CELEBRITY

  Testvérháború? Harry forr a dühtől Vilmos ellen, aki újabb hatalmas pofonnal üzente meg öccsének: vége

  Új szelek fújnak a királyi udvarban, Harryt és Meghant egymás után érik a sokkoló meglepetések.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan megváltoztak az erőviszonyok a brit királyi családban II. Erzsébet királynő szeptemberi halála óta. A Palota gőzerővel készül III. Károly jövő májusi királlyá koronázására, a Kaliforniába "dezertált" sussexi hercegi pár, Harry és Meghan pedig hasonló vehemenciával készül Harry memoárjának (Tartalék a címe) januári megjelenésére.

  A könyv a Buckingham-palota belső informátorai szerint egyérteműen újabb bosszúprojekt Harryék részéről, akik még mindig nem tudják megemészteni, hogy a 2020-as Megxit óta nem részesülnek a királyi pénzekből és előjogokból, és úgy tűnik, a hollywoodi celebkarrier se jött be nekik, amelyről főként Meghan régóta álmodozott.

  A britek nagy része jóideje szívesen látná, ha Károly végre "bekeményítene" kisebbik fiával szemben, és elvenné tőle a Sussex hercege címet, eltávolítaná a trónöröklési sorból (Harry az ötödik), mert a közvélemény szerint a kaliforniai pár két éve mást sem tesz, mint nagyinterjúkban, cikkekben és könyvekben gyalázza a brit királyi családot. Sokszor hazugságokkal, amelyeket sorra lepleznek le az oknyomozó újságírók.

  Károly egyelőre hallgat, ám sokasodnak a "fű alatti" pofonok, amelyek ugyan nem csattannak hangosan Harry arcán, de jól sem esnek neki, az gyanítható. Először a királyi család honlapján "fokozták le" a sussexieket a lap apjára, két gyermeküknek, Archie-nak és Lilibetnek Károly a mai napig nem adományozott hercegi/női címet (elvileg már járna nekik), és most jött az újabb pofon, méghozzá sajtóhírek szerint Vilmos hercegtől.

  Károly kérésére ugyanis Vilmos állította össze azt a "reformcsomagot", amelynek feladata a királyi ház átvezetése a 21. századba. Ennek egyik mérföldköve történt meg Károly 74. születésnapján (november 14-én): a brit parlament felsőházában, a Lordok Házában átment az a törvénymódosítás, amely Károly úgynevezett tanácsnokai, vagyis helyettesei körét kibővítette. Eddig úgy volt, hogy ha a király külföldön van, vagy bármilyen egyéb okból nem tud eleget tenni uralkodói kötelezettségeinek, a trónöröklési sor négy következő, nagykorú tagja "ugorhat be" helyette. Ebben eddig Harry herceg és a pedofilbotrányba keveredett András herceg is benne volt.

  A törvénymódosítás szerint azonban ezentúl Károly nővére, Anna hercegnő, és öccse, Eduárd, Wessex grófja is tanácsnok lesz, ezzel Harry és András finoman "ki lett kukázva" – szinte kizárt, hogy valaha is a trón közelébe jussanak, akár kis időre is.

  A döntés miatt Harry és Meghan állítólag halálosan meg vannak sértődve, és dühük elsősorban az értelmi szerző, Vilmos walesi herceg ellen irányul.

  Egy biztos: Diana két fia között a szakadék egyre tágul, ez sokak szerint akár testvérháborúvá is kinőheti magát.

  Források: Neil Sean/Youtube

  Daily Mail

  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Egyévesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei – csöpp babákból már ekkora gyerekekké cseperedtek
  Így ünnepelték a szülinapot. Mutatjuk a képet!
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Bájos fotókat posztolt az immár egyéves ikergyermekeiről Rúzsa Magdi.

  Az énekesnő és párja 2021-ben jelentette be, hogy gyermekáldás elé néznek, majd az is kiderült, hogy az énekesnő hármasikreket vár.

  A babák – Keve, Lujzi és Zalán – 2022 februárjában jöttek világra, szeptemberben pedig a keresztelőjüket is megtartották.

  Rúzsa Magdi korábban már mesélt az anyaság édes terhéről, nehézségeiről és szép pillanatairól, valamint arról, hogy nagyon élvezi, hogy anya lehet, azonban három kicsivel még egy séta is komoly logisztikát igényel.

  Egy tavaly ősszel megjelent interjúban részletezte, hogyan birkózik meg az új helyzettel, és hogyan próbál egyszerre helyt állni anyaként és előadóművészként.

  „Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre”

  – árulta el Rúzsa Magdi.

  „Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább”

  A Magas és Mély című műsorban pedig egy műsorvezetői kérdésre azt mondta az énekesnő:

  "Több lett szerintem az életem, ez azért szép így, mert amíg nem szülsz gyereket, addig is egész az életed, nekünk az a része is abszolút rendben volt és nagyon szerettem. De most azt érzem, ez így talán még több."

  Az első születésnapot természetesen tortával ünnepelte a család.

  Az ikrekről pedig egy bájos fotót is megosztott nemrég Rúzsa Magdi:


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Ashton Kutcher élete legmegalázóbb időszakának nevezte a válását a 15 évvel idősebb Demi Moore-tól
  Akkor pedig „k.vára kiakadt”, amikor később Demi Moore a könyvében kiteregette a magánéletük rázósabb részeit.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Ashton Kutcher nemrég interjút adott az Esquire magazinnak. A beszélgetés során a Demi Morre-ral való fájdalmas szakítás is szóba került.

  Mint az ismeretes, a két színész 2003-ban jött össze, amikor Ashton Kutcher 26, Demi Moore pedig 41 éves volt. 2005-ben házasodtak össze, és 2011-ben szakítottak, a válást pedig 2013-ban mondták ki.

  Miután bejelentették, hogy szétválnak az útjaik, a bulvárlapok arról írtak, hogy Ashron Kutcher állítólag megcsalta a színésznőt. Demi Moore ráadásul 2019-ben megjelent Inside Out című memoárjában azt állította, hogy a kapcsolatukban az okozott fordulópontot, amikor Ashton Kutcher megkérte, hogy legyen benne egy hármas szexben. A könyvben leírta azt is, hogy amikor teherbe esett, majd elvetélt, lelkileg annyira megviselték a történtek, hogy ismét inni kezdett.

  Ashton Kutcher az interjúban arra is kitért, hogy amikor megjelent Demi Moore könyve, nem örült neki. Akkor már régen együtt volt Mila Kunis színésznővel, két gyermekük is született, és bár amennyire csak tudják, óvják a magánéletüket, a könyv megjelenése után a sajtó figyelme rájuk irányult. Ez pedig azzal járt, hogy a bulvársajtó munkatársai a gyerekeikre is rászálltak. Azt mondta, rohadtul dühös volt emiatt.

  A Demi Moore-ral való kapcsolatáról a színész azt mesélte, hogy amikor beleszeretett a színésznőbe, egy csapásra megváltozott az élete. Rendszeresen szerepelt a sajtóban, ráadásul három lány mostohaapja lett.

  (Rumer, Tallulah és Scout Demi és Bruce Willis házasságából született.)

  "Huszonhat éves voltam, és felelősséget vállaltam egy nyolcévesért, egy tízévesért és egy tizenkét évesért. Valószínűleg így élik meg a tini szülők a húszas éveiket. Imádom a gyerekeket. Ha nem így lenne, nem vettem volna el egy olyan nőt, akinek már három gyereke van. Csodálatos ötletnek gondoltuk, hogy legyen még egy baba"

  - mondta a színész,

  Bár Demi Moore teherbe esett, végül elvetélt, később lombikprogrammal próbálkoztak, sikertelenül. Ashton Kutcher erről azt mondta, fájdalmas dolog egy gyermek elvesztése.

  A válásukat egyébként mindketten megszenvedték, a színész pedig a mai napig úgy írja le, mint élete nagyon megalázó időszakát.

  Úgy véli, semmi nem jelent akkora bukást és veszteséget, mint egy rosszul sikerült házasság. A volt feleségéről mindezzel együtt szeretettel beszélt.

  Mindenesetre azt is elárulta, hogy "k.vára kiakadt", amikor megjelent Demi Moore önéletrajzi könyve, benne a kapcsolatuk rázósabb részeivel.

  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Videó, ahogyan önfeledten táncol a Született feleségek gyönyörű nővé cseperedett dundi Juanitája
  Instagramon tette közzé a felvételt.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Új videót tett közzé Madison de la Garza, aki a Született feleségekben tűnt fel.

  A színésznő a dundi Juanitát, Gabrielle (Eva Longoria) nagyobbik gyermekét játszotta. Előbb visszatérő szereplőként bukkant fel, majd két évadon át mellékszereplőként láthattuk, az utolsó évben pedig főszereplő volt a sorozatban.

  Mára felnőtt, betöltötte a 21. évét, és gyönyörű nő lett.

  Több filmben és sorozatban is szerepet kapott, egy ízben a féltestvére, Demi Lovato fiatalabb "kiadását" alakította.

  Madison de la Garza nemrég olyan videót tett közzé,


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Adele elsírta magát koncert közben, miután egy férfi a telefonja kijelzőjén megmutatta neki a felesége fotóját
  Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi az énekesnő rajongói.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 03.


  Megosztom
  Link másolása

  Megható pillanatnak lehettek tanúi azok, akik ott voltak Adele Las Vegas-i koncertjén.

  Miközben Adele végigsétált a tömegen, és a 2015-ös "When We Were Young" című slágerét adta elő, egy idősebb férfi (aki az első sorok közelében tűnt fel) , a telefonja képernyőjét mutatta meg az énekesnőnek.

  Amikor az énekesnő a színpadon a 2011-es "Someone Like You" című balladáját énekelte, nyilvánosan megszólította a férfit, és neki ajánlotta a dalt.

  "Ez a dal annak az úriembernek szól, aki a kijelzőn megmutatta nekem a feleségét."

  A dal után könnyekben tört ki az énekesnő, és elmondta a közönségnek, hogy sejti, hogy a férfi felesége már nem él.

  Adele többször is elnézést kért elfogódottsága miatt, de a közönség ovációval fogadta a könnyeket is. Végül azt mondta, hogy néha azt kívánja, bárcsak mindenki láthatná azt, amit ő a közönség sorai közt sétálva. Adele csodálatosnak tartja, hogy az emberek beengedik őt a magánszférájukba is.

  Fotó: Youtube printscreen


  Megosztom
  Link másolása