NO/MAKE/UP

  “Megláttam a szemében a kéjes örömöt” – párkapcsolatban egy csendes szadistával

  Azt mondják, egy nagy csalódásra rá kell pihenni, nem szabad fejest ugrani egy másik pasiba. Én mégis megtettem. Hiba volt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. január 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Akkoriban rettegtem a magasvasúttól. Olaszországban “Funicolare” a neve. Ezt vésték fel azoknak a helyes kis fafaragásos dobozkáknak az oldalára is, amelyek vadregényes tájakon döcögtették fel utasaikat a hegyre, magasan a tóvidék fölé, ahol állítólag egy meseszép arborétum volt. Álltunk lent a megállóban, kb. tizedmagunkkal vártuk a saját kis dobozkánkat. A kezemben csatakosra izzadt a jegy, az egész testem lezsibbadt a félelemtől. Aztán leért az egyik doboz, nagy csattanással kinyílt az ajtó, és én megfutamodtam. Szűkölve néztem Tiborra: “Nem megy, ne haragudj, én ebbe képtelen vagyok beszállni…” Tibor szája összeszűkült, halkan kérdezte, de úgy, hogy körülöttünk mind a tíz magyar turista tisztán hallja: “Mi van, ennyire félsz?” Mindenki engem nézett.

  Megszégyenülten morzsolgattam az átázott tenyeremet, könyörgőn néztem rá. És akkor megláttam a szemében azt, amire ott, akkor a legkevésbé számítottam: a kéjes örömöt. Ez az ember örült annak, hogy engem szenvedni lát. “Akkor maradj, és várj meg. Én nem fogom elszalasztani ezt a túrát, mert te be vagy tojva” – vetette oda gunyorosan, és beszállt.

  A fadobozka eldöcögött, és meg kimenekültem az állomásról, át az úton, a bólogató hortenziák között, le a tópartra. Lago Maggiore. Az észak-olasz tóvidék egyik legszebbje, sötét, selyemkék vízzel, a parton végig futó hófehér, faragott márványkorláttal, a kék és a lila ezer árnyalatában pompázó, busafejű hortenziákkal, és a víz kellős közepén egy kis szigeten álló mesekastéllyal, amelynek a kertjében fehér pávák sétáltak, és szökőkutak csobogtak.

  A világ egyik leggyönyörűbb helyén álltam, és kevesebbnek éreztem magam a pondrónál is, amelyik a hortenziák levelén mászott. Döbbenten idéztem vissza azt a kéjes kis fényt Tibor szemében, és arra gondoltam: az elmúlt egy évben, amióta a rabszolgája vagyok, vajon hányszor gyúlt ki a lelkében ez a mámor, a megalázottságom fölött érzett elégtétel, amit én soha nem vettem észre, de most, egy óvatlan pillantásával mégis elárult.

  Furcsa érzés volt ennyire lecsupaszítottan szembenézni egy szadistával. De kijózanító érzés volt.

  Lefeküdtem az egyik márványpadra, a fejem alá tettem a hátizsákomat, és fokozatosan, mint akit detoxikálnak, és kezd kiürülni a véréből az alkohol, elkezdtem kipöfékelni magamból ezt a kapcsolatot. Hogy is kezdődött? A válóperes tárgyalásom után alig egy hónappal, igen, a múlt nyáron. Internetes ismeretség, persze hogy belevetettem magam a netrandikba. Csetelgettem, flörtölgettem, kapkodtam, rémülten csapkodtam a szárnyaimmal. Aztán ez a pali “befogott”.

  Gyönyörű leveleket írt. Még verseket is. Akkor még nem tudtam, hogy aki néhány nap után, személyes találkozás nélkül ilyen mélyre megy, az nem társat keres, hanem többnyire áldozatot.

  Ittam minden szavát. Azzal sem törődtem, hogy amikor végre találkoztunk, hatalmasat csalódtam. Mert szürkének, fantáziátlannak láttam őt. Soha, egy pillanatra sem vonzódtam hozzá, de a csendessége, a visszafogottsága, a megnyugtató átlagossága miatt mégis meghoztam egy döntést, amiről a nagykönyvben is megírták, hogy soha nem szabad meghozni: nem vonzalomból, hanem biztonsági játékból választottam. “Ez egy igazi jófiú, nem fog elhagyni” – ez volt az egyetlen érvem mellette. És egy frissen elhagyott nőnek ez nagyon komoly érv. Hát belementem.

  Ha korábban valaki azt mondja nekem, hogy én egy éven át végigcsinálok egy ilyen kapcsolatot, kiröhögöm, és megkérem, hogy keresse meg a gyógyszerét. Ott, a márványpadon nem is tudtam választ adni magamnak, hogy miért tartottam ki, miért maradtam fogcsikorgatva ebben a befülledt börtönben. Mert az első vészvillogók nagyon hamar megjelentek. A kezdeti őrült, szerelmes rajongás után Tibor szépen, lassan elcsendesedett.

  Szemrehányó csend volt ez, és mivel nem tudtam, miért haragszik, megijedtem. Elkezdtem teperni. És az életem szépen, lassan beledarálódott az ő elvárás- és szabályrendszerébe. Soha nem sminkeltem magam erősen, de azt is teljesen elhagytam, mert szerinte “természetesen vagyok a legszebb”. Nem főztem rosszul, de minden ételt megtanultam úgy elkészíteni, ahogy az anyja (az anyjával egyébként betegesen erős volt a kapcsolata, naponta legalább három telefon, 10-20 üzenet, és mint később megtudtam, még a szexuális életünkről is a legapróbb részletekig beszámolt neki).

  Munka után rohantam bevásárolni. Ő ugyan egy multicég területi képviselője volt, és többnyire otthonról dolgozott, mégsem jutott soha az eszembe, hogy esetleg ő is leugorhatna a boltba. Vacsorát főztem, mostam, teregettem, Scrabble-t játszottam vele, és utána hajnali háromig szeretkeztünk. Mindig ugyanúgy, minden áldott és átkozott napon, hullafáradtan is, betegen is.

  Sokszor csak behunytam a szemem a sötétben, és vártam, hogy vége legyen.

  És miközben egyre inkább olyanná váltam, mint egy stepfordi feleség, ő egyre szemetebb lett. Csendes szemét volt, de az talán rosszabb, mintha őrjöngött volna. “Mi van, te borsólevesen kívül mást nem tudsz főzni?” – jegyezte meg lassan, tagoltan, ha egymás után két vasárnap azt főztem ebédre. “Már megint ezt a nyanyás cipődet veszed fel?” “Én lefekszem. Most akkor jössz, vagy egyedül kuksolsz itt a sötétben, és azt a szar Columbót nézed?” “A fürdőszobát minden héten ki kell ám takarítani, most is tiszta por volt az üvegpolc a púderedtől, különben is, nem úgy volt, hogy nem sminkeled magad? Miért akarsz mindenáron kurvásan kinézni?”

  Szépen, szisztematikusan döngölt bele a földbe. És én hagytam. Nem, nem tudom, miért. Talán mert még mindig volt néhány jó pillanat, akár fél-fél napok is, amikor viszonylag ki lehetett jönni vele. Talán mert ez a langymeleg terror is adott valami biztonságot, amire mindennél jobban éheztem. És talán mert rettegtem, hogy “ha rossz leszek”, ő is elhagy, mint a férjem. És talán mert akkor már azt sem tudtam, ki vagyok. Ő rajzolta meg a személyiségemet, és ha a gondosan kontúrozott vonalakból kilógtam, kegyetlenül megbüntetett.

  Egyszer az “engedélye nélkül” elmentem a kertészetbe, vettem egy cserepes virágot anyám születésnapjára (Tibor anyjához minden vasárnap el kellett menni ebédre, az enyémről tudomást se vett), aztán meglátogattam anyut, és vele töltöttem a délutánt. Anya akkor már gyanakodott: “Kicsim, elfúj a szél, hány kilót fogytál te? Mi van veled?” Hazudtam valamit, sok a munka, minden oké. És Tibor azt az egy, anyámmal töltött délutánt is megtorolta. Napokig nem szólt hozzám. De a szexről akkor sem mondott le. Olyan volt, mintha megerőszakolt volna.

  A testem akkor már minden lehetséges módon jelzett. Sőt, kiabált. A nyakam és a vállam beállt, olyan fájdalmaim voltak, hogy egy sima padlófelmosást is csak fájdalomcsillapítóval meg izomlazító krémekkel tudtam végigcsinálni. Folyamatosan köhögtem, fájt a torkom, állandó hőemelkedésem volt. Nem magas, 37,5 körül, de az is épp elég. Így ment ez hónapokon át. A háziorvosom fejcsóválva vizsgálgatott: “Nézze, nem látok semmi komolyat. Szerintem az immunrendszerével van gond. Valamitől legyengült, és egy enyhe vírust sem képes legyőzni. Erősödnie kellene. Meg ennie, sovány lett.”

  Egy munkatársnőm, akivel jóban voltunk, egy nap végén, amikor nyúzottam felkaroltam a bevásárlószatyrot, finoman odaszólt: “Nem akarok beleszólni, de minden nap úgy mész haza, mint egy halálraítélt. Hová lett a csivitelős kis kolleginám?”

  De ezeket meg se hallottam. Intéztem a karácsonyi bevásárlásokat, éjszakákon át ragasztgattam és festegettem a karácsonyi ajándék bonbonos-dobozokat, mert Tibornak nagy családja volt, le kellett gyártanom vagy húszat az általa kitalált zseniális, kézműves ajándékból. A barátaimmal már rég nem jártam sehova, nem kockáztattam az utána következő, több napos jeges csöndet. Tibornak persze voltak “jó barátnői”, akikkel időnként órákon át telefonált, jókedvűen csacsogva, hogy én is halljam, olyan szeretetteljes hangon, amit velem szemben akkor már rég nem használt.

  Érdekes az utolsó cseppek természete. Nálam épp akkor telt be a pohár, amikor látszólag nem történt semmi különös. Olaszországi álomnyaraláson voltunk – ahol egyébként még a benzint és az autópályamatricák felét is kifizettette velem, pedig kb. háromszor annyit keresett, mint én. A szálloda gyönyörű volt, a kis falucska igéző, a tó varázslatos. Csak aztán a Funicolarénál megcsillant Tibor szemében az a kéjes kis fény. A kínom fölött érzett öröm. És mire a túráról lejött – közel négy óra múlva – én ott, a márványpadon már kitaláltam, hogyan szabadulhatok.

  A nyaka köré fontam a karom, rajongva a szemébe néztem, és odabúgtam: “Te, Tibor, ne haragudj, hogy nem mentem fel veled, de én most sokat gondolkodtam. Azt szeretném, ha feleségül vennél.”

  A többit már csak röviden írom le. Ledöbbent, aztán kiröhögött, le akart pöccinteni a válláról, mint egy legyet. Aztán amikor látta, hogy nem tágítok, fenyegetőre váltott. Őneki én nem fogok ultimátumot adni, mit képzelek, majd egy év után rögtön elvesz, még csak az kéne, előbb bizonyítsak! Szégyellem bevallani, de diadalittasan kuncogtam magamban, míg ő vergődött, mert valahol érezte, hogy ez már nem vicc.

  Látta, hogy kicsúszom a kezei közül, mint a halacska, elveszíti a játékát, és nem értette, mikor szűnt meg fölöttem az akkor már biztosnak hitt hatalma. Mikor két nap múlva hazaértünk, és én elköltöztem tőle, még akkor sem hitte el. Hónapokig nem hitte el. Őrjöngött, aztán könyörgőre fogta, telefonokkal meg e-mailekkel bombázta a barátaimat, hogy térítsenek észhez. Virágokat küldött a munkahelyemre, sokszor hazáig követett kocsival, és akkor persze már naponta megkérte a kezemet. De hiába. Akkorra már detoxikálódtam. Hogy bánom-e, hogy mindez megtörtént? Igen is, meg nem is. Talán inkább nem.

  Mert már tudom, hogy egy magát értelmesnek, viszonylag józan ítélőképességűnek érző nő – és férfi! – is lehet olykor annyira sérült, olyan sebezhető, hogy oldalba kapja egy ilyen szörnyeteg. Igen, ez bárkivel megeshet bizonyos életszakaszokban, nem kell szégyellni.

  De a lényeg, hogy kijöttem belőle, és most már messziről kiszúrom a jeleket. Nagy ára volt, de elképesztően felvérteződtem a manipulációkkal, az alantas játszmákkal, a – mondjuk ki nyíltan – bántalmazó kapcsolatokkal szemben.

  A magasvasúttól egyébként azóta sem félek. Még az Etnára is feldöcögtem egy üvegkalitkában a barátaimmal. Nem tudom, van-e ennek az egésznek tanulsága, de egy dolog biztos: sok mindenből kigyógyultam én ott, a hortenziaillatú, selyemvízű Lago Maggiore partján.


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  NO/MAKE/UP
  „Ez a nő egy hazudozó” – Porrá zúzta Amber Heardöt Johnny Depp ügyvédnője
  Az ítélet bármelyik pillanatban megszülethet, ám Camille Vasquez már a net új királynője.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 31.


  Megosztom
  Link másolása

  Május 27-én, a záróbeszédekkel zárult Johnny Depp és Amber Heard több mint másfél hónapig tartó, rágalmazási pere. Az 58 éves hollywoodi világsztár, Johnny Depp 50 millió dollárra pereli 36 esztendős exfeleségét, Amber Heard-öt rágalmazásért. A színésznő 2017-es válásuk után írt egy cikket a Washington Postba, amelyben Depp nevének említése nélkül azt állította, házasságuk során ő bántalmazott nő volt.

  Deppet megbélyegezték, kirúgták A Karib-tenger kalózai következő részéből. A színész most egy virginiai bíróságon küzd az igazáért. A per egy hónapja kezdődött a Virginia állambeli Fairfax-ben, és a neten vagy millió helyen folyamatosan live streamelik. Szó szerint az egész világ látja.

  A házasság, amely összesen 15 hónapig tartott, az eddigi bizonyítékok alapján kicsit sem nevezhető hétköznapinak. Amber Heard majdnem három teljes napig tartó vallomásában elképesztő részletességgel, drámai összeomlásokkal kísérve számolt be arról, hogy Johnny Depp részegen és bedrogozva gyakorlatilag napi szinten ütötte-verte-erőszakolta őt, ám erre néhány mobillal készült fotón kívül, amelyeken az arcán van egy-két halvány folt, semmilyen kézzel fogható bizonyítékot nem mutatott.

  Ekkor lépett a színre Camille Vasquez, Depp jogi csapatának - mondhatjuk nyugodtan - titkos csodafegyvere. A keresztkérdéseit csak azon a jogi csatornán, ahol én néztem az élő streaminget, 700 ezren követték, és a szám csak nőtt. Mivel vagy ezer helyen streamelték, ez világszerte több tízmillió aktív nézőt jelenthetett.

  A 37 éves, kaliforniai ügyvédnő nemcsak kifejezetten szép (kép lentebb), hanem nyugodt, összeszedett, lágy hangú - és mindezek mellett egy Avenger. A kérdések úgy záporoztak belőle, mint egy golyószóróból, Amber Heard minden erőfeszítése ellenére láthatóan kérdésről kérdésre omlott össze, és esett ki a szerepéből.

  Camille Vasquez először szembesítette azzal, hogy Heard hangfelvételekkel bizonyíthatóan bevallotta, hogy többször megütötte Deppet, mégis saját magát állítja be bántalmazottnak. Az ügyvédnő kerek-perec megkérdezte: "Tulajdonképpen Ön volt Mr. Depp bántalmazója, nem?" Heard erre csak annyit tudott mondani, hogy szerinte kölcsönös volt.

  Az ügyvédnő ezek után a következőkkel szembesítette Heard-öt.

  1. Sokaknak feltűnt, hogy Johnny Depp a lassan a per alatt egyetlen egyszer sem nézett rá volt feleségére. Pedig Heard rengetegszer kereste vele a szemkontaktust. Vasquez lejátszott egy hangfelvételt, amely a szétválásuk után egy hónappal készült a házaspár beszélgetéséről, amelyben Amber zokogva könyörög "bántalmazó" férjének, hogy fogadja vissza, bocsásson meg mindenért, és ölelje meg őt. Depp akkor nyugodt hangon csak annyit mond, hogy elég volt ebből, többé nem akarja látni Heardöt, sőt megígéri, hogy soha többé az életben nem néz rá. Ehhez Depp azóta is tartja magát.

  2. Camille Vasquez felidézett számtalan, konkrét dátumot, amelyeken Depp Amber Heard vallomása szerint agyba-főbe verte a feleségét, többször ököllel az arcába vágott, két alkalommal eltörte az orrát, fehasította a száját, véresre verte az állát, csomókban kitépte a haját. MINDEN egyes ilyen alkalom után az ügyvéd bejátszott egy-egy nyilvános megjelenést, vörös szőnyeges kivonulást vagy tévéinterjút, amelyen Heard teljesen érintetlen, porcelán arccal, egyetlen karcolás nélkül viccel, nevetgél. Az egyik ilyen a James Corden Show (lásd a videót alább), amely előtti nap Depp állítólag eltörte Heard orrát és kishíján az állkapcsát is.

  Amber azzal próbált védekezni, hogy sminkkel ügyesen eltakarta a sérüléseit, ám a felvételeket nézve - lássuk be - ez több, mint furcsa, főként, hogy Depp, amint az ügyvéd rámutatott, állandóan hatalmas, nehéz fémgyűrűket hord minden ujján. Egyetlen ökölcsapással krumplipürévé verte volna a felesége arcát, nemhogy annyi agyabugyálással, mint amit Heard állít.

  3. A rettenetes verésekről, szexuális erőszakról Heard egyetlen orvosi látleletet, és egyetlen valóban verésről árulkodó fotót nem tudott bemutatni. Amikor Depp állítása szerint egy törött(!) vodkásüveggel megerőszakolta Ausztráliában, Heard akkor sem szorult orvosi ellátásra, sőt, Johnny Depp szorult rá, mivel egy üveg, amit a felesége vágott hozzá, levágott egy darabot az egyik ujjából.

  4. Végül a legveszélyesebb, legalábbis jogi szempontból: a hangfelvételek szerint Depp békés válást akart, a keresetet Amber nyújthatta be, Johnny 7 millió dolláros bánatpénzt adott a feleségének, és megegyeztek, hogy a sajtó és a világ szemében barátként válnak el. Amber ezek után telehaknizta a világsajtót azzal (hivatalos közleményt is kiadott), valamint show-műsorokban, interjúkban, valamint eskü alatt tett vallomásában is hangsúlyozta, hogy a 7 millió dollárt azonnal, az utolsó fillérig jótékony célra adományozta (a Los Angeles-i Gyermekkórháznak és egy nőjogi szervezetnek), mert neki egy fillér sem kell Depptől, "nem érdekli a pénz" (akkor kezdte vádolni exférjét bántalmazással is).

  Csakhogy a házaspár könyvelőcégének tanúvallomása szerint ez nem volt igaz. Kétszázezer dollárt maga Johnny utalt át a két szervezetnek, félmillió dollárt pedig Amber nevében a nő akkori pasija, a világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk. A többit Amber megtartotta magának. Heard egyébként ezt vallotta be a legnehezebben (érthetően, hiszen ez egyértelműen bizonyítja, hogy korábban eskü alatt hazudott a bíróságon, ami bűncselekmény), de Vasquez nem tágított.

  A két nő szócsatája volt a vallomás talán legdöbbenetesebb része, Vasquez olyan udvarias, de könyörtelen kérdés-záporral szorította sarokba az utolsó leheletéig tagadó Heardöt, hogy az egy hollywoodi filmet is megszégyenített.

  A keresztkérdések másnap hasonló nyugodt kíméletlenséggel folytatódtak, és a kommentek, valamint a világsajtó cikkei alapján Heardnek már lőttek. A világ szemében mindenképp. A bíróságon ugyanis aranyszabály, hogy aki eskü alatt egyszer hazudott, az hazudhatott bármiben, akár mindenben. Camille Vasquez pedig láthatóan egy nap alatt sztár lett, a záróbeszédét is óriási érdeklődés és milliós pozitív kommentáradat övezte.

  A 7 tagú esküdtszék egy rövid pénteki tanácskozás után végül ma (magyar idő szerint délután háromtól) folytatja a vitát. Teljesen egyhangú döntésre kell jutniuk. Hogy ez meddig tart, az csak rajtuk múlik, de az egész világ lélegzetvisszafojtva várja a mérföldkőnek tartott per kimenetelét.

  Egy biztos: Johnny Depp korábbi vallomása szerint ezt az egészet azért csinálta, hogy visszaállítsa jó hírnevét, és kiderüljön az igazság borzalmas házasságáról, amit egyébként ő nem akart a nyilvánosság elé tárni. Amber Heardre pedig a hosszú per alatt valóban egyszer sem nézett rá.

  Law&Crime Network/Youtube


  Megosztom
  Link másolása

  NO/MAKE/UP
  „Ez a nő elmebeteg” – Egyórás nagyinterjúban mocskolja tovább Amber Heard Johnny Deppet az NBC-n, egy pillanatra se fogadja el az esküdtszék döntését
  Még csak 7 percet láttunk az interjúból, de már világfelháborodás van a neten. Sokak szerint Johnnynak az életben nem lesz nyugta ettől a nőtől. Vélemény.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 14.


  Megosztom
  Link másolása

  Hathetes tárgyalás, hatvanvalahány tanú, több tucat titkos audiofelvétel, sms-ek, e-mailek százai, fotók tucatjai, majdnem egy kötetre rúgó levelezés, több ezer oldalas bírósági leirat.

  És hét esküdt, akik mindezt végignézték és hallgatták, becsülettel, hat héten át, minden hétköznap kilenctől ötig, a virginiai Fairfax bíróságán, egy egyébként minden szakértő és nem szakértő által is vérprofinak, kőkeményen elfogulatlannak és szabálykövetőnek tartott bíró vezetésével.

  Így nézett ki a rágalmazási per, amelyet Johnny Depp indított exfelesége, Amber Heard ellen. Az engedélyezett nyilvánosság miatt a maratoni "valóságshow-t" emberek tízmilliói követték világszerte. És az emberek döntöttek, azután pedig a szigorú szabályokhoz kötött esküdtszék is: Johnnynak hittek, és Ambernek nem. Ítéletükben kimondták, hogy Amber Heard hazudott, szándékos rosszindulattal vádolta meg volt férjét házastársi erőszakkal és szexuális erőszakkal, katasztrofális károkat okozva ezzel a karrierjében, a hírnevében, és ennek következtében a mentális egészségében.

  Egyáltalán nem csodálom, hogy a net népe valósággal felzúdult, amikor kiderült: az egyik legnagyobb amerikai tévécsatorna, az NBC egyórás, exkluzív interjúra adott lehetőséget a világ szemében teljesen lenullázódott Heardnek, amelyet három részletben fognak a héten sugározni, de a hét perces előzetesből kiderül: Heard az égvilágon semmit nem tanult a történtekből.

  Az ítéletet nem fogadja el, az esküdteket szerinte befolyásolta a social média, és "elájultak" Johnny Depp színészi képességeitől és sztárságától, az átlagembereknek "fogalmuk sincs" semmiről, az összes tanú le volt fizetve és/vagy hazudott, itt egyetlen egy áldozat van, Amber Heard, ha mindenki beledöglik, akkor is.

  Valóban döbbenetes volt látni ekkora fokú, a patológia határait feszegető (vagy inkább bőven átlépő) nárcizmust, az önreflexió, a felelősségvállalás, az esküdtek, a jogrendszer, a közvélemény iránti tisztelet teljes, totális hiányát. Amber Heardről egyszerűen ordít, hogy a saját gyűlölködő, önsajnáló és nagyon beteg világában él, ahol mindenki hazudik, csak ő a kisautó. És képtelen elfogadni, ha valaki nemet mond neki. Valószínűleg most először történt ez meg életében, legalábbis ekkora platformon.

  Az előzetest rengeteg közösségi média csatornán mutatták be, és a százával, ezrével zúduló kommentek egyértelműen tükrözték azt a döbbenetet és felháborodást, amit ez az újabb ámokfutás kiváltott az emberekből. Az "ez a nő elmebeteg" kifejezést és annak variációit nem is tudom, hányszor láttam, körülbelül minden második hozzászólásban. Mások azt boncolgatták, hogy a nárcisztikus szociopátia iskolapéldája bontakozik ki előttünk, nagyban, csak éppen azt nem értik, miért asszisztál ehhez az NBC (nyilván a nézettségért).

  Miért hagyja, hogy egy bíróság által elítélt hazudozó és bántalmazó tovább hazudozzon és bántalmazzon, láthatóan foggal-körömmel, a haláláig elszánva magát arra, hogy Johnny Deppet tönkreteszi.

  Ha azt nem is fogja, arra mindenképp felkészülhetünk, hogy Johnny újabb rágalom-maratonra számíthat, megint csak nézők milliói előtt. A színész, aki még most is Angliában koncertezik, és a legújabb hírek szerint jóbarátjával, Robert Downey Jr.-ral ünnepelte meg FaceTime-on a győzelmét, és azt, hogy hat év rémálom után visszakapta az életét, valószínűleg soha nem szabadul meg exfelesége bosszúszomjától. Csak abban reménykedhet, hogy idővel a kutya se fogja már tudni, ki az az Amber Heard. De addig még sok víz lefolyik a Dunán, és sok idegszála szakadhat szét az egyébként sem túl stabil lelkivilágú Deppnek.

  Mindenesetre Depp helyében, aki a hírek szerint azt fontolgatta, hogy nagyvonalúan elengedi a volt feleségére kiszabott 8,3 millió dolláros büntetést, amelyet a bíróság ítélt meg, egy kicsit átgondolnám ezt a dolgot. Elég baj az a színésznek, hogy az amerikai mainstream média adja a lovat Amber Heard alá, talán nem kéne még pénzelni is a habzó szájjal bosszúért kiáltó nőt.

  Nem hiszem, hogy jó célokra fordítaná.


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  Csak huszonéves fiúkkal randizik a 42 éves anyuka, mert velük fiatalnak érzi magát
  Azt állítja, a fiúk úgy bánnak vele, mint egy királynővel.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Egy 42, elvált nő, Lana May kizárólag huszonéves férfiakkal randizik. Azt mondja, hogy intim élete még soha nem volt ennyire jó, mint amióta nála jóval fiatalabbakkal van együtt.

  A Los Angeles-ben élő nő - aki egyébként az erotikus tartalmakról ismert Only Fans oldalon fent van, és ott pénzt is keres azt állítja, hogy a nála fele fiatalabb férfiakkal való szex miatt marad ennyire fiatalos a megjelenése.

  Egyik-másik randipartnere egyébként alig idősebb, mint a 17 éves lánya.

  Lana May a DailyMailnek azt nyilatkozta, hogy 30 évesen vált el, és azért találkozgat fiatalabb férfiakkal, mert azok gyakran „nyitottabbak, és bármire hajlandóak”, például szexjátékok használatára.

  Szerinte a fiúk királynőként bánnak vele, gyengédek és lépést tudnak tartani vele az ágyban.

  Rendszerint randiappokon ismerkedik, de olyan is előfordult, hogy akkor csípték fel, amikor szórakozni ment.

  Lana May szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nő nála fiatalabb férfiakkal jár, ő erre biztatja minden elvált barátnőjét, akik meg is köszönik neki a hasznosnak tanácsot.

  A nővel előfordult már az is, hogy a 17 éves lánya iskolatársai szerettek volna randizni vele. Azt is elárulta, hogy a lánya szokta néha ugratni, de a családja amúgy elfogadó párválasztási szokásait illetően. Néhány barátja azonban beszólt már neki nem éppen szokványos életmódja miatt.

  Lana szerint, ha egy férfi választ magának jóval fiatalabb partnert, az senkit nem érdekel, ám ha egy nő teszi ezt, akkor azt szégyellnivalónak találják.


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  Itt a vége: Shakira rajtakapta a párját egy másik nővel, már ki is adta az útját
  Botránnyal zárult a 11 éves párkapcsolat, miután a focista megcsalta az énekesnőt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 03.


  Megosztom
  Link másolása

  A Barcelona védője, Gerard Pique-et a hírek szerint egy másik nővel csalta meg a párját, Shakirát.

  A bulvárlapok információi szerint maga az énekesnő Shakira kapta rajta a férjét, és a pár szétköltözött.

  Mint arról a Szeretlek Magyarország beszámolt, az El Periódico újságírója, Emílio Pérez de Rozas írt először arról, hogy a pár útjai várhatóan különválnak.

  Állítólag az egyik csapattársa, Riqui Puig támogatja a focistát, gyakran járnak együtt bulizni, és sokszor feltűnnek a Bling Bling nevű éjszakai szórakozóhelyen, valamint a Patrónban, amely Piqué lakásának közelében működik.

  A védőt a pletykák szerint már több nő társaságában is látták nem egyszer. A spanyol sajtó arról is beszámolt, hogy az elmúlt hetekben több Barca-játékos panaszkodott Piquére, aki akár hajnali 2-3-ig is bulizik úgy, hogy másnap edzése van.

  A szakításra utalhat az is, hogy április végén Shakira egy olyan új dallal rukkolt elő, aminek "Te felicitó" vagyis "Gratulálok neked" a címe. Ebben például ezt énekli: "Hogy kiteljesítselek, darabokra estem szét; figyelmeztettek, de nem foglalkoztam vele; rájöttem, hogy hamis vagy; ez volt az utolsó csepp a pohárban; ne mondd, hogy sajnálod; bármennyire is valóságosnak tűnik, jól ismerlek, tudom, hogy hazudsz! Gratulálok, nagyon jól csinálod".

  A lapok azt is furcsának találják, hogy míg korábban Shakira és Piqué is gyakran posztolt egymásról vagy osztott meg közös képeket, az utóbbi időben az ilyen bejegyzések elmaradtak. Az énekesnő márciusban osztott meg utoljára fotót a férjéről, az utolsó közös képüket pedig Valentin-napon tette közzé.

  A spanyol lapok szerint az is sokat elárul, hogy Shakira májusban kétszer is Ibizára utazott két gyerekükkel, de Piqué sem tartott velük.


  Megosztom
  Link másolása