam az egész világot”

– mondja Mel, aki fiatal korában rengeteg meghallgatásra járt.

Azóta letelepedett és boldog életet él reflektorfény nélkül is.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Videóban sírva sajnáltatta magát, milyen nehéz egyedülálló szülőként, de nem is ő neveli a gyerekeit
Csalásért vették őrizetbe, ezért a volt férjénél vannak a gyerekei.

Megosztom
Link másolása

Ne higgy el mindent, amit TikTok videókban látsz! Rengeteg marhaság kerül ki a közösségi oldalra a konteós agymenésektől a használhatatlan recepteken át a kamu családi videókig.

Erre újabb tanulságos példát szolgáltatott az élet.

Pár napja terjedni kezdett egy olyan videó, amin egy fiatal nő sírva tesz-vesz a konyhában, azzal, hogy ilyen egyedülálló anyaként, amikor ő maga készíti saját magának a születésnapi süteményt, azért, hogy a gyerekei boldogok legyenek, amikor felköszöntik.

Bár sokan írták le, hogy ők is egyedülálló szülők, és milyen áldozatokkal jár ez, néhányan gyanút fogtak, mert nem tartották hitelesnek a jelenetet. Volt, aki szerint furcsa, hogy Elizabeth csak azért videózza le magát sírás közben, hogy publikálja a felvételt és nézettséget szerezzen.

Más pedig azt érezte, hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel. A kételkedőknek lett igazuk - a jelek szerint.

@morethanelizabeth

Geeze im tired of hurting ♬ suono originale - sophia ★

A DailyMail azt írja, a fenti videóra reagált a nő volt férje is.

A férfi azt mondta, a gyerekeket ő neveli, és övé a teljes felügyeleti jog, vele vannak a gyerekek minden hétköznapon és hétvégén, a szünidőkben osztja meg Elizabeth-tel a gyerekekkel töltött időt. De a nő abból is alig tölt valamit a gyerekeivel, mert mindig jön-megy. A követői úgy dicsérik a nőt az erejéért (mint egyedülálló szülő), hogy Elizabeth igazából nem is főállású anya. A felügyleti jogot állítása szerint azért ő kapta meg, mert Elizabethet őrizetbe vették lopásért és csalásért - ezt a Hillsborough megyei seriff hivatala meg is erősítette.

Elizabeth viszontválaszában azzal vádolta meg a férjét, hogy bántalmazó kapcsolatban éltek, emiatt vált el tőle, és hogy a férje orvos, bármit megtehet, ő meg pénz és egyéb források híján volt, miután elváltak. Kitartott amellett, hogy a gyerekeivel van, ő rendezi a születésnapi zsúrjaikat stb.

A férj tagadja a bántalmazás vádját.

Igazságot ugyan nem tehetünk, kinek van igaza (azért a csalás, lopás vádja és az őrizetbe vétel gyanús jel), de a tanulságot levonhatjuk. Ez még mindig az, amit az elején is mondtunk: nem kell mindent elhinni, amit TikTokon lát az ember.

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Szombaton, május 25.-én elszabadul a pokol: Ez a 3 csillagjegy most nem fog kímélni senkit!
Három csillagjegy megállíthatatlan lesz május 25-én.

Megosztom
Link másolása

Szombaton a Jupiter belép az Ikrek jegyébe, és ezzel egy igazán erőteljes időszak kezdődik. Most mindenki késztetést érez majd arra, hogy kinyilvánítsa véleményét, de három csillagjegy különösen hangos lesz.

Ők azok, akik nem hagyják, hogy bárki más beszéljen helyettük, és mindenáron meg akarják védeni az igazukat.

Most van itt az idő, hogy hallassák a hangjukat, és nem számít, hogy tényleg igazuk van-e vagy sem — szükség van rájuk.

Ez a három csillagjegy erős és megállíthatatlan — és május 25-én, amikor a Jupiter belép az Ikrekbe, mindenkit emlékeztetnek arra, hogy kik ők valójában:

1. Bika

Drága Bika, amikor te harcias kedvedben vagy, azt mindenki megérzi! Vezető alkat vagy, és gyakran mutatsz utat másoknak, de most különösen nehezen viseled a tiédtől eltérő véleményeket. A Jupiter Ikrekben való áthaladása alatt észreveszed, hogy néhányan nem támogatják az elképzeléseidet, és ez frusztrációt okoz neked.

Szombaton csak egy dolgot akarsz: jól érezni magad. De sajnos most nem lesz ilyen egyszerű, mert vitákba bonyolódsz majd — és az a 'valaki', akivel összetűzésbe kerülsz, nagy valószínűséggel a szerelmed lesz.

Megdöbbenve és felháborodva tapasztalod, hogy nem ért egyet veled, de te nem az a típus vagy, aki meghátrálna. Nem, te soha.

