SZÍNES

Kire vár váratlan utazás, kit támadnak be a munkahelyén? Heti horoszkópunkból kiderül!

Minden hétfőn eláruljuk, hogy melyik csillagjegynek mit tartogat ez a hét.

Megosztom
Link másolása

Ha a csillagokra hallgatunk, elébe mehetünk a jó és a rossz dolgoknak egyaránt. Néha elég az is, ha kicsit jobban figyelünk, így nem megtörténnek velünk a dolgok, hanem mi irányíthatjuk őket. Mottónkat a nagyszülőktől kaptuk és így szól: ha tudom, hogy el fogok esni, leülök.

Heti horoszkóp január 29 - február 4 között:

Kos

Ha az előző héten jól osztottad be a feladataidat és a munkádat, akkor az most meghozza az eredményét. Főként, ha semmi olyasmi nem maradt hátra, ami amolyan „nem szeretem” tevékenység. Ha mégis lenne ilyen, akkor azon igyekezz a hét elején túlesni, mert a hét második fele inkább az élet kellemes dolgairól szól majd.

A szerda és a csütörtök nagyon kedvező lesz mindenféle művészettel kapcsolatos tevékenységre, akár élvezője lennél, akár hobbi szinten űzöd.

Ha régen voltál bármilyen művészettel kapcsolatos kulturális rendezvényen, akkor itt az idő, hogy elmenj. A hét utolsó napjai már a társas összejövetelek ideje lesz. Lehet, hogy téged hívnak el valahová, de az is jól sülne el, ha te hívnál meg magadhoz néhány kedves embert.

Bika

Ámor ezen a héten feléd fordítja a mosolygós arcát, egy percig se habozz elfogadni az áldásait. Ez természetesen igaz akkor is, ha tartós kapcsolatban élsz, de ha jelenleg szeretnél egy komolyabb kapcsolatot kiépíteni, fel fogja kínálni neked a sors.

Ha a jelölt kicsit bátortalan, tedd meg te az első lépést, de azért túlzásba ne vidd.

A hét közepe szinte kínálja magát mindenféle egészség-megőrzési tennivaló számára. Ez persze annyiféle dolog lehet, ahányan csak vagyunk. Akár több mozgás, akár valamiféle új vitamin, vagy egészségesebb étel most fokozottan fejtheti ki a jó hatását. Fontos azonban, hogy ez ne csak pillanatnyi lelkesedés legyen, hanem tartós életmódbeli változás. Barátaidtól kreatív inspirációt kaphatsz, ami akár valami egészen új dolgot is megnyithat az életedben. Tudom, hogy olykor kicsit nehezebben léped át a komfort-zónádat, de ha most ez sikerül, akkor jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Bátorságoddal példakép is leszel olyan barátoknak, akik kevésbé hallgatnak az inspirációkra.

Ikrek

Alapvetően nagyon jövőorientált vagy, de egészen furcsa módon most mégis sokat jár a fejedben a múlt. Szerencsére ez nem rágódás, nem bármiféle önvád, inkább kellemes emlékek lepnek meg. Most épp erőt merítesz a múlt sikereiből, és átgondolod azt is, hogy mennyit fejlődtél az elmúlt X év alatt. A magánéletben lehetséges egy kisebb vita, amit hamar elsimítotok. Teljesen mindegy, hogy a párod vagy engedsz-e, a lényeg, hogy együtt tudjatok nevetni a végén.

Anyagi helyzeted ugyan nem lesz rossz, de azért a felesleges kiadásoktól tartsd magadat távol.

Ne dőlj be a reklámoknak, csak olyasmire adj ki nagyobb összeget, amire valóban szükséged van, vagy aminek a hozzátartozóid örülnek majd.

Rák

A jegyedet többé-kevésbé elkerülik a bolygók, ami nem egyhangúságot mutat, hanem sokkal inkább azt, hogy a te kezedben van a sorsod irányítása. Vagyis amire energiát fordítasz, az működésbe jön, amit elhanyagolsz, az elsikkad.

Azért arra ügyelj, hogy egyszerre ne akarj minden életterületet beindítani, mert abból csak káosz lenne.

Jól teszed, ha már a hét elején átgondolod, hogy mi kaphat most az életedben prioritást, és arra koncentrálsz. Ez egyben arra is lehetőséget nyújt, hogy ne csak erre a hétre, hanem az előtted álló hónapokra, sőt, talán évekre is terveket készíts. A legjobb, ha írásban teszed mindezt. A hét második felének a mottója az önismeret lesz. Ha legalább magadnak beismered pár hibádat, sokkal könnyebb lesz rajtuk változtatni is, ha pedig az erényeiddel jössz tisztába, akkor ismét a magabiztosságod fog nőni, ebben az évben már nem először.

Oroszlán

A hét a leginkább a csapatmunkának kedvez. Akár társas lény vagy, akár kicsit zárkózottabb típus, most akkor tudod erőd legjavát kihozni magadból, ha együtt dolgozol másokkal. Ez nem lesz kellemetlen, inkább egy vidám, kellemes csapattal fogsz dolgozni. A szabadidődben azonban kicsit visszafogottabb leszel, még az sem kizárt, hogy esténként egyedül szeretnél lenni. Ha teheted, teremtsd meg magadnak a lehetőséget erre.

A hét vége felé választ kapsz egy régen benned mocorgó kérdésre. Ez egyfajta belső nyugalommal tölt el, amit környezetedre is kisugárzol.

Többen fognak tőled tanácsot kérni, és te át is érzed a felelősség súlyát. Nem fogod elfelejteni, hogy a tanács mindig egyéni tapasztalatokból fakad, a legjobb, ha sikerül a tanácskérőt rávezetni arra, ami neki lenne a legjobb.

Hétvégén ismét felpezsdül körülötted az élet, méghozzá egy spontán program keretében. Szerencsére te élvezed a spontán programokat, tudsz rugalmasan alkalmazkodni és egy váratlan helyzetben is jól érzed magad.

Szűz

Az előző derűs hangulatú hét hatása természetesen nem múlik el, még akkor sem, ha ez a hét egy kisebb bosszúsággal kezdődik. Az ilyen apróságokon máskor nagyon könnyen fel szoktad bosszantani magadat, de most szinte mosolyogsz, hogy a bolhából csináltál elefántot. Ráadásul szembesülhetsz vele, hogy valaki a környezetedben még mindig kis dolgokon mérgelődik, ahelyett, hogy átsiklana felette.

Anyagi helyzeted úgy alakul, hogy akár még kis tartalékot is tudsz képezni, vagy legalábbis gondolkodni rajta, hogy hogyan bővíthetnéd a megtakarításaidat.

Lévén hogy te a földies jegyek csoportjába tartozol, ezt fontosnak érzed.

A hét második felében valaki kéretlen tanácsokkal akar ellátni. A jó szándék vezeti az illetőt, így nem fogsz megharagudni rá, pedig az ő javaslata nagyon távol áll tőled. Hallgasd meg, nem kell mások tanácsát követni. Ne feledd, hogy régebben te is szívesen adtál másoknak tanácsot, amit ők sem fogadtak meg.

Mérleg

Ha az előző hetekben volt egy kis vitád a pároddal, most végre joggal érezheted, hogy szent a béke. Ha lehet, még közelebb is kerültetek egymáshoz, és ez nagyon is jót tesz a lelkednek. A héten nem árt, ha pár este csak egymással foglalkoztok, akár azon az áron is, hogy valakinek vagy valakiknek nemet mondotok és magatokra zárjátok az ajtót. Csodálkozva és örömmel fogjátok tapasztalni, hogy tudtok egymásnak új dolgokat mondani és új tulajdonságokat felfedezni a másikban.

A szingli Mérlegek számára is jót hozhat ez a hét, még akkor is, ha csak egy reménybeli kapcsolat bukkan fel a horizonton.

Hiszen minden kapcsolat valaha, valamikor „reménybeli” volt. Szerencsére te nem esel abba a hibába, hogy az elején a jobbik arcodat mutatod, hiszen épp arról vagy híres, hogy mindig vállalod önmagadat. Ami a munkádat illeti, hidd el, nem kell mindig a tökéletességre törekedni.

Skorpió

Ezen a héten valaki egy titkot bíz rád, amit a lelked mélyén már ugyan sejtettél, de mégis örömmel tölt el a másik bizalma. Te sosem élsz vissza az ilyesmivel. Mivel az előző héten megnövekedett a spirituális érzéked, ezt mintha a környezeted is megérezné. Sokan fordulnak hozzád belső, lelki ügyekkel, mondanak el bizalmas dolgokat. Ezek közül valami vagy valaki egyfajta mély önvizsgálatra késztet.

Ha a távolabbi rokonságodban vita kerekedik, próbálj meg kívülálló maradni.

Ez még akkor is hasznos tanács, ha az érintett felek megpróbálnak is belevonni a vitájukba, netán neked szánják a békebíró szerepét. A munkádon belül viszont elégedettnek érezheted magadat. Nem csak a munkádat végzed jól, hanem emberi kapcsolataid is jól alakulnak.

Nyilas

Ha az előző héten komolyabb tervezgetésbe fogtál, most alkalmas lesz az idő, hogy ezeket a terveket megvalósítsd, vagy legalább csiszolj valamit rajtuk.

Egyetlen percig se bántson, ha lesznek a környezetedben, akik nem értenek egyet a terveiddel.

Ha nekik nem árt, amit elgondoltál, akkor mások kedvéért ne változtass rajtuk. Csodálkozva fogod tapasztalni, hogy a jó példa mennyire ragadós, mert néhány barátod szintén tervezgetésbe kezd. A legtöbbet akkor tudsz nekik segíteni, ha figyelmesen meghallgatod őket.

Egy kisebb munkahelyi vita ne vegye el semmitől a kedvedet, főleg akkor ne, ha nem kifejezetten téged érint. A hétvége kedvezhet egy kisebb utazásnak, kirándulásnak, ami friss energiával tölt fel.

Bak

Ha egy ideje úgy érzed, hogy egyformák a napjaid, akkor a lehető legjobb időt választottad, hogy ezen változtass és valami friss színt vigyél beléjük. Ez persze, bármi lehet, ami a számodra örömforrás. Még az sem kizárt, hogy nem is kell valami teljesen új dolgot bevezetned, hanem csupán változtatsz kicsit a megszokott napirendeden, ez már eltölthet az újdonság varázsával. Családod megértő lesz, el fogják fogadni a változást.

Fontos tanács erre a hétre, hogy a szabadidődet olyasmivel töltsd, ami előre visz és amit te választottál.

Lehetnek körülötted emberek, akik jogot szeretnének formálni az idődre, de most rajtad a sor.

Állj ki magadért diplomatikusan. A hétvége pont annyi örömöt fog tartogatni, amennyit beengedsz az életedbe.

Vízöntő

Egy kicsit érdekesen faramuci időszak kezdődik az életedben, hiszen amikor tőled szokatlan módón csendre vágysz, akkor sok ember vesz körül, amikor pedig azt kívánod, hogy pezsegjen körülötted az élet, akkor szinte elkerülnek az események. Hidd el, mindezen könnyen is lehet változtatni. Ha mégsem sikerül, tapasztald meg az adott helyzet jó oldalát.

Ha a hét második fele döntési helyzetet dob eléd, hallgass a megérzéseidre.

A túl sok gondolkodásból nem mindig születnek jó döntések. Viszont adjon megnyugvást, hogy nem fogod megbánni, bárhogy is döntesz. Hétvégén egy fiatal rokon kicsit több figyelmet igényel. Ez nem gond, ugye?

Halak

Míg az előző hét inkább a családról és a magánéletről szólt, ezen a héten inkább az élet prózaibb dolgai kerülnek terítékre. Annak ellenére, hogy te ezt nem annyira szereted, furcsa módon most mégis inkább örömöt érzel ettől és nem bosszúságot. Sokszor az olyan kisebb dolgok is okozhatnak sikerélményt, mint amikor sikerül megküzdeni egy macerás hivatalos üggyel.

Ha a munkád során konfliktushelyzetbe kerülsz, diplomatikusan fogod kezelni, amivel sok ember elismerését vívod ki.

A hétvége bolygóállása leginkább egy jó színháznak, koncertnek, múzeumlátogatásnak kedvez. Ha módod van rá, vegyél részt benne.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Heti horoszkóp: Ez a hét békét és nyugalmat hoz minden csillagjegy számára, 3 jegy végre megkapja azt, amire várt
Ami egykor elrettentőnek látszott, az most olyan kihívásnak tűnik csak, amit mindannyian el tudunk fogadni.

Megosztom
Link másolása

Szerencsére ez a hét gyógyító és nyugodt energiákat hoz. Mivel a Hold együtt áll a Jupiterrel, mindez a meg tudom csinálni hozzáállással állítja be számunkra a hetet.

A Hold a Plútóval szemben áll, így

ismét felveti az átalakulás gondolatát, és azt, hogy képesek vagyunk-e teljesíteni egy ilyen komoly feladatot. A Nap a Holddal áll szemben, hogy megmutassa nekünk, hogy... természetesen képesek vagyunk rá.

Az egész hét a meg tudom csinálni témája köré szerveződik. Még Lilith energiája is eljön, hogy megmutassa, ha ki kell állnunk magunkért, akkor nincs jobb alkalom, mint a mostani.

A Hold 2024. április 16-án lép be az Oroszlán nagy, merész energiájába. Az Uránusz-átvonulások és a Plútó energiájának elsöprő ereje között ezen a héten mindannyian új dolgokat próbálunk ki,

először kicsit félve állunk hozzá ezekhez, majd rájövünk, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint azt valaha is gondoltuk volna.

A 3 jegy, akik megkapják azt, amire régóta vártak: a Kos, Szűz és a Halak.

Íme, ez vár az egyes csillagjegyekre április 16-22. között:

Kos

Szánj időt a játékra, Kos. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a kreativitás napházát. Öltözz fel pirosba, és használd a a kedvenc parfümödet, élvezd, hogy a dolgok színesek és élettel teliek. Te leszel a figyelem középpontjában.

Többféle lehetőség is az utadba kerül, és bár ez eleinte talán összezavarhat, fogod tudni, hogy hosszú távon minden gyönyörűen fog alakulni számodra.

Lehet, hogy úgy találod, hogy te és a partnered nem jöttök ki olyan jól egymással, mint szeretnétek, de minden arról szól, hogy szükség lenne egy szolid és normális beszélgetésre. Ha tisztán tudtok fogalmazni és a lényegre térni, akkor meglátjátok, hogy kettőtök között minden könnyen orvosolható lesz.

Itt a hangsúly a tisztán látáson van. Ha meg tudod osztani a partnereddel, hogy mi jár a fejedben anélkül, hogy találgatássá tennéd a dolgot, akkor végül mindent megkapsz, amit csak szeretnél. Ezen a héten az átvonulások miatt elbizonytalanodsz, ezért nehezebben tudsz a lényegre térni, ami zavart okozhat. Bízz abban, hogy a szavak ott vannak, és használd őket. Minden úgy fog alakulni, ahogyan szeretnéd, Kos, ne aggódj!

Időpontok és tranzitok, amiket szem előtt kell tartanod: Április 19., 20. A jó szerencse a Bika Nap első napján a Jupiterrel együttállásban lévő Mars formájában mutatkozik meg, és ahogy magad mögött hagyod a saját jegyedet, rájössz, hogy egészen könnyű a Bika jegyében haladni. A Marssal szemben álló Holdra figyelj a kihívások miatt, amelyeket le tudsz küzdeni.

Bika

Élvezni akarod az élet jó dolgait, különösen azokat, amelyek kényelmet és örömöt adnak. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az otthonod és a családod napházát. Ez a nap remek alkalom arra, hogy takaríts, átnézd azokat a dolgokat, amelyeket szeretnél rendbe tenni, és rendet rakj.

Nagyon erős és határozott érzésed van a szerelemmel, romantikával kapcsolatos kérdésekben, és abban, hogy te és a partnered hová tartotok ezzel az egésszel. Az utóbbi időben olyan események történtek, amelyek miatt úgy érzed, hogy radikális gondolkodásra lenne szükséged; a partnered bizonytalan helyzetbe hozott téged.

Lehet, hogy nem ilyen meglepetésre vártál, mégis rájössz, hogy mindenképpen felelősséget kell vállalnod, akár működtök, akár nem, vagyis... a partnered nem biztos, hogy képes lesz megtenni azt, amit megígért neked.

Ez felszínre hozza a belső vadságodat, és megmutatja, hogy bármi történjék is, megtalálod a fény felé vezető utat, és boldoggá teszed magad, még akkor is, ha nem teljesítik a kérésedet.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 18., 20. A szerencsés tranzitjaid a Vénuszhoz kapcsolódva mutatkoznak, így készülj fel arra, hogy pozitív fejleményekre következnek a kapcsolatodban. Számítsatok a váratlanra, és tudjátok, hogy az jó lesz.

Ikrek

Élénk társalgó vagy, szívesen megosztod, amit tudsz. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a kommunikációval foglalkozó napházadat. Bátorság kell ahhoz, hogy kimondd azokat a dolgokat, amelyeket már régóta ki akartál mondani, de képzeld el, milyen csodálatos érzés lesz tudni, hogy nyitott és átlátható lehetsz, hogy elmondhatod mindazt, amit el kell mondanod, és hogy szabadnak érezheted magad.

Szigorú döntések születnek ezen a héten, és te, Ikrek, szomorú leszel, hogy meg kell hoznod őket, de eltökélt vagy abban, hogy amit tenni készülsz, az a helyes.

Nehezen viseled a konfrontációt, ezért gyakran hagyod, hogy a másik megússza, és emiatt azt érzed, hogy megtaposnak vagy tiszteletlenül bánnak veled.

Ezen a héten azonban rájössz, hogy erősnek kell lenned; nem hagyhatsz tovább bizonyos dolgokat, és hatalmi helyzetben vagy, ezért ezen a héten ezt a hatalmat használod arra, hogy rendet tegyél a dolgok között. Nem akarsz túl hevesnek vagy ijesztőnek tűnni, és emiatt nem is kell aggódnod, mivel a heti tranzitok lágyító hatásúak, így amit az igazadként mondasz, az úgy hangzik, mint... az igazság. Meg fognak hallgatni, Ikrek.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 19. A Merkúr energiája felélénkít téged ezen a héten, és a szerelmi életed megmutathatja, hogy tényleg minden rendben van a világodban. Szép hét, Ikrek, szeress tovább!

Rák

Hajlandó vagy keményen dolgozni és megvalósítani azokat a dolgokat, amiket szeretnél az életben. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a pénzzel foglalkozó napházadat. Ez egy remek időszak arra, hogy felvegyél egy plusz műszakot a munkahelyeden, és túlórapénzt kapj. Ha van egy hobbid, amit szeretnél vállalkozássá alakítani, ez a legjobb alkalom erre.

Ezen a héten felülvizsgálsz néhány dolgot, amiről azt hitted, hogy szilárd, de mégis kevésbé bizonyult stabilnak, mint ahogyan azt vártad.

Előfordulhat, hogy néhányszor át kell beszélned valamit az életed valamelyik szereplőjével, mert kezded észrevenni, hogy nemcsak ő nem ért meg téged, de lehet, hogy te sem közvetíted világosan az elképzeléseidet.

Nagyon sok minden történik a kommunikációval és a készségekkel ezen a héten, ami minden csillagjegyre érvényes. A rád ható Merkúr-energiával nem biztos, hogy meg tudod állapítani, hogy mások tévednek-e vagy te tévedsz, és ez a hét így működik, megmutatja, hogy pontosan ki kell mondanod, mi a fejedben jár, akár üzleti, akár magánéleti téren. Ha azt akarod, hogy a dolgok jól alakuljanak, akkor te irányíts, és bíznod kell saját magadban, hogy sikerüljön is.

Időpontok és tranzitok, amiket szem előtt kell tartanod: Április 18., 20. Ha fel akarsz hozni valamit, amit szükségesnek és fontosnak tartasz, akkor tedd meg ezen napok bármelyikén, mivel ezek a tranzitok kommunikációs szempontból támogatnak téged. Vágj bele!

Oroszlán

Most hasznos, ha tudod, hogy ki vagy és mit akarsz, és hasznos, ha megtanulod, hogy mit nem akarsz. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a személyes identitásod napházát.

Munka, munka, munka. És ez jó dolog, hiszen ez azt mutatja, hogy nem csak megbirkózol a munkával, de te vagy az, akihez mások fordulnak, ha azt akarják, hogy a munkát jól végezzék el.

Meglátod, hogy büszke leszel a munkádra, és talán még azt is észreveszed, hogy van érzéked ahhoz, hogy valami közel tökéleteset alkoss.

Ez a magánéletedre is átgyűrűzhet, Oroszlán, hiszen a munka, amit ezen a héten végzel, lehet, hogy a romantikus kapcsolatodba fektetett erőfeszítés lesz. Ha a kedvesednek terveztek valamit, akkor vágj bele, és bízz abban, hogy kizárólag te vagy elég jó neki. Tehát akár szerelemről, akár karrierről van szó, ez a hét a koncentrációról, az ügyességről, az erőfeszítésről és az odaadásról szól. Megcsinálod, Oroszlán.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 18., 19., 21. Őszintén szólva, ezen a héten a szerelem a főnök, ha megnézed a segítő és támogató tranzitokat, amelyek támogatnak az erőfeszítéseidben. Figyelj a Napra a Bikában a romantikus fejlemények szempontjából.

Szűz

Kicsit élesebben érzékeled a dolgokat, és most meg tudod mondani, ha valaki sunyi. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az ellenségek napházát. Ezen a héten maradj közel azokhoz az emberekhez, akiket ismersz és akikben megbízol. Nyíltan megoszthatod a gondolataidat, és biztonságban érezheted magad. Lassabban bízz azokban, akiket alig ismersz.

Meg tudod csinálni? Persze, hogy meg tudod, és szerencsére ezen a héten nem csak meg tudod csinálni, hanem még ki is tudsz teljesedni benne, bármi is legyen az, Szűz. Úgy tűnik, hogy a tranzitfelállás a te kedvedre dolgozik, és

ha kétségeid lennének afelől, hogy elismerik-e mindazt, amit teszel, akkor ne félj többé, mert ez a hét csak elismerést és dicséretet tartogat számodra.

Más szóval... ezen a héten megbecsülnek majd téged. Milyen kedves!

Mindent megteszel azért, hogy a lehető legjobb legyél, és gyakran úgy érzed, hogy láthatatlan vagy, semmibe vesznek - különösen a munkahelyeden. Ne aggódj, Szűz, hiszen a munkahelyi helyzeted csak rajtad múlik, nincs senki, aki olyan jól tudná végezni a munkádat, mint te. Ha eddig úgy érezted, hogy a kemény munkád észrevétlen maradt, ne félj, ezen a héten emelést vagy előléptetés várhat.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 18., 19. Úgy találod, hogy a legtermékenyebb időszakod ezekben az átvonulásokban következik be: Szűz Holddal és a Merkúr a Vénusszal. Számíts a legtöbbre, és tudd, hogy a legjobbat érdemled.

Mérleg

Tölts időt azokkal az emberekkel, akik a legjobbat hozzák ki belőled, és segítenek nevetni. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a barátaid napházát. Ez remek alkalom arra, hogy kimozdulj és szórakozz. Próbálj meg elkapni egy napfelkeltét a barátaiddal, mielőtt munkába indulnál.

Ezen a héten úgy érzitek, hogy a természet láthatatlan erőinek tanácsára van szükségetek. Miközben nyitottak vagytok mások véleményére és tanácsaira, olyan érzésekkel dolgoztok, amelyeket mások nem érhetnek el. Ez nagyon személyes, és ezt csak a szellemi vezetőiddel osztod meg.

Ha ragaszkodsz ahhoz, amiben hiszel, meglátod, hogy ez a legjobb a számodra.

Bizonyos értelemben ez az egész hét arról szól, hogy bízz a legbelsőbb énedben, tudva, hogy egy részed már tudja a választ minden kérdésedre.

Örülsz és hálás vagy, hogy vannak körülötted barátok, akik segíteni szeretnének, de még hálásabb vagy azért, hogy bízhatsz önmagadban, hiszen az életed nehezebb kérdéseire valóban tudod a választ.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 19., 20. Legjobb napjaid ezekkel az asztrológiai tranzitokkal esnek egybe: a Mars/Jupiter együttállás, és a Mérleg Hold és a Jupiter az Uránusszal. Jó dolgok várnak rád ezen a héten.

Skorpió

Nagyszerű benyomást fogsz kelteni a munkahelyeden. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a karriered napházát. Vedd lazán a dolgokat. Ne aggódj azok miatt a dolgok miatt, amelyeket nem tudsz irányítani. A megfelelő emberek észre fogják venni a csapat teljesítményéhez való csodálatos hozzájárulásodat és a valódi vezetői képességedet.

Ó, ez a hét a te ügyedben nem lesz rossz, Skorpió. Talán úgy érzed, hogy meg kell állnod a helyed, vagy védekezned kell, és szükségét érzed, hogy megmutasd másoknak, hogy nem lehet téged sarokba szorítani. Ezen a héten úgy nézel ki, mint egy hajlíthatatlan figura, aki döntött, és nem hagyja magát eltántorítani.

Az érdekes az, hogy így kell viselkedned, és nem azért, mert ettől menőnek vagy harcosnak tűnsz, hanem mert neked kell meghúzni a határaidat.

Ha hagytad, hogy mások kihasználják a jó természetedet, akkor lehet, hogy meg kell ismerniük a természeted másik felét is, csak hogy tudják, hogy nem vagy olyan, akivel csak úgy szórakozni lehet.

Vad, igen, de gyakorlatias, és ez így van rendjén.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 16., 21. Gyors fejleményekre kerül sor, amikor a Hold szemben áll a Plútóval. Tudd, hogy ez a hét pörgős és megvilágosító lesz.

Nyilas

Vegyél részt egy online minitanfolyamon, vagy bővítsd a tudásod, és állítsd kihívás elé magad új ismeretekkel. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a tanulás házát. Fontold meg, hogy letöltesz könyveket az online könyvtári alkalmazásokból. Fejlődhetsz, ha inkább a könyvek felé fordulsz, és eltávolodsz a közösségi médiától.

Ezen a héten azon gondolkozol, hogy átlépd-e ezt a határt, vagy tartsd meg magadnak a gondolataidat. Azt kezdted észrevenni, hogy már nem vagy képes visszafogni az érzelmeidet, ha elfojtott érzésekről van szó. Az elfojtás kezd elhatalmasodni rajtad, és ez felborítja az életedet. Ki kell mondanod, ami a szívedet nyomja, éspedig most, Nyilas, különben a végén nagyon rosszul fogod érezni magad.

Miközben sok gyógyító tranzit dolgozik a kedvedben, sok Merkúr-energia is működik, és ez csak fokozza a zűrzavart.

Azt érzed, hogy az erőd elapad, és ez cseppet sem tetszik neked. A héten meghozott döntésed az, ami kirángat a sötétségből a ragyogó napfénybe, ahol ismét nagy harcosként foglalhatod el a helyed.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17, 19, 20. Végezd el a munkát a megfelelő módon, miközben tudod, hogy ezek a kozmikus erők támogatnak: A Hold együtt áll a Jupiterrel és az Uránusszal, a Hold a Jupiter trigonjával a győzelemért. A győzelem a tiéd!

Bak

Szükséges vagy nem szabad bizonyos információkat másokkal megosztani? A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a titkok napházát. Ez igazán merész energiát és magabiztosságot adhat neked. Ez a két érzelem azt a hamis érzést keltheti benned, hogy nem érdekel, ki hallja, amit mondani akarsz. Nyílt és őszinte leszel, bármi is történjen.

Miután ellenőrizted, majd újra ellenőrizted, előfordulhat, hogy visszamész egy utolsó ellenőrzésre... még tízszer. Kicsit kényszerbeteg vagy ilyenkor, de hát... ki nem az?

Mivel olyan ember vagy, aki nagyon szereti, ha minden sikerül, lehet, hogy a héten végigkeringő Merkúr-energiával úgy találod, hogy az elsőre sikerül csak egy szófordulat. Nem tehetsz róla, Bak, és még ha valaki szemtanúja is annak, ahogyan cselekszel, és azt gondolná, hogy túlzásba viszed, tudod, hogy te így dolgozol, és ez az, ami sikert hoz. Igen, aprólékos vagy, és talán egy kicsit túlságosan is szigorú vagy magadhoz, de ha az eredményekre hajtasz, akkor senki sem állíthat meg. Bár ez a hét kissé kemény lehet, ez az a fajta hét, amit csak te tudsz kezelni, és kezelni is fogod... stílusosan és ügyesen.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 19., 21. Bár ezen a héten egy kis lehetőséged van, tudd, hogy a Merkúr Vénusszal való együttállása, a Szaturnusszal szemben álló Hold és a Nap Plútó alatt minden tervedből a legjobbat hozhatod ki.

Vízöntő

Valami fontos dolog kerülhet ma eléd, ami megkövetelheti, hogy addig maradj, amíg a projekt vagy a helyzet be nem fejeződik.

A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az elkötelezettség napházát. Ügyelj arra, hogy bárhogy is döntesz, legyen világos, hogy nem akarsz senkit sem bántani.

Most, hogy elkezdted a nagy projektedet, nem tudsz segíteni, de úgy érzed, hogy szeretnéd átadni a lendületet; úgy érzed, hogy végre beindultál, de a természeted része, hogy még nagyobb eredményekre vágysz, és ez valójában csak próbára teszi a türelmedet és visszatart. Azt fogod látni, hogy bármennyire is keményen dolgozol, még mindig ugyanabban a tempóban kell haladnod, mint mindenki másnak.

És ez így van rendjén, Vízöntő. Megalázó a gondolat, hogy még mindig várnod kell, de ez valójában csak annyit jelent, hogy most már céltudatosnak tartod magad, és ez jó dolog. Ez a hét azt a gondolatot érleli meg számodra, hogy te is keményen dolgozhatsz a megélhetésedért, és elérheted, amit akarsz, miközben megbékélsz azzal is, hogy még mindig várnod kell a sorodra. Minden rendben van, és idővel alkalmazkodni fogsz.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17. Ha sikeresnek érzed magad, akkor valószínűleg az Uránusszal való holdi együttállás miatt érzed így magad. Folytasd a jó munkát, és ne hagyd, hogy bármi is elkeserítsen, Vízöntő.

Halak

A meg tudod csinálni-hozzáállásra lesz szükséged, és ki kell küszöbölnöd azokat a dolgokat, amelyek kizökkentenek a tennivalóidból és felborítják az időbeosztásodat. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a napi rutinok napházát. Most azokra a teendőkre koncentrálj, amelyektől a legjobban érzed magad. Törekedj arra, hogy a dolgokat az időbeosztásodnak megfelelően végezd el, ügyelve arra, hogy a költségvetésedbe illeszkedjenek, és célt adjanak neked.

Ha ez a hét nem mutatja meg neked, hogy miből vagy, akkor nem figyelsz oda. Valami történik az életedben, ami változást követel, és ez a változás nem csak nagy hasznodra válik, hanem gyökeresen és pozitív módon megváltoztatja az életedet.

Ébernek kell azonban lenned, mert valami igényli a figyelmedet, ezért várd meg, hogy kopogtasson a lehetőség.

Tudod, hogy már régóta szeretnél változtatni dolgokon, és ez a hét gyakorlatilag ezüsttálcán nyújtja át neked ezt a lehetőséget. Úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb tisztelet övez, mint gondolnád, és hogy szükség van a képességeidre, sőt, nem mellesleg vannak olyanok, akik hajlandóak jó pénzt fizetni neked azért, hogy azt csináld, amiben a legjobb vagy. De tudatosnak és nyitottnak kell lenned; ez egy fantasztikus pénzkereseti hét a számodra... úgyhogy tartsd nyitva a szemed, Halak.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 20., 21. A legjobb, ha a Hold Neptunusz szembenállás és a Hold Plútó tranzitjai alatt tartod nyitva a szemed. Tartsd magad a tervhez, Halak, és ne feledd, hogy ha akarod... megkaphatod. Láss hozzá most.


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
A Rovatból
13 évre eltűnt egy nő legjobb barátnője, majd hirtelen visszatért és úgy tett, mintha mi sem történt volna
Érdemes feltépni a sebeket, vagy jobb ha a múlt, a múltban marad?

Megosztom
Link másolása

Egy nő osztotta meg történetét az internet világában arról, hogyan próbálták újrakezdeni a dolgokat egykori legjobb barátnőjével. A csak Valerie-ként emlegetett barátnő ugyanis 13 évvel ezelőtt egyszercsak egy szó nélkül szívódott fel, most azonban nemrég újra előkerült. A magára hagyott barátnő azon elmélkedett:

jobb-e békén hagyni a múltat, vagy érdemes megpróbálni begyógyítani a régi sebeket?

„Tavaly egy váratlan üzenetet kaptam a Facebookon, ami felforgatta az életemet. Valerie, a rég elveszettnek hitt barátnőm, simán csak rámírt azzal, hogy szeretne velem találkozni. Ez az üzenet azonban nem csak izgalommal, hanem a régi, elfojtott érzelmekkel is teli volt.

Valerie és én a főiskolai éveink alatt lettünk jóban, de az évek során megromlott a barátságunk és már rég nem tartjuk a kapcsolatot. Aztán egy váratlan fordulat után, hirtelen azt kérte, hogy találkozzunk Chiang Maiban.

Az első reakcióm heves volt, ugyanis a múltban előfordult, hogy nem válaszolt az üzeneteimre, ez is vetett véget a köztünk lévő barátságnak.

Az összes elfojtott érzés újra felszínre tört bennem és azon gondolkodtam: vajon érdemes-e feltúrni a múltat? A barátságunk egyszer olyan volt, mint a filmekben, szinte elválaszthatatlanok voltunk. Elmondtam neki, hogy nem értem, miért nem tartotta velem a kapcsolatot 13 éven keresztül. Nem kapta meg az üzeneteimet?

Azt mondta, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a múltba kapaszkodjunk. Szeretett volna találkozni velem, de megértette, ha én nem akarok.

Amikor végre találkoztunk, a válaszok helyett csak még több kérdés merült fel. Úgy éreztem, hogy nem veszi figyelembe az én érzéseimet, de elvárta, hogy én vegyem figyelembe az övét.

Ezzel azt mondtam neki, hogy az lenne a legjobb, ha nem találkoznánk többet.

Valerie világot láthatott, kalandokban merülhetett el, míg én a családommal és a mindennapi életben találtam meg a boldogságot. Mára ő is édesanya lett, láttam a Facebookon. Írtam neki egy üzenetet privátban, hátha ezen a témán jót tudunk beszélgetni.

Megnézte, de nem válaszolt.

A válaszok ezért még mindig nem tiszták, de elfogadtam, hogy talán soha nem is lesznek azok. De a legfontosabb dolog az, hogy megpróbáltuk. Talán ez volt a lényege az egésznek.”

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Kiakadtak a kommentelők azon, hogy Józsi gazda megint feleséget keres, forrnak az indulatok
„Nem mondjátok komolyan, hogy ez a p.navadász újra benne van?! ” – írta egyikük a Házasodna a gazda Instagram-oldalán.

Megosztom
Link másolása

Elég erősen indul a Házasodna a gazda új évada.

Mint azt mi is megírtuk, Józsi gazda, aki a beszólásairól híres, és arról, hogy tárgyként kezeli a nőket, visszatér a képernyőre.

Sokan emlékeznek még rá, mit mondott az előző évadban, amikor arról volt szó, mi volt a legfőbb célja az életben:

"Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek".

Ezért is fogtak össze a műsorban résztvevő nők, és otthagyták Józsit, a kecsegtető utazást és a műsort. Józsi gazda biztosan érezte, hogy rezgett a léc, ezért nemrég azt nyilatkozta:

"Az idei évben mindent megteszek, hogy megbecsüljem minden szavát, minden gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon."

Ez egyáltalán nem hatja meg a kommentelőket, a Házasodna a gazda Instagram-oldalán forrnak az indulatok.

"Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ez a p.navadász újra benne van?!" "Jason (Józsi) visszatér és a puncivadász ámokfutása folytatódik..."

- írják. Nos, ezek után kíváncsiak leszünk a műsorra.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
IKEA hack: Így készíthetsz stílusos térelválasztó paravánt olcsón
Néhány könnyen beszerezhető eszközzel és némi kézügyességgel, te is elkészítheted ezt a praktikus kiegészítőt otthonodba.

Megosztom
Link másolása

Sokan szeretik ellesni a trükköket, amikkel régi bútoraiknak új életet adhatnak vagy maguk barkácsolhatnak lakáskiegészítőket, hiszen ezekkel nem csak, hogy sok pénzt spórolhatunk, de sokkal személyesebbé tehetjük otthonunkat.

Egy tiktokker, aki hasonló témában készít videókat, most megmutatta, hogyan változtatott néhány Ikeás polctartót mutatós és praktikus paravánná, ami lakása új éke lett.

Ha mi is elkészítenénk, nem kell hozzá mást tennünk, mint beszerezni (legalább) három Ikea Ivar polctartót, amit magában, a polcok nélkül is meg tudunk vásárolni.

Ízlésünktől függően lefesthetjük őket alapozófestékkel, festékkel vagy egyszerű páccal, de natúran hagyva is jól mutatnak.

Majd méretre vágva rögzítsünk az egyik oldalukra zsákvászon anyagot, ami a takarást fogja biztosítani.

Végül pedig zsanérokkal rögzítsük egymáshoz a paneleket. Ezt legalább két ponton tegyük meg, de a stabilitás szempontjából érdemes akár három ponton is rögzíteni.

El is készült a paraván, azonban ha még egyedibbé tennénk, akkor néhány hosszabb fatipli segítségével ékszertartót is készíthetünk rá.

A fatipliket vágjuk méretre és egyszerűen illesszük be polctartó paneleken előre kialakított lyukakba. Erre akár nyakláncokat, kendőket vagy egyéb kiegészítőket is akaszthatunk.

Az így elkészült paraván nem csak mutatós, de praktikus darab is lesz a lakásban.

@theflippedpiece The EASIEST IKEA hack! A room divider! 🤯 Im using @Dixie Belle Paint Co products! AD #dbpbrandambassador . . . . #diyprojects #easydiy #diyproject #roomdivider #ikeahacks #ikeahack #ikea #lifehack #diyhomedecor ♬ original sound - THE FLIPPED PIECE


Megosztom
Link másolása