LOVE

Túl gyors a tempó? Ha ezeket tapasztalod, még nem álltok készen az összeköltözésre

Mutatjuk azokat a jeleket is, amelyek viszont már bizonyítják, hogy eljött az ideje az összebútorozásnak.
Fotók: Pexels - sassy.hu
2023. március 10.


Megosztom
Link másolása

Nehéz megmondani, hogy egy kapcsolat mikor áll készen az összeköltözésre. Ha túl korán tesszük meg, csak siettetjük vele a szakítást. Ha túl sokat várunk, akkor is. Ha ezeket a jeleket tapasztalod a kapcsolatodban, az azt jelzi, hogy még nem álltok készen az együttélésre.

1. Nem beszéltek a pénzről

Tudjuk, hogy a pénz nem a legszexibb téma, mégis fontos, hogy kényelmesen tudjunk beszélni róla egymással. Ha még nem volt "pénzes beszélgetés" köztetek, nem lehet tudni, hogy anyagilag stabil-e a másik, törleszti-e a hiteleit vagy próbál-e spórolni. Pedig ezek nagy szerepet játszanak abban, hogyan jöttök ki később anyagilag - és egymással.

2. Még nem veszekedtetek

Egy hosszú távú kapcsolatban nem lehet megúszni a drámát.

Veszekedni rossz, de még rosszabb, ha a másik mindig mindenben egyetért velünk, mert akkor ott valami komolyabb baj is van.

Ha a költözés előtt túl vagytok egy rendes veszekedésen, legalább tudjátok, milyen típusú harcos a másik. Aki nem képes uralkodni magán, attól azonnal menekülni kell.

3. A költözéstől várjátok a kapcsolat jobbra fordulását

Az, hogy kulcsotok van ugyanahhoz a lakáshoz, nem fogja megoldani a gondokat. Ha azon tűnődtök, vajon mit csinál a párod azokon az éjszakákon, amelyeket nem veled tölt, az együttéléstől még nem fogsz jobban bízni benne.

4. Kicsit tartotok az egésztől

Soha, semmilyen körülmények között nem szabad figyelmen kívül hagyni a megérzéseket. Meg kell várni, amíg mind a ketten készen álltok rá, különben beleragadhattok egy olyan kapcsolatba, ami nem megfelelő számotokra.

5. Mindenen vitatkoztok

Ha nem ismeritek ezt az érzést, akkor minden rendben. De ha az az általános, hogy a legapróbb dolgokon is felkapjátok a vizet és végtelen szópárbajokat kezdtek, az nem a kapcsolat erősebbre fordulását, hanem a végét jelzi előre.

Ezek azok a jelek, amik bizonyítják, hogy itt az ideje az összeköltözésnek:

1. Tervezitek a közös jövőt

Ha a megfelelő emberrel vagyunk együtt, a hosszútávú tervekről való beszélgetés természetes módon alakul ki. Amikor mindketten ugyanazt szeretnétek, és izgatottak várjátok, hogy mit tartogat a jövő, az annak a jele, hogy itt az idő az együttélésre.

2. Működik a kémia a családdal is

Hatalmas könnyebbség, ha jól kijöttök egymás barátaival és családjával. Elvégre ők a legfontosabb emberek a másik életében. Az ő támogatásuk erősíthet, de tönkre is tehet egy kapcsolatot, így ha a családdal is működik a kémia, az annak a jele, hogy továbbléphettek.

3. Nyíltan beszéltek a pénzről

Az együttélés rengeteg pénzzel kapcsolatos döntéssel jár (vásárlás, közüzemi díjak, bérleti díj, stb.), így az összeköltözés előtt hasznos, ha ezek elosztásáról sikerül kényelmesen egyetértésre jutni. A lényeg az átláthatóság. Ha ez megvan, akkor az összeköltözés után is magabiztosan navigálhattok a pénzügyekben.

4. Egy csodálatos közös nyaralás

A közös utazások során elég jól fel lehet készülni az összeköltözésre. Kiderül, hogy a másik lehajtja-e a WC ülőkét maga után, vagy abszolút rendetlenséget csinál egy szállodai szobában. Bármit is tesz, ha az neked megfelel, az együttélés sem lesz sokkal másabb.

5. Úgyis mindig egymásnál alszotok

Ideje összeköltözni, ha a fél ruhatárad már a párod lakásában van, vettél oda egy hajsütővasat, és egy kezeden meg tudod számolni azokat az éjszakákat, amikor külön aludtatok. Ebben a helyzetben gyakorlatilag amúgy is egy otthonon osztoztok.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
A Rovatból
Kiderült mi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban
Az Emory Egyetem kutatói 2014-ben 3000 embert elemeztek tanulmányuk részeként.

Megosztom
Link másolása

Szakértők felfedték az "ideális korkülönbséget" azok számára, akik azt szeretnék, hogy a kapcsolatuk tartós legyen. Ez rossz hír lehet az öt év különbséggel született párok számára - írta meg a Daily Mail.

Az atlantai Emory Egyetem újra felszínre hozott tanulmánya szerint:

az öt év korkülönbséggel rendelkező párok 18 százalékkal nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a közelebbi életkorú partnerek.

A szakértők úgy nyilatkozott, hogy

„a szerelemben nincs varázslatos recept, a kapcsolatok ugyanolyan egyediek, mint a bennük élő emberek, azonban a nagy korkülönbséggel rendelkező pároknak valóban egyedi kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek veszélyeztethetik a kapcsolatukat.”

Ilyen kihívás lehet a nehezebb kapcsolattartás a másik fél barátaival, a különböző életszakasz amiben a felek tartanak, illetve az ebből adódó pénzügyi és karrierrel kapcsolatos problémák . Megemlítendő természetesen a társadalom rossz véleménye is az efféle párkapcsolatokról, mivel gyakran találkoznak a sztereotípiával, miszerint az egyik fél kihasználja a másikat.

Lapozz, hogy megtudd mennyi az ideális korkülönbség!Megosztom
Link másolása

LOVE
Brutális esküvői beszédben árulta el a vőlegény, hogy újdonsült felesége megcsalta őt a tanúval
Majd fogta magát és lelépett az esküvőről a családjával együtt, akiket előre figyelmeztetett.

Megosztom
Link másolása

A gloucestershire-i székhelyű esküvőszervezők, Georgina és Beth a The Unfiltered Bride podcastban osztották meg a szokatlan esküvő történetét.

Georgina így mesélte:

„Volt egy esküvő. Megtartották az esküvőt, menyasszony és vőlegény, összeházasodtak, szép szertartás, italos fogadás, leültek az esküvői vacsorához, megették az ételüket, majd következtek a beszédek.”

A menyasszony apja csinálta a dolgát, majd a vőlegény felállt és azt mondta:

„Mielőtt rendesen elkezdeném, most jöjjön néhány boríték. Legyetek kedvesek, nyissátok ki őket. Igen, azokon a képeken a vőfély dugja a menyasszonyt, úgyhogy én most elmegyek.”

Erre eldobta a mikrofont, és mivel előre figyelmeztette a családját, azok is vele tartottak.

Így aztán a menyasszonyra és a családjára maradt az esküvő teljes számlája.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása


LOVE
„A menyasszonyom 47 évvel idősebb nálam, de dögösebb, mint bármelyik velem egykorú nő”
Egy 28 éves texasi férfi sok támadást kap a 75 éves menyasszonya miatt, de határozottan állítja, hogy nagyon boldogok együtt.

Megosztom
Link másolása

Kora alapján Kathi Jenkins akár Devaughn Aubrey nagymamája is lehetne, hiszen 47 év korkülönbség van közöttük, ennek ellenére hamarosan összeházasodnak.

A 28 éves Devaughn Aubrey azt mondta, mindig is vonzódott az idősebb hölgyekhez. Ám soha nem volt ilyen kapcsolata, mígnem rá nem talált a „másik felére”, a 75 éves Kathi Jenkinsre egy internetes társkeresőn.

A portásként és felszolgálóként dolgozó texasi férfi 2021-ben ismerkedett meg a nyugdíjas asszonnyal, a pár pedig azóta összeköltözött, és már elkezdték tervezni az esküvőjüket.

Devaughn elárulta, sok támadást kap azért, mert egy nála közel fél évszázaddal idősebb nővel él együtt, a gyűlölködők rendszeresen felemlegetik a köztük lévő nagy korkülönbséget.

Többen azzal vádolják a fiatal a férfit, hogy megkérdőjelezhetőek a szándékai, és haszonlesésből veszi feleségül Kathit.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása


LOVE
A feleség szeretője finanszírozza a nő családjának megélhetését
A furcsa kapcsolat igencsak vékony jégen táncol, a kettős életet élő ausztrál családanya pedig fél, hogy kiborul a bili és mindent elveszít.

Megosztom
Link másolása

A családjával az ausztráliai Perth-ben élő Jennie szeretőt tart, és a férfitól kapott rendszeres anyagi támogatással segíti át az otthoni háztartást a megélhetési válságon. Férje semmit sem tud a bűnös kapcsolatról, mely könnyen csúnya véget érhet.

Jennie azt mondta, nem azzal ment bele a házasságtörő kapcsolatba, hogy pénzt kérjen a szeretőjétől.

„Nem vagyok ilyen ember, soha nem kérnék semmit.

Ez mindig is a szexről és a kalandról szólt.

Jól összeillünk a sráccal, akit az egyik társkereső oldalon ismertem meg. Beszélgettünk a nehézségeimről és a küzdelmeimről, ő pedig segíteni akart nekem. Először megpróbáltam nemet mondani neki, de folyamatosan felajánlotta az anyagi támogatást, és jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy visszautasítsam” – vallotta be a családanya, aki márciustól

több mint 1100 ausztrál dollárt (mintegy 250 ezer forintot) kap a szeretőjétől havonta.

Jennie-nek ez a pénz azt jelenti, hogy nem kell spórolnia az élelmiszerboltban, és vehetett magának új ruhákat, megcsináltathatta a szempilláit, a körmeit. Emellett néhány új bútort is beszerzett a házukba.

Ugyanakkor elismeri, kétségbeesetten próbálja titkolni a csalfa kapcsolatát a férje előtt, aki semmit sem tud az egészről, de gyanakodni kezdett.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása