SZÍNES

Egy volt kémnő elmondta, hogyan manipulálta szexszel a célpontjait, hogy azok a megszállottjai legyenek

Emlékszel a Vörös veréb című, Budapesten forgatott kémfilmre? Lehet, hogy amit ott láttunk, nem is áll mesze a valóságtól.

Megosztom
Link másolása

Ugyan a filmben Jennifer Lawrence hihetetlennek tűnő kiképzését és az azt követő elképesztő kalandjait csak kétkedve néztük, most egy igazi szex-kémnő fedi fel a titkait. Miután mesteri manipulátorként elbűvölte célpontjait, Roza Alija megtörte a hallgatását.

A New York Post szerint az egykori orosz állampolgár, aki azt állítja, hogy volt kém, a Tenderfoot TV és az iHeartPodcasts új műsorában, a To Die For-ban tárja elénk szexkémként átélt sztorijait.

A podcast azt állítja, hogy ez az első alkalom, hogy egy orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) által kiképzett csábító ügynök beszél a kiképzéséről, technikáiról, célpontjairól és küldetéseiről. A podcastot Neil Strauss indította el.

„Több mint két évtizede hallgattam - mondta Roza a Fox News Digitalnak. -

De néhány okból kifolyólag nem tudtam tovább hallgatni. Nem tudtam tovább élni ezzel a fájdalommal, annak ellenére, hogy átéltem ezt a sok traumát. ... Ha nem én beszélek, akkor ki beszéljen?".

A podcastban a hallgatók megtudhatják, hogyan sikerült Rozának kisfiával együtt elmenekülnie Moszkvából. „Életem legnagyobb sikere, hogy szülő lettem - magyarázta Roza. - Ezt szerettem volna megélni. Családot akartam. Gyerekeket akartam. És ezt nem engedték meg nekem. Aztán rájöttem: Csak egy életem van. Nem akarom az életemet azzal tölteni, hogy áldozatot hozok valamiért, amiben már nem hiszek. Ez volt az a pillanat, amikor a menekülés lehetőségeit kerestem.”

Roza a Szovjetunióban egy magas rangú katonatiszt kazah-tatár családjában született. Nagyapja a második világháborúban a nácik ellen harcolt, apja pedig több mint 45 éve magas rangú katonatiszt.

A nő elmondta, hogy gyerekként részt vett egy speciális kormányzati programban, amely a magas rangú tisztek gyerekeinek szólt.

Egykor divattervező szeretett volna lenni, de elmondása szerint az apja figyelmeztette, hogy nincs választási lehetősége.

„Már nagyon fiatalon kiképeztek különböző dolgokra, például harcművészetekre - állította Roza. - Megtanultam, hogy nem adhatod fel, nem lehetsz sebezhető, nem lehetsz gyenge, nem sírhatsz. Senki sem léphet be ebbe kívülről a programba. Ha nincs olyan családtagod, aki magas rangú tiszt, lehetetlen. De azt nem gondoltam, hogy később bekerülök egy szexprogramba.”

Roza elmondása szerint 18 évesen 350 diák közül választották ki, hogy részt vegyen egy szigorúan titkos kiképzésben, amelyet egykori KGB-pszichológusok és magas rangú tisztek dolgoztak ki. Elmondása szerint ott azt tanulta, hogyan kell csábítással és meggyőzéssel információkat kiszedni az ellenséges célpontokból.

„Ez nem csak szex - valójában nagyon távol áll a szextől - magyarázta Roza. - Az egész a kommunikáció művészetéről szól.

Megtanítanak minket arra, hogyan öltözzünk fel, hogyan sminkeljük ki magunkat, hogyan mutatkozzunk be, hogyan beszéljünk a célpontokkal, hogyan érjük el, hogy a célpontok bízzanak bennünk és higgyenek nekünk. ... A férfiak perspektívájának megértéséről szól, és arról, hogy felismerjem, pontosan mit akarnak.”

„Amikor csábítasz, az ... olyan egyszerű, csak jó bókokkal kell kezdeni - folytatta. - Nem csak arról van szó, hogy 'tetszik a kabátod'. Valami igazán konkrétnak és az adott pillanathoz illőnek kell lennie. Ez fog igazán vonzóvá tenni téged. Elkezdenek kedvelni. És ha tudod, hogyan kell beszélgetést vezetni, az emberek nagyon nyitottak lesznek. Nagyon barátságosak lesznek. ... Megtanulod, hogyan legyél udvarias, barátságos, tisztelettudó.

És ott vannak a szextechnikák - folytatta. - Ez tényleg nagyon kemény. De a célpontodat a megszállottaddá teszi. Ez egy teljesen másik játék.”

Roza elmondta, hogy sok évbe telt, mire rájött, hogy agymosáson esett át, míg mesteri manipulátorrá tették.

„Elhitették velem, hogy hős vagyok, aki az ember- és drogkereskedelem ellen harcol, és megmenti az összes kiskorú gyereket, akiket ... elraboltak a családjuktól - mondta. - Láttam a szülőket, akik sírva jöttek az osztályunkra, és könyörögtek, hogy segítsünk.

Nekünk, ügynököknek nagyon alacsony volt a fizetésünk. ... Havi 100 dollárt kaptunk, heti hat napot dolgoztunk. ... De én hazafiasnak éreztem magam. Úgy éreztem magam, mint egy hős, aki megmenti valaki életét.

És nagyon erősnek éreztem magam. Úgy éreztem, hogy senki sem tehet velem semmit. Feláldoztam a testemet, hogy elvégezzem ezeket a küldetéseket. Vagyis, leválasztottam az érzelmeimet a testemről.

„Amikor megmentettem valaki életét, jól éreztem magam - osztotta meg Roza. - De soha nem kérdeztem meg magamtól, hogy hogyan éreztem magam egy olyan testben, amelyet folyamatosan bántalmaztak és megerőszakoltak random férfiak. Egy volt FBI-ügynök azt mondta, hogy egy törött játékszer lettem, hogy magam is szexkereskedelem áldozata vagyok. ... De az összes osztálytársammal együtt mi nem így éreztünk. Hazafiasnak éreztük magunkat. Készek voltunk áldozatot hozni és bármit megtenni a kormányunkért. Én is így éreztem.”

Strauss a Fox News Digitalnak elmondta, hogy először nehéz volt elhinni Roza történetét. De miután utánanézett és beszélt a forrásokkal, nehéz volt figyelmen kívül hagyni az állításait.

„Emlékszem, amikor először mutattak be Alijának egy vacsora közben - mesélte Strauss. -

Amikor elkezdett beszélni, mindenki abbahagyta, amit csinált. Csak őt hallgatták. A vacsora hátralévő részében ő volt az érdekes. Csak erre tudtam gondolni utána.

... Volt itt egy történet, amit el kellett mondani. És az is, ahogyan ő elmesélte a történetét. Ilyet még soha nem hallottam.”

2004-ben Roza beleszeretett egy férfiba, akiről hírszerzési információkat kellett volna gyűjtenie - számolt be a New York Post. A lap szerint a férfi társai rájöttek, hogy a nő kém. Roza a szeretője segítségével elmenekült Moszkvából, és végül Los Angelesben talált menedéket.

Roza elmondása szerint több mint egy évtizede nem tért vissza Oroszországba. Új nevet vett fel, amelyet ma is használ.

„Láttam az összes többi női ügynököt, akik elértek egy bizonyos kort - mondta. - Olyan nyomorultak voltak, olyan magányosak. Nem engedték meg nekik, hogy magánéletet éljenek. Nem lehetett családjuk. ... Nem akartam, hogy ez velem is megtörténjen”.

Ma Roza a csábítási tippjeit nem a kiképzés alatt álló ügynököknek, hanem az önbecsülésüket növelni vágyó nőknek tanítja. Több mint egymillió követője van az Instagramon.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Mi történhetett? Visszalépett a Magyarország Szépe csodaszép versenyzője!
A modell szépségű lány már a hétvégi rendezvényen sem vett részt, így csak 15 lány verseng a királynői címért és a koronáért.
Sassy - sassy.hu
2024. június 17.


Megosztom
Link másolása

Elstartolt nemrég a Miss World Hungary szépségverseny, erről mi is írtunk.

A nézők izgatottan várták, ki lesz majd a győztes a 16 jelentkező közül.

De kiderült, hogy egy versenyzővel kevesebb vesz részt a megmérettetésen: a hivatalos közlemény szerint Pirlott Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől. Ezért már csak 15 lány indult a Miss World Hungary címért.

Facebookon csak egy mondatos szűkszavú bejegyzés jelent meg erről.

Így azt találgatják sokan, hogy mi történhetett.

Nem először fordul elő egyébként, hogy egy jelölt kilép vagy kiesik a versenyből. A versenyigazgató korábban elmondta:

"Mindig hangsúlyozom, hogy egy ilyen versenyen a szépség önmagában nem elegendő. Előfordult, hogy már a válogatón úgy láttuk, ebből a lányból királynő lehet, de a viselkedése alapján mégsem volt méltó arra, hogy ő kapja a koronát."

Pirlott Rachel már a hétvégi rendezvényen sem vett részt. Június 16-án ugyanis a Hősök terén zajlott a Miss World Hungary szépségverseny közönségtalálkozója, amelyen a jelöltek a labdarúgó-Eb-hez kapcsolódva tartottak bemutatót.

Pirlott Rachel már a hétvégi rendezvényen sem vett részt. Június 16-án ugyanis a Hősök terén zajlott a Miss World Hungary szépségverseny közönségtalálkozója, amelyen a jelöltek a labdarúgó-Eb-hez kapcsolódva tartottak bemutatót.Pirlott Rachel már a hétvégi rendezvényen sem vett részt. Június 16-án ugyanis a Hősök terén zajlott a Miss World Hungary szépségverseny közönségtalálkozója, amelyen a jelöltek a labdarúgó-Eb-hez kapcsolódva tartottak bemutatót.

Forrás: Promotions Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZÍNES
Rémálom volt Kate Winslet számára a Titanic ikonikus csókjelenetének forgatása Leonardo DiCaprióval
A színésznő visszanézte a film egyik legromantikusabb jelenetét, és elárult pár izgalmas részletet.

Megosztom
Link másolása

1997-ben jelent meg a Titanic című film Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszereplésével, ami egészen elképesztő sikert ért el: minden addigi bevételi rekordot megdöntött, majd a elképesztő mennyiségű díjat zsebelt be. Többek között 14 Oscar-jelölésből 11 díjat vihetett haza James Cameron és a filmen dolgozó stáb.

Kate Winslet nemrég a Vanity Fairnek adott egy interjút, melynek keretében újranézte a film több ikonikus jelenetét is, köztük a hajó orrán, a naplementében Leonardo DiCaprio-val csókolozósat is.

Ennek kapcsán pedig érdekes részleteket árult el a színésznő, aki bevallotta, hogy habár nagyon romantikusra sikerült a jelenet, a forgatása maga volt a rémálom.

„Folyton ezt a csókot csináltuk, rajtam elég világos smink volt, és minden egyes felvétel után meg kellett néznem a sminkünket, mindkettőnkön két felvétel között. Végül minden egyes felvétel végén úgy néztem ki, mintha karamellás csokit szopogattam volna, mert lepergett rólam a sminkje” - mesélte, majd hozzátette, hogy DiCaprio arca éppen emiatt pedig olyan volt, mintha hiányozna egy része.

„Ó, Istenem, mekkora káosz volt.”

- emlékezett vissza. Állítólag a sminkesek nem tudták megközelíteni a helyszínt, így minden egyes sikertelen csókjelenet után neki kellett helyreigazítania vagy teljesen újracsinálnia a sminkjüket. Az ehhez szükséges eszközök pedig a ruhájába voltak elrejtve. De emellett is volt jó pár kényelmetlenség, például a korlátba folyamatosan beverte a térdét.

„Körülbelül négyszer kellett újraforgatnunk, mert James Cameron (a rendező – a szerk.) nagyon különleges fényviszonyokat akart, a naplemente pedig folyamatosan változott ott, ahol voltunk. Ez egy része volt a hajónak, ami nem tartozott hozzá a tényleges egész hajó-díszlethez, amit használtunk. Egy létrán kellett felmásznunk, hogy odajussunk.

A fodrászok és a sminkesek nem értek el minket. Na most, ezt nem tudhatjátok, mert Leo teljesen természetesen néz ki, de szoláriumoznia kellett és volt rajta egy csomó barnító krém is.”

- mesélte a 48 éves színésznő.

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Itt a nyári szerelemhoroszkópod, jön a flörtök, a románcok és forró helyzetek ideje
Ezen a nyáron úgy érezheted, bármi lehetséges, különösen a szerelem terén, amit minden csillagjegy a maga egyedi módján él meg.

Megosztom
Link másolása

A romantikus Vénusz több csillagjegy számára is megjelenik az előttünk álló forró hónapokban. Ez jó dolog, ha szerelemre vágysz, vagy egy-két tüzes hangulatú találkozásra. A szexi Mars is több horoszkópon keresztül fog pörögni, és ez arra ösztönözhet, hogy még több kockázatot vállalj. Adtad már meg valakinek a számod, vagy csúsztál be a DM-jeibe? Ha nem, akkor 2024 nyarán a szokásosnál is merészebbnek érezheted magad, és ez hosszú távon nagyon kifizetődő lehet.

Kos

Kos, ez a nyár a lazításról és a szórakozásról szól. A Merkúr július 2-án belép az Oroszlán jegyébe, ami az 5. házadba esik, és ez még társaságkedvelőbbé és karizmatikusabbá tesz majd, mint általában. Itt az idő, hogy üzenj a baráti csoportodban, és követelj egy vad nyarat, tele bulikkal és izgalmas nyaralásokkal – vagy legalább néhány kirándulással. Lehet, hogy ezen a nyáron nem találod meg életed szerelmét, de minden kalandod szórakoztató flörtöket hoz majd.

Ha egyedülálló vagy, ez a nyár emlékezetes lesz számodra, és ugyanez igaz akkor is, ha már párkapcsolatban élsz.

Július forró időjárása újra fellobbantja a tüzet köztetek, mintha csak most találkoztatok volna.

Bika

A hosszú hónapok zűrzavara után végre helyreáll a rend a szerelmi életedben! Az egyedülállók most találhatnak egy megbízható partnert, aki tökéletesen illik hozzájuk. Ő lesz az, aki veled piknikezik a parkban, és szívesen marad veled a lakásban is, ha túl nagy a hőség.

A nyár elején a Mars belép az első házadba, ami

bátorságot ad, hogy te tedd meg az első lépést, ha valaki megtetszik. Az univerzum most arra buzdít, hogy légy merész!

Kérd el a számát vagy küldj neki egy üzenetet!

Ha már kapcsolatban élsz, készülj fel, mert a nyár extra nyugalmat és szeretetet hoz. A luxus randevúk és az otthon töltött meghitt esték erősítik a kapcsolatotokat és felejthetetlen emlékeket teremtenek!

Ikrek

Készülj fel, mert ez a nyár nem fog másról szólni, mint a munkahelyi szerelmedről! Lehet, hogy még egy románc is kialakul – még ha az eszed azt is súgja, hogy ne tedd.

Nem fogsz tudni ellenállni, amikor rájössz, hogy ő tényleg megérti a humorodat és téged is. Végül is ez az, ami a szívedet megnyeri!

Ez a kis kaland egy ideig nagyon szórakoztató lehet, de augusztusban néhány félreértés is felütheti a fejét, amikor a szerető Vénusz a Szűz jegyébe lép, míg a huncut Merkúr retrográd mozgásba kezd augusztus 5-én.

Könnyen szenvedélyes drámába keveredhetsz. Tartsd közel a barátaidat, mert szükséged lesz rájuk, hogy átvészeld ezt az időszakot!

Rák

Készülj fel, mert ezen a nyáron az érzelmek a tetőfokra hágnak, és lehetőséget kapsz egy igazán mély kapcsolatok kialakítására. Lehet, hogy lesz egy este, amikor a pároddal kézen fogva sétáltok, és hirtelen rájöttök, hogy ez a kapcsolat tényleg hosszú távra szól. Több időt töltötök együtt, mint valaha, és végre megnyugodhatsz, mert minden a legnagyobb rendben alakul!

Az egyedülálló Rákok is tele lesznek energiával, égnek a vágytól, hogy kimozduljanak és ismerkedjenek.

Ez akár egy hosszú távú kapcsolatot is hozhat, de néhány rövid kaland is belefér. Maradj játékos és laza, amikor új emberekkel ismerkedsz, ne vedd túl komolyan a dolgokat idő előtt.

Oroszlán

Romantika helyett ezen a nyáron erős energiák érkeznek a baráti körödbe.

Ha szerelemre vágysz, érdemes lehet először szoros barátságot kiépíteni, amelynek alapja a bizalom.

Ahogy a barátaidra koncentrálsz, természetes módon új emberekkel is találkozol – és így belebotolhatsz néhány lehetséges szerelmi partnerbe is. A nyár közepén azonban lehet, hogy megváltoznak a prioritásaid, és jobban megérted, mit is szeretnél egy párkapcsolatban.

Az Oroszlánoknak, akik már párkapcsolatban élnek, ez a nyár lehet az a pillanat, amikor rájönnek, hogy a jelenlegi partnerük nem az igazi. Ne halogasd a szakítást, mert később csak nehezebb lesz. Miután véget vetsz a kapcsolatnak, támaszkodj a barátaidra, hogy segítsenek újra talpra állni.

Ha lehet, július 22-e előtt ess túl a nehezén, amikor a nap belép a jegyedbe. Mivel a nap az uralkodó bolygód, ez segíteni fog abban, hogy még fényesebben ragyogj – és emlékeztet a saját értékeidre.

Szűz

Figyelj oda augusztus 4. környékén, amikor a romantikus Vénusz belép a jegyedbe. Ekkor hirtelen kedvet kapsz a szerelemhez, talán azután, hogy pár hónapig visszavonultan éltél és a saját dolgoddal foglalkoztál.

Már a következő napon az uralkodó bolygód hátrafelé mozog és retrográd lesz augusztus 28-ig, ami azonnal zűrzavart okozhat az új románcban. Próbálj meg mindent tisztán kommunikálni, akár üzenetben, akár személyesen.

Ha már van párod, ezen a nyáron régi sebek szakadhatnak fel újra. Szánj időt arra, hogy átbeszéljétek a folyamatosan felmerülő félreértéseket. Ha ősszel még mindig együtt vagytok, sokkal stabilabb lesz a kapcsolatotok.

Ez az időszak tökéletes arra is, hogy megszakítsd a lelki köteléket egy ex-szel. Ha még mindig oda vagy érte, ezen a nyáron itt az ideje, hogy végleg megszabadulj a múlt negatív hatásaitól, és új kalandok felé indulj.

Mérleg

Hosszútávú kapcsolat is kilátásban van, mivel a szerencsés Jupiter az Ikrek jegyében jár, amely az utazást jelképezi ezekben a nyári hónapokban. Találkozhatsz valakivel nyaralás közben vagy amikor a szülővárosodban jársz, úgyhogy figyelj a lehetőségekre!

Akár váratlan szerelmek is felbukkanhatnak, szinte a semmiből.

Lehet, hogy épp egy kávézóban futsz össze valakivel, vagy amikor könyvet olvasol a parkban, különösen augusztus 29. körül, amikor a szerelem istennője, Vénusz, belép a jegyedbe.

Nem számít, hogy a kedvesed közel él-e vagy távol, mivel minden Mérlegnek megvan az a képessége, hogy jól kommunikáljon — és hajlandó FaceTime-olni és rengeteg üzenetet küldeni. Ha eljön az ideje, a dolgok szintet léphetnek, amikor véget ér a nyár.

Skorpió

Az egyedülálló Skorpiók végre készen állnak egy új kapcsolatra, de nem érik be akárkivel! Ne félj visszadobni egy halat a tengerbe. Ne pazarold az idődet rossz választásokra, különösen most, hogy megtanultad élvezni a saját társaságodat.

A nyár vége felé, szeptember 4. környékén, lehet, hogy egy régi barátoddal beszélgetsz, és hirtelen rájöttök, hogy mindig is vonzódtatok egymáshoz.

Ez a kibontakozó románc már júniusban vagy júliusban elindulhat, ezért legyél minél társaságibb és nyitottabb!

Ha már kapcsolatban élsz, készülj fel, mert ez a nyár a mélyülő intimitásról és a szenvedély újjáéledéséről fog szólni. Lehet, hogy most jössz rá, hogy megtaláltad az igazit!

Nyilas

Lehet, hogy a nyár nem a komoly kapcsolatok ideje lesz számodra. Inkább a városban való bulizásra és az élet élvezetére leszel hangolva, mintsem a randizásra. Ne erőltesd, hogy megtaláld a szerelmet, különösen, ha ez tehernek tűnik.

Néhány Nyilas talán nyár közepén visszavágyik az exéhez, különösen, amikor rájön, hogy minden barátjának van épp párja.

Ne hagyd, hogy egy kis irigység vagy unalom miatt felkeresd őt. Ehelyett élvezd az egyedülálló létet, és hagyd, hogy az élet sodorjon magával.

Ha kapcsolatban élsz, hogy dobjátok fel a szerelmeteket közös programokkal. Mondjatok igent néhány esküvői meghívóra, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz. Plusz, így egy estét együtt tölthettek ivással és táncolással.

Bak

Bak, készülj fel, mert a szerelmi életed ezen a nyáron stabilabb lesz, mint valaha. Erősödni fog a kapcsolatod, ahogy a közös jövőtökről beszélgettek a pároddal. Élvezed, ahogy együtt tervezgetitek az összeköltözést őszre, vagy végre bemutatjátok egymást a családnak.

Ha még szingli vagy, most nagy esélyed van rá, hogy sikerrel járj egy társkereső appon.

Folytasd a keresgélést és az ismerkedést, mert lehet, hogy megtalálod azt a partnert, akit mindig is kerestél!

Talán az ellentétek vonzzák egymást, tudod jól, hogy az érzelmesebb emberek vonzódnak a te stabil személyiségedhez. Ez pedig jó hír, mert segíthet, hogy jobban megnyílj és megtaláld az egyensúlyt.

Vízöntő

Ez a szerelem nyara a Vízöntők számára. A Jupiter az Ikrek jegyében áthalad az 5. házadban, amely a szerelmi ügyekkel, szórakozással és randizással kapcsolatos.

Ez azt jelenti, hogy rengeteg új emberrel találkozol majd szokatlan, véletlenszerű módon.

A nyarad úgy indulhat, hogy barátokat hozol össze, miközben te egyedülálló maradsz. Később a nyár folyamán ez az energia visszatér hozzád, és hirtelen egy barátod próbál majd összehozni valakivel, akit ismer. Tartsd nyitva az elméd, és mondj igent minél több meghívásra, randira és összejövetelre.

Ha kapcsolatban élsz, hagyd ki a megszokott randiötleteket, mint például a vacsorát és a mozit, és próbálj ki valami újat és izgalmasat a pároddal. Az Ikrek légies energiája a te szabad szellemiségeddel kombinálva remek időket ígér.

Halak

Sok Halak éppen most lép ki egy hosszú kapcsolatból, míg mások azon aggódnak, hogy sosem találják meg az Igazit. Ezért a nyár eleje lehet, hogy kicsit szomorkásan indul, miközben még gyógyulgatsz, de ne aggódj, jobb idők jönnek!

Amikor újra kimozdulsz, ne hagyd, hogy a múlt vagy az exed szavai elhalványítsák a ragyogásodat vagy meggyőzzenek arról, hogy változnod kellene.

Fogadd el az álmodozó, érzelmes természetedet, és végül találkozol majd valakivel, aki értékelni fogja a mélységedet.

Ha kapcsolatban vagy, a 2024-es nyár tökéletes lesz a kapcsolatotok ápolására. Lepd meg a párodat aranyos randi estekkel és mély beszélgetésekkel a csillagok alatt. Legyetek különösen romantikusak egymással, hogy egy igazán varázslatos, szerelmes nyarat élhessetek át!


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
700 ezer forintos büntetést kapott a dubaji influenszer, mert bement a tiltott, elzárt rózsaszín homokos tengerpartra
Büszkén posztolta a tiltott helyen készült videót, mert azt hitte, neki mindent lehet.

Megosztom
Link másolása

"1800 euróra, azaz nagyjából 720 ezer forintra büntették az influenszert, aki több felvételt is megosztott arról, ahogyan beszökik Szardínia egyik szigetének turisták elől elzárt rózsaszín homokos strandjára" - írja a Telex a Guardian nyomán.

Budelli szigete sokak szerint a Földközi-tenger egyik legszebb szigete Szardínia közelében fekszik. Rózsaszín strandjáról, a Spiaggia Rosárfól híres.

A szigetet azonban az 1990-es években lezárták a látogatók elől. A turisták ugyanis elkezdték szuvenírként hazahordani strand rózsaszínű homokját. Azóta tilos a parton sétálni, a strandon fürdeni, és saját járművel is tilos odamenni. Szervezett hajóutakon lehet csupán a sziget közelébe menni.

Nos, egy influenszer teljességgel figyelmen kívül hagyta a tiltást, és hajóval bement a szigetre. Ezen a helyiek felháborodtak. A büntetés nagyobb része az a bírság, amit azért kapott az illető, mert engedély nélkül hajózott be az öbölbe.

Íme, a paradicsomi tengerpart:


Megosztom
Link másolása