SZÍNES

Heti horoszkóp: az újhold hihetetlen szerencsét hoz 3 csillagjegy számára is

A Hold energiáját mindenféleképpen használjuk, de ezen a héten félreállunk az útból, hogy ez a három csillagjegy jóllakjon.

Megosztom
Link másolása

Talán csak arról van szó, hogy mindannyian készen állunk a jó időre és a tavaszi változásokra, de a szerelem itt vibrál mindenütt, és sokan közülünk nem tagadhatják, hogy ez az érzés őket is eltalálta.

Miközben mindannyian nyitottak vagyunk és alig várjuk, hogy kellemes változások történjenek a szerelmi életünkben, ezen a héten félreállunk az útból, hogy három csillagjegy jóllakjon (Rák, Mérleg, Bak), mivel a hét nagy részét a kapcsolatok gyógyításának és a közeledő nagyszerű élmények tervezésével töltjük. Ezen a héten nem kell túlságosan messzire tekinteni a jövőbe.

Ha átvészeljük a hónapot, akkor valóban nagyon-nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat!

A héten rengeteg Mars/Kos energia irányít minket. Bár ez néha feszült helyzetbe hozhat, végül kiderül, hogy ez a fajta bolygóhatás erőt ad ahhoz, hogy kiálljunk a meggyőződésünk mellett.

Heti horoszkóp 2024. április 9-15. között:

Kos

Lehet, hogy nem úgy tervezted, hogy ez a hét ilyen szigorú lesz. Te vagy az, aki nyomást gyakorolsz magadra, és azért teszed, mert rájöttél, hogy enélkül soha nem jutsz semmire. Tudod, hogy április a cselekvés ideje, ezért most lépsz. Gyorsan döntesz, és bátor vagy, ha a változások fogadásáról van szó.

Ez a hét segít felismerni, hogy nemcsak a dolgoknak kell megváltozniuk az életedben, hanem neked is át kell esned néhány radikális átalakuláson.

Lehet, hogy egy ideje már megrekedtél egy feladatban, és azon kaptad magad, hogy rossz irányba futsz, de most végre kiszabadulsz belőle. Ez a hét segít megtalálni az utadat, és megtanulod, hogyan irányítsd a dolgaidat úgy, hogy többé ne kövesd el ugyanazokat a hibákat.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 13., 14. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Újhold a Kosban, Hold a Merkúrral, Hold a Jupiterrel, Mars a Szaturnusszal, Hold az Uránusszal.

Bika

Ezen a héten, Bika, a saját ritmusodra táncolsz. Ez azt jelenti, hogy tudod, mit kell tenned ahhoz, hogy boldognak érezd magad, és kezdesz rájönni, hogy mi - vagy ki - áll ennek az útjában. A hét szinte mindenki számára a fejlődésről szól, és a te esetedben ez a fegyelemre, a megfontoltságra és a koncentrációra vonatkozik.

Bár szereted azt a személyt, akivel együtt vagy, mégis úgy találhatod, hogy neked és a partnerednek meg kell húznotok néhány határt, hogy a dolgok békésen menjenek tovább. Csak a határokról szól az egész. Ha annyira koncentrálni akarsz, amennyire szükséged lenne ahhoz, hogy elérd az álmaidat, akkor tudd, hogy a partnered egyedül is elvan, és nem kell babusgatnod őt.

Időpontok és tranzitok, amelyeket szem előtt kell tartanod: Április 9., 11., 12. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik a hetedben. Fordíts nagy figyelmet ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Hold a Jupiterrel, Mars a Szaturnusszal, Hold az Ikrekben, Hold a Plútó trigonjában.

Ikrek

Úgy találod majd, hogy az inspiráció ezen a héten viszonylag könnyen érkezik. Az egyetlen dolog, ami az idegeidre mehet, hogy az inspiráció kreatív része nem elég gyors. Úgyszólván a Merkúr energiája hajt. Szereted tudni, hogy minek mikor lesz vége, különösen, ha egy olyan projektről van szó, amelyen épp dolgozol. Szeretsz dolgozni, de nem akarod, hogy a meló örökké tartson.

Az újhold a Kosban csúcsra járat, és tudatja veled, hogy a megfelelő területet választottad, ahol megmutathatod a képességeidet.

Az újhold energiája felpörget, és rávesz egy komoly döntésre, és amint érzed, hogy mozgásba lendülsz, nem tudsz megállni.

Ez a hét nemcsak szuper kreatív ötleteket hoz, hanem azt is lehetővé teszi, hogy azonnal dolgozz rajtuk. Haladás!

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 11., 12. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik a hetedben. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: A Hold a Vénusz négyzetében, a Hold az Ikrekben, a Hold a Szaturnusz négyzetében, a Hold a Mars négyzetében és a Nap a Merkúrral.

Rák

Néha úgy érzed, hogy csak futsz magad után, és ez lehet az, amit a 2024. április 9-15. közötti héten is érezhetsz. Ez nem is olyan szörnyű dolog, hiszen azt mutatja, hogy bár nem történik semmi GIGANTIKUS, de ez a helyzet sem olyan rossz. Szóval, bár lehet, hogy erre a hétre komolyabb és izgibb terveid voltak, de ha már megtorpanni kényszerülsz, akkor mit számít még egy hét várakozás?

A szerelemben viszont elég szerencsés vagy, hiszen a pároddal egy meglehetősen éles vitából pattantok ki.

Ami nagyon jót tesz mindkettőtöknek, az az, hogy JÓL tudtatok veszekedni, és túl is tettétek magatokat a témán - tehát egy nagyon jó kapcsolatotok van.

Ez az a pillanat, amikor rájössz, hogy ez a kapcsolat, vele, tartós lesz.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 10., 11. Ezek a dátumok a heted nagy változásának idejét jelentik. A szerelem és a pénzügyek terén ezekre a tranzitokra figyelj nagyon: a Hold az Ikrekben, a Nap a Merkúrral, a Hold az Uránusszal.

Oroszlán

Ugorjunk a lényegre. Miért is ne? A szerelmi életed a példa arra, hogy milyen édes lehet az élet, ha mindenki egyetért. Ezen a héten te és a párod ugyanazt érzitek, ugyanazt csináljátok, és ugyanazt szeretnétek a jövőtől. Bár ez nyilvánvalónak kéne legyen, az igazság az, hogy ez újdonság számotokra. Nem volt mindig ilyen könnyű, és mégis, ezt látva hogy kételkedhetnél kettőtökben?

Ezt a jó, és szeretetteljes kisugárzást magaddal viszed mindenhová, ahová csak mész.

Ennek a hozzáállásnak csak az előnyeit fogod érezni a munkádban, az egészségedben és a karrieredben. Amit ezen a héten hurcolsz, az a ragályos öröm és az elégedettség kisugárzása, amitől körülötted mindenki otthonosan, nyugodtan és gondtalanul érzi magát.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 11., 13., 14. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik a hetedben. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Újhold a Kosban, Hold a Merkúrral és Nap a Merkúrral.

Szűz

2024. április 9-15. között bepótolhatod az elvesztegetett időt, vagy legalábbis azt, amelyet elveszettnek hittél. Ez azt jelenti, hogy ezen a héten egy kicsit merészebb és egy kicsit társaságkedvelőbb leszel. Sok mindent be kell hoznod, jobb, ha tudatod a barátaiddal, hogy ez nem az a hét, amikor otthon fogsz ücsörögni. Miért nem csatlakoznak hozzád? Úgy érzed, hogy szeretnél vidám emberek között lenni. Biztos van egy csapat, akik mindig készek ilyesmire, akarnak és tudnak veled szórakozni.

Te is meglepődhetsz, mert valami olyan történik, amiről nem gondoltad volna, hogy valaha is be fogod vállalni. Ebben benne van az is, hogy szereted magad, és azt gondolod, hogy átkozottul nagyszerű ember vagy.

Hát nem különleges ez? Te nagyszerű vagy, és itt az ideje, hogy ezt más is megtudja. Nemrég történt veled valami, ami megtanított arra, hogy sokkal értékesebb vagy, mint amilyennek tartottad magad.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 9., 13. Ezek a dátumok a heted nagy változásának idejét jelentik. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Hold a Jupiterrel, Mars a Szaturnusszal, Hold az Ikrekben.

Mérleg

Íme egy hét, amikor egy kicsit visszaveszel a tempóból. Bár ez nem feltétlenül jó dolog, de ennek most így kell lennie. Így működik az élet. Azért van, mert csak.

Most figyelmen kívül hagyod a barátok és a szakértők tanácsát, azt csinálsz, amit akarsz, függetlenül attól, hogy az mennyire árt vagy jó neked.

Ez nem azt jelenti, hogy vakmerő leszel; nem leszel az. Csak még nem állsz készen arra, hogy belevágj valamibe, még nem érzed benne jól magad. Tudod, hogy az lenne a helyes, ezért a döntésed, hogy figyelmen kívül hagyod a tanácsot, tudatos, de nem veszélyes. Ez csak egyike azoknak a heteknek, amikor nem akarod hallani, mit mondanak mások, mert biztos vagy benne, hogy sokkal boldogabb lennél egyedül, a saját világodban. Hé, megesik az ilyesmi.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 9., 10., 11. Ezek a dátumok a heted nagy változásának idejét jelentik. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: A Hold az Ikrekben, a Nap a Merkúrral.

Skorpió

Gyakran eszedbe jut egy nagy csalódás, de túl sok időt töltesz a múltbéli szerelmeken való merengéssel, ez biztosan nem tesz boldoggá a jelenben. Ráadásul van ez a csodálatos partnered, és neki igazán nincs szüksége arra, hogy lássa, ahogyan egy exed miatt mélabús és szomorú leszel. Erre senkinek nincs szüksége, még neked se, Skorpió.

Talán csak annyi a jó benne, hogy megmutatja neked, milyen jó, hogy MOST más életed van, nem pedig az, ami az exeddel volt.

Sokat fejlődtél, és nagyon megszeretted azt az embert, akivé váltál. Ez megmutatkozik abban, ahogyan bánsz azokkal, akikkel együtt vagy, és abban, hogy mit fogadsz el és mit nem fogadsz el másoktól bánásmódként. Ezen a héten tisztelettel adózol a fejlődésednek, még akkor is, ha egy-két pillanatra talán elkap a melankólia és az emlékezés.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 9., 11., 14. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik a hetedben. Fordítsat nagy figyelmet ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Újhold a Kosban, Hold az Uránusszal és Uránusz a Lilithben.

Nyilas

Észre fogod venni, hogy ami néhány héttel korábban elkezdett csírázni az életedben, az most teljes virágzásnak indult, hiszen a változások hatalmasak, és a jelek túl sokan vannak ahhoz is, hogy felsoroljam őket. Egyfajta növekedési hullámon mész keresztül, most éled meg a szépségedet és élvezed a befolyásodat. Biztos vagy abban, elég erős vagy ahhoz, hogy kiállj azért, amiben hiszel.

Ezen a héten elgondolkozol néhány dolgon az életedben, és rájössz, hogy soha többé nem tudsz visszamenni a régi napjaidba. Bár soha ne mondd, hogy soha, de eléggé biztos vagy abban, hogy ami egykor visszatartott, az a rossz hozzáálláshoz kapcsolódik, amin már egészen biztosan túlléptél.

Most már valóban te vagy a Nyilas. Látod a célpontodat, és képes vagy elsőre eltalálni. Fókuszált, gyakorlott és éles eszű vagy.

Időpontok és átvonulások, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 10., 11., 13. Ezek a dátumok a heted nagy változásának idejét jelentik. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Újhold a Kosban, Hold a Merkúrral, Hold a Vénusz négyzetében, és amikor a Hold a Szaturnusszal és a Marssal együtt áll.

Bak

Az egyetlen dolog, ami ezen a héten felzaklathat, hogy nincs elég időd a párodra, mert a munkával kapcsolatos ügyek folyamatosan magukkal rántanak, de hát legtöbbször ez van veled és a munkával. Imádod!

Az, hogy a munka irányít, nem probléma számodra, hiszen ez az, amit a világon a legjobban élvezel a pároddal való együttléten kívül.

Ami viszont előnyödre válik, hogy a munkával töltött idődből még többet lecsíphetsz a szerelmedre, és meglátod, akár egy hosszú hétvégét is kihozhatsz a dologból. A Lilith-energia követ téged, és gondoskodik arról, hogy ne töltsd minden percedet az irodában. Lásd be: ha a legnagyobb problémád az, hogy szereted a munkádat és a partneredet, akkor elég jól állsz az életben.

Dátumok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 10., 12. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik a hetedben. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Hold a Jupiterrel, Mars a Szaturnusszal, Hold az Ikrekben.

Vízöntő

Ami miatt ezen a héten jól jársz, az az, hogy tudod a dolgodat. Bár nem mindig van lehetőséged arra, hogy ezt a tudásodat megmutasd, ez a hét mégis a megfelelő helyre és a megfelelő időbe juttat téged, hogy te legyél az, aki a leghasznosabb tudással áll elő, amit bárki kérhet.

Más szóval, ezen a héten te vagy a szakértő, és ehhez megvan a tudásod és a hitelességed. Hosszú órákat töltöttél ismereteid csiszolásával.

Bár a szakterületed ritka, és nem mindig olyasmi, amit kérnek tőled, ezen a héten mégis úgy találod, hogy egyedi képességeid és tehetséged kerül előtérbe.

Segítőkész és profi leszel - ahogy mindig. A hét végére úgy fogod érezni, hogy a legjobbat hoztad ki magadból, és hogy ezt jól fogadták azok, akiknek szükségük volt rá.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 10., 11., 12. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik a hetedben. Figyelj ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: A Hold a Szaturnusszal és a Marssal együttáll.

Halak

Amit ezen a héten érzel, az mind jogos. Bármi is történt az elmúlt hetekben, az egészen idáig vezetett, és ez az a hét, amikor valami fontos dolog zárul le az életedben. Egyrészt hálát és megkönnyebbülést fogsz érezni, hogy valami végre véget ér. Másrészt azon fogsz töprengeni, vajon helyesen cselekedtél-e. Bízz az univerzumban, Halak. Ha ilyen sokáig tartott, amíg lezárult, akkor igen, helyesen cselekedtél. Ott vagy, ahol lenned kell, úgyhogy ezen a téren ne aggódj.

Ami számodra változik, annak a szerelmi kapcsolatodhoz lehet köze, és mindez a Kos újhold idején kezdődik és ér véget. Ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolat véget ér.

Valami, amihez hozzá kell nyúlni, az véget ér, ez felszabadít téged és a sokkal szebb napok, a még több szeretet és öröm ígéretét hordozza.

Időpontok és tranzitok, amelyeket érdemes szem előtt tartani: Április 9., 11. Ezek a dátumok a nagy változás idejét jelentik a hetedben. Fordíts nagy figyelmet ezekre a tranzitokra, ha a szerelemről és a pénzügyekről van szó: Hold együttállás a Szaturnusszal és a Marssal.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Videóban sírva sajnáltatta magát, milyen nehéz egyedülálló szülőként, de nem is ő neveli a gyerekeit
Csalásért vették őrizetbe, ezért a volt férjénél vannak a gyerekei.

Megosztom
Link másolása

Ne higgy el mindent, amit TikTok videókban látsz! Rengeteg marhaság kerül ki a közösségi oldalra a konteós agymenésektől a használhatatlan recepteken át a kamu családi videókig.

Erre újabb tanulságos példát szolgáltatott az élet.

Pár napja terjedni kezdett egy olyan videó, amin egy fiatal nő sírva tesz-vesz a konyhában, azzal, hogy ilyen egyedülálló anyaként, amikor ő maga készíti saját magának a születésnapi süteményt, azért, hogy a gyerekei boldogok legyenek, amikor felköszöntik.

Bár sokan írták le, hogy ők is egyedülálló szülők, és milyen áldozatokkal jár ez, néhányan gyanút fogtak, mert nem tartották hitelesnek a jelenetet. Volt, aki szerint furcsa, hogy Elizabeth csak azért videózza le magát sírás közben, hogy publikálja a felvételt és nézettséget szerezzen.

Más pedig azt érezte, hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel. A kételkedőknek lett igazuk - a jelek szerint.

@morethanelizabeth

Geeze im tired of hurting ♬ suono originale - sophia ★

A DailyMail azt írja, a fenti videóra reagált a nő volt férje is.

A férfi azt mondta, a gyerekeket ő neveli, és övé a teljes felügyeleti jog, vele vannak a gyerekek minden hétköznapon és hétvégén, a szünidőkben osztja meg Elizabeth-tel a gyerekekkel töltött időt. De a nő abból is alig tölt valamit a gyerekeivel, mert mindig jön-megy. A követői úgy dicsérik a nőt az erejéért (mint egyedülálló szülő), hogy Elizabeth igazából nem is főállású anya. A felügyleti jogot állítása szerint azért ő kapta meg, mert Elizabethet őrizetbe vették lopásért és csalásért - ezt a Hillsborough megyei seriff hivatala meg is erősítette.

Elizabeth viszontválaszában azzal vádolta meg a férjét, hogy bántalmazó kapcsolatban éltek, emiatt vált el tőle, és hogy a férje orvos, bármit megtehet, ő meg pénz és egyéb források híján volt, miután elváltak. Kitartott amellett, hogy a gyerekeivel van, ő rendezi a születésnapi zsúrjaikat stb.

A férj tagadja a bántalmazás vádját.

Igazságot ugyan nem tehetünk, kinek van igaza (azért a csalás, lopás vádja és az őrizetbe vétel gyanús jel), de a tanulságot levonhatjuk. Ez még mindig az, amit az elején is mondtunk: nem kell mindent elhinni, amit TikTokon lát az ember.

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Szombaton, május 25.-én elszabadul a pokol: Ez a 3 csillagjegy most nem fog kímélni senkit!
Három csillagjegy megállíthatatlan lesz május 25-én.

Megosztom
Link másolása

Szombaton a Jupiter belép az Ikrek jegyébe, és ezzel egy igazán erőteljes időszak kezdődik. Most mindenki késztetést érez majd arra, hogy kinyilvánítsa véleményét, de három csillagjegy különösen hangos lesz.

Ők azok, akik nem hagyják, hogy bárki más beszéljen helyettük, és mindenáron meg akarják védeni az igazukat.

Most van itt az idő, hogy hallassák a hangjukat, és nem számít, hogy tényleg igazuk van-e vagy sem — szükség van rájuk.

Ez a három csillagjegy erős és megállíthatatlan — és május 25-én, amikor a Jupiter belép az Ikrekbe, mindenkit emlékeztetnek arra, hogy kik ők valójában:

1. Bika

Drága Bika, amikor te harcias kedvedben vagy, azt mindenki megérzi! Vezető alkat vagy, és gyakran mutatsz utat másoknak, de most különösen nehezen viseled a tiédtől eltérő véleményeket. A Jupiter Ikrekben való áthaladása alatt észreveszed, hogy néhányan nem támogatják az elképzeléseidet, és ez frusztrációt okoz neked.

Szombaton csak egy dolgot akarsz: jól érezni magad. De sajnos most nem lesz ilyen egyszerű, mert vitákba bonyolódsz majd — és az a 'valaki', akivel összetűzésbe kerülsz, nagy valószínűséggel a szerelmed lesz.

Megdöbbenve és felháborodva tapasztalod, hogy nem ért egyet veled, de te nem az a típus vagy, aki meghátrálna. Nem, te soha.

Még ha tévedsz is, a másik félnek nagyon erős érvekkel kell előállnia ahhoz, hogy ezt bebizonyítsa. Hiszel magadban, és hű maradsz az elveidhez a végsőkig.

2. Rák

Kedves Rák, mostanában fedezted fel a belső erődet, és május 25-én mindenkinek megmutatod, hogy ki is vagy valójában. Még nem dolgoztál ki minden részletet, de azt gondolod, hogy igazad van egy olyan dologban, ami feszültséget okozott közted és egy jó barátod között.

Te hiszed, hogy igazad van, de ő is ezt gondolja magáról. Ha a két vélemény találkozik és ütközik, rájössz, hogy nincs időd vagy türelmed az ilyen játékokhoz.

A Jupiter Ikrekben való áthaladása alatt a kommunikáció nagyon könnyen kicsúszhat a kezeid közül. De ami téged illet, Rák, te nem fogsz engedni. Nekik kell elfogadniuk az álláspontodat, vagy el kell menniük. Ez nagyobb vitává fajulhat, és a Jupiter elgondolkodtathat, hogy valóban megéri-e mindez a fáradozást. Igen, ragaszkodsz a nézőpontodhoz, és bizonyítani akarsz... de megéri-e elveszíteni egy jó barátot emiatt? A forró fejjel nézve úgy tűnhet, hogy nincs más út. A te döntésed.

3. Szűz

Lehet, hogy nem vagy biztos abban, kedves Szűz, hogy miért érzed azt, amit érzel, de egy dolgot tudsz: bizonyítani akarsz valamit, és erről mindenki hallani fog.

Lehet, hogy túl messzire mész, és véleményed miatt háttérbe szorítanak. De amikor állást foglalsz, azt komolyan gondolod — és ezúttal az állásfoglalásod nagyon hangos és jelentős lesz.

Amikor bizonyítani akarsz valamit, nem érdekel, kit kell leterítened ahhoz, hogy a véleményed ismertté váljon, és ez az, ahol valakit a végtelenségig meg is sérthetsz. Úgy érzed, hogy az igaz barátaid megértenek majd és melletted állnak, de nem ismered a Jupiter hatalmát: arra ösztönözhet, hogy túl sokat mondj, még az igazi barátaid számára is sokat. Az Ikrek uralja a kommunikációt, és a Jupiter az a bolygó, amely fokozza és kiterjeszti ezt a hatást, így bármit is mondasz és teszel május 25-én, az az egész univerzumban visszhangzik. Ez lehet nagyon jó... vagy nagyon rossz is. Tehát figyelj a szavaidra, és kevésbé ragaszkodj ahhoz, hogy igazad legyen, vagy hogy valamit bebizonyíts. Lehet, hogy nincs szükséged minden tűzre és haragra.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Egy légiutas-kísérő elárulja, miért érdemes későn érkezni a repülőtérre
Az Emirates volt légiutas-kísérője elmagyarázta, milyen előnyökkel jár, ha az indulási időhöz közelebb érünk ki a repülőtérre.

Megosztom
Link másolása

Bár a nyári vakáció elvileg az év egyik legélvezetesebb része, mégis rengeteg stresszel járhat. Csomagolás, az elengedhetetlen útlevél bepakolása – nem is beszélve a reptéri hercehurcáról. Itt jön képbe az a bizonyos apu-üzemmód.

Ugye ismerős? Apukák szerint minimum 4 órával indulás előtt már a reptéren kell lenni. De képzeld, egy légiutas-kísérő szerint érdemes kicsit lazábban venni a dolgot!

A LadBible kiszúrta, hogy Kamila Jakubjakova, korábbi Emirates légiutas-kísérő szerint talán jobb, ha egy kicsit később érkezel a reptérre. De még mielőtt apu szívrohamot kapna, hadd magyarázza el, miért:

Kamila szerint van esély arra, hogy ha közelebb érkezel az indulási időhöz, akár ingyenes upgrade-et is kaphatsz.

„Néha a légitársaságok több jegyet adnak el, mint ahány szék van, mert nem számítanak rá, hogy mindenki megérkezik. Ha mégis mindenki ott van, az utolsóként becsekkoló utasokat feltehetik business classra.”

És ez még nem minden! Jakubjakova szerint egy kis kedvességgel is könnyen feldobhatod az utazásodat. Például, ha néhány édességet vagy csokit viszel a fedélzetre és megkínálod vele a személyzetet, biztos lehetsz benne, hogy ők is igyekeznek majd valahogy viszonozni a kedvességedet.

„Mindig kedvesek vagyunk az utasokhoz, de ha valaki extra kedves hozzánk, mi is igyekszünk extra kedvesek lenni.”


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Ennek a 3 csillagjegynek nem okoz gondot a partnerük telefonjában szaglászni
Vannak olyan csillagjegyek, amelyek sosem néznék meg a párjuk telefonját. Számukra a magánélet szent, a jelszavak pedig tiszteletben tartandók. És vannak mások.

Megosztom
Link másolása

A legtöbben, ha problémájuk van a kapcsolatban, leülnek és felnőtt módjára megbeszélik. Más csillagjegyek viszont simán elveszik a párjuk telefonját, elbújnak a fürdőszobában, és átböngészik az összes üzenetet. Ezek a csillagjegyek boldogan nyomoznak, főleg ha úgy hiszik, hogy a párjuk hazudik vagy megcsalja őket.

Ha valakinek a partnere gyanúsan viselkedik vagy titkolózik, bizonyos csillagjegyek kételkedni kezdenek a kapcsolat biztonságában, és inkább nyomoznak egy kicsit.

Aztán vannak azok a csillagjegyek, akik csak szórakozásból szeretik átböngészni a párjuk telefonját. Élvezettel görgetnek végig a böngészési előzményeken, hogy megtudják, mit olvasott a párjuk. Ők kíváncsiak és nem félnek átlépni egy határt a szórakozás kedvéért.

Íme, három csillagjegy, akiknél már meg sem lepődünk, ha ilyesmivel találkozunk:

Ikrek

Míg néhány csillagjegy megvárja, hogy a párjuk elaludjon vagy elmenjen zuhanyozni, addig az Ikrek nappal is simán kikapja a másik kezéből a telefont, és hangosan felolvassák az üzeneteket. Ha ez nem jön össze valamiért, akkor kitalálnak egy másik módot, hogy belenézhessenek a telódba.

Ez a gyors észjárású jegy esetleg úgy tesz, mintha az anyukájuknak kellene üzenetet küldenie, vagy azt mondja, hogy egy új alkalmazást töltene le neked, miközben valójában mohón böngészi az üzeneteidet.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, így különösen ravaszak, és tudják, hogyan szerezhetik meg az információt szokatlan módokon.

Az Ikrek kíváncsiságából is szeretik átnézni a párjuk telefonját. Számukra ez nem a bizalom hiányából fakad, hanem egyszerűen csak kíváncsiak. Emellett az Ikrek úgy gondolják, hogy ami az övék, az a párjuké is, így nem tartják nagy ügynek, ha megnézik, mi történik a párjuk telefonján.

Skorpió

A Skorpiók egy pillanatig sem haboznak, ha eszükbe jut átnézni a párjuk telefonját. Ez a jegy a Plútó és a Mars uralma alatt áll, ami az átalakulás és a harc bolygója. Ha úgy hiszik, hogy hazudnak nekik vagy játszanak velük, akkor maguk veszik kézbe az ügyet, és megszerzik a szükséges bizonyítékokat, hogy megnyerjék a vitát.

Mint vízjegy, a Skorpiók rendkívül lojálisak barátaikhoz, családjukhoz és párjukhoz, és ugyanezt várják el cserébe. Ha azt látják, hogy a párjuk rejtegeti a telefonját vagy mosolyog az üzeneteken, akkor nyíltan csak viccelődnek vele, de később nyomozni fognak.

Mélyen intuitív jegyként már előre tudják, mit fognak találni, de azért szeretnek megbizonyosodni róla. Amikor a Skorpiók úgy érzik, hogy eljött az idő, ellopják a telefont és átnézik az összes üzenetet.

Ha bizonyítékot találnak hazugságra vagy megcsalásra, az a kapcsolat végét jelenti. A Skorpiók számára a hűtlenség megbocsáthatatlan, és ha egyszer elárulták őket, nincs visszaút.

Bak

A Bakok nem viccelnek a szerelmi életükkel... vagy bármi mással. Mint földjegy, amelyet a komoly Szaturnusz képvisel,

fontosnak tartják a szabályokat, határokat és a hűséget, és nagyon vágynak arra, hogy a párjuk egy hosszú távú kapcsolatban ehhez tartsa magát. Saját magukkal kapcsolatban már kevésbé szigorúak.

Mivel a Bakok értékelik a biztonságot, gyakran gyanakszanak, hogy a párjuk rosszban sántikál. Nem riadnak vissza a nyomozástól – vagy ahogy ők nevezik, „vizsgálódástól” – főleg ha ettől jobban tudnak aludni éjszaka. Ha egy kis furcsaságot is észlelnek, vagy azt képzelik, hogy észleltek, bármit megtesznek, hogy kiderítsék az igazságot.

A Bakok előkapják a párjuk telefonját, amikor azok nem figyelnek, és betörnek, mint egy hacker, a fő rendszerbe. Gyorsan dolgoznak, átnézik a törölt képeket is, régi üzeneteket és internetes előzményeket, és addig nem állnak le, amíg biztosak nem lesznek benne, hogy mindent átvizsgáltak és minden alkalmazást megnyitottak. Ha valami gyanúsat találnak, akkor kérik a párjukat, hogy üljenek le és beszéljék meg a dolgot.


Megosztom
Link másolása