Még ha tévedsz is, a másik félnek nagyon erős érvekkel kell előállnia ahhoz, hogy ezt bebizonyítsa. Hiszel magadban, és hű maradsz az elveidhez a végsőkig.

2. Rák

Kedves Rák, mostanában fedezted fel a belső erődet, és május 25-én mindenkinek megmutatod, hogy ki is vagy valójában. Még nem dolgoztál ki minden részletet, de azt gondolod, hogy igazad van egy olyan dologban, ami feszültséget okozott közted és egy jó barátod között.

Te hiszed, hogy igazad van, de ő is ezt gondolja magáról. Ha a két vélemény találkozik és ütközik, rájössz, hogy nincs időd vagy türelmed az ilyen játékokhoz.

A Jupiter Ikrekben való áthaladása alatt a kommunikáció nagyon könnyen kicsúszhat a kezeid közül. De ami téged illet, Rák, te nem fogsz engedni. Nekik kell elfogadniuk az álláspontodat, vagy el kell menniük. Ez nagyobb vitává fajulhat, és a Jupiter elgondolkodtathat, hogy valóban megéri-e mindez a fáradozást. Igen, ragaszkodsz a nézőpontodhoz, és bizonyítani akarsz... de megéri-e elveszíteni egy jó barátot emiatt? A forró fejjel nézve úgy tűnhet, hogy nincs más út. A te döntésed.

3. Szűz

Lehet, hogy nem vagy biztos abban, kedves Szűz, hogy miért érzed azt, amit érzel, de egy dolgot tudsz: bizonyítani akarsz valamit, és erről mindenki hallani fog.

Lehet, hogy túl messzire mész, és véleményed miatt háttérbe szorítanak. De amikor állást foglalsz, azt komolyan gondolod — és ezúttal az állásfoglalásod nagyon hangos és jelentős lesz.

Amikor bizonyítani akarsz valamit, nem érdekel, kit kell leterítened ahhoz, hogy a véleményed ismertté váljon, és ez az, ahol valakit a végtelenségig meg is sérthetsz. Úgy érzed, hogy az igaz barátaid megértenek majd és melletted állnak, de nem ismered a Jupiter hatalmát: arra ösztönözhet, hogy túl sokat mondj, még az igazi barátaid számára is sokat. Az Ikrek uralja a kommunikációt, és a Jupiter az a bolygó, amely fokozza és kiterjeszti ezt a hatást, így bármit is mondasz és teszel május 25-én, az az egész univerzumban visszhangzik. Ez lehet nagyon jó... vagy nagyon rossz is. Tehát figyelj a szavaidra, és kevésbé ragaszkodj ahhoz, hogy igazad legyen, vagy hogy valamit bebizonyíts. Lehet, hogy nincs szükséged minden tűzre és haragra.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Egy légiutas-kísérő elárulja, miért érdemes későn érkezni a repülőtérre
Az Emirates volt légiutas-kísérője elmagyarázta, milyen előnyökkel jár, ha az indulási időhöz közelebb érünk ki a repülőtérre.

Megosztom
Link másolása

Bár a nyári vakáció elvileg az év egyik legélvezetesebb része, mégis rengeteg stresszel járhat. Csomagolás, az elengedhetetlen útlevél bepakolása – nem is beszélve a reptéri hercehurcáról. Itt jön képbe az a bizonyos apu-üzemmód.

Ugye ismerős? Apukák szerint minimum 4 órával indulás előtt már a reptéren kell lenni. De képzeld, egy légiutas-kísérő szerint érdemes kicsit lazábban venni a dolgot!

A LadBible kiszúrta, hogy Kamila Jakubjakova, korábbi Emirates légiutas-kísérő szerint talán jobb, ha egy kicsit később érkezel a reptérre. De még mielőtt apu szívrohamot kapna, hadd magyarázza el, miért:

Kamila szerint van esély arra, hogy ha közelebb érkezel az indulási időhöz, akár ingyenes upgrade-et is kaphatsz.

„Néha a légitársaságok több jegyet adnak el, mint ahány szék van, mert nem számítanak rá, hogy mindenki megérkezik. Ha mégis mindenki ott van, az utolsóként becsekkoló utasokat feltehetik business classra.”

És ez még nem minden! Jakubjakova szerint egy kis kedvességgel is könnyen feldobhatod az utazásodat. Például, ha néhány édességet vagy csokit viszel a fedélzetre és megkínálod vele a személyzetet, biztos lehetsz benne, hogy ők is igyekeznek majd valahogy viszonozni a kedvességedet.

„Mindig kedvesek vagyunk az utasokhoz, de ha valaki extra kedves hozzánk, mi is igyekszünk extra kedvesek lenni.”


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Ennek a 3 csillagjegynek nem okoz gondot a partnerük telefonjában szaglászni
Vannak olyan csillagjegyek, amelyek sosem néznék meg a párjuk telefonját. Számukra a magánélet szent, a jelszavak pedig tiszteletben tartandók. És vannak mások.

Megosztom
Link másolása

A legtöbben, ha problémájuk van a kapcsolatban, leülnek és felnőtt módjára megbeszélik. Más csillagjegyek viszont simán elveszik a párjuk telefonját, elbújnak a fürdőszobában, és átböngészik az összes üzenetet. Ezek a csillagjegyek boldogan nyomoznak, főleg ha úgy hiszik, hogy a párjuk hazudik vagy megcsalja őket.

Ha valakinek a partnere gyanúsan viselkedik vagy titkolózik, bizonyos csillagjegyek kételkedni kezdenek a kapcsolat biztonságában, és inkább nyomoznak egy kicsit.

Aztán vannak azok a csillagjegyek, akik csak szórakozásból szeretik átböngészni a párjuk telefonját. Élvezettel görgetnek végig a böngészési előzményeken, hogy megtudják, mit olvasott a párjuk. Ők kíváncsiak és nem félnek átlépni egy határt a szórakozás kedvéért.

Íme, három csillagjegy, akiknél már meg sem lepődünk, ha ilyesmivel találkozunk:

Ikrek

Míg néhány csillagjegy megvárja, hogy a párjuk elaludjon vagy elmenjen zuhanyozni, addig az Ikrek nappal is simán kikapja a másik kezéből a telefont, és hangosan felolvassák az üzeneteket. Ha ez nem jön össze valamiért, akkor kitalálnak egy másik módot, hogy belenézhessenek a telódba.

Ez a gyors észjárású jegy esetleg úgy tesz, mintha az anyukájuknak kellene üzenetet küldenie, vagy azt mondja, hogy egy új alkalmazást töltene le neked, miközben valójában mohón böngészi az üzeneteidet.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, így különösen ravaszak, és tudják, hogyan szerezhetik meg az információt szokatlan módokon.

Az Ikrek kíváncsiságából is szeretik átnézni a párjuk telefonját. Számukra ez nem a bizalom hiányából fakad, hanem egyszerűen csak kíváncsiak. Emellett az Ikrek úgy gondolják, hogy ami az övék, az a párjuké is, így nem tartják nagy ügynek, ha megnézik, mi történik a párjuk telefonján.

Skorpió

A Skorpiók egy pillanatig sem haboznak, ha eszükbe jut átnézni a párjuk telefonját. Ez a jegy a Plútó és a Mars uralma alatt áll, ami az átalakulás és a harc bolygója. Ha úgy hiszik, hogy hazudnak nekik vagy játszanak velük, akkor maguk veszik kézbe az ügyet, és megszerzik a szükséges bizonyítékokat, hogy megnyerjék a vitát.

Mint vízjegy, a Skorpiók rendkívül lojálisak barátaikhoz, családjukhoz és párjukhoz, és ugyanezt várják el cserébe. Ha azt látják, hogy a párjuk rejtegeti a telefonját vagy mosolyog az üzeneteken, akkor nyíltan csak viccelődnek vele, de később nyomozni fognak.

Mélyen intuitív jegyként már előre tudják, mit fognak találni, de azért szeretnek megbizonyosodni róla. Amikor a Skorpiók úgy érzik, hogy eljött az idő, ellopják a telefont és átnézik az összes üzenetet.

Ha bizonyítékot találnak hazugságra vagy megcsalásra, az a kapcsolat végét jelenti. A Skorpiók számára a hűtlenség megbocsáthatatlan, és ha egyszer elárulták őket, nincs visszaút.

Bak

A Bakok nem viccelnek a szerelmi életükkel... vagy bármi mással. Mint földjegy, amelyet a komoly Szaturnusz képvisel,

fontosnak tartják a szabályokat, határokat és a hűséget, és nagyon vágynak arra, hogy a párjuk egy hosszú távú kapcsolatban ehhez tartsa magát. Saját magukkal kapcsolatban már kevésbé szigorúak.

Mivel a Bakok értékelik a biztonságot, gyakran gyanakszanak, hogy a párjuk rosszban sántikál. Nem riadnak vissza a nyomozástól – vagy ahogy ők nevezik, „vizsgálódástól” – főleg ha ettől jobban tudnak aludni éjszaka. Ha egy kis furcsaságot is észlelnek, vagy azt képzelik, hogy észleltek, bármit megtesznek, hogy kiderítsék az igazságot.

A Bakok előkapják a párjuk telefonját, amikor azok nem figyelnek, és betörnek, mint egy hacker, a fő rendszerbe. Gyorsan dolgoznak, átnézik a törölt képeket is, régi üzeneteket és internetes előzményeket, és addig nem állnak le, amíg biztosak nem lesznek benne, hogy mindent átvizsgáltak és minden alkalmazást megnyitottak. Ha valami gyanúsat találnak, akkor kérik a párjukat, hogy üljenek le és beszéljék meg a dolgot.

Megosztom
Link másolása