SZÍNES

Heti horoszkóp - ennek a 3 csillagjegynek szüksége lesz a türelmére a héten - de hosszú távon megéri!

Most eláruljuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígérnek a csillagok február 12-18 között!

Megosztom
Link másolása

Van három csillagjegy, akiknek a héten a érdemes jobban figyelni arra, hogyan reagálnak egy-egy helyzetben, mert ha türelmesek, jobb irányba fordulnak a dolgok mint elsőre gondolták, és jó lehetőségekhez fognak jutni! Ők a Bika, az Oroszlán és a Skorpió. A többiek is nyugodtan lehetnek optimisták, rájuk is izgalmas meglepetések várnak.

Kos

Kedden a jegyedbe belépő Hold jó kedvre derít, nem mintha amúgy rossz lenne a hangulatod. Ám ez a konstelláció még olyan dolgokhoz is kedvet csinál, amihez máskor nem igazán füllött a fogad. Ez persze, annyiféle dolog lehet, ahány Kos jegyű ember csak van, de a legvalószínűbb, hogy a munkádnak vannak olyan részei, amelyeket nem szívesen végzel, de most mégis szokatlan lendülettel fogsz hozzá. Persze, az sem kizárt, hogy a házimunka a „fekete bárány”, amire valljuk be, amúgy sem szívesen fordítasz a szükségesnél nagyobb energiát.

A magánéleted jól alakul, akár társkapcsolatban élsz, akár egy kialakuló kapcsolat kezd az életedben körvonalazódni.

Az anyagiakra nem fordítasz túl nagy hangsúlyt, de panaszra sem lesz okod.

Bika

A hétfő egy érdekes hírrel köszönt be, amiről első körben nem is fogod tudni eldönteni, hogy hogyan fog rád hatni. A legjobb amit tehetsz, ha igyekszel belőle a lehető legjobbat kihozni. Így egészen biztos, hogy jó hatással lesz rád. Ez a tanács a többi életterületre is hasznos lehet.

A hét ugyanis vegyes eseményeket tartogat, öröm és kisebb bosszúság, akadály egyaránt lesz benne, tehát nagyon fontos lesz, hogy abba az irányba fordítsd a figyelmedet, ami kedvező és feltölt.

Így sokkal könnyedebben át fogsz lépni a kisebb bosszúságokon is.

Ha az elmúlt hetekben amolyan „komfort-zóna átlépegetős” időszakban voltál, akkor ezt abba ne hagyd. Tudom, hogy a te számodra nagyon fontos a biztonság, de hidd el, ezt nem fogod veszélyeztetni, ha megint valami új dolgot próbálsz ki.

Ikrek

Ha az előző hétvége jól sikerült egy egészséges kompromisszummal, akkor ez a hangulat ezt a hetet is bearanyozhatja. Ezek a farsang-közeli napok ugyanis neked a kompromisszumokról szólnak, és a siker azon múlik, hogy mennyire vagy képes rájuk. Ez igaz mind a munkádra, mind az emberi kapcsolataidra. Egy barát különösen sok figyelmet fog igényelni, de ha egy vitás kérdésben sikerül egyezségre jutnotok, az nagyon jót tenne a barátságotoknak.

Szombaton a jegyedbe belépő Hold felvillanyoz. Elevenségeddel új embereket vonzol be az életedbe, akik ugyan nem biztos, hogy tartós kapcsolatot, de friss pezsgést hoznak, amire nagyon is szükséged van. Valaki közülük akár egy új terv irányában is fogékonnyá tehet. Ha nagyon mozgalmas lesz a hétvégéd, legalább pár órát tölts passzívabb pihenéssel is, akkor is, ha úgy érzed, hogy most inkább pörgésre van szükséged.

Rák

Míg az előző hét egy kicsit visszafogottabb volt, most mintha hirtelen kinyílna a világ. Azt fogod érezni, hogy sokkal több helyre hívnak, az élet mintha sokkal több lehetőséget kínálna számodra. Pedig ez eddig is így volt, csak épp te nem voltál elég nyitott rá. A legszívesebben kirándulni mennél, de egy kiadós nagy séta is csodákat tehet.

Ha valakivel egy ideje megtorpant a kapcsolatod, ez a hét remek lehetőséget kínál, hogy megtedd felé az első lépést. Hiszen valójában nem is összevesztetek, hanem valahogy egy időre más utakon indultatok el. Most azonban mintha ezek az utak megint összeérnének. Neked különösen fontosak az emberi kapcsolatok, megéri tehát, hogy energiát fektess ebbe a barátságba is.

A hét második felében ne engedd, hogy a külvilág történései elkedvetlenítsenek. Ha ez másképp nem megy, inkább ne hallgass híreket és ne figyelj oda a pesszimista emberekre.

Oroszlán

Egy érzelmileg labilis rokon mintha játszana az idegeiddel, és neked nem lesz szíved őt nem pátyolgatni.

Ez rendben is van, de próbálj meg erős maradni, hogy senki ne szívhassa le az erődet. Jó szíved amúgy is gyakran célpontja lehet az energia-vámpíroknak.

A munkádban precíz leszel, amivel kivívod feletteseid elismerését és munkatársaid rokonszenvét. Egy kollégával közelebb is kerülhettek egymáshoz, ami mindkettőtök számára kellemes meglepetés lesz.

A hét kedvező mindenféle üzlettel vagy ingatlan-üggyel kapcsolatos dolognak, bár tőled szokatlan módon nem fogsz nagy kockázatot vállalni. A hétvége éned kreatív oldalát hozza felszínre.

Szűz

Egy álom vagy egy hangulat régi emlékeket kavar fel benned, ami érdekesen színezi át a napokat. Annak ellenére, hogy te általában igencsak két lábbal állsz a valóság talaján, ez kicsit nosztalgikus hangulatban ringat. Főként a hét első napjaiban több időt töltesz gondolatban a múltban, szerencsére a jó emlékeid között. Mivel azonban ez nem térít el aktuális feladataidtól, egyáltalán nem baj. Ha van gyermeked vagy gyermekeid, kicsit több figyelmet igényel vagy igényelnek, amit maximálisan meg is kapnak tőled.

A szingli Szűz jegyűek most mintha kicsit háttérbe szorítanák a társkeresést, s talán pont ezért részesülhetnek egy kellemes meglepetésben, amiből ha ugyan kapcsolat nem lesz, de az önbizalmukra jól hat.

Mérleg

A hét mottója a számodra egy olyan tulajdonság, aminek amúgyis bővében vagy: a pozitív gondolkodás. Vagyis ezekben a napokban mindent még a szokottnál is derűsebben látsz, és ezzel másoknak is erőt adsz. Sok ember fog körülvenni, és köztük bizony jócskán vannak kedvetlenek és szorongók. A te önként vállalt feladatod most az lesz, hogy amennyire csak tudod, erőt önts beléjük.

Emberi kapcsolataid, és azon belül is főleg a társkapcsolatod nagyon jól működik, ami főként legendás türelmednek köszönhető. Párod hálás is lesz a türelmedért.

A hét második felében egy régen eltemetettnek hitt ötlet kerül felszínre. Alaposan át fogod gondolni, hogy vajon nem lenne-e jó ezt a tervet újra elővenni? Lehet, hogy valójában most érlelődött meg rá az idő. Családod támogatóan fog állni melléd, ami megsokszorozza az erődet.

Skorpió

Kedves Skorpió Gondoltál már arra, hogy csak rajtad múlik, milyen színben látod a világot. No, persze, ez nem azt jelenti, hogy mindent rózsaszínben láss, de az mégsem ártana, ha a kedvező dolgokra fókuszálnál. Most ugyanis környezeted tagjaival kicsit kritikusabb leszel.

Nem bántod ugyan meg őket, de te fogod jobban érezni magadat, ha ezekben az emberekben a jót is észreveszed.

Olyan dolgok miatt pedig semmiképp ne aggódj, ami talán sosem következik be.

A hét második felében egy meghívásban lehet részed. Mielőtt elgondolkodnál, hogy mész-e vagy sem, tudd, hogy egészen biztosan jól fogod érezni magadat. A vasárnap pedig szóljon a passzív pihenésről.

Nyilas

Érdekes kalandvágyó hangulattal köszönt be a számodra ez a hét. Persze, hogy ki mit ért kalandvágyon, az nagyon egyénfüggő, de az biztos, hogy mindenkinek valami olyan új dolgot kínál, amibe korábban nem mert belemenni. Volt, aki a pénzét, mások a kényelmüket féltették, pedig a Nyilasok mottója a legtöbbször az, hogy kockázat nélkül nincs siker. No, most épp ezt a mottót fogd elővenni, és egyetlen percre sem bánod meg.

A hét közepe táján egy kisebb, de annál kellemesebb anyagi fordulat ér téged. Nem kizárt, hogy ez egy olyan összeg lesz, amiről már lemondtál, vagy el is felejtetted. Mivel a takarékosság nem igazán a te világod, ezt nagy örömmel azonnal el is költöd, de szerencsére hasznos dologra.

Bak

A környezeted úgy ismer, hogy sokszor nem tudod kimutatni az érzelmeidet. Ha őszinte vagy önmagadhoz, elismerheted, hogy bizony, ez valóban így van, ezért annál kellemesebb lesz a meglepetés, amikor ezen a héten mintha épp ennek mondanál ellent. Főleg azok felé fogsz kedvességet és szeretetet sugározni, akik a legközelebb állnak hozzád. Ám a munkatársaidnak sem lesz okuk panaszra, igaz, őket nem a kedvességeddel, hanem a munkabírásoddal kápráztatod el.

Magánéleti terveidet illetően zöld a lámpa, akár egy meglévő kapcsolatot szeretnél melegebbé tenni, akár most szeretnél belépni egy új kapcsolatba. A szokottnál kicsit többet törődsz a külsőddel is.

A hétvége szokatlanul mozgalmas lesz, akár te mész egy vidám társaságba, akár te hívsz meg embereket.

Vízöntő

Ha ez előző héten hangsúlyt helyeztél rá, hogy elég időt fordíts a saját szükségleteidre, akkor sokkal jobban fogod most érezni magadat. Persze, főként akkor, ha ezt ezen a héten sem szorítod háttérbe, még akkor sem, ha mások ezt esetleg nem veszik tőled jó néven. Ne feledd, hogy (bizonyos határokon belül), de az időddel te rendelkezel. Szerencsére te vagy az állatöv azon embere, aki nem akar elvárásoknak megfelelni és ha szükséges, tud nemet mondani

A hét közepén valaki rád bízza a titkát. Te nagyon jó titok-gazda vagy, soha nem fogsz ezzel visszaélni, az illető pedig megkönnyebbül a megértésed miatt.

Ami a munkahelyedet illeti, valaki mondvacsinált okokból kelti a feszültséget, de mivel téged nem érint a téma, jobb, ha kimaradsz belőle.

Halak

Ha az előző héten nem sikerül legyőznöd belső határozatlanságodat, akkor most ismét jelzést küld számodra a sors, hogy tedd meg. Egy barát ebben segítséget fog nyújtani.

Fontos üzenete ennek a hétnek, hogy az életben minden csupa változás. Persze, ha arra gondolunk, hogy a rossz dolgot sem tartanak örökké, akkor könnyebb ezzel megbékülni, de sajnos a jó dolgok is elmúlnak.

Empátiád csúcsformában lesz, olyannyira, hogy elég lesz egy szomorú könyv vagy film is ahhoz, hogy elsírd magadat. Barátaid és párod ezt furcsállni fogják. Empátiádat most senki nem fogja kihasználni, amire pedig korábban volt példa. A hétvége békés, nyugodt és harmonikus lesz.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Heti horoszkóp: Ez a hét békét és nyugalmat hoz minden csillagjegy számára, 3 jegy végre megkapja azt, amire várt
Ami egykor elrettentőnek látszott, az most olyan kihívásnak tűnik csak, amit mindannyian el tudunk fogadni.

Megosztom
Link másolása

Szerencsére ez a hét gyógyító és nyugodt energiákat hoz. Mivel a Hold együtt áll a Jupiterrel, mindez a meg tudom csinálni hozzáállással állítja be számunkra a hetet.

A Hold a Plútóval szemben áll, így

ismét felveti az átalakulás gondolatát, és azt, hogy képesek vagyunk-e teljesíteni egy ilyen komoly feladatot. A Nap a Holddal áll szemben, hogy megmutassa nekünk, hogy... természetesen képesek vagyunk rá.

Az egész hét a meg tudom csinálni témája köré szerveződik. Még Lilith energiája is eljön, hogy megmutassa, ha ki kell állnunk magunkért, akkor nincs jobb alkalom, mint a mostani.

A Hold 2024. április 16-án lép be az Oroszlán nagy, merész energiájába. Az Uránusz-átvonulások és a Plútó energiájának elsöprő ereje között ezen a héten mindannyian új dolgokat próbálunk ki,

először kicsit félve állunk hozzá ezekhez, majd rájövünk, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint azt valaha is gondoltuk volna.

A 3 jegy, akik megkapják azt, amire régóta vártak: a Kos, Szűz és a Halak.

Íme, ez vár az egyes csillagjegyekre április 16-22. között:

Kos

Szánj időt a játékra, Kos. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a kreativitás napházát. Öltözz fel pirosba, és használd a a kedvenc parfümödet, élvezd, hogy a dolgok színesek és élettel teliek. Te leszel a figyelem középpontjában.

Többféle lehetőség is az utadba kerül, és bár ez eleinte talán összezavarhat, fogod tudni, hogy hosszú távon minden gyönyörűen fog alakulni számodra.

Lehet, hogy úgy találod, hogy te és a partnered nem jöttök ki olyan jól egymással, mint szeretnétek, de minden arról szól, hogy szükség lenne egy szolid és normális beszélgetésre. Ha tisztán tudtok fogalmazni és a lényegre térni, akkor meglátjátok, hogy kettőtök között minden könnyen orvosolható lesz.

Itt a hangsúly a tisztán látáson van. Ha meg tudod osztani a partnereddel, hogy mi jár a fejedben anélkül, hogy találgatássá tennéd a dolgot, akkor végül mindent megkapsz, amit csak szeretnél. Ezen a héten az átvonulások miatt elbizonytalanodsz, ezért nehezebben tudsz a lényegre térni, ami zavart okozhat. Bízz abban, hogy a szavak ott vannak, és használd őket. Minden úgy fog alakulni, ahogyan szeretnéd, Kos, ne aggódj!

Időpontok és tranzitok, amiket szem előtt kell tartanod: Április 19., 20. A jó szerencse a Bika Nap első napján a Jupiterrel együttállásban lévő Mars formájában mutatkozik meg, és ahogy magad mögött hagyod a saját jegyedet, rájössz, hogy egészen könnyű a Bika jegyében haladni. A Marssal szemben álló Holdra figyelj a kihívások miatt, amelyeket le tudsz küzdeni.

Bika

Élvezni akarod az élet jó dolgait, különösen azokat, amelyek kényelmet és örömöt adnak. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az otthonod és a családod napházát. Ez a nap remek alkalom arra, hogy takaríts, átnézd azokat a dolgokat, amelyeket szeretnél rendbe tenni, és rendet rakj.

Nagyon erős és határozott érzésed van a szerelemmel, romantikával kapcsolatos kérdésekben, és abban, hogy te és a partnered hová tartotok ezzel az egésszel. Az utóbbi időben olyan események történtek, amelyek miatt úgy érzed, hogy radikális gondolkodásra lenne szükséged; a partnered bizonytalan helyzetbe hozott téged.

Lehet, hogy nem ilyen meglepetésre vártál, mégis rájössz, hogy mindenképpen felelősséget kell vállalnod, akár működtök, akár nem, vagyis... a partnered nem biztos, hogy képes lesz megtenni azt, amit megígért neked.

Ez felszínre hozza a belső vadságodat, és megmutatja, hogy bármi történjék is, megtalálod a fény felé vezető utat, és boldoggá teszed magad, még akkor is, ha nem teljesítik a kérésedet.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 18., 20. A szerencsés tranzitjaid a Vénuszhoz kapcsolódva mutatkoznak, így készülj fel arra, hogy pozitív fejleményekre következnek a kapcsolatodban. Számítsatok a váratlanra, és tudjátok, hogy az jó lesz.

Ikrek

Élénk társalgó vagy, szívesen megosztod, amit tudsz. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a kommunikációval foglalkozó napházadat. Bátorság kell ahhoz, hogy kimondd azokat a dolgokat, amelyeket már régóta ki akartál mondani, de képzeld el, milyen csodálatos érzés lesz tudni, hogy nyitott és átlátható lehetsz, hogy elmondhatod mindazt, amit el kell mondanod, és hogy szabadnak érezheted magad.

Szigorú döntések születnek ezen a héten, és te, Ikrek, szomorú leszel, hogy meg kell hoznod őket, de eltökélt vagy abban, hogy amit tenni készülsz, az a helyes.

Nehezen viseled a konfrontációt, ezért gyakran hagyod, hogy a másik megússza, és emiatt azt érzed, hogy megtaposnak vagy tiszteletlenül bánnak veled.

Ezen a héten azonban rájössz, hogy erősnek kell lenned; nem hagyhatsz tovább bizonyos dolgokat, és hatalmi helyzetben vagy, ezért ezen a héten ezt a hatalmat használod arra, hogy rendet tegyél a dolgok között. Nem akarsz túl hevesnek vagy ijesztőnek tűnni, és emiatt nem is kell aggódnod, mivel a heti tranzitok lágyító hatásúak, így amit az igazadként mondasz, az úgy hangzik, mint... az igazság. Meg fognak hallgatni, Ikrek.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 19. A Merkúr energiája felélénkít téged ezen a héten, és a szerelmi életed megmutathatja, hogy tényleg minden rendben van a világodban. Szép hét, Ikrek, szeress tovább!

Rák

Hajlandó vagy keményen dolgozni és megvalósítani azokat a dolgokat, amiket szeretnél az életben. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a pénzzel foglalkozó napházadat. Ez egy remek időszak arra, hogy felvegyél egy plusz műszakot a munkahelyeden, és túlórapénzt kapj. Ha van egy hobbid, amit szeretnél vállalkozássá alakítani, ez a legjobb alkalom erre.

Ezen a héten felülvizsgálsz néhány dolgot, amiről azt hitted, hogy szilárd, de mégis kevésbé bizonyult stabilnak, mint ahogyan azt vártad.

Előfordulhat, hogy néhányszor át kell beszélned valamit az életed valamelyik szereplőjével, mert kezded észrevenni, hogy nemcsak ő nem ért meg téged, de lehet, hogy te sem közvetíted világosan az elképzeléseidet.

Nagyon sok minden történik a kommunikációval és a készségekkel ezen a héten, ami minden csillagjegyre érvényes. A rád ható Merkúr-energiával nem biztos, hogy meg tudod állapítani, hogy mások tévednek-e vagy te tévedsz, és ez a hét így működik, megmutatja, hogy pontosan ki kell mondanod, mi a fejedben jár, akár üzleti, akár magánéleti téren. Ha azt akarod, hogy a dolgok jól alakuljanak, akkor te irányíts, és bíznod kell saját magadban, hogy sikerüljön is.

Időpontok és tranzitok, amiket szem előtt kell tartanod: Április 18., 20. Ha fel akarsz hozni valamit, amit szükségesnek és fontosnak tartasz, akkor tedd meg ezen napok bármelyikén, mivel ezek a tranzitok kommunikációs szempontból támogatnak téged. Vágj bele!

Oroszlán

Most hasznos, ha tudod, hogy ki vagy és mit akarsz, és hasznos, ha megtanulod, hogy mit nem akarsz. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a személyes identitásod napházát.

Munka, munka, munka. És ez jó dolog, hiszen ez azt mutatja, hogy nem csak megbirkózol a munkával, de te vagy az, akihez mások fordulnak, ha azt akarják, hogy a munkát jól végezzék el.

Meglátod, hogy büszke leszel a munkádra, és talán még azt is észreveszed, hogy van érzéked ahhoz, hogy valami közel tökéleteset alkoss.

Ez a magánéletedre is átgyűrűzhet, Oroszlán, hiszen a munka, amit ezen a héten végzel, lehet, hogy a romantikus kapcsolatodba fektetett erőfeszítés lesz. Ha a kedvesednek terveztek valamit, akkor vágj bele, és bízz abban, hogy kizárólag te vagy elég jó neki. Tehát akár szerelemről, akár karrierről van szó, ez a hét a koncentrációról, az ügyességről, az erőfeszítésről és az odaadásról szól. Megcsinálod, Oroszlán.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 18., 19., 21. Őszintén szólva, ezen a héten a szerelem a főnök, ha megnézed a segítő és támogató tranzitokat, amelyek támogatnak az erőfeszítéseidben. Figyelj a Napra a Bikában a romantikus fejlemények szempontjából.

Szűz

Kicsit élesebben érzékeled a dolgokat, és most meg tudod mondani, ha valaki sunyi. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az ellenségek napházát. Ezen a héten maradj közel azokhoz az emberekhez, akiket ismersz és akikben megbízol. Nyíltan megoszthatod a gondolataidat, és biztonságban érezheted magad. Lassabban bízz azokban, akiket alig ismersz.

Meg tudod csinálni? Persze, hogy meg tudod, és szerencsére ezen a héten nem csak meg tudod csinálni, hanem még ki is tudsz teljesedni benne, bármi is legyen az, Szűz. Úgy tűnik, hogy a tranzitfelállás a te kedvedre dolgozik, és

ha kétségeid lennének afelől, hogy elismerik-e mindazt, amit teszel, akkor ne félj többé, mert ez a hét csak elismerést és dicséretet tartogat számodra.

Más szóval... ezen a héten megbecsülnek majd téged. Milyen kedves!

Mindent megteszel azért, hogy a lehető legjobb legyél, és gyakran úgy érzed, hogy láthatatlan vagy, semmibe vesznek - különösen a munkahelyeden. Ne aggódj, Szűz, hiszen a munkahelyi helyzeted csak rajtad múlik, nincs senki, aki olyan jól tudná végezni a munkádat, mint te. Ha eddig úgy érezted, hogy a kemény munkád észrevétlen maradt, ne félj, ezen a héten emelést vagy előléptetés várhat.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 18., 19. Úgy találod, hogy a legtermékenyebb időszakod ezekben az átvonulásokban következik be: Szűz Holddal és a Merkúr a Vénusszal. Számíts a legtöbbre, és tudd, hogy a legjobbat érdemled.

Mérleg

Tölts időt azokkal az emberekkel, akik a legjobbat hozzák ki belőled, és segítenek nevetni. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a barátaid napházát. Ez remek alkalom arra, hogy kimozdulj és szórakozz. Próbálj meg elkapni egy napfelkeltét a barátaiddal, mielőtt munkába indulnál.

Ezen a héten úgy érzitek, hogy a természet láthatatlan erőinek tanácsára van szükségetek. Miközben nyitottak vagytok mások véleményére és tanácsaira, olyan érzésekkel dolgoztok, amelyeket mások nem érhetnek el. Ez nagyon személyes, és ezt csak a szellemi vezetőiddel osztod meg.

Ha ragaszkodsz ahhoz, amiben hiszel, meglátod, hogy ez a legjobb a számodra.

Bizonyos értelemben ez az egész hét arról szól, hogy bízz a legbelsőbb énedben, tudva, hogy egy részed már tudja a választ minden kérdésedre.

Örülsz és hálás vagy, hogy vannak körülötted barátok, akik segíteni szeretnének, de még hálásabb vagy azért, hogy bízhatsz önmagadban, hiszen az életed nehezebb kérdéseire valóban tudod a választ.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17., 19., 20. Legjobb napjaid ezekkel az asztrológiai tranzitokkal esnek egybe: a Mars/Jupiter együttállás, és a Mérleg Hold és a Jupiter az Uránusszal. Jó dolgok várnak rád ezen a héten.

Skorpió

Nagyszerű benyomást fogsz kelteni a munkahelyeden. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a karriered napházát. Vedd lazán a dolgokat. Ne aggódj azok miatt a dolgok miatt, amelyeket nem tudsz irányítani. A megfelelő emberek észre fogják venni a csapat teljesítményéhez való csodálatos hozzájárulásodat és a valódi vezetői képességedet.

Ó, ez a hét a te ügyedben nem lesz rossz, Skorpió. Talán úgy érzed, hogy meg kell állnod a helyed, vagy védekezned kell, és szükségét érzed, hogy megmutasd másoknak, hogy nem lehet téged sarokba szorítani. Ezen a héten úgy nézel ki, mint egy hajlíthatatlan figura, aki döntött, és nem hagyja magát eltántorítani.

Az érdekes az, hogy így kell viselkedned, és nem azért, mert ettől menőnek vagy harcosnak tűnsz, hanem mert neked kell meghúzni a határaidat.

Ha hagytad, hogy mások kihasználják a jó természetedet, akkor lehet, hogy meg kell ismerniük a természeted másik felét is, csak hogy tudják, hogy nem vagy olyan, akivel csak úgy szórakozni lehet.

Vad, igen, de gyakorlatias, és ez így van rendjén.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 16., 21. Gyors fejleményekre kerül sor, amikor a Hold szemben áll a Plútóval. Tudd, hogy ez a hét pörgős és megvilágosító lesz.

Nyilas

Vegyél részt egy online minitanfolyamon, vagy bővítsd a tudásod, és állítsd kihívás elé magad új ismeretekkel. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a tanulás házát. Fontold meg, hogy letöltesz könyveket az online könyvtári alkalmazásokból. Fejlődhetsz, ha inkább a könyvek felé fordulsz, és eltávolodsz a közösségi médiától.

Ezen a héten azon gondolkozol, hogy átlépd-e ezt a határt, vagy tartsd meg magadnak a gondolataidat. Azt kezdted észrevenni, hogy már nem vagy képes visszafogni az érzelmeidet, ha elfojtott érzésekről van szó. Az elfojtás kezd elhatalmasodni rajtad, és ez felborítja az életedet. Ki kell mondanod, ami a szívedet nyomja, éspedig most, Nyilas, különben a végén nagyon rosszul fogod érezni magad.

Miközben sok gyógyító tranzit dolgozik a kedvedben, sok Merkúr-energia is működik, és ez csak fokozza a zűrzavart.

Azt érzed, hogy az erőd elapad, és ez cseppet sem tetszik neked. A héten meghozott döntésed az, ami kirángat a sötétségből a ragyogó napfénybe, ahol ismét nagy harcosként foglalhatod el a helyed.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17, 19, 20. Végezd el a munkát a megfelelő módon, miközben tudod, hogy ezek a kozmikus erők támogatnak: A Hold együtt áll a Jupiterrel és az Uránusszal, a Hold a Jupiter trigonjával a győzelemért. A győzelem a tiéd!

Bak

Szükséges vagy nem szabad bizonyos információkat másokkal megosztani? A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a titkok napházát. Ez igazán merész energiát és magabiztosságot adhat neked. Ez a két érzelem azt a hamis érzést keltheti benned, hogy nem érdekel, ki hallja, amit mondani akarsz. Nyílt és őszinte leszel, bármi is történjen.

Miután ellenőrizted, majd újra ellenőrizted, előfordulhat, hogy visszamész egy utolsó ellenőrzésre... még tízszer. Kicsit kényszerbeteg vagy ilyenkor, de hát... ki nem az?

Mivel olyan ember vagy, aki nagyon szereti, ha minden sikerül, lehet, hogy a héten végigkeringő Merkúr-energiával úgy találod, hogy az elsőre sikerül csak egy szófordulat. Nem tehetsz róla, Bak, és még ha valaki szemtanúja is annak, ahogyan cselekszel, és azt gondolná, hogy túlzásba viszed, tudod, hogy te így dolgozol, és ez az, ami sikert hoz. Igen, aprólékos vagy, és talán egy kicsit túlságosan is szigorú vagy magadhoz, de ha az eredményekre hajtasz, akkor senki sem állíthat meg. Bár ez a hét kissé kemény lehet, ez az a fajta hét, amit csak te tudsz kezelni, és kezelni is fogod... stílusosan és ügyesen.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 19., 21. Bár ezen a héten egy kis lehetőséged van, tudd, hogy a Merkúr Vénusszal való együttállása, a Szaturnusszal szemben álló Hold és a Nap Plútó alatt minden tervedből a legjobbat hozhatod ki.

Vízöntő

Valami fontos dolog kerülhet ma eléd, ami megkövetelheti, hogy addig maradj, amíg a projekt vagy a helyzet be nem fejeződik.

A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja az elkötelezettség napházát. Ügyelj arra, hogy bárhogy is döntesz, legyen világos, hogy nem akarsz senkit sem bántani.

Most, hogy elkezdted a nagy projektedet, nem tudsz segíteni, de úgy érzed, hogy szeretnéd átadni a lendületet; úgy érzed, hogy végre beindultál, de a természeted része, hogy még nagyobb eredményekre vágysz, és ez valójában csak próbára teszi a türelmedet és visszatart. Azt fogod látni, hogy bármennyire is keményen dolgozol, még mindig ugyanabban a tempóban kell haladnod, mint mindenki másnak.

És ez így van rendjén, Vízöntő. Megalázó a gondolat, hogy még mindig várnod kell, de ez valójában csak annyit jelent, hogy most már céltudatosnak tartod magad, és ez jó dolog. Ez a hét azt a gondolatot érleli meg számodra, hogy te is keményen dolgozhatsz a megélhetésedért, és elérheted, amit akarsz, miközben megbékélsz azzal is, hogy még mindig várnod kell a sorodra. Minden rendben van, és idővel alkalmazkodni fogsz.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 17. Ha sikeresnek érzed magad, akkor valószínűleg az Uránusszal való holdi együttállás miatt érzed így magad. Folytasd a jó munkát, és ne hagyd, hogy bármi is elkeserítsen, Vízöntő.

Halak

A meg tudod csinálni-hozzáállásra lesz szükséged, és ki kell küszöbölnöd azokat a dolgokat, amelyek kizökkentenek a tennivalóidból és felborítják az időbeosztásodat. A Hold belép az Oroszlánba, és aktiválja a napi rutinok napházát. Most azokra a teendőkre koncentrálj, amelyektől a legjobban érzed magad. Törekedj arra, hogy a dolgokat az időbeosztásodnak megfelelően végezd el, ügyelve arra, hogy a költségvetésedbe illeszkedjenek, és célt adjanak neked.

Ha ez a hét nem mutatja meg neked, hogy miből vagy, akkor nem figyelsz oda. Valami történik az életedben, ami változást követel, és ez a változás nem csak nagy hasznodra válik, hanem gyökeresen és pozitív módon megváltoztatja az életedet.

Ébernek kell azonban lenned, mert valami igényli a figyelmedet, ezért várd meg, hogy kopogtasson a lehetőség.

Tudod, hogy már régóta szeretnél változtatni dolgokon, és ez a hét gyakorlatilag ezüsttálcán nyújtja át neked ezt a lehetőséget. Úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb tisztelet övez, mint gondolnád, és hogy szükség van a képességeidre, sőt, nem mellesleg vannak olyanok, akik hajlandóak jó pénzt fizetni neked azért, hogy azt csináld, amiben a legjobb vagy. De tudatosnak és nyitottnak kell lenned; ez egy fantasztikus pénzkereseti hét a számodra... úgyhogy tartsd nyitva a szemed, Halak.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 20., 21. A legjobb, ha a Hold Neptunusz szembenállás és a Hold Plútó tranzitjai alatt tartod nyitva a szemed. Tartsd magad a tervhez, Halak, és ne feledd, hogy ha akarod... megkaphatod. Láss hozzá most.


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
A Rovatból
13 évre eltűnt egy nő legjobb barátnője, majd hirtelen visszatért és úgy tett, mintha mi sem történt volna
Érdemes feltépni a sebeket, vagy jobb ha a múlt, a múltban marad?

Megosztom
Link másolása

Egy nő osztotta meg történetét az internet világában arról, hogyan próbálták újrakezdeni a dolgokat egykori legjobb barátnőjével. A csak Valerie-ként emlegetett barátnő ugyanis 13 évvel ezelőtt egyszercsak egy szó nélkül szívódott fel, most azonban nemrég újra előkerült. A magára hagyott barátnő azon elmélkedett:

jobb-e békén hagyni a múltat, vagy érdemes megpróbálni begyógyítani a régi sebeket?

„Tavaly egy váratlan üzenetet kaptam a Facebookon, ami felforgatta az életemet. Valerie, a rég elveszettnek hitt barátnőm, simán csak rámírt azzal, hogy szeretne velem találkozni. Ez az üzenet azonban nem csak izgalommal, hanem a régi, elfojtott érzelmekkel is teli volt.

Valerie és én a főiskolai éveink alatt lettünk jóban, de az évek során megromlott a barátságunk és már rég nem tartjuk a kapcsolatot. Aztán egy váratlan fordulat után, hirtelen azt kérte, hogy találkozzunk Chiang Maiban.

Az első reakcióm heves volt, ugyanis a múltban előfordult, hogy nem válaszolt az üzeneteimre, ez is vetett véget a köztünk lévő barátságnak.

Az összes elfojtott érzés újra felszínre tört bennem és azon gondolkodtam: vajon érdemes-e feltúrni a múltat? A barátságunk egyszer olyan volt, mint a filmekben, szinte elválaszthatatlanok voltunk. Elmondtam neki, hogy nem értem, miért nem tartotta velem a kapcsolatot 13 éven keresztül. Nem kapta meg az üzeneteimet?

Azt mondta, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a múltba kapaszkodjunk. Szeretett volna találkozni velem, de megértette, ha én nem akarok.

Amikor végre találkoztunk, a válaszok helyett csak még több kérdés merült fel. Úgy éreztem, hogy nem veszi figyelembe az én érzéseimet, de elvárta, hogy én vegyem figyelembe az övét.

Ezzel azt mondtam neki, hogy az lenne a legjobb, ha nem találkoznánk többet.

Valerie világot láthatott, kalandokban merülhetett el, míg én a családommal és a mindennapi életben találtam meg a boldogságot. Mára ő is édesanya lett, láttam a Facebookon. Írtam neki egy üzenetet privátban, hátha ezen a témán jót tudunk beszélgetni.

Megnézte, de nem válaszolt.

A válaszok ezért még mindig nem tiszták, de elfogadtam, hogy talán soha nem is lesznek azok. De a legfontosabb dolog az, hogy megpróbáltuk. Talán ez volt a lényege az egésznek.”

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Kiakadtak a kommentelők azon, hogy Józsi gazda megint feleséget keres, forrnak az indulatok
„Nem mondjátok komolyan, hogy ez a p.navadász újra benne van?! ” – írta egyikük a Házasodna a gazda Instagram-oldalán.

Megosztom
Link másolása

Elég erősen indul a Házasodna a gazda új évada.

Mint azt mi is megírtuk, Józsi gazda, aki a beszólásairól híres, és arról, hogy tárgyként kezeli a nőket, visszatér a képernyőre.

Sokan emlékeznek még rá, mit mondott az előző évadban, amikor arról volt szó, mi volt a legfőbb célja az életben:

"Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek".

Ezért is fogtak össze a műsorban résztvevő nők, és otthagyták Józsit, a kecsegtető utazást és a műsort. Józsi gazda biztosan érezte, hogy rezgett a léc, ezért nemrég azt nyilatkozta:

"Az idei évben mindent megteszek, hogy megbecsüljem minden szavát, minden gondolatát annak, aki vállalja, hogy velem találkozzon."

Ez egyáltalán nem hatja meg a kommentelőket, a Házasodna a gazda Instagram-oldalán forrnak az indulatok.

"Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ez a p.navadász újra benne van?!" "Jason (Józsi) visszatér és a puncivadász ámokfutása folytatódik..."

- írják. Nos, ezek után kíváncsiak leszünk a műsorra.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
IKEA hack: Így készíthetsz stílusos térelválasztó paravánt olcsón
Néhány könnyen beszerezhető eszközzel és némi kézügyességgel, te is elkészítheted ezt a praktikus kiegészítőt otthonodba.

Megosztom
Link másolása

Sokan szeretik ellesni a trükköket, amikkel régi bútoraiknak új életet adhatnak vagy maguk barkácsolhatnak lakáskiegészítőket, hiszen ezekkel nem csak, hogy sok pénzt spórolhatunk, de sokkal személyesebbé tehetjük otthonunkat.

Egy tiktokker, aki hasonló témában készít videókat, most megmutatta, hogyan változtatott néhány Ikeás polctartót mutatós és praktikus paravánná, ami lakása új éke lett.

Ha mi is elkészítenénk, nem kell hozzá mást tennünk, mint beszerezni (legalább) három Ikea Ivar polctartót, amit magában, a polcok nélkül is meg tudunk vásárolni.

Ízlésünktől függően lefesthetjük őket alapozófestékkel, festékkel vagy egyszerű páccal, de natúran hagyva is jól mutatnak.

Majd méretre vágva rögzítsünk az egyik oldalukra zsákvászon anyagot, ami a takarást fogja biztosítani.

Végül pedig zsanérokkal rögzítsük egymáshoz a paneleket. Ezt legalább két ponton tegyük meg, de a stabilitás szempontjából érdemes akár három ponton is rögzíteni.

El is készült a paraván, azonban ha még egyedibbé tennénk, akkor néhány hosszabb fatipli segítségével ékszertartót is készíthetünk rá.

A fatipliket vágjuk méretre és egyszerűen illesszük be polctartó paneleken előre kialakított lyukakba. Erre akár nyakláncokat, kendőket vagy egyéb kiegészítőket is akaszthatunk.

Az így elkészült paraván nem csak mutatós, de praktikus darab is lesz a lakásban.

@theflippedpiece The EASIEST IKEA hack! A room divider! 🤯 Im using @Dixie Belle Paint Co products! AD #dbpbrandambassador . . . . #diyprojects #easydiy #diyproject #roomdivider #ikeahacks #ikeahack #ikea #lifehack #diyhomedecor ♬ original sound - THE FLIPPED PIECE


Megosztom
Link másolása