LOVE

Kiakadtak a netezők a videós randitörténeteken, amikben a férfiaknak szólnak be, mit ne csináljanak az első randevún

„Rendkívül sznob és leereszkedő a stílusod. ” „Mi lenne ha a férfi belső értékeit néznéd?”- írták a lánynak a kommentelők.
Sassy - sassy.hu
2023. március 09.


Megosztom
Link másolása

Pörögnek a randizós történetek TikTokon. Az egyik videókészítő azt mesélte el több részben is, milyen kínos randiélményei voltak. Amire azután ráugrottak a kommentelők, és szédszedték.

„Én elengedtem azt, hogy értem jöjjenek, ezért a helyszínen találkoztunk” – kezdte a TikTokker lány az egyik történetet. Majd így folytatta:

„Kezdjük ott, hogy a fiatalemberrel megbeszéltük, hogy a Bálnánál találkozunk. Azt viszont elfelejtette közölni, hogy NEM FOGLALT ASZTALT. Fiúk, mindig foglaljatok asztalt!”

Az sem tetszett a lánynak, hogy a fiú csak egy négyszemes Raffaellót adott neki, amit a zsebéből húzott elő, hogy dohányzott, és hogy szerinte alacsonyabb volt, mint amekkorának mondta magát.

A kommmentelők egy részénél a videó kiverte a biztosítékot.

„Mit vitt volna Raffaello helyett, egy köteg húszezrest?”

– kérdezte az egyikük.

„Rendkívül sznobos és leereszkedő a stílusod, ebből párat előadnál és azonnal megköszönném az estét.”
@rkaszombat Pontozzátok 1-10-ig! 🤔 #randi #tinderrandi #randitippek #randitipp #kínos #kínossztori #kínosrandi #viccesvideo #sztoritime #sztoritajm #sztoritájm #csajokéspasik #ismerkedés ♬ Summer day - TimTaj

Egy másik alkalommal az volt a gond, hogy egy sörözőbe vitte el a fiú az első randin. A jótanács a férfiaknak az, hogy

soha ne vigyék el a lányokat az első randin olyan helyre, ahol dartsozni és biliárdozni lehet. Illetve hogy ő kiakadt azon, hogy a fiú szerint nem a hely fontos, hanem hogy két ember jól érezze magát.
@rkaszombat Pontozd 1-10-ig! 🤔 #randi #tinderrandi #randitippek #randitipp #kínos #sztoritime #sztoritajm #sztoritájm #ismerkedés #ismerkedes #viccessztori #randizás #showderklub #standupmagyarorszag ♬ A moist healing song - Nez Tunes

Ezt a videót sem fogadták kitörő lelkesedéssel a kommentelők, volt, aki megjegyezte, ő például szeret dartsozni, nem érti, mi ezzel a baj.

„Randiztam már a rakpart kövein sétálva, és vittem lányt a város legjobb forrócsokizójába is. A srácnak volt igaza, tényleg nem a hely számít.”

– írta egy másik hozzászóló. Volt, aki felhívta egy érdekességre a figyelmet:

„Ez egy teszt volt! Azonnal lejött neki, hogy a körítesre fókuszálsz, nem pedig rá! És pont megtudta, amit akart!”

Itt a videó alá érkezett egy ezeknél is izgalmasabb hozzászólás:

„Legkínosabb randi 1rész: Azt elfelejtette mondani a lány, mennyire leereszkedő, arrogáns, sznob. De nekem sem volt kedvem jelezni a hercegnőnek.”

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
A Rovatból
Kiderült mi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban
Az Emory Egyetem kutatói 2014-ben 3000 embert elemeztek tanulmányuk részeként.

Megosztom
Link másolása

Szakértők felfedték az "ideális korkülönbséget" azok számára, akik azt szeretnék, hogy a kapcsolatuk tartós legyen. Ez rossz hír lehet az öt év különbséggel született párok számára - írta meg a Daily Mail.

Az atlantai Emory Egyetem újra felszínre hozott tanulmánya szerint:

az öt év korkülönbséggel rendelkező párok 18 százalékkal nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a közelebbi életkorú partnerek.

A szakértők úgy nyilatkozott, hogy

„a szerelemben nincs varázslatos recept, a kapcsolatok ugyanolyan egyediek, mint a bennük élő emberek, azonban a nagy korkülönbséggel rendelkező pároknak valóban egyedi kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek veszélyeztethetik a kapcsolatukat.”

Ilyen kihívás lehet a nehezebb kapcsolattartás a másik fél barátaival, a különböző életszakasz amiben a felek tartanak, illetve az ebből adódó pénzügyi és karrierrel kapcsolatos problémák . Megemlítendő természetesen a társadalom rossz véleménye is az efféle párkapcsolatokról, mivel gyakran találkoznak a sztereotípiával, miszerint az egyik fél kihasználja a másikat.

Lapozz, hogy megtudd mennyi az ideális korkülönbség!Megosztom
Link másolása

LOVE
Brutális esküvői beszédben árulta el a vőlegény, hogy újdonsült felesége megcsalta őt a tanúval
Majd fogta magát és lelépett az esküvőről a családjával együtt, akiket előre figyelmeztetett.

Megosztom
Link másolása

A gloucestershire-i székhelyű esküvőszervezők, Georgina és Beth a The Unfiltered Bride podcastban osztották meg a szokatlan esküvő történetét.

Georgina így mesélte:

„Volt egy esküvő. Megtartották az esküvőt, menyasszony és vőlegény, összeházasodtak, szép szertartás, italos fogadás, leültek az esküvői vacsorához, megették az ételüket, majd következtek a beszédek.”

A menyasszony apja csinálta a dolgát, majd a vőlegény felállt és azt mondta:

„Mielőtt rendesen elkezdeném, most jöjjön néhány boríték. Legyetek kedvesek, nyissátok ki őket. Igen, azokon a képeken a vőfély dugja a menyasszonyt, úgyhogy én most elmegyek.”

Erre eldobta a mikrofont, és mivel előre figyelmeztette a családját, azok is vele tartottak.

Így aztán a menyasszonyra és a családjára maradt az esküvő teljes számlája.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása


LOVE
„A menyasszonyom 47 évvel idősebb nálam, de dögösebb, mint bármelyik velem egykorú nő”
Egy 28 éves texasi férfi sok támadást kap a 75 éves menyasszonya miatt, de határozottan állítja, hogy nagyon boldogok együtt.

Megosztom
Link másolása

Kora alapján Kathi Jenkins akár Devaughn Aubrey nagymamája is lehetne, hiszen 47 év korkülönbség van közöttük, ennek ellenére hamarosan összeházasodnak.

A 28 éves Devaughn Aubrey azt mondta, mindig is vonzódott az idősebb hölgyekhez. Ám soha nem volt ilyen kapcsolata, mígnem rá nem talált a „másik felére”, a 75 éves Kathi Jenkinsre egy internetes társkeresőn.

A portásként és felszolgálóként dolgozó texasi férfi 2021-ben ismerkedett meg a nyugdíjas asszonnyal, a pár pedig azóta összeköltözött, és már elkezdték tervezni az esküvőjüket.

Devaughn elárulta, sok támadást kap azért, mert egy nála közel fél évszázaddal idősebb nővel él együtt, a gyűlölködők rendszeresen felemlegetik a köztük lévő nagy korkülönbséget.

Többen azzal vádolják a fiatal a férfit, hogy megkérdőjelezhetőek a szándékai, és haszonlesésből veszi feleségül Kathit.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása


LOVE
A feleség szeretője finanszírozza a nő családjának megélhetését
A furcsa kapcsolat igencsak vékony jégen táncol, a kettős életet élő ausztrál családanya pedig fél, hogy kiborul a bili és mindent elveszít.

Megosztom
Link másolása

A családjával az ausztráliai Perth-ben élő Jennie szeretőt tart, és a férfitól kapott rendszeres anyagi támogatással segíti át az otthoni háztartást a megélhetési válságon. Férje semmit sem tud a bűnös kapcsolatról, mely könnyen csúnya véget érhet.

Jennie azt mondta, nem azzal ment bele a házasságtörő kapcsolatba, hogy pénzt kérjen a szeretőjétől.

„Nem vagyok ilyen ember, soha nem kérnék semmit.

Ez mindig is a szexről és a kalandról szólt.

Jól összeillünk a sráccal, akit az egyik társkereső oldalon ismertem meg. Beszélgettünk a nehézségeimről és a küzdelmeimről, ő pedig segíteni akart nekem. Először megpróbáltam nemet mondani neki, de folyamatosan felajánlotta az anyagi támogatást, és jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy visszautasítsam” – vallotta be a családanya, aki márciustól

több mint 1100 ausztrál dollárt (mintegy 250 ezer forintot) kap a szeretőjétől havonta.

Jennie-nek ez a pénz azt jelenti, hogy nem kell spórolnia az élelmiszerboltban, és vehetett magának új ruhákat, megcsináltathatta a szempilláit, a körmeit. Emellett néhány új bútort is beszerzett a házukba.

Ugyanakkor elismeri, kétségbeesetten próbálja titkolni a csalfa kapcsolatát a férje előtt, aki semmit sem tud az egészről, de gyanakodni kezdett.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása