Connect with us

Megjelent Ariana Grande várva-várt negyedik, Thank u, next című albuma!

CULT

Megjelent Ariana Grande várva-várt negyedik, Thank u, next című albuma!

Ráadásul az egyik potenciális popsláger kihívó videóklip-köntöst is kapott.


Épp hogy csak megemlékeztünk a híresség tündöklő karrierjéről, máris megjelent negyedik lemeze is, melynek címadó dala, a slágerré vált thank u, next klipje 295 milliós nézettségnél jár a YouTube-on. Ariana láthatóan nagyon elemében van, hisz csupán hét hónap telt el előző kiadványa, a Sweetener megszületése óta, márciusban pedig turnézni indul, amit áprilisban egy ikonikus fesztivállal, a Coachellával koronáz majd meg.

A 12 szerzeményt számláló új albumról február 8-án a break up with your girlfriend, i’m bored pikáns videóklip társaságában látott napvilágot.

Az énekesnő elmúlt évben több Billboard Top 40-slágert is megalkotott: No Tears Left To CryBreathin és God Is A Woman c. dalai is a felkerültek a mérvadó zenei listára, nem csoda hát, hogy az amerikai zenei magazin 2018-ban neki adományozta Az év nőjecímet. Ariana ezzel olyan ikonikus hölgyek nyomába lépett, mint Taylor Swift, Lady Gaga, Madonna vagy Selena Gomez. Kíváncsiak vagyunk, vajon az új lemez és irány is hasonló sikereket tartogat-e majd.

Íme az eddigi popslágeres vonal helyett a mostanában oly népszerű hip hop-os irány felé kacsintgató lemez:

 

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel