CELEBRITY

  Harry és Meghan megint keményen berágott – két dolgon is vérig sértődtek a királyi családra

  Miközben mindenki a nagy, királyi kibékülésre vár, a kulisszák mögött állítólag egyre ádázabb háború zajlik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Egyre rosszabbul állnak a Kaliforniában élő sussexi hercegi pár dolgai, és az amerikai showbiz ügyeiben igen járatos PageSix beszámolója szerint Harry és Meghan gyakorlatilag teljes pánikban vannak.

  II. Erzsébet szeptember 8-án bekövetkezett halála ugyanis egy újabb, egészpályás "bosszúkampány" kellős közepén kapta oldalba őket. Véletlenül pár napot épp Angliában (és Németországban) töltöttek, különböző jótékonysági eseményeken vettek részt, miután Meghan nagyinterjút adott az amerikai The Cut magazinnak, amelyben megfenyegette a királyi családot: nem írt alá titoktartási nyilatkozatot, semmi nem akadályozza meg abban, hogy "elkezdjen beszélni".

  A királynő egyébként pár nappal a halála előtt meghívta őket Balmoralba, nyilván békítő jelleggel, de nemet mondtak. Teljes gőzzel készültek Harry "bosszúmemoárjára", amelyet novemberben, Károly király születésnapja körül akartak kiadni, és a Netflix-nek forgatott dokumentumfilmjükre, amely decemberben jött volna ki (A korona című sorozat 5. évadának premierje után).

  A könyv és a film is tele lehet újabb vádakkal és rágalmakkal Károly király, Kamilla királyné, valamint a walesi hercegi pár, Katalin és Vilmos ellen, ugyanis a királynő halálával Harryék mind a két projektben olyan visszapedálozásba kezdtek, hogy azt nem lehet félreérteni.

  Harry először a könyvét akarta átírni (ő úgy fogalmazott, "finomítani"), és elhalasztani a megjelenést valamikor a jövő évre. Hogy a kiadó, a jó hírű, de mégiscsak amerikai székhelyű Penguin Random House hajlandó lesz-e erre a gesztusra, még nem tudni.

  A Netflix viszont nem ilyen kompromisszumkész. Harryék állítólag kétségbeesetten követelik a streaming-cégtől, hogy dokumentumfilmjüket jó alaposan megvághassák, kiszedhessék belőle a "kényes" részeket. Csakhogy a Netflix valószínűleg épp a kényes részekért fizetett nekik dollármilliókat, és a cég vezetői állítólag határozottan nemet mondtak a hercegi párnak.

  Közben bestsellerré nőtte ki magát a párról nemrég megjelent két leleplező könyv, Tom Bower Bosszú című oknyomozó írása, és Valentine Low, a The Times újságírójának Udvaroncok című könyve. Az előbbi Meghan valóban döbbenetes törtetését, pénz-és hírnévhajhászását, valamint minősíthetlen modorát elemzi ki még Harry előttről, nyolcvan egykori munkatársa, barátja és ismerőse beszámolóiból. A másik, az Udvaroncok még károsabb: ott a palota személyzete számol be a már hercegnővé házasodott Meghan és Harry hisztijeiről, valamint súlyos lelki bántalmazó viselkedéséről, és terrorjáról a személyzet tagjaival szemben.

  Meghan állítólag perelni nem meri a két írót, ám Neil Sean, a belső királyi körökben járatos riporter beszámolója szerint teljesen ki van borulva attól, hogy az Oprah-interjú óta építgetett áldozati imidzsét ország-világ előtt "megfúrták", és a gondosan titkolt, elviselhetetlen természetét leleplezték.

  Meghan állítólag a királyi családtól követeli, hogy PR-csapatukkal "védjék meg őt", és nyilvánosan ítéljék el a két leleplező könyvet. Sokak szerint kissé merész elvárás ez attól a nőtől, aki az Oprah-interjúban ország-világ előtt bemocskolta a királyi családot, és most tőlük vár védelmet.

  Károly király emberei valószínűleg nemet mondtak a heregné követelésére, amitől Meghan nagyon berágott. Emellett azon is vérig sértődtek Harryvel, hogy Károly király koronázása, amelyet tegnap jelentettek be (többek között az amerikai People magazin is lehozta), 2023. május 6-án lesz, vagyis pontosan a sussexiek fiának, Archie-nak a negyedik születésnapján. Így a kisfiú körüli, várhatóan óriásira tervezett PR-felhajtást valószínűleg teljesen beárnyékolja majd a koronázás.

  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Egyévesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei – csöpp babákból már ekkora gyerekekké cseperedtek
  Így ünnepelték a szülinapot. Mutatjuk a képet!
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Bájos fotókat posztolt az immár egyéves ikergyermekeiről Rúzsa Magdi.

  Az énekesnő és párja 2021-ben jelentette be, hogy gyermekáldás elé néznek, majd az is kiderült, hogy az énekesnő hármasikreket vár.

  A babák – Keve, Lujzi és Zalán – 2022 februárjában jöttek világra, szeptemberben pedig a keresztelőjüket is megtartották.

  Rúzsa Magdi korábban már mesélt az anyaság édes terhéről, nehézségeiről és szép pillanatairól, valamint arról, hogy nagyon élvezi, hogy anya lehet, azonban három kicsivel még egy séta is komoly logisztikát igényel.

  Egy tavaly ősszel megjelent interjúban részletezte, hogyan birkózik meg az új helyzettel, és hogyan próbál egyszerre helyt állni anyaként és előadóművészként.

  „Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre”

  – árulta el Rúzsa Magdi.

  „Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább”

  A Magas és Mély című műsorban pedig egy műsorvezetői kérdésre azt mondta az énekesnő:

  "Több lett szerintem az életem, ez azért szép így, mert amíg nem szülsz gyereket, addig is egész az életed, nekünk az a része is abszolút rendben volt és nagyon szerettem. De most azt érzem, ez így talán még több."

  Az első születésnapot természetesen tortával ünnepelte a család.

  Az ikrekről pedig egy bájos fotót is megosztott nemrég Rúzsa Magdi:


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Ashton Kutcher élete legmegalázóbb időszakának nevezte a válását a 15 évvel idősebb Demi Moore-tól
  Akkor pedig „k.vára kiakadt”, amikor később Demi Moore a könyvében kiteregette a magánéletük rázósabb részeit.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Ashton Kutcher nemrég interjút adott az Esquire magazinnak. A beszélgetés során a Demi Morre-ral való fájdalmas szakítás is szóba került.

  Mint az ismeretes, a két színész 2003-ban jött össze, amikor Ashton Kutcher 26, Demi Moore pedig 41 éves volt. 2005-ben házasodtak össze, és 2011-ben szakítottak, a válást pedig 2013-ban mondták ki.

  Miután bejelentették, hogy szétválnak az útjaik, a bulvárlapok arról írtak, hogy Ashron Kutcher állítólag megcsalta a színésznőt. Demi Moore ráadásul 2019-ben megjelent Inside Out című memoárjában azt állította, hogy a kapcsolatukban az okozott fordulópontot, amikor Ashton Kutcher megkérte, hogy legyen benne egy hármas szexben. A könyvben leírta azt is, hogy amikor teherbe esett, majd elvetélt, lelkileg annyira megviselték a történtek, hogy ismét inni kezdett.

  Ashton Kutcher az interjúban arra is kitért, hogy amikor megjelent Demi Moore könyve, nem örült neki. Akkor már régen együtt volt Mila Kunis színésznővel, két gyermekük is született, és bár amennyire csak tudják, óvják a magánéletüket, a könyv megjelenése után a sajtó figyelme rájuk irányult. Ez pedig azzal járt, hogy a bulvársajtó munkatársai a gyerekeikre is rászálltak. Azt mondta, rohadtul dühös volt emiatt.

  A Demi Moore-ral való kapcsolatáról a színész azt mesélte, hogy amikor beleszeretett a színésznőbe, egy csapásra megváltozott az élete. Rendszeresen szerepelt a sajtóban, ráadásul három lány mostohaapja lett.

  (Rumer, Tallulah és Scout Demi és Bruce Willis házasságából született.)

  "Huszonhat éves voltam, és felelősséget vállaltam egy nyolcévesért, egy tízévesért és egy tizenkét évesért. Valószínűleg így élik meg a tini szülők a húszas éveiket. Imádom a gyerekeket. Ha nem így lenne, nem vettem volna el egy olyan nőt, akinek már három gyereke van. Csodálatos ötletnek gondoltuk, hogy legyen még egy baba"

  - mondta a színész,

  Bár Demi Moore teherbe esett, végül elvetélt, később lombikprogrammal próbálkoztak, sikertelenül. Ashton Kutcher erről azt mondta, fájdalmas dolog egy gyermek elvesztése.

  A válásukat egyébként mindketten megszenvedték, a színész pedig a mai napig úgy írja le, mint élete nagyon megalázó időszakát.

  Úgy véli, semmi nem jelent akkora bukást és veszteséget, mint egy rosszul sikerült házasság. A volt feleségéről mindezzel együtt szeretettel beszélt.

  Mindenesetre azt is elárulta, hogy "k.vára kiakadt", amikor megjelent Demi Moore önéletrajzi könyve, benne a kapcsolatuk rázósabb részeivel.

  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Videó, ahogyan önfeledten táncol a Született feleségek gyönyörű nővé cseperedett dundi Juanitája
  Instagramon tette közzé a felvételt.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Új videót tett közzé Madison de la Garza, aki a Született feleségekben tűnt fel.

  A színésznő a dundi Juanitát, Gabrielle (Eva Longoria) nagyobbik gyermekét játszotta. Előbb visszatérő szereplőként bukkant fel, majd két évadon át mellékszereplőként láthattuk, az utolsó évben pedig főszereplő volt a sorozatban.

  Mára felnőtt, betöltötte a 21. évét, és gyönyörű nő lett.

  Több filmben és sorozatban is szerepet kapott, egy ízben a féltestvére, Demi Lovato fiatalabb "kiadását" alakította.

  Madison de la Garza nemrég olyan videót tett közzé,


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Beyoncé őrülten szexi, alig valamit takaró kristály bikiniben pózolva jelentette be, hogy turnéra indul
  Mutatjuk a cikkben a fotót.
  Sassy - sassy.hu
  2023. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Beyoncé nem hétköznapi módon jelentette be, hogy 2023-ban turnéra indul.

  A huszonnyolcszoros Grammy-díjas amerikai R&B énekesnő, dalszerző, producer, színésznő és táncos különleges fotóval tudatta a hírt.

  A képen csak egy alig valamit takaró kristályokkal, strasszokkal kirakott bikiniben látható, lovon ülve, így üzent a rajongóknak.

  Bexoncé egyébként nemrég Dubaiban, egy zártkörű koncerten lépett fel. A sztár négy éve adott koncertet utoljára Dubaiban. Most egy szálloda nyitóünnepségén énekelt a meghívottak előtt, meglepetés vendéget hívott színpadra, a kislányát, akivel együtt adott elő egy dalt.

  Beyoncé hetedik albumát, a Renaissaince címűt már promotálta egy hasonló lovas képpel:

  Nyitókép: YouTube képernyőfotó

  Megosztom
  Link másolása