SZÍNES

Ennek a 3 csillagjegynek nem okoz gondot a partnerük telefonjában szaglászni

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek sosem néznék meg a párjuk telefonját. Számukra a magánélet szent, a jelszavak pedig tiszteletben tartandók. És vannak mások.

Megosztom
Link másolása

A legtöbben, ha problémájuk van a kapcsolatban, leülnek és felnőtt módjára megbeszélik. Más csillagjegyek viszont simán elveszik a párjuk telefonját, elbújnak a fürdőszobában, és átböngészik az összes üzenetet. Ezek a csillagjegyek boldogan nyomoznak, főleg ha úgy hiszik, hogy a párjuk hazudik vagy megcsalja őket.

Ha valakinek a partnere gyanúsan viselkedik vagy titkolózik, bizonyos csillagjegyek kételkedni kezdenek a kapcsolat biztonságában, és inkább nyomoznak egy kicsit.

Aztán vannak azok a csillagjegyek, akik csak szórakozásból szeretik átböngészni a párjuk telefonját. Élvezettel görgetnek végig a böngészési előzményeken, hogy megtudják, mit olvasott a párjuk. Ők kíváncsiak és nem félnek átlépni egy határt a szórakozás kedvéért.

Íme, három csillagjegy, akiknél már meg sem lepődünk, ha ilyesmivel találkozunk:

Ikrek

Míg néhány csillagjegy megvárja, hogy a párjuk elaludjon vagy elmenjen zuhanyozni, addig az Ikrek nappal is simán kikapja a másik kezéből a telefont, és hangosan felolvassák az üzeneteket. Ha ez nem jön össze valamiért, akkor kitalálnak egy másik módot, hogy belenézhessenek a telódba.

Ez a gyors észjárású jegy esetleg úgy tesz, mintha az anyukájuknak kellene üzenetet küldenie, vagy azt mondja, hogy egy új alkalmazást töltene le neked, miközben valójában mohón böngészi az üzeneteidet.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, így különösen ravaszak, és tudják, hogyan szerezhetik meg az információt szokatlan módokon.

Az Ikrek kíváncsiságából is szeretik átnézni a párjuk telefonját. Számukra ez nem a bizalom hiányából fakad, hanem egyszerűen csak kíváncsiak. Emellett az Ikrek úgy gondolják, hogy ami az övék, az a párjuké is, így nem tartják nagy ügynek, ha megnézik, mi történik a párjuk telefonján.

Skorpió

A Skorpiók egy pillanatig sem haboznak, ha eszükbe jut átnézni a párjuk telefonját. Ez a jegy a Plútó és a Mars uralma alatt áll, ami az átalakulás és a harc bolygója. Ha úgy hiszik, hogy hazudnak nekik vagy játszanak velük, akkor maguk veszik kézbe az ügyet, és megszerzik a szükséges bizonyítékokat, hogy megnyerjék a vitát.

Mint vízjegy, a Skorpiók rendkívül lojálisak barátaikhoz, családjukhoz és párjukhoz, és ugyanezt várják el cserébe. Ha azt látják, hogy a párjuk rejtegeti a telefonját vagy mosolyog az üzeneteken, akkor nyíltan csak viccelődnek vele, de később nyomozni fognak.

Mélyen intuitív jegyként már előre tudják, mit fognak találni, de azért szeretnek megbizonyosodni róla. Amikor a Skorpiók úgy érzik, hogy eljött az idő, ellopják a telefont és átnézik az összes üzenetet.

Ha bizonyítékot találnak hazugságra vagy megcsalásra, az a kapcsolat végét jelenti. A Skorpiók számára a hűtlenség megbocsáthatatlan, és ha egyszer elárulták őket, nincs visszaút.

Bak

A Bakok nem viccelnek a szerelmi életükkel... vagy bármi mással. Mint földjegy, amelyet a komoly Szaturnusz képvisel,

fontosnak tartják a szabályokat, határokat és a hűséget, és nagyon vágynak arra, hogy a párjuk egy hosszú távú kapcsolatban ehhez tartsa magát. Saját magukkal kapcsolatban már kevésbé szigorúak.

Mivel a Bakok értékelik a biztonságot, gyakran gyanakszanak, hogy a párjuk rosszban sántikál. Nem riadnak vissza a nyomozástól – vagy ahogy ők nevezik, „vizsgálódástól” – főleg ha ettől jobban tudnak aludni éjszaka. Ha egy kis furcsaságot is észlelnek, vagy azt képzelik, hogy észleltek, bármit megtesznek, hogy kiderítsék az igazságot.

A Bakok előkapják a párjuk telefonját, amikor azok nem figyelnek, és betörnek, mint egy hacker, a fő rendszerbe. Gyorsan dolgoznak, átnézik a törölt képeket is, régi üzeneteket és internetes előzményeket, és addig nem állnak le, amíg biztosak nem lesznek benne, hogy mindent átvizsgáltak és minden alkalmazást megnyitottak. Ha valami gyanúsat találnak, akkor kérik a párjukat, hogy üljenek le és beszéljék meg a dolgot.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Pénzt talált az utcán a magyar kisfiú, döbbenet, amit csinált vele
Nagy dilemma pénzt találni, de ez a biatorbágyi kisfiú az első másodpercben tudta, mit fog kezdeni egy pénzzel tömött tárcával, amit megtalált az úton.

Megosztom
Link másolása

Pénzt találni az európai kultúrák többségében szerencsét jelent, és a pénzorientált vagy szegényebb régiókban azonnal el is verik a meglelt összeget.

Szemben ezzel például Japánban vagy Kínában pénzt találni óriási szerencsétlenség. Ha bankót vagy érmét találnak, azt érintetlenül a helyén hagyják, ha tárcát, azt megpróbálják azonnal visszajuttatni tulajdonosához.

Ennek a szerencse versus becsületesség dilemmának a végletei futnak végig az ember agyán, amikor itthon pénzt talál.

Nem úgy ennél a mindössze 9 éves kisfiúnál, aki Biatorbágy újdonsült hőse.

A kissrác a helyi vasútállomáson talált egy nagyobb összeget rejtő pénztárcát,

és a térfigyelő kamerák tanúbizonysága, valamint elmondása szerint sem teketóriázott, vagy indult meg vele az első fagyizóhoz.

A Bors szerint a polgárőrség számolt be arról, hogy egyszer csak megjelent náluk a fiú a szüleivel és a pénztárcával.

A teljes tartalmával együtt le akarta adni azt a hatóságoknak, hogy minél előbb visszajusson tulajdonosához.

„A délutáni órákban megjelent a bűnmegelőzési irodában egy 9 éves kissrác, az apukájával és elmondta, hogy a biatorbágyi MÁV állomáson talált egy „nagyobb” pénzösszeget és szeretné leadni, mint becsületes megtaláló” - írta a polgárőr.

A megható történet szerint a kisfiú hazament, és szüleivel egyből arra kereste a megoldást, hogyan adhatná vissza a tárcát.

A becsületes fiút és tettét azóta a Polgárőrség közösségi oldalain is

nagyra tartják a kommentelők,

és adóznak a hihetetlen és példamutató cselekedete előtt. Többen azt is pedzegetik, hogy jutalom járna neki, és erre a Polgárőrség is nyitott.


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Mi történhetett? Visszalépett a Magyarország Szépe csodaszép versenyzője!
A modell szépségű lány már a hétvégi rendezvényen sem vett részt, így csak 15 lány verseng a királynői címért és a koronáért.
Sassy - sassy.hu
2024. június 17.


Megosztom
Link másolása

Elstartolt nemrég a Miss World Hungary szépségverseny, erről mi is írtunk.

A nézők izgatottan várták, ki lesz majd a győztes a 16 jelentkező közül.

De kiderült, hogy egy versenyzővel kevesebb vesz részt a megmérettetésen: a hivatalos közlemény szerint Pirlott Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől. Ezért már csak 15 lány indult a Miss World Hungary címért.

Facebookon csak egy mondatos szűkszavú bejegyzés jelent meg erről.

Így azt találgatják sokan, hogy mi történhetett.

Nem először fordul elő egyébként, hogy egy jelölt kilép vagy kiesik a versenyből. A versenyigazgató korábban elmondta:

"Mindig hangsúlyozom, hogy egy ilyen versenyen a szépség önmagában nem elegendő. Előfordult, hogy már a válogatón úgy láttuk, ebből a lányból királynő lehet, de a viselkedése alapján mégsem volt méltó arra, hogy ő kapja a koronát."

Pirlott Rachel már a hétvégi rendezvényen sem vett részt. Június 16-án ugyanis a Hősök terén zajlott a Miss World Hungary szépségverseny közönségtalálkozója, amelyen a jelöltek a labdarúgó-Eb-hez kapcsolódva tartottak bemutatót.

Pirlott Rachel már a hétvégi rendezvényen sem vett részt. Június 16-án ugyanis a Hősök terén zajlott a Miss World Hungary szépségverseny közönségtalálkozója, amelyen a jelöltek a labdarúgó-Eb-hez kapcsolódva tartottak bemutatót.Pirlott Rachel már a hétvégi rendezvényen sem vett részt. Június 16-án ugyanis a Hősök terén zajlott a Miss World Hungary szépségverseny közönségtalálkozója, amelyen a jelöltek a labdarúgó-Eb-hez kapcsolódva tartottak bemutatót.

Forrás: Promotions Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Horror sztorikat osztanak a magyar Vinted felhasználók, milyen csomagban kapták meg a ruhákat, amiket ott vettek
Mirelites tasak, zsíros mekis zacskó, gabonapelyhes doboz – tényleg ilyen igénytelenek vagyunk?

Megosztom
Link másolása

Döbbenetes sztorikat osztanak meg egymással a Vinted magyar felhasználói Redditen.

Egymás után teszik közzé, ki milyen csomagolásban kapta meg a ruhát vagy más cuccot, amit az alkalmazásban vett valakitől.

Az egyik felhasználó egy zsírfoltos KFC-s papírzacskóban kapta meg a holmit.

"Ti kaptatok már ilyen szép csomagolásban ruhát?"

- kérdezte.

"Én sajnos jártam már így, habár nem ruhával hanem könyvvel. Egy wolt-os táskába volt becsomagolva, és tiszta zsíros, illetve morzsás lett az egész, ráadásul szörnyen kaja szagú"

- írta egy másik.

"És én még azt hittem hogy a gabonapelyhes dobozban kapott rendelésem a durva" - írta egy harmadik felhasználó a poszthoz. De volt, aki foodorás, használt zacskóban, más pedig tacós papírtáskában kapta meg a ruhát.

"Olyan csomagot kaptam egyszer amiben konkrétan a lengyel eladó szemete volt a tömőanyag, wc-papír gurigák meg vegetás zacskó, messziről bűzlött a doboz, ha nem valami extra ritkaság lett volna amit vettem, tuti visszaküldöm"

- olvasható egy hozzászólásban

Többen is szóvá tették, hogy ez borzasztó igénytelenség, és hogy ezt jelezni kellene az alkalmazásban.

Ti mit gondoltok? Mi, emberek tényleg annyire igénytelenek vagyunk?

Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Itt a nyári szerelemhoroszkópod, jön a flörtök, a románcok és forró helyzetek ideje
Ezen a nyáron úgy érezheted, bármi lehetséges, különösen a szerelem terén, amit minden csillagjegy a maga egyedi módján él meg.

Megosztom
Link másolása

A romantikus Vénusz több csillagjegy számára is megjelenik az előttünk álló forró hónapokban. Ez jó dolog, ha szerelemre vágysz, vagy egy-két tüzes hangulatú találkozásra. A szexi Mars is több horoszkópon keresztül fog pörögni, és ez arra ösztönözhet, hogy még több kockázatot vállalj. Adtad már meg valakinek a számod, vagy csúsztál be a DM-jeibe? Ha nem, akkor 2024 nyarán a szokásosnál is merészebbnek érezheted magad, és ez hosszú távon nagyon kifizetődő lehet.

Kos

Kos, ez a nyár a lazításról és a szórakozásról szól. A Merkúr július 2-án belép az Oroszlán jegyébe, ami az 5. házadba esik, és ez még társaságkedvelőbbé és karizmatikusabbá tesz majd, mint általában. Itt az idő, hogy üzenj a baráti csoportodban, és követelj egy vad nyarat, tele bulikkal és izgalmas nyaralásokkal – vagy legalább néhány kirándulással. Lehet, hogy ezen a nyáron nem találod meg életed szerelmét, de minden kalandod szórakoztató flörtöket hoz majd.

Ha egyedülálló vagy, ez a nyár emlékezetes lesz számodra, és ugyanez igaz akkor is, ha már párkapcsolatban élsz.

Július forró időjárása újra fellobbantja a tüzet köztetek, mintha csak most találkoztatok volna.

Bika

A hosszú hónapok zűrzavara után végre helyreáll a rend a szerelmi életedben! Az egyedülállók most találhatnak egy megbízható partnert, aki tökéletesen illik hozzájuk. Ő lesz az, aki veled piknikezik a parkban, és szívesen marad veled a lakásban is, ha túl nagy a hőség.

A nyár elején a Mars belép az első házadba, ami

bátorságot ad, hogy te tedd meg az első lépést, ha valaki megtetszik. Az univerzum most arra buzdít, hogy légy merész!

Kérd el a számát vagy küldj neki egy üzenetet!

Ha már kapcsolatban élsz, készülj fel, mert a nyár extra nyugalmat és szeretetet hoz. A luxus randevúk és az otthon töltött meghitt esték erősítik a kapcsolatotokat és felejthetetlen emlékeket teremtenek!

Ikrek

Készülj fel, mert ez a nyár nem fog másról szólni, mint a munkahelyi szerelmedről! Lehet, hogy még egy románc is kialakul – még ha az eszed azt is súgja, hogy ne tedd.

Nem fogsz tudni ellenállni, amikor rájössz, hogy ő tényleg megérti a humorodat és téged is. Végül is ez az, ami a szívedet megnyeri!

Ez a kis kaland egy ideig nagyon szórakoztató lehet, de augusztusban néhány félreértés is felütheti a fejét, amikor a szerető Vénusz a Szűz jegyébe lép, míg a huncut Merkúr retrográd mozgásba kezd augusztus 5-én.

Könnyen szenvedélyes drámába keveredhetsz. Tartsd közel a barátaidat, mert szükséged lesz rájuk, hogy átvészeld ezt az időszakot!

Rák

Készülj fel, mert ezen a nyáron az érzelmek a tetőfokra hágnak, és lehetőséget kapsz egy igazán mély kapcsolatok kialakítására. Lehet, hogy lesz egy este, amikor a pároddal kézen fogva sétáltok, és hirtelen rájöttök, hogy ez a kapcsolat tényleg hosszú távra szól. Több időt töltötök együtt, mint valaha, és végre megnyugodhatsz, mert minden a legnagyobb rendben alakul!

Az egyedülálló Rákok is tele lesznek energiával, égnek a vágytól, hogy kimozduljanak és ismerkedjenek.

Ez akár egy hosszú távú kapcsolatot is hozhat, de néhány rövid kaland is belefér. Maradj játékos és laza, amikor új emberekkel ismerkedsz, ne vedd túl komolyan a dolgokat idő előtt.

Oroszlán

Romantika helyett ezen a nyáron erős energiák érkeznek a baráti körödbe.

Ha szerelemre vágysz, érdemes lehet először szoros barátságot kiépíteni, amelynek alapja a bizalom.

Ahogy a barátaidra koncentrálsz, természetes módon új emberekkel is találkozol – és így belebotolhatsz néhány lehetséges szerelmi partnerbe is. A nyár közepén azonban lehet, hogy megváltoznak a prioritásaid, és jobban megérted, mit is szeretnél egy párkapcsolatban.

Az Oroszlánoknak, akik már párkapcsolatban élnek, ez a nyár lehet az a pillanat, amikor rájönnek, hogy a jelenlegi partnerük nem az igazi. Ne halogasd a szakítást, mert később csak nehezebb lesz. Miután véget vetsz a kapcsolatnak, támaszkodj a barátaidra, hogy segítsenek újra talpra állni.

Ha lehet, július 22-e előtt ess túl a nehezén, amikor a nap belép a jegyedbe. Mivel a nap az uralkodó bolygód, ez segíteni fog abban, hogy még fényesebben ragyogj – és emlékeztet a saját értékeidre.

Szűz

Figyelj oda augusztus 4. környékén, amikor a romantikus Vénusz belép a jegyedbe. Ekkor hirtelen kedvet kapsz a szerelemhez, talán azután, hogy pár hónapig visszavonultan éltél és a saját dolgoddal foglalkoztál.

Már a következő napon az uralkodó bolygód hátrafelé mozog és retrográd lesz augusztus 28-ig, ami azonnal zűrzavart okozhat az új románcban. Próbálj meg mindent tisztán kommunikálni, akár üzenetben, akár személyesen.

Ha már van párod, ezen a nyáron régi sebek szakadhatnak fel újra. Szánj időt arra, hogy átbeszéljétek a folyamatosan felmerülő félreértéseket. Ha ősszel még mindig együtt vagytok, sokkal stabilabb lesz a kapcsolatotok.

Ez az időszak tökéletes arra is, hogy megszakítsd a lelki köteléket egy ex-szel. Ha még mindig oda vagy érte, ezen a nyáron itt az ideje, hogy végleg megszabadulj a múlt negatív hatásaitól, és új kalandok felé indulj.

Mérleg

Hosszútávú kapcsolat is kilátásban van, mivel a szerencsés Jupiter az Ikrek jegyében jár, amely az utazást jelképezi ezekben a nyári hónapokban. Találkozhatsz valakivel nyaralás közben vagy amikor a szülővárosodban jársz, úgyhogy figyelj a lehetőségekre!

Akár váratlan szerelmek is felbukkanhatnak, szinte a semmiből.

Lehet, hogy épp egy kávézóban futsz össze valakivel, vagy amikor könyvet olvasol a parkban, különösen augusztus 29. körül, amikor a szerelem istennője, Vénusz, belép a jegyedbe.

Nem számít, hogy a kedvesed közel él-e vagy távol, mivel minden Mérlegnek megvan az a képessége, hogy jól kommunikáljon — és hajlandó FaceTime-olni és rengeteg üzenetet küldeni. Ha eljön az ideje, a dolgok szintet léphetnek, amikor véget ér a nyár.

Skorpió

Az egyedülálló Skorpiók végre készen állnak egy új kapcsolatra, de nem érik be akárkivel! Ne félj visszadobni egy halat a tengerbe. Ne pazarold az idődet rossz választásokra, különösen most, hogy megtanultad élvezni a saját társaságodat.

A nyár vége felé, szeptember 4. környékén, lehet, hogy egy régi barátoddal beszélgetsz, és hirtelen rájöttök, hogy mindig is vonzódtatok egymáshoz.

Ez a kibontakozó románc már júniusban vagy júliusban elindulhat, ezért legyél minél társaságibb és nyitottabb!

Ha már kapcsolatban élsz, készülj fel, mert ez a nyár a mélyülő intimitásról és a szenvedély újjáéledéséről fog szólni. Lehet, hogy most jössz rá, hogy megtaláltad az igazit!

Nyilas

Lehet, hogy a nyár nem a komoly kapcsolatok ideje lesz számodra. Inkább a városban való bulizásra és az élet élvezetére leszel hangolva, mintsem a randizásra. Ne erőltesd, hogy megtaláld a szerelmet, különösen, ha ez tehernek tűnik.

Néhány Nyilas talán nyár közepén visszavágyik az exéhez, különösen, amikor rájön, hogy minden barátjának van épp párja.

Ne hagyd, hogy egy kis irigység vagy unalom miatt felkeresd őt. Ehelyett élvezd az egyedülálló létet, és hagyd, hogy az élet sodorjon magával.

Ha kapcsolatban élsz, hogy dobjátok fel a szerelmeteket közös programokkal. Mondjatok igent néhány esküvői meghívóra, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz. Plusz, így egy estét együtt tölthettek ivással és táncolással.

Bak

Bak, készülj fel, mert a szerelmi életed ezen a nyáron stabilabb lesz, mint valaha. Erősödni fog a kapcsolatod, ahogy a közös jövőtökről beszélgettek a pároddal. Élvezed, ahogy együtt tervezgetitek az összeköltözést őszre, vagy végre bemutatjátok egymást a családnak.

Ha még szingli vagy, most nagy esélyed van rá, hogy sikerrel járj egy társkereső appon.

Folytasd a keresgélést és az ismerkedést, mert lehet, hogy megtalálod azt a partnert, akit mindig is kerestél!

Talán az ellentétek vonzzák egymást, tudod jól, hogy az érzelmesebb emberek vonzódnak a te stabil személyiségedhez. Ez pedig jó hír, mert segíthet, hogy jobban megnyílj és megtaláld az egyensúlyt.

Vízöntő

Ez a szerelem nyara a Vízöntők számára. A Jupiter az Ikrek jegyében áthalad az 5. házadban, amely a szerelmi ügyekkel, szórakozással és randizással kapcsolatos.

Ez azt jelenti, hogy rengeteg új emberrel találkozol majd szokatlan, véletlenszerű módon.

A nyarad úgy indulhat, hogy barátokat hozol össze, miközben te egyedülálló maradsz. Később a nyár folyamán ez az energia visszatér hozzád, és hirtelen egy barátod próbál majd összehozni valakivel, akit ismer. Tartsd nyitva az elméd, és mondj igent minél több meghívásra, randira és összejövetelre.

Ha kapcsolatban élsz, hagyd ki a megszokott randiötleteket, mint például a vacsorát és a mozit, és próbálj ki valami újat és izgalmasat a pároddal. Az Ikrek légies energiája a te szabad szellemiségeddel kombinálva remek időket ígér.

Halak

Sok Halak éppen most lép ki egy hosszú kapcsolatból, míg mások azon aggódnak, hogy sosem találják meg az Igazit. Ezért a nyár eleje lehet, hogy kicsit szomorkásan indul, miközben még gyógyulgatsz, de ne aggódj, jobb idők jönnek!

Amikor újra kimozdulsz, ne hagyd, hogy a múlt vagy az exed szavai elhalványítsák a ragyogásodat vagy meggyőzzenek arról, hogy változnod kellene.

Fogadd el az álmodozó, érzelmes természetedet, és végül találkozol majd valakivel, aki értékelni fogja a mélységedet.

Ha kapcsolatban vagy, a 2024-es nyár tökéletes lesz a kapcsolatotok ápolására. Lepd meg a párodat aranyos randi estekkel és mély beszélgetésekkel a csillagok alatt. Legyetek különösen romantikusak egymással, hogy egy igazán varázslatos, szerelmes nyarat élhessetek át!


Megosztom
Link másolása