Connect with us

Csókok és könnyek – megérkezett a hamarosan induló A Nagy Ő előzetese

CULT

Csókok és könnyek – megérkezett a hamarosan induló A Nagy Ő előzetese

Tóth Dávid olimpikon kajakozó szerelméért 21 hölgy fog küzdeni a párkereső realityben.


A TV2 húzott egy váratlant azzal, hogy még év elején bejelentették: felélesztik A Nagy Ő című párkereső realityt. Magyarországon eddig három évada volt a műsornak, de talán a 2003-ban indult első évadra emlékeznek a legtöbben, amikor Noszály Sándor teniszező szerelméért versengtek a hölgyek. A Nagy Ő akkor újdonságnak számított a hazai tévézésben, ezért nagyon népszerű volt, ám a következő két évad már nem volt ennyire sikeres. Hasonló párkereső műsorokra volt példa ugyan az elmúlt években (például az Alekosz menyasszonyt keres című valóságshow), de egyik sem hozott átütő sikert.

A Nagy Ő egyébként külföldön még most is hatalmas népszerűségnek örvend, talán ezért is gondolta úgy a TV2, hogy itt az ideje 17 évvel a harmadik évad után műsorra tűzni a negyediket.

Már azt is tudjuk, hogy a műsor december 5-én indul, a főszereplő Tóth Dávid olimpikon kajakozó, a műsorvezető pedig Stohl András lesz.

A sportoló az Exatlon Hungary és a Dancing with the Star műsorokból is ismerős lehet. Saját bevallása szerint már csak a szerelem hiányzik az életéből, hiszen évek óta nem talál magának párt.

Most 21 hölgy küzd majd meg a kegyeiért, akiket felváltva vihet randizni, az adások végén pedig az ikonikus rózsaceremónián dönti el, hogy kikkel akar még tovább ismerkedni, és kiknek engedi el a kezét.

Azt már korábban elárulta a Mokka című reggeli műsorban, hogy alapvetően nincs zsánere, de nem szereti a túl alacsony és a dohányzó nőket. Tetszik neki a sportosabb alkat, belső tulajdonságként pedig a humort és az intelligenciát emelte ki, fontos neki, hogy párjával tudjon jókat beszélgetni.

Azt, hogy mennyire jár sikerrel a műsorban, tehát jövő vasárnaptól követhetjük hétköznap esténként. Már meg is jelent egy előzetes, amiből kiderül, hogy természetesen lesznek intim pillanatok, de sírás és csalódás is.

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel