SZTÁR

Brad Pitt válásuk előtt vallomást tett Jennifer Anistonnak arról, hogy vonzódik Angelina Jolie-hoz

Őszinte vallomást tett feleségének arról, mit érez Joli iránt és egy darabig küzdött is ellene.
Sassy - sassy.hu
2023. június 05.


Megosztom
Link másolása

Brad Pitt és Jennifer Aniston szakítása volt az a celebszakítás, amely megrázta a világot. Ők ketten voltak Hollywood álompárja attól a pillanattól kezdve, hogy 2000 júliusában összekötötték az életüket.

A tündérmese azonban 2005 januárjában véget ért, amikor bejelentették, hogy elválnak.

Nem sokkal később a sajtóban olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy Pitt elhagyta Anistont Angelina Jolie-ért, aki a filmbéli partnere volt az azon a nyáron bemutatott Mr. és Mrs. Smith című filmben.

Pitt és Jolie később nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, majd 2014-ben összeházasodtak, két évvel később azonban be is adták a válókeresetet.

A pletykaáradat közepette sokan Anistont látták a sértett félnek, és szembeállították őt Jolie-val.

De a Jóbarátok sztárja és egyben Jennifer jó barátja, Courteney Cox elárulta, hogy Aniston tudott róla, hogy férje és Jolie között van valami.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Epres Panni gyönyörű szettben lépett a vörös szőnyegre Milánóban
Az összeállítással a modell kivételesen dögösnek tűnt a vörös szőnyegen.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 26.


Megosztom
Link másolása

Az olasz divathét egyik legizgalmasabb eseményének lehettünk szemtanúi, amikor Epres Panni, a 46 éves modell, átlátszó és merész összeállításban lépett a vörös szőnyegre Milánóban. A rendezvényen magyar hírességek és influenszerek is különleges szettekben tündököltek.

Egy olasz harisnyamárka új kollekciójának bemutatója világhírű eseménynek bizonyult. Az új kollekcióban a harisnyanadrágok és az alsóneműk kreatív kombinációi álltak a középpontban, és az egykori modell is magára öltötte a merész ruhákat.

Epres Panni egy fekete miniszoknyát viselt, amit hozzáillő blézerrel párosított. Azonban a legfeltűnőbb része az öltözéknek a csipkés felső és a leopárdmintás harisnya volt.

Az est többi sztárja is hasonlóan merész és divatos szettben vonult fel, és a rendezvényen a geometrikus, virágos, állatmintás és neccharisnyák is kiemelt szerepet kaptak. Az új, szuperfényes termékek pedig a figyelem középpontjában kerültek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Epres Panni (@eprespanni) által megosztott bejegyzés

Epres Panni öltözete mindenképpen egyik legemlékezetesebb pillanat volt a rendezvényén, és egyértelműen megmutatta, hogy a stílus és az önbizalom nincs korhoz kötve.

Forrás: Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Majka: „Térden állva könyörögtem Hajninak, hogy mentse meg az életem…”
Majka egy beszélgetésben felidézte élete drámai pillanatait, köztük a kapcsolatát Curtis-szel és egy halálközeli élményét is.

Megosztom
Link másolása

Hajdú Péter a Frizbi TV YouTube-csatornáján új műsorral rukkolt elő, amelynek címe Beköltözve Hajdú Péterhez. Először Majkát látta vendégül, és a beszélgetés során szóba került számos érzékeny téma.

Egyik ilyen volt Curtis és a közöttük lévő feszültség. Majka őszintén beszélt a kapcsolatukról és arról, hogy miért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza Curtis droghasználatát.

„Szerintem a végső elkeseredésemről volt szó, mert óriási szerelem volt közöttünk…”

- mondta Majka, aki egy másik megrázó élményről is beszélt, amikor egy hajnalon arra ébredt, hogy valami nincs rendben az egészségével.

Képtelen volt leírni, mi történik vele, és egy furcsa érzés kerítette hatalmába. „Felébredtem reggel, azt az érzést nem kívánom senkinek, hogy itt nem jó most, ahol vagyok, b*zd meg, mi történik velem? Nem tudok ülni, feküdni, állni! Felálltam a lakásban, elkezdtem járkálni, és nem tudtam megmagyarázni, mi ez.

Nem fájt valamim, vagy ilyenek, egyszerűen csak olyan érzés, mintha megbolondulnál. Volt, hogy térden állva könyörögtem Hajninak, mentse meg az életem, mert meghalok…”

- emlékezett vissza Majka.

Forrás: Blikk


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Harry herceg bejelentés nélkül próbált Windsorban megszállni, de nem járt sikerrel
A hercegnek mostantól szólnia kell, ha meg akarja látogatni a királyt vagy ha bármelyik királyi birtokon szeretne aludni.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 26.


Megosztom
Link másolása

Amikor a 39 éves herceg legutóbb Londonba repült, úgy gondolta, megszállhat Windsorban, miközben apja, Károly a királyi birtokon Balmoralban volt.

Harry arra hivatkozott, hogy azért akar a windsori kastélyban aludni, hogy másnap meglátogathassa a királynő nyughelyét a Szent György-kápolnában.

Kérését azonban elutasították azzal az indokkal, hogy ennyire rövid idő alatt nem tudnak a rendelkezésére bocsátani ingatlan.

Úgy tudni, hogy a Buckingham-palota azt is közölte a herceggel, hogy hivatalos kérelmet kell benyújtania, hogy láthassa az apját a következő látogatásai során. Azt nem tudni, hogy Károly tudott-e erről a levélváltásról.

A Telegraph szerint Harry, aki jelen állás szerint januárban megy legközelebb az Egyesült Királyságba, a jövőben is lakhat majd a windsori ingatlanokban, de csak akkor, ha a megfelelő előkészítés megtörténik.

Most felajánlották neki, hogy utazzon Balmoralba az apjához, Károlyhoz, de a kisebbik királyfi kifarolt a meghívásból, arra hivatkozva, hogy sűrű programja ezt lehetetlenné teszi.

Ehelyett inkább egy szállodában szállt meg Londonban. Ez volt Harry első látogatása az Egyesült Királyságban azóta, hogy őt és Meghant kiköltöztették Frogmore Cottage-ból - így most nincs saját rendelkezésű ingatlanuk az Egyesült Királyságban.

Károly és Kamilla jelenleg is Balmoralban tartózkodik, miután visszatértek Franciaországból.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Victoria Beckham nagyon merész ruhákban állt modellt - ezzel üzen a férjének?
Ha valamit jól akarsz csinálni, csináld magad - gondolhatta Victoria, amikor egy fülledten erotikus képsorozathoz állt modellt. Na de miért épp most vág bele ilyesmibe?

Megosztom
Link másolása

Az egykori Spice Girl, a 49 éves Victoria egy másik oldaláról mutatkozik be éppen, megmutatja a hálószoba-arcát, miközben első illatkollekcióját népszerűsíti, amely szeptember 29-én kerül a boltok polcaira.

A termékcsaládban szereplő három parfüm mindegyike Victoria és a 48 éves David legszemélyesebb emlékeibe akar bepillantást engedni, és a márka a DailyMail.com-nak elárulta, hogy mindegyik illat a páros saját élményeit és hangulatát idézi fel.

Az egyes illatokhoz Victoria három különböző képen pózol, a fotók az illatban megörökített emlékeket feleleveníti fel.

A három parfüm mindegyike más-más emlékről kapta a nevét, ezek a helyek fontos szerepet játszottak közös életükben. Az első a Portofino '97, amely az első közös nyaralásuk helyszíne és ideje volt.

Ehhez a képhez Victoria egy áttetsző ruhát vett fel, a tengerparton áll, a ruha rátapad vizes testére, és őt közben fújja a szél, nedves haja meg természetes hullámokban lóg a válla körül.

Komolyan, többedik pillantásra sem egyértelmű, hogy ő lenne a képen és nem egy 25 éves modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A következő illat a Suite 302, ez arra a párizsi szállodai szobára utal, amelyet Daviddel az évek során többször is használtak, amikor extra romantikára vágytak.

Ehhez a képhez Victoria egy fekete selyem miniruhát választott, Párizs utcáin pózol egy korláton ülve, miközben a fények a fátyolon át árnyékot vetnek az arcára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

A harmadik és egyben utolsó illlat a San Ysidro Drive, a család kaliforniai időszakát jeleníti meg.

A fotón a négygyerekes anyuka egy fekete kabrióban ül elég provokatív pózban.

Egyik lábát a mellette lévő ülésre támasztja, így villantva meg combjait, egyik karját az ajtóra támasztja. Napszemüveget visel, fejét hátraveteti, a kaliforniai égbolt felé fordítva a fejét.

Már csak az a kérdés, hogy minden rendben van-e velük, hogy

ennyire kétségbeesetten nosztalgiázik az üzletasszony, ráadásul olyan ultraszexi képekkel, amilyeneket elkeseredett menyasszonyok szoktak karácsonyi ajándékként készíttetni a vonakodó vőlegénynek bíztatásul.

Valószínűleg hamarosan ez is kiderül.


Megosztom
Link másolása