NO/MAKE/UP

  „A tartalék” – Ezzel a címmel és egy fenyegető arcképpel jön Harry herceg memoárja, amelyben sokak szerint végleges leszámolásra készül bátyjával és édesapjával

  „A tartalék” jelző hagyományosan a trónörökös utáni másodszülött elnevezése. Harry a 400 oldalas memoárral sokak szerint „igazi mészárlásra” készül, hogy megbosszulja, amiért ő csak a második lett.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 28.


  Megosztom
  Link másolása

  Ááááá, szóval erről van szó” – sóhajtottak fel szinte egyöntetűen a brit, az ausztrál, és az amerikai publicisták és televíziós műsorvezetők, amikor meglátták Harry herceg 2023. január 10-én, tizenhat nyelven megjelenő memoárjának a napokban nyilvánosságra hozott borítóját és a címet.

  SPARE”, azaz „A tartalék”. Ez lesz a cím, egy kérlelhetetlenül fenyegető tekintetű, egyébként fantasztikusan photoshoppolt Harry-arckép alá írva. Aki esetleg mégsem ismerné fel, a borító tetején azért szerényen ott virít: „Harry herceg”.

  A herceg és felesége, Meghan 18 millió dollár (nyolcmilliárd forint) előleget zsebelt be a 416 oldalas könyvért, amely a kiadó közlése szerint „kérlelhetetlenül őszinte, bátor, első kézből származó” információkkal lesz tele.

  Harry herceg gyerekkoráról, édesanyja, Diana elvesztése miatt érzett traumájáról, a hadseregben töltött idejéről, a családi viszonyairól, és természetesen a Megxitről, vagyis botrányos távozásáról a királyi családból a többnyire csak a „lelki társaként” emlegetett feleségével, Meghannal.

  Három évvel a Megxit után a királyi család szakértői szerint egyértelmű, hogy Harry új, minden eddiginél véresebb leszámolásra készül a családjával, kitereget mindent, ami volt, sőt azt is, ami nem, és sajnos az sem kérdés, hogy leginkább a valamiért döbbenetesen bosszúszomjas felesége hatására. Egy kiadó sem fizet 18 millió dolláros előleget a semmiért, itt bizony vérengzés lesz. Bár a pár azt ígérte, hogy a 2021-es Oprah Winfrey-interjú lesz az utolsó szavuk a brit királyi családról, utána békés, visszvonult, privát családi életet fognak élni, úgy tűnik, van az a pénz, amiért újabb és újabb bombákat készek ledobni Harry családjára.

  Az Oprah-interjút akkor vették fel, amikor Harry nagypapája, Fülöp herceg haldoklott. Rá három hétre meg is halt. A Harry-memoár pedig négy hónappal a herceg nagymamájának, II. Erzsébetnek a halála, és szintén négy hónappal édesapja, Károly királlyá koronázása előtt jelenik meg. Épp félúton. Tökéletes időzítés.

  A cím már önmagában sokat elárul a könyv várható hangvételéről, és ezt a Buckingham-palota is tudja. A „trónörökös” és a „tartalék” problémája sem újkeletű, maga Diana is többször használta a két fiára, évszázados mondás ez. És évszázados probléma. Számtalan királyi családban tört rá a másodszülött az elsőre, mert nem tudott belenyugodni, hogy nem ő lett a király. Sokan közülük épp ezért végezték vérpadon. Ma viszont szerencsére nem ezt a világot éljük.

  Az viszont egyértelműnek tűnik, hogy Harry herceg 38 éves korára, kétgyermekes, és állítólag nagyon boldog családapaként is fő életcéljának tartja, hogy az egész világ előtt megalázza és kibeszélje bátyját, Vilmost, kizárólag azért, mert a születési lottót ő nyerte meg, és ő lesz a király. Nem Harry.

  Emellett nyilván tele lesz a könyv támadásokkal édesapja, Károly ellen is, akit Harry egész életében felelősnek tartott Diana haláláért, és persze bőven kapni fog Camilla is, sőt, a hírek szerint Harry vele lesz a legkegyetlenebb. De a Palotának nincsenek illúziói: az egész család legbelső intimszférájába fog a sértődött királyi öcsi beletaposni, mindenki megkapja a magáét, Vilmos felesége, Katalin, sőt a gyermekei, György, Sarolta és Lajos sem biztos, hogy megússzák. Főként úgy, hogy a kilencéves György már „A tartalék” szerepéből is bőven kipöccintette Harryt, ugyanis születése pillanatától valójában már ő a tartalék, azaz a következő trónörökös, apja, Vilmos után.

  Harry tehát egy olyan áldozati szerepben tetszeleg, amely körülbelül egy évtizede elavult, ő azonban láthatóan képtelen túllépni rajta. Sőt, annyi gyűlölettel és bosszúvággyal van tele, ami a mindig vidám, „közülünk való” Harry-imidzsbe sokaknak még mindig nem fér bele, annyira érthetetlen. A memoárt népszerűsítő sajtóközlemény szerint Harry arról is beszámol, hogyan talált rá a gyógyulás és a szeretet útjára – ezek szerint gyötrelmes és boldogtalan gyermekkora után – a napfényes Kaliforniában, imádott, családszerető felesége mellett.

  Sokak szerint azonban nem lesz ez a memoár más, mint egy életcél, tehetség és akaraterő nélküli, milliárdos ex-hercegecske és nárcisztikus ex-színésznő felesége 400 oldalas, szánalmas panaszáradata a borzalmas hányattatásaikról.

  Édesanyjának fájdalmasan korai, az egész világ előtt zajló elvesztését senki sem vitatja el Harrytől, mindenki megérti. Azt is, hogy maradtak a lelkében ellenérzések, fájdalmak és elvarratlan szálak a családjával szemben. Minden családban van ilyen. De azt azért nehéz elfelejteni, hogy sokakkal ellentétben Harrynek több mint 25 éve volt rá, hogy több száz szobás kastélyokban, hadseregnyi személyzettel, a világ elérhető legjobb iskoláival, tanáraival, egészégügyi ellátásával, pszichiátereivel, limuzin- és magánjet-flottájával, és korlátlan mennyiségű pénzzel körülvéve valahogy csak napirendre térjen a traumája fölött. Találjon valami értelmes elfoglaltságot, ahogy rajta kívül számtalan "periférikus", tehát nem egyenesági családtagja, ad abszurdum keressen munkát, és elfogadja azt is, hogy akármit csinál, akkor sem ő lesz a király. Ahogy a világon még körülbelül 8 milliárd ember sem lesz az.

  Nos, úgy tűnik, ez a megvilágosodás mégsem jött össze neki. A Palota hivatalosan nem kommentálta a könyvet, ám belsős információk szerint ügyvédek hada készül a megjelenésekor várható botrányra. Az Oprah Winfrey-interjúban ugyanis az oknyomozó újságírók néhány nap leforgása alatt tizenhét, bizonyítható hazugságot találtak, főként Meghan szájából, de Harry is füllentett jócskán, így nem nehéz elképzelni, miket hordott össze Harry és az őt nyilvánvalóan totális kontroll alatt tartó neje 400 oldalon. Csak remélni lehet, hogy a kiadó legalább résen volt, és alaposan utánajártak a sussexi beszámoló igazságtartalmának.

  Harrynek pedig ezután nagy valószínűséggel azzal a tudattal kell együtt élnie, hogy Diana-gyász ide, dollármilliók oda, lelkitárs-feleség amoda, ismét ország-világ előtt hátba szúrja a bátyját és az édesapját, valamint jó nagyot rúg a nagymamája emlékébe is. Gyakorlatilag végérvényesen és visszavonhatatlanul elveszíti a családja bizalmát. Pedig állítása szerint szereti őket. Hát...lelke rajta.

  Forrás: Daily Mail

  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk


  NO/MAKE/UP
  Laky Zsuzsi rettenetesen kiakadt, amikor megtudta az ötödikes lányától, mit művelnek a tizenéves gyerekek
  Dühös posztban írta meg a véleményét.
  Sassy - sassy.hu
  2023. január 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Laky Zsuzsi felháborodott azon, amit már az általános iskolások is művelnek, és ami árt nekik, de szabadon megtehetik.

  Instagram-posztjában ezt írta:

  "Többször hallottam már a nagyobbik lánykámtól (aki most 5.-es) hogy vannak osztálytársai, akik minden nap energiaitalt isznak. Erre felkaptam a fejem és megkérdeztem tőle, hogy mégis hogy ihatnak energiaitalt? Hát úgy mondja a Luca, hogy bemennek az iskola melletti boltba és vesznek maguknak"

  - írta Laky Zsuzsi a posztban.

  Kíváncsiságból beküldtem egyedül abba az üzletbe, amit a lánya említett, azzal hogy vegyen egy energiaitalt és egy öngyújtót, ő pedig kint várta. A kislányát kiszolgálták a boltban...

  "Elfogadhatatlan hogy 270 Ft-ért a gyerekek legálisan vehetnek energiaitalt. Kérdem én, hogy rendben van ez így!? Hogy erre miért nincs valamilyen jogszabály?

  Még azt sem gondolom, hogy a szülő felelőssége ugyanis.. hiszen az iskolából kimegy a szünetben és megvásárolja magának gond nélkül és a szülei nem fogják megtudni soha!

  Szóval azt gondolom, hogy ezt nagyon nem szabadna hagyni, hisz ez a felnőttek számára sem egészséges egyáltalán, akkor milyen hatással lehet a gyerekekre?"

  Ti mit gondoltok erről?


  Megosztom
  Link másolása

  NO/MAKE/UP
  Összeomlás – Harry herceg ámokfutása nem más, mint Meghan szabadjegye a válásra
  Egyáltalán nem lennék meglepve, ha Harry herceg 2023-ban megtapasztalná, milyen érzés volt Johnny Deppnek lenni 2022-ben. Vélemény.
  Sassy - sassy.hu
  2023. január 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Vilmos herceg körül van metélve, Harryt csak azért szülte meg Diana, hogy szükség esetén szervdonor legyen a bátyjának, Harry egy kocsma mögötti mezőn veszítette el a szüzességét egy idősebb nővel, aki úgy bánt vele, mint egy csődörrel, a végén még a fenekét is megpaskolta.

  Január 10-én jött ki Harry herceg botránymemoárja, a Tartalék (magyarul márciusban jelenik meg), de már annyi részlet kiszivárgott belőle, és annyi interjút adott körülbelül minden fellelhető tévéshow-ban meg hollywoodi celebújságban, hogy a fentieket máris megtudtam belőle. És még nagyon sok mást, ami bőven elég is volt. Több mint 400 oldal, még egy brit kritikus is azt mondta, hogy olyan érzés volt elolvasni, mint a Mein Kampfot. Én nem akarom kitenni magam ennek.

  Harry és Meghan ámokfutását régóta nézem növekvő szomorúsággal (már amennyire két dollármilliomos fölött szomorkodni lehet), és soha nem csináltam titkot abból, hogy amit én látok, az se nem királyi, se nem hercegi, hanem a világ egyik leghétköznapibb sztorija:

  egy nárcisztikus (mentális) bántalmazó által behálózott, és totálisan agymosott áldozat kálváriája.

  Ez persze szigorúan személyes vélemény, nem vagyok szakember. De láttam már ilyet. Nem egyszer. Egy nem túl okos, céltalan, tengő-lengő, az anyját láthatóan évtizedek óta mániákusan gyászoló herceg életébe berobbant egy nő, akinek hírnév- és pénzéhsége nem ismer határokat. A nő szép, határozott, anyáskodó, és veszélyesen manipulatív. Elbűvöli, szabályosan hipnotizálja Harryt, aztán szembefordítja a teljes családjával, az összes barátjával, sőt az országával. Átrángatja az óceán túlpartjára, hermetikusan izolálja, immár totális a kontrollja felette, és szépen elkezdi kisajtolni belőle a lényeget: a hírnevet és a pénzt. Sok-sok pénzt, csak ezért a memoárért 20 millió dollárt.

  Ennek a fájdalmas folyamatnak a legújabb – és szerintem lassan az utolsó – fejezete ez a szégyenkönyv. Mert ez az. Természetesen nem mentem fel Harryt (egyébként a királyi családot sem, de őket eleget aljazzák, ebbe most nem állok bele): a herceg szerintem egyértelműen egy seggfej. Egy sérült, agyonkényeztetett, öntelt, gyűlölködő óriásbébi, aki meg van győződve arról, hogy valami magasztos célért alázza szénné az egész családját, árusítja ki a legszemélyesebb titkaikat, intim beszélgetéseiket, sőt az orvosi adataikat (lásd Vilmos körülmetélése), aminek engedély nélküli nyilvánosságra hozatala egyébként még törvénytelen is.

  Néztem Harry interjúit, amelyben a könyvről beszél. Órákig. Egy keserű, összetört, súlyosan labilis, sőt paranoid, és sajnos pitiáner embert láttam, aki élete tragédiájának tartja, hogy nem ő lesz az angol király.

  Hogy gyerekkorukban Vilmos kapta a nagyobbik szobát a balmorali kastélyban (hány szoba van ott, ötven, száz?), halálosan féltékeny a bátyjára, “főgonosznak” nevezi a nevelőanyját, és a luxus sítúrákkal, világkörüli utazásokkal, méregdrága magániskolákkal és szolgahadakkal tarkított életét láthatóan egy végeláthatatlan gyötrelemnek tekinti.

  És persze MINDENRŐL más tehet. Ő az égvilágon semmilyen hibát nem követett el. Ő tökéletes, a felesége, Meghan meg egyenesen egy szent. Őket mindenki üldözi, mint Dianát. Harry náci egyenruhában virított húszévesen egy bulin? Vilmos és Katalin (!) vette rá. Dicsekszik, hogy 25 tálibot ölt meg Afganisztánban, és nem tekintette őket másnak, mint sakkbábuknak (ebből egyébként világbotrány lett, a tálibok egy kicsit a lelkükre vették a dolgot)? A sajtó forgatta ki a szavait, a rohadék sajtó sodorja már megint halálos veszélybe őt és Meghant. Vilmos megpróbált beszélni a fejével, és a tudtára adni, hogy Meghan egy hisztis p…a, terrorizálja a személyzetet, úgy beszél mindenkivel, mint a kutyával, semmiben nem hajlandó igazodni az ezeréves monarchia legalapvetőbb szabályaihoz? Nem igaz, Vilmos az agresszor, ok nélkül támadja szegény Meghant, sőt, még meg is veri Harryt, elszakítja a nyakláncát, és belepofozza öccsét a kutyatálba.

  Aki hallgatja és látja a 38 éves herceget, olyan érzése támad: ezt beszippantotta valami szekta. És ami a legfeltűnőbb: a “szektavezér”, a felbujtó, az, aki az egész mögött áll, Meghan nincs sehol. A feltűnési viszketegségéről híres hercegné úgy lapít, mint az a bizonyos sz…r a fűben.

  A harcos feminista, a bátor, amerikai véleményvezér, a nő, akinél jobban állítólag soha, senki nem szerette még Harryt…meg se szólal. Egyetlen támogató gesztust nem tesz, nem jelenik meg sehol, szépen, a háttérből nézi, ahogy zavarodott férje egymás után dobja rá a kézigránátokat a királyi családra, a britekre és önmagára. Azokat a gránátokat, amiknek a nagy részét maga Meghan adta a kezébe. A könyv nyelvezetéből ugyanis több brit szakértő szerint is erősen gyanítható, hogy nem Harry írta, hanem jórészt a felesége.

  Aki ismeri a nárcisztikus kapcsolatok dinamikáját, az tudja: úgynevezett szerelembombázással kezdődnek (behálózás), aztán izolációval, teljes kontrollal folytatódnak, majd jön a lassú, gyötrelmes leértékelés, és végül az eldobás. Egy nárci csak addig tartja meg áldozatát, amíg hasznára van. Harry pedig lassan kezd kifújni. A könyv után nincs több muníció. És ami a legtrükkösebb az egészben: a válásnál (mert szerintem ez lesz a vége, nem is olyan soká) épp ez a könyv lesz Meghan szabadjegye egy mindennél zsírosabb feleségtartás kizsarolására. Élete végéig tejben-vajban fürödhet, főként, hogy van két gyerek is. A könyvben ugyanis Harry bevallja, hogy mentálisan beteg, a mai napig pszichiáter kezeli, elárulja, hogy évtizedek óta füvezik, de a hallucinogén gombákat és a kokaint sem veti meg. Óriási aduk egy kaliforniai válóperes ügyvéd kezében.

  Egyáltalán nem lennék meglepve, ha Harry herceg, a világ legönsajnálóbb multimilliomosa 2023-ban megtapasztalná, milyen érzés volt Johnny Deppnek lenni 2022-ben.

  Címkép: The Royal Family Channel/Youtube/prt sc

  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  A Rovatból
  Szőrös lábát rejtegette a kamerák elől Kulcsár Edina a tévében
  Azért szerepelt a műsorban hosszú szárú nadrágban.
  Sassy - sassy.hu
  2023. január 23.


  Megosztom
  Link másolása

  Kulcsár Edina és kisfia, Medox is szerepeltek a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adásában a TV2-n.

  Az adásból többek közt az is kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő a szemöldökszedésre egyáltalán nem sajnálja az időt, a lábgyantázással viszont hadilábon áll.

  "Azért jöttem hosszú nadrágban, nincs rá időm"

  - mondta Kulcsár Edina.

  "Jól értem, hogy azért vagy hosszúnadrágban, mert most szőrös a lábad?"

  – kérdezett rá Ördög Nóra, amire Kulcsár Edina mosolyogva azt válaszolta: "Aha".

  "Rajtam is hosszú nadrág van, nem mondom meg, hogy miért. Hát ez az anyuka lét, ez ilyen"

  - mondta Ördög Nóra.

  Egyébként olyan sikeresen játszott a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorában Kulcsár Edina és Medox, hogy összesen 600.000 forintot gyűjtöttek össze.

  Edina mind a 600 ezer forintot a Higgy bennem alapítványnak ajánlotta fel. Az alapítvány fogyatékossággal élő, pontosabban, az alapító megfogalmazása szerint "próbatétellel született" gyermek nevelésére, gondozására, fejlesztésére jött létre.

  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  Nem a nők elvárásai lettek túl nagyok, a férfiak nyújtanak keveset – A párterapeuta válasza a mai férfi elmagányosodására
  A tanácsadó útmutatást adott ahhoz is: hogyan NE legyél magányos, szingli férfi.
  Sassy - sassy.hu
  2023. január 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Hogyan NE válj „magányos, szingli férfivé”: Tracey Cox pár- és szexuálterapeuta brutálisan őszinte tanácsokat osztott meg a Daily Mail olvasóival. Írása csattanós válasz Greg Matos amerikai pszichológusnak. Greg Matos ugyanis hatalmas vihart kavart a sajtóban nemrég, miután közzétett egy eszmefuttatást arról, hogy miért van ennyi „magányos, szingli” férfi.

  Mint arról mi is írtunk "Generációk óta most van a legtöbb magányos férfi, mert a nők egyre válogatósabbak" című cikkünkben, a pszichológus kutatásai szerint az Egyesült Államokban sokkal több az egyedülálló férfi, mint a nő, és a randiappok, online társkeresők felhasználóinak túlnyomó része is férfi, akik arról számolnak be, hogy hosszú keresgélés után, sokszor évekig sem találnak szerető partnerre.

  Greg Matos kutatásai alapján arra a következtetésre jutott, hogy ennek elsődleges oka: a párkereső nők növekvő elvárásai. „A 25-45 közötti szingli vagy elvált nők három dolgot várnak el a mai férfitól: legyen érzelmileg elérhető, jó kommunikátor, és osztozzon a nő által képviselt értékekben.

  Az online társkeresők Matos szerint csak súlyosbították a problémát: akkora lett a választék, hogy a nők is sokkal válogatósabbak lettek, egyszerűen azért, mert megtehetik.

  Tracey Cox válaszcikkéban azt írja: "Legyünk őszinték, a nők MINDIG ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfiakat akartak. Csak egyszerűen nem volt elég bátorságunk, önbecsülésünk, hogy ezt kiköveteljük. De most megtesszük. A férfiaknak pedig foglalkozniuk kell a képességeik hiányával."

  Tracey Cox többek közt azt tanácsolja a férfiaknak, hogy előbb a saját házuk táján sepregessenek. Riasztó ugyanis a nők számára, hogy ha a reményteljes partner lakásába érve rendetlenség fogadja őket.

  A tanácsadó a pénzügyekre is kitért. Szerinte valóban sok nő álmodik arról, hogy találkozzon egy jómódú férfival. A legtöbben azonban egy olyan férfival is megelégednének, aki fizeti a számláit, és nem veri magát nagy adósságba. Egy dohányzóasztal tele kifizetetlen számlákkal, dühös főbérlők hívásai és látogatásai, adóssághegyek ezt látva minden önmagát tisztelő nő menekülőre fogja. Azt javasolja, hogy akinek anyagi gondjai vannak, kérjen segítséget a banktól, és kerülje a túlköltekezést.

  Tracey Cox további a tanácsa a férfiaknak, hogy nőjenek fel. Ne játékkal töltsék az egész napjukat, ne nézzenek órákig pornót, és ne a kocsmában vedeljenek a barátaikkal szóval 30 évesen már ne viselkedjenek úgy, mint egy 20 éves. Ellenkező esetben egyedül fognak maradni.

  "Tedd rendbe az életedet, AZUTÁN kezdj el randizni" írja.

  A következő javaslata az, hogy a férfiak rendezzék a kapcsolatukat az exeikkel, zárják le, aminek vége, ne essenek ki csontvázak a szekrényből, amikor új kapcsolatot kezdenek.

  Fontos az is, hogy a férfiak ne másokat hibáztassanak a kudarcaikért, olyan nincs, hogy az összes volt barátnőjük "zakkant".

  Írásában rámutat arra, hogy a kudarcok nem minden esetben a nő hibájából érik a férfiakat, hanem inkább annak jelei, hogy a férfi rossz döntéseket hoz. Ha nem működik egy kapcsolat, abban a férfinak is szerepe van. Azt javasolja, a pasik őszintén elemezzék ki a visszatérő problémákat. Például ha szerintük minden eddigi barátnőjüknek "túl nagy elvárásai voltak", az azt jelentheti, hogy ők nyújtottak túl keveset a nők számára.

  Felhívja továbbá a figyelmet arra, hogy a férfiak ne hazudják magukat 20 évvel fiatalabbnak, és azt is kéri, hogy legyenek tisztában a saját kvalitásaikkal.

  "Folyamatosan le vagyok döbbenve, amikor olyan a férfiak, akik nem nyújtanak olyan sokat, nem hajlandók olyan