Connect with us

Julia Roberts Kardashiannek öltözött, hogy több követőt szerezzen magának

CELEBRITY

Julia Roberts Kardashiannek öltözött, hogy több követőt szerezzen magának

Az egyszeri és megismételhetetlen átváltozásra a The Ellen DeGeneres Show színpadán került sor.


Az Oscar-díjas színésznő minden bizonnyal egyik legfelejthetetlenebb szerepébe bújt bele az amerikai talk show színpadán. A műsor háziasszonya – a maga szolid 60 millió követőjével – megtudta, hogy végre Julia is beadta a derekát az Instagram térhódításának, ám még “csupán” 3 millió followerrel rendelkezik. Ezt aztán nem hagyhatta annyiban, úgy gondolta, a Kardashian-recept majd orvosolja a problémát!

Julia Roberts beleegyezett a nagy átalakításba, amely során impozáns ál-mellkast (és ciciket) és giccses trópusi hátteret is kapott, hogy aztán méltóképp a közösségi oldalt uraló celeb-család nyomdokaiba léphessen.

“Meztelen fotókat is kell posztolnom?” – kérdezte a műsorvezetőt, aki rögtön rávágta, hogy legvégül természetesen igen!

Az új kinézettel és zavarával küzdő színésznő nem volt meggyőződve a végeredmény sikerességéről: “Van egy olyan furcsa érzésem, hogy inkább vesztek a követőimből, amíg itt állok.” – viccelődött.

Az akció aztán újabb szintre emelkedett, mikor megjelent Martha Stewart, egy pitével a kezében – az ételek bizonyítottan vonzzák az Instagram-követőket – és Dermot Mulroney is felbukkant, aki az Álljon meg a nászmenet! című filmben játszott együtt Julia-val. “Lenyűgöző, mint mindig”– kommentálta a színésznő döbbenetes átalakulását.

Forrás: HuffingtonPost

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel