CULT

Harrison Ford csatlakozik a Marvel univerzumhoz! Ebben a szerepben láthatjuk

Az új Amerika Kapitányban kezd.
Sassy - sassy.hu
2022. október 18.


Megosztom
Link másolása

A People magazin hivatalosan is megerősítette a hírt, hogy a már 80 (!) éves színészlegenda, Harrison Ford veszi át a 71 évesen elhunyt William Hurt szerepét a Marvel legújabb szuperhős-filmjében.

Ford az Amerika Kapitány: Új világrend című moziban lesz Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornok. A film 2024 májusában kerül a mozikba, címszerepét Anthony Mackie alakítja majd, a rendező Julius Onah lesz.

Ford egyébként még mindig elképesztő formában van: június 30-án mutatják be az Indiana Jones franchise ötödik epizódját, amelynek forgatása igen hektikus volt, egy stábtag halála és egy másik súlyos rosszulléte is beárnyékolta, ez utóbbi esetben maga Ford nyújtott elsősegélyt, míg a mentők megérkeztek.

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


CULT
Így ünnepelt Vanda, a Dzsungel királynője, miután Nyári Dia kiesett a „Celeb vagyok, ments ki innen” című műsorból
„Remélem, sokáig maradok, mert innentől kezdve ez egy durva kanbuli lesz.”
Sassy - sassy.hu
2022. november 04.


Megosztom
Link másolása

A Dzsungel királynője címet a tábor utolsó női tagja, Vanda érdemelte ki Nyári Dia kiesése után a "Celeb vagyok, ments ki innen" című műsorban.

A dzsungellakók levelet is kaptak a szerkesztőktől.

A levélben az állt, hogy Vandának most külön lakosztály jár, hátradőlhet, és lazíthat.

Vanda a fiúknak azt mondta este, amikor koccintottak:

"Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön az a nap, hogy csak egy csaj marad a táborban. Remélem, sokáig maradok, mert innentől kezdve ez egy durva kanbuli lesz."

Megköszönte a többieknek az eltelt napokat, és elmondta: örül, hogy ott lehet.

"Nehéz ahhoz hozzászokni, hogy nincs az a nyüzsgés, kevesebben vagyunk, ezért többet tudunk egymással beszélni, lehet, hogy az eltelt idő alatt sokkal erősebb kapcsok alakulhatnak ki köztünk"

- mondta erről Frohner Fecó.

Az ünneplést és az azt követő beszélgetést itt láthatjátok:


Megosztom
Link másolása

CULT
Ők az első Voice-kiesők: négy versenyző távozott az első élő adásból
A műsor végén csapatonként álltak fel a versenyzők és a coachok, majd Istenes Bence sorban bejelentette azokat, akik továbbmentek a második élő show-ba. A végén négy kieső maradt.
Sassy - sassy.hu
2023. október 29.


Megosztom
Link másolása

Lezajlott a The Voice zenei tehetségkutató első élő show-ja, amelyből végül Cinzia Conso, Haga Jázmin, Homoki Gábor és Bakti Ádám búcsúzott.

A műsor végén csapatonként álltak fel a versenyzők és a coachok, majd Istenes Bence sorban bejelentette azokat, akik továbbmentek a második élő show-ba.

12 versenyző állt színpadra, a produkciók után pedig a két körös szavazás után négyüknek búcsúznia kellett a versenytől.

Érdekesség, hogy Curtisnek két mentoráltja számára is véget ért a verseny, Trokán Nórának pedig minden csapattagja továbbjutott.

Itt a videó az eredményhirdetésről.

(via rtl.hu)


Megosztom
Link másolása


CULT
Csodák pedig vannak: Samantha Jones visszatér!
Az HBO is megerősítette, hogy Kim Cattrall szerepelni fog a hamarosan induló sorozatban.

Megosztom
Link másolása

Sokak álma teljesül azzal, hogy Kim Cattrall visszatér a Szex és New York folytatásának második évadába. Az És egyszer csak... című HBO-sorozat tavalyi, első évadában a négy legendás főszereplő közül csak három sorsát követhettük nyomon, amit sok rajongó nehezményezett, mert szerintük Cattrall volt a sorozat „sava-borsa”.

Kisebbfajta csoda történt, hiszen köztudott, hogy a Samantha Jonest alakító Cattrall összerúgta a port a főszereplővel, Sarah Jessica Parkerrel, és gyakorlatilag kimondta: nagyjából nulla az esélye annak, hogy a legendás négyes újra összeálljon. Még Michael Patrick King showrunner is úgy látta tavaly februárban: reálisan nézve nem számít arra, hogy Kim Cattrall valaha is feltűnik a sorozatban.

A visszatéréséről szóló hír először a sajtóban röppent föl, de aztán a gyártó HBO Max is megerősítette.

A 66 éves Cattrall jelenetét vagy jeleneteit még márciusban forgatták New Yorkban, így szinte hihetetlen, hogy korábban nem szivárgott ki ez a bombasztikus hír.

Így tartották titokban – lapozz!Megosztom
Link másolása


CULT
Svédország nyerte az Eurovíziós dalfesztivált, de sokan máris bundát emlegetnek
A több mint négy órás műsorban 26 ország versengett az első helyért és a jövő évi Eurovízió házigazdájának címéért.

Megosztom
Link másolása

Svédország 583 ponttal nyert Liverpoolban a döntőben, miközben a brit Mae Muller az utolsó előtti helyen végzett mindössze 24 ponttal (tegyük hozzá, hogy az egész jó hard rockkal induló Németország pedig az utolsó lett). Az eredmény ellenére a rajongók azt mondták, hogy az angol lány büszke lehet a teljesítményére - de az eredményt bundának tartják.

Az egyikük így fogalmazott:

„Neeee, ez tuti bunda. Finnország sokkal jobb volt.”

Egy másik pedig így írt:

„Az Eurovízió meg lett bundázva, nem kellene megengedni, hogy olyan versenyzők, akik már nyertek korábban, újra induljanak, igazságtalan a többiekkel szemben, akiknek még nincs ekkora rajongói táboruk.”

Míg egy harmadik megjegyezte:

„Micsoda durva bunda! Mae büszke lehet.”

Az Eurovíziós Dalverseny végső szavazása során a nézők szavazatai mellett az egyes országok szakmai zsűrijének pontjait is figyelembe veszik az összesítés során.

Nos, ha ez utóbbi nem lenne, egyértelműen a finn versenyző vitte volna el a showt

aki fülbemászó, vicces dalával a legtöbb nézői pontot kapta.

Csakhogy a szakmai zsűri, ahogy évről évre, most is teljesen értelmezhetetlen szempontok alapján adta a pontjait.

Olyan dalok, melyeket már most rongyosra játszanak a rádiók (például a lengyel versenyző hatalmas nyári slágere, a Solo)

szinte alig kapott pontot, míg mások, egyértelműen unalmas és jellegtelen zenéjükre a szakmai zsűri két kézzel szórta azokat.

A svéd Loreen egyébként történelmet írt, ő az első nő, aki kétszer is megnyerte az Eurovíziót. Elsőként 2012-ben diadalmaskodott. A összesen 583 pontot szerzett, és ezzel megelőzte a finn Kaarija-t, aki az összesítésben 526 pontot kapott.

A győzelemmel Svédország Írországgal együtt a legtöbb győzelmet arató nemzetek közé került, egyenként hét első hellyel.

Lapozz, és meghallgathatod a győztes dalt!Megosztom
Link másolása