LOVE

Leoltották a menyasszonyt a ruhája miatt, a kommentelők szerint paplant húzott magára a nagy napon

Csak azt akarta megmutatni, milyen szokatlan ruhát vett fel...
Sassy - sassy.hu
2023. március 06.


Megosztom
Link másolása

Nem sült el túl jól a fiatal menyasszony, Ana Maria Zamora próbálkozása egy videóval: az ifjú ara a TikTok-csatornáján mutatta meg, hogy mennyire szokatlan menyasszonyi ruhával készül az esküvőjére. A kommentelők ugyanis szétszedték a ruhadarabot, és sokan egyszerűen egy paplanhoz hasonlították.

A The Sun cikke szerint a kommentelők közül volt, aki csak annyit reagált a dressz kapcsán:

"Honnan van a paplan?"

Más pedig egy lepedőhöz hasonlította a ruhát.

@therealanaenrose

♬ original sound - Kate McCall | Motherhood

Volt azért olyan hozzászóló is, aki megvédte a menyasszonyt, és leírta, hogy mindenkinek szíve joga kiválasztani, hogy miben lesz az esküvője napján. Többen azt is bekommentelték a videó alá, hogy ez tényleg egy nagyon különleges darab, de nyilván nem nyerheti el mindenkinek a tetszését.

A lényeget pedig az egyik kommentelő fogalmazta meg:

"Nem számít, ki mit gondol a ruháról. Úgy tűnik, Anna nagyon szeretett ebben a ruhában lenni azon a bizonyos nagy napon, és ez a legfontosabb!"


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
Igaz történet: „A vőlegényem meghalt az esküvőnk napján - aztán felfedeztem a titkos életét”
Kaitlin Palmierit és vőlegényét a halál választotta el egymástól esküvőjük reggelén. Meg egy súlyos titok.

Megosztom
Link másolása

Ahelyett, hogy az az oltárhoz sétált volna, Kaitlin Palmieri megbénult a gyásztól, miután megtudta, hogy álmai férfija szívrohamot kapott, alig néhány órával azelőtt, hogy kimondták volna az "igen"-t.

A New York-i lány a kétségbeesés végtelennek gödrébe került - egészen addig, amíg rá nem jött vőlegénye, Eric kettős életének mocskos titkaira.

„Fel tudtam volna robbanni a dühtől” - mondta a 38 éves nő a The Postnak.

Megtudta, hogy imádott vőlegénye, Eric, aki utazó pénzügyi tanácsadó volt, már több mint egy évvel a halála előtt csalta őt egy másik nővel.

„Kétségbeesetten vártam, hogy valaki azt mondja, hogy ez nem igaz. De a szívem mélyén tudtam, hogy igaz. És majdnem megszakadtam a fájdalomtól.”

A csontváz akkor esett ki a szekrényből, amikor Palmieri az Instagramon rábukkant egy különös, elhunyt vőlegényének dedikált posztra.

Először úgy gondolta, hogy ő és ez a másik nő két különböző Eric nevű halott férfira emlékeztek, akiknek véletlenül közös a születésnapjuk.

De miután felvette a kapcsolatot a hölggyel, hogy megossza a fájdalmát, emlékezve a furcsa közös születésnapra, Palmieri szembesült a kijózanító igazsággal.

„2019 márciusa óta randizott ezzel a másik nővel, akivel az interneten ismerkedett meg”

- mondta Palmieri a The Postnak.

A meg nem nevezett szerető SMS-képernyőfotókkal árasztotta el a gyászoló menyasszonyt, bizonyítva a viszony bujaságát - amely hét hónappal azelőtt kezdődött, hogy Eric a Central Parkban decemberben egy mesés lánykéréssel bűvölte el Palmierit.

„Az utolsó SMS-ek, amelyeket küldtek egymásnak, undorító, szexuális tartalmak voltak - mondta Palmieri. - Eric hét nappal az esküvőnk előtt küldte őket.”

Egészen addig a pillanatig Palmieri azt hitte, hogy Ericet az ég küldte, hogy legyen egy második esélye a szerelemre. Mielőtt ugyanis 2018 februárjában jobbra húzott a férfi társkereső profilján, 2015-ben egy szokatlan balesetben elvesztette előző barátját, Mike-ot.

Mike a 30. születésnapi buliján eszméletlenül esett össze, hat nappal később meghalt. Palmieri megosztotta gyászát Eric-kel, aki csodálatos módon támogatta a Mike elvesztése miatti gyászban.

De az Eric iránti csodálat, amelyhez Palmieri évekig ragaszkodott a hirtelen szívmegállás után, összeomlott, amikor kiderült a férfi hűtlensége.

