SZTÁR

Tóth Gabi a szakítás napján a táncosával ment egy konferenciára

A képeket egy politikus osztotta meg az oldalán, melyeken Gabi láthatóan nagyon jól érezte magát
Sassy - sassy.hu
2023. augusztus 11.


Megosztom
Link másolása

Egy szakítás során mindig van, aki szenved, és van, aki megkönnyebbül. Vagyis a legtöbbször. Hogy most is így van-e, azt csak találgathatjuk, mindenesetre Pócs János, Jászság országgyűlési képviselője mit sem tudhatott Tóth Gabiék drámájáról, amikor büszkén megosztotta a Kárpát-Haza Konferencia vendégeinek jászsági látogatását egy dinnyeföldön, ahol a lédús, gusztusos, hatalmas görögdinnyék majszolása előtt-után az érdeklődők még quadra is pattanhattak - ahogy tette ezt Tóth Gabi is.

A kép tanúsága szerint nem egyedül ült nyeregbe, mögötte a Fricska együttes táncosa ül, a quad mellett pedig Pócs János országgyűlési képviselő áll.

Egy kapcsolat minőségét nem csak az együtt töltött idő hossza, de az is mutatja, hogy miként tudnak elválni egymástól a felek. Hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme elsöprő erejű volt, azt láttuk.

Még nemrég is így írt az énekesnő a blogjában:

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet...”

Nem tudjuk, mióta érett a szakítás, azt sem, hogy mi volt az oka. De azzal mindenki egyetért, hogy ha már így alakult, akkor mindenkinek az a legjobb, ha csendben és békében válnak el egymástól az egykori szerelmesek.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
A sztárboxos összecsapás ringbírója: „Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam”
Gábris Bulcsú vezette a két híresség közötti izgalmas mérkőzést.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

A Sztárbox mérkőzésvezetője, Gábris Bulcsú is elmondta, ő mit tapasztalt Istenes Bence és Rácz Jenő csatája közben. Az RTL.hu-nak elmondta, hogy mind a két versenyző feszülten lépett a ringbe, de ez egy ilyen mérkőzésen normális.

Felfokozott volt a hangulat, komoly küzdelem folyt. Szerinte Bence volt többször szabálytalan, de nem indokolta semmi, hogy a látottaknál többször bele kellett volna avatkozni.

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam.”

Egy alkalommal figyelmeztette a műsorvezetőt, hogy már az "Állj" után ütött a séfre.

Arról, hogy mi hangzott el a két férfi között, azt mondta:

„Nem hallottam, mert borzalmas hangzavar volt a nézőtéren. Azt láttam egyszer, hogy Jenő közel húzta Bence fejét és belesúghatta a fülébe, de azt nem lehetett hallani. Még az első menetben történt ez. Akkor mondtam, hogy hagyják abba és a bokszra figyeljenek.”

Valóban szól neki Istenes Bence, hogy ellenfele durva sértéseket kiabált neki, de ezzel nem tudott foglalkozni, mert nem tudta teljes bizonyossággal, hogy mi történt.

Arra, hogy milyen eredményre számított, azt mondta:

„Mi a ringben nem pontozunk. Egy ilyen felfokozott meccsen nem is tudunk a pontozásra figyelni, a ringbírónak ez nem feladata. Ezért az esélyekkel én nem is foglalkoztam se a meccs előtt, se közben”.

A bíró szerint szívesen részt venne egy visszavágóban, ha erre sor kerülne. Elmondása szerint a mérkőzés „végig élvezetes volt és nekem is 110 százalékot kellett nyújtanom, ott lenni fejben teljesen, én is felfokozott állapotba kerültem a ringben”.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Miley Cyrus 31 éves lett, extra meglepetéssel ünnepelt
Méltó ünneplésnek hangzik!
Sassy - sassy.hu
2023. november 28.


Megosztom
Link másolása

Miley Cyrus különleges körülmények között ünnepelte 31. születésnapját, egy privát, élő fellépéssel, amelyet a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelben tartottak.

Az énekesnő, aki idén adta ki a nagy népszerűségnek örvendő Endless Summer Vacation című albumát, amit hat Grammy-díjra jelölték, úgy döntött, hogy saját magának szervez egy emlékezetes estét.

Az Instagramon megosztott fotó- és videóanyagokon Miley látható, amint élőben előadja a Flowers című dalt, valamint a Journey, "Faithfully" című számának zongorás feldolgozását és egy új szerelmes dalt is.

A művésznő ezt az eseményt egy különleges ajándéknak nevezte saját maga számára, és a captionben elmondta, mennyit is jelentett neki az esemény:

"Az idei születésnapi ajándékom MAGAMNAK nagyon is hozzám illő volt. Fellépést MAGAMNAK címeztem és elénekeltem a kedvenc dalaimat, a sajátjaim közül is. A Flowers első élő előadása a barátaimmal és a családommal teli közönség előtt volt. Visszavíve ezt a dalt a kiindulóponthoz... szenzációsan kicsírázott. Hálás vagyok a növekedésért a dalban, és magamban is."

Miley korábban elmondta, hogy nem tervez turnézni az Endless Summer Vacation albummal, mivel már nem érzi kényelmesnek a tömeg előtti fellépéseket. Az őszinte művésznő most mégis megajándékozta magát ezzel a különleges születésnapi koncerttel, amelyet a barátai és családja körében élvezett.

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ezzel a bizar, pucérkodós videóval kíván mindenkinek jó reggelt Britney Spears
Hoppá... Megint megtette.

Megosztom
Link másolása

Britney Spears ismét egy extrém videóval jelentkezett, bár lassan már nem lehet ezt mondani a pucérkodásaira, annyiszor történik meg.

Ezúttal egy ágyban fetrengve látható szinte teljesen meztelenül, miközben viccesnek szánt arcokat vág, és néha furán ráközelít a szájára és a fogaira. Majd egyszer csak elváltoztatott hangon azt mondja: „Good Morning!” Azaz jó reggelt!

Az énekesnőn mindössze egy fekete nyaklánc van, kezeivel takarja melleit, illetve mögötte látszik kiskutyája is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Britney Separs nemrég adta ki memoárját A bennem élő nő címmel, ami azonnal az eladási toplisták élére ugrott, és megdöntött minden rekordot. Ebben kitér arra is, miért meztelenkedik annyit Instagramján:

„Tudom, hogy sokan nem értik, miért szeretek meztelenül vagy új ruhákban fotózkodni.”

- kezdte.

„De azt hiszem, ha már ezerszer lefotózták volna őket mások, bökdösték és pózoltak volna mások jóváhagyására, akkor megértenék, hogy nagy örömöt okoz nekem, ha úgy pózolok, ahogy szexinek érzem magam, és a saját képemet készítem, azt csinálok vele, amit akarok.”

Mindezt annak ellenére mondta, hogy állítólag két fiát, a 18 éves Preston és a 17 éves Jayden zavarban érzik magukat anyjuk szexinek szánt posztjai miatt és ez is hozzájárult ahhoz, hogy megszakadt köztük a kapcsolat. A tinédzserek éppen ezért inkább édesapjukkal, Kevin Federline-nal laknak.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Heidi Klum cuki családi fotóval várja az ünnepeket
Ritkán láthatunk ilyen meghitt otthoni pillanatokat.

Megosztom
Link másolása

Heidi Klum, a 50 éves modell és az America's Got Talent zsűritagja, egy különleges pillanatot osztott meg a rajongóival az Instagramon, amelyen ő és férje, Tom Kaulitz, láthatók mind a négy gyerekükkel, amint ünnepi dekorációval készülnek a közelgő ünnepekre.

A szívhez szóló képen Heidi két lánya, a 19 éves Leni és a 14 éves Lou ölelésében látható, míg Tom Kaulitz a 18 éves Henry és a 17 éves Johan között foglal helyet.

A boldog pillanatot a modell az "LOVE" felirattal egészítette ki a poszt alatt.A család együtt készül az ünnepekre, és a kép láttán nemcsak a szeretet, hanem a családi összetartozás is érezhető.

Heidi és férje, a Tokio Hotel sztárja a házasságukban összehozták előző kapcsolataikból származó gyerekeiket, és a mozaikcsalád meghitten várja együtt az ünnepeket.

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása