LOVE

Ha ez a 8 mondat ismerősen cseng, megtaláltad a tökéletes társat

Ha beüt a szerelem, az ember mindenben annak igazolását keresi, hogy a másikat tényleg neki teremtette az ég. Van rá mód, hogy ezt kiderítsd.
Fotó: Freepik.com - sassy.hu
2023. október 13.


Megosztom
Link másolása

„Most látta, hogy Kitty nemcsak hozzá tartozik, de azt sem tudja, hol végződik a felesége, s hol kezdődik ő.” - ezekkel a szavakkal írta le Lev Tolsztoj híres regényében, az Anna Kareninában a szerelmet. Kevés mondat fogalmazza meg jobban, milyen érzés, amikor találkozol a tökéletes pároddal

Persze mostanság, amikor a netes társkereső platformoknak köszönhetően akkora a felhozatal és olyan nagy a kísértés a további keresgélésre, az emberek hajlamosak nem elmélyedni egy-egy kapcsolatban. Azt gondolják, jön majd jobb, jön majd más.

Csakhogy ha véletlenül mégis megtaláltad a lelki társadat, az igazit, érdemesebb megállni a keresésben.

Hogy honnan tudhatod, hogy ez már a cél?

Ha a következő nyolc mondat mindegyik e ismerősen cseng, ne keress tovább.

1. Biztonságban érzed magad

A tökéletes párodtól úgy fogod érezni magad, mintha egy őrangyal lenne melletted. Ez azt jelenti, hogy a férfiaknak is érezniük kell, hogy a párjuk megvédi őket mindentől.

Aki a bizonytalanságaidat erősíti és a félelmeidre játszik - akár tudatosan, akár tudat alatt -, az nem a lelki társad.

Attól hanyatt-homlok menekülj.

2. Nem tudod elképzelni az életedet nélküle

Amikor nem vagytok együtt, üresnek érzed magad? Ha megtaláltad a tökéletes társad, nem tudod elképzelni nélküle az életet, és mivel egynek érzed magad vele, mindent megteszel érte.

Gyakran az is nehéz, hogy csak rövid időre elváljatok.

Amennyiben ez a szerelem kezdeti, nagy lángolása után is így marad, akkor ő az igazi.

3. Mintha már találkoztatok volna

Amikor először találkoztatok, úgy érezted, mintha már ismertétek volna egymást.

Még az is lehet, hogy egy furcsa déjà vu érzésed volt, mintha az a pillanat az időben már megtörtént volna egyszer.

Talán korábban már kereszteztétek egymás útját, de az időzítés még nem volt az oldalatokon. Egészen meghökkentő élmény, hogy az első pillanattól úgy tudtatok beszélgetni, mintha évek óta ismernétek egymást. Ha így van, ne keress tovább.

4. Erős érzelmeket éltek meg

Ha a tökéletes pároddal kerültél kapcsolatba, a kapcsolat intenzívebb lesz, mint az átlagos kapcsolatok. A szenvedélyt és az érzelmi intimitást erősebbnek fogod érezni.

Rosszabb napokon is többet ad, mert ilyenkor is a megfelelő módon tud kommunikálni veled, és figyelembe veszi a problémáidat és érzelmeidet, az a célja, hogy közös nevezőre jussatok.

Más szóval, jó dolog, hogy veszekedtek, ahelyett, hogy visszatartanátok az érzéseiteket.

5. Értitek egymást

Be tudjátok fejezni egymás mondatait, és tudjátok, mire van szüksége a másiknak. Olyan erős empátiát éereztek egymás iránt, hogy

megérzitek a másik szükségleteit, érzéseit, hogy mi zavarja őt, anélkül, hogy jelezné vagy mondaná.

Szinte láthatatlan huzalok kötnek össze benneteket. Előfordult már, hogy egyidőben írtatok egymásnak üzenetet? Na látod.

6. Egyformán látjátok a világot

A nevelési stílustól a költekezési szokásokig, a diétától az intimitásig mindenben egy véleményen vagytok. És ha valamiben mégsem, abban azért egyetértetek, hogy nem értetek egyet.

7. Ugyanazt tartjátok viccesnek

Ha te nem tudsz végignézni úgy egy Will Ferrell-filmet, hogy szinte bepisilnél a nevetéstől, de a párodnak egy félmosolyt sem csal az arcára, akkor jó eséllyel nem vagytok jó pár. Sok boldog házaspár a humort említi elsőként, mint a kapcsolatukat leginkább erősítő tényezőt.

8. A szerelmetek megmagyarázhatatlan

Mások rátok nézek, és nem értik, miért vagytok együtt. De ti érzitek, bár megfogalmazni nem tudnátok. A ti szerelmetek egy kitartó, mély és hosszan tartó érzelem, amit nem nagyon lehet szavakba foglalni. Még az érzés mély szerelemként való leírása is kevés.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
Ez a flörtölési technika mindig beválik, te kipróbálnád?
A pszichológusok szerint van egy flörtölési technika, amely univerzális és mindenkinél működik.

Megosztom
Link másolása

Akár profi flörtölő vagy, akár már a puszta gondolattól is elvörösödsz, most egy tuti megoldó kulcsot adunk a kezedbe. Nem kell mást tenned, mint ehhez a (látszólag) mindig működő flörtölési technikához nyúlni.

Igen, van egy módszer, amelyről a pszichológusok azt mondják, hogy szinte (és hangsúlyozzuk a majdnem szót) mindig működik.

A norvég és az amerikai kutatók összefogtak és 1000 ember válaszait tanulmányozták 40 különböző típusú flörtölési módszerre vonatkozóan, hogy megállapítsák, melyik működik és melyik nem. A különböző verziók más-más módon voltak hatékonyak attól függően, hogy az adott személy mit/kit keresett - írta meg a LadBible.

Például azok az emberek, akik rövidtávú kapcsolatot kerestek, a legjobban azokra a jelzésekre reagáltak, amelyek szerint a leendő partner elérhető.

Ez magában foglalta a fizikai közelebb lépést a személyhez, és szemkontaktust is.

Akik hosszú távú kapcsolatra vágytak, inkább a „nagylelkűség és az elköteleződési hajlandóság jeleire” figyeltek.

De volt egy flörtölési technika, amely meglehetősen univerzálisnak tűnt, függetlenül attól, hogy a másik személy mit keres a partnerében.

Kitalálod?

Igen, a humor.

Úgy tűnik, ha jó humorérzéked van, és képes vagy elsütni néhány viccet, az sokat segíthet. Végtére is, nem mindenki a humort tartja az egyik legfontosabb dolognak, amit egy partnerben keres?

A humor sokat segít, és lehetőséget ad a másiknak arra, hogy jelzéseket küldjön feléd, mert ha valakinek a viccein nevetsz, az annak a jele, hogy az illető bejön neked.

Nos, mondanunk sem kell, hogy viccesnek lenni sokkal nehezebb, mint amilyennek hangzik. Gyakran az a leggázabb, ha erőltetetten próbálsz viccesnek látszani.

Ha ugyanis küzdesz, hogy viccesnek és szellemesnek lássanak, minden esély megvan rá, hogy a helyzet visszafelé sül el. Mindenesetre a pszichológusok szerint a humorérzék valóban a legjobb dolog, ha jó benyomást szeretnél kelteni egy randevún.


Megosztom
Link másolása

LOVE
„Boldog házasságban élek, de külön ágyban szeretek aludni”
A pár nem szeretné beskatulyázni a házasságukat, ezért szembemennek a sztereotípiákkal.

Megosztom
Link másolása

A párkapcsolatok számos kihívással járnak, és az alváspreferenciák is gyakran válhatnak veszekedés forrásává a felek között. A filmekben is mindig bemutatott hitvesi ágy nem mindig felel meg a valóságnak, egyre többen választják azt az opciót, hogy külön ágyban alszanak.

A történet főszereplője is egy olyan nő, aki ezt büszkén vallja:

"Szeretem a férjemet. Őszintén, őrülten, mélyen, de abszolút szeretek a saját ágyamban aludni."

A feleség hangsúlyozta, hogy az alvás során nem az összekulcsolt végtagok és az összegyűrt lepedők kényelmetlenségét keresi, hanem a személyes tér nyugalmát és a pihentető alvást. Az ötlet mögött az áll, hogy mindenki nyugodtan pihenjen a saját kényelmes helyén, és megőrizhesse az egyéni alvási szokásait.

A pár ugyanúgy szexel és összebújik, de amikor az alvás ideje következik, mindenki a saját ágyába húzódik vissza.

Nagy kérdés, hogy a különálló ágyaknak van-e jövője a házasságokban. Ha két ember meg tud egyezni ezekben az alapvető dolgokban akkor semmi sem akadály, ezért a nemmindennapi felállások is tökéletesen tudnak működni.

Forrás: Your Tango


Megosztom
Link másolása


LOVE
Tinderen jött össze a szerelmével Makány Márta, pedig először rémes tapasztalatai voltak a társkeresővel
„Udvarlás nem volt, nagyon gyorsan elhangzott, hogy küldenék-e magamról egész alakos fényképet. Jónéhány férfinél az első pár mondat után intim szokásokra vonatkozó kérdések jöttek.”

Megosztom
Link másolása

Makány Márta nevét rengetegen ismerik Magyarországon.

Az 54 éves divattervező az 1990-es években vált ismertté, néhány éve pedig életmódváltásával került be a hírekbe.

Makány Márta követi a trendeket: TikTok-on megtalálható és telefonos applikációt is bevetett a párkereséshez.

A divattervező nemrég a Palikék Világa by manna című műsor vendége volt, ott beszélt őszintén a külsőről, az öltözködésről és a szerelemről.

Saját magáról azt mondta:

"Magammal vannak problémáim, jelentős mennyiségű, de azt szoktam mondani, hogy nekem könnyebb, mint azoknak a lányoknak, akik 16 évesen tökéletesek voltak: magas, hosszú combú, gyönyörű bőrű, hibátlan minden. Én nem voltam annyira tökéletes, mert alacsony, kövér és szemüveges voltam, ehhez képest most már nincs szemüvegem, mert van kontaktlencsém, alacsony maradtam, de azt megszoktam, és kövér vagyok, de sokkal soványabb, mint voltam."

A szerelemről azt mesélte:

"A világ legszerencsésebb nője vagyok, a pasikkal mindig nagyon nagy szerencsém volt. Én nem az aranyhalat, hanem az arany bálnát fogtam ki."

De azért azt is elárulta, hogy amikor Tinderen kezdett ismerkedni, mellbevágó élmény volt számára.

"Ha tudod, mit akarsz, könnyebben keresed meg. Amikor először felmentem, az első két-három hónap arról szólt, hogy minden nap sírtam. Mert előtte 20 évig nem kellett tanulmányi kirándulásra mennem. 20 évvel ezelőtt én is egy cuki, friss, ropogós jószág voltam. Akkor máshogy beszéltek a pasik, mint most beszélnek. Nagyon direkt mondatok hangzottak el, amikkel nem tudtam mit kezdeni"

Elmondta, mivel próbálkoztak nála a férfiak:

"Udvarlás nem volt, nagyon gyorsan elhangzott, hogy küldenék-e magamról egész alakos fényképet. De cica, fent van négy! Jó, de azokon van ruha rajtad. Erre mondtam, hogy vélhetőleg ezt most nem tudnám megtenni. Jónéhány férfinél az első pár mondat után a szexuális szokásokra vonatkozó kérdések voltak. Akkor mondtam, pont erre még nem tudnék válaszolni. Sok mindennel nem tudtam mit kezdeni."

Ám végül megtalálta a párját Tinderen, akivel boldog.

A teljes beszélgetést itt láthatjátok:


Megosztom
Link másolása


LOVE
Itt a tökéletes Valentin-napi szerelmi horoszkóp!
Valentin-napon az égi energiák különösen erősen hatnak a szívügyekre. Íme, egy rövid szerelmi horoszkóp minden csillagjegy számára.

Megosztom
Link másolása

Jól tudjuk, a csillagok csak irányt mutatnak; a szeretet kifejezése és a szerelem megélése sokszor csak rajtunk múlik. Bátran kövesd a szívedet, és tedd ezt a napot felejthetetlenné!

Kos:

A bátorságod és energiád magasabb szintre emeli a szerelmi életedet. Ne habozz kezdeményezni, ha valaki elrabolta a szívedet!

Bika:

Ez egy tökéletes időszak a meghittségre és az érzéki élvezetekre. Bátran mutasd meg érzékenyebb oldaladat, és engedd, hogy a romantika virágozzon!

Ikrek:

Kommunikációs készséged ma különösen erős, használd ezt előnyödre, hogy mélyítsd a kapcsolatodat. Egy meglepetés üzenet vagy gesztus sokat számíthat.

Rák:

Érzelmekkel teli nap vár rád, amely különleges köteléket építhet ki vagy mélyíthet el. Tölts időt szeretteiddel otthon, ahol a legkomfortosabban érzed magad.

Oroszlán:

A szenvedélyed és karizmád magával ragadja környezetedet. Ne félj kifejezni érzéseidet; a bátorságod ma kifizetődik.

Szűz:

Ez az időszak tökéletes a kapcsolataid finomhangolására. Légy nyitott és őszinte, és ne feledd, hogy a kis dolgok is számítanak.

Mérleg:

A harmóniára és egyensúlyra való törekvésed ma különösen fontos. Egy romantikus vacsora vagy egy közös program kiválóan erősítheti a kapcsolatodat.

Skorpió:

A szenvedélyed és intenzitásod a csúcspontján van, ami izgalmas fordulatot hozhat a szerelmi életedben. Ne félj megosztani mélyebb érzelmeidet.

Nyilas:

Az utazás vagy a kalandvágy ma erőteljesen hat rád. Egy spontán kiruccanás vagy új élmény felfrissítheti a kapcsolatodat.

Bak:

A komolyságod és elkötelezettséged ma még erősebben tükröződik. Tervezz előre, és mutasd meg, mennyire fontos neked a partnered.

Vízöntő:

Az egyediséged és kreativitásod kiemelkedik, használd ezeket, hogy valami újat és izgalmasat vigyél a kapcsolatodba.

Halak:

Az intuíciód és érzékenységed segít abban, hogy mélyebb szinten kapcsolódj a körülötted lévőkkel. Engedd szabadjára a fantáziádat egy romantikus meglepetésért.


Megosztom
Link másolása