„Az első napokban sírtam. De egyszerűen nem lehet letagadni, hogy a beteges, nárcisztikus viselkedése áll emögött” - mondta.

Eric halála után kénytelen volt elhagyni közös lakásukat a queensi Astoriában, és visszaköltözni Long Islandre. Ott szülei igyekeznek támogatni őt, miközben birkózik a súlyos depresszióval, szorongással és poszttraumás stresszel, amelyekben azóta szenved, hogy rájött kedvesének piszkos tetteire.

„Mindent elvesztettem - mondta. - Még a szép emlékeimet is. Ez az ő hibája. Minden jogom megvan ahhoz, hogy olyan dühös legyek, amilyennek érzem magam.”

Sajnos, Palmieri nincs egyedül ezzel a történettel.

Februárban egy @CherryBombSquad007 néven ismert tartalomkészítő 4,7 millió TikTok-nézettséget ért el, miután elmondta, hogy

elhunyt férje özvegyembernek adta ki magát, hogy online szedjen fel nőket.

A 36 éves Bridgette Davis nyilvánosságra hozta azt a kínos szóváltást, amelyet halott férje szeretőjével folytatott a halálát követő napon.

Palmieri reméli, hogy tragédiája másoknak is segít.

„Sajnos sok ember megy keresztül ezen - ismerte el, majd üzent azoknak a nőknek, akiket szintén bántottak:

Szabad dühösnek és sértettenk lennetek. Ne érezzétek úgy, hogy automatikusan meg kell bocsátanotok valakinek, csak mert meghalt.”


Megosztom
Link másolása

LOVE
Őszinte vallomás: Ilyen érzés huszonéves nőként egy negyvenes pasival a házasság
Kezdetben nem volt minden fenékig tejfel, főleg mikor a lány szülei megtudták a hírt.

Megosztom
Link másolása

Egy nő, aki hozzáment egy nála 19 évvel idősebb férfihoz, elárulta, milyen is valójában egy nagy korkülönbséggel járó kapcsolatban élni - beleértve azt is, hogyan közölte a hírt a szüleivel.

A 28 éves Emily Stomatuk 2023 novemberében ment férjhez a 47 éves Michael Justinhoz, miután 5 évvel korábban megismerkedtek.

A Los Angelesben élő párt gyakran faggatják 19 év korkülönbségükről, egy nemrég készült TikTok-videóban elárulták, hogyan jelentették be szeretteiknek a kapcsolatot.

„A szüleimnek volt némi aggodalmuk”

- vallotta be Emily.

Visszaemlékezett arra, mikor az apja rájött, hogy Michaellel randizik, és az ezt követő veszekedésekre is.

„Azt mondta: 'Ennél jobbra neveltelek. Most szíven szúrtál.”

Szerencsére idővel lecsillapodtak a kedélyek. Miután a lány szülei személyesen is megismerkedtek szerelmével, később már zökkenőmentesen ment minden. Sőt azóta annyira jó a kapcsolatuk, hogy Emily apja azt mondta, Michael olyan közel áll hozzá, mintha a saját fia lenne.

A fiatal feleség elmondta, hogy Michael a kapcsolat kezdete óta nagyon figyelmes volt vele és mindig vigyázott rá. Szülei láthatták, mennyire elkötelezett a férfi.

A pár bevallotta, hogy a kapcsolat előtt azonban csak barátok voltak.

„Ki kellett nevelni belőle a rossz fiút"

-fogalmazott Emily, mielőtt komolyabbra fordult volna a dolog köztük.

Úgy tűnik, Emily sikerrel járt, kapcsolatuk pedig azóta is harmonikus és boldog.

Gyakran kapják meg a tipikus kritikákat, miszerint a lány csak a pasi pénzéért ment hozzá, a férfi pedig egy csinos trófeafeleségre vágyott. Legutóbbi videójuk alatt azonban nagyon sok egyetértő komment is érkezett.

„Én 20 évesen mentem férjhez a néhai férjemhez, aki 19 évvel volt idősebb nálam. 31 évig voltunk házasok, mielőtt rákban elhunyt. A kor nem számított!”

-írta az egyikük.

„Szerintem annyira vicces, hogy az emberek úgy mondanak véleményt a kapcsolatotokról, mintha ők lennének benne! Csak az számít, hogy boldogok vagytok!!!”

-bátorította őket egy másik követő.

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása


LOVE
Egy Z generációs csaj padlót fogott a 35 éves pasi üzenetétől, amit az első randi után kapott
Fellángolt a vita az interneten, hogy igaza van-e. Lehet, hogy itt a vége a nagy korkülönbségű kapcsolatoknak?

Megosztom
Link másolása

„Béna sms-ező, vagy csak elmúlt 35 éves?”

Elizabeth Castaldi, egy népszerű amerikai influenszer komoly vitát váltott ki az SMS-ezésben tapasztalható generációs szakadékról, amikor a randizás kertül szóba.

A fiatal nő nemrég egy 35 éves férfival randevúzott, és értetlenül állt a pasi másnap küldött sms-e előtt.

„Szia, jól éreztem magam tegnap este. Legyen szép napod” - írta a férfi.

Aztán a Z generációhoz méltóan Castaldi fogta a privát üzenetet, képernyőfotót készített belőle, és feltette az internetre, ahol azóta több mint 500 000 megtekintést ért el.

A képaláírást is hozzátette:

„A korombeliekkel kéne randiznom. De nem akarok.”

Castaldi zavara az sms miatt megosztotta a kommentszekciót. Néhányan úgy gondolták, hogy a nőnek igaza volt, és a férfi úgy írt, mint egy milleniál, míg mások szerint igazságtalan volt, és a kapott üzenet nem volt furcsa.

„Össze vagyok zavarodva, hogy lehet ez rossz?” - kérdezte valaki.

Castaldi azt válaszolta, hogy nem a formális sms-étől borult ki, de az ősrégi stílusú SMS-szöveg miatt nem tudta eldönteni, hogy a férfi akarja-e újra látni őt.

„Tisztázzuk, nem vagyok hülye. Csak nem tudom értelmezni, és nagyon-nagyon szeretnék egy második randit” - írta.

Valaki más válaszolt, és azt mondta, az a baj a 35 éves pasi szövegével, hogy túl steril.

„Hiányzik belőle a lelkesedés, a sürgetés vagy az intimitás. Ezt írhatta volna valakinek a munkahelyén egy munkahelyi rendezvényről” - magyarázta.

Egy férfi válaszolt, és azt mondta, hogy az üzenet elemzése éretlen.

„Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy itt ülünk és kritizáljuk ezt az egyszerű, mégis kedves szöveget. Inkább felkiáltójeleket és emojikat szeretnél? Mintha felnőttek lennétek”

- érvelt. Sokan támogatták a formális sms-stílusát.

„Ha úgy sms-ezik, mint az apám, az zöld zászló” - állította az egyikük.

„Fogadok, hogy órákba telt, mire ezt kitalálta” - viccelődött a másik.

Más férfiak kommentben kértek tanácsot, hogyan írjanak jobb sms-t a randevú után. Szerinted mit akart mondani a pasi?


Megosztom
Link másolása


LOVE
Belezúgott a tinilány a nála 42 évvel idősebb kajafutárba, nem érdekli, hogy a férfi már 60 éves
A 18 éves lány elmesélte, hogyan ismerkedtek meg és miért jók az idős férfiak.

Megosztom
Link másolása

Nem mindennapi szerelmi történetről számolt be egy angol bulvárlap.

A szereplői közt ugyanis 42 év a korkülönbség.

A 18 éves lány, Nikeisha Lightfoot 2022-ben találkozott először párjával, a most 60 éves Dimitrios Fotisszal. Rendszeresen kebabot rendelt, és a férfi vitte házhoz az ételt, mivel akkoriban futárként dolgozott.

Azt mondja a lány,

az első pillanattól fogva megvolt köztük az összhang, már az első találkozás alkalmával is beszélgettek.

Nikeisha a rendeléskor mindig meghagyta hogy hívja fel a férfi, ha ott van a ház előtt, ő kiment érte, és amikor máshol összefutottak, köszöntek egymásnak.

Egy este, amikor a közeli boltba ment, Nikeisha észrevette, hogy Dimitrios éppen vár egy fuvarra. Nem érezte jól magát, pocsékul nézett ki, a férfi pedig megkérdezte hogy van, azt ajánlotta, igyon citromos teát.

Amikor hazaért, sms-ezni kezdtek, aztán átmentek WhatsAppra, és a kapcsolatuk lassan elmélyült.

Bár az emberek nem mindig reagálják le pozitívan, hogy a fiúja 42 évvel idősebb nála, a lány szerint szerelmük az idő múlásával csak erősödött. Úgy gondolja, a szerelemben nincsenek határok, és azt vallja, hogy az idősebb férfiak tapasztaltabbak. Bármit is jelentsen ez.

A pár időnként vicces TikTok videókat tesz közzé, és a követőik imádják őket.

@nikeishalouise 5 days and we are done.. nobody deserves it more than my boyfriend ♥️ lots of pain but worth it all. Thank god lets hope for no more pain and an easy life #hollywoodsmile #whitestsmile ♬ original sound - Keisha Louise

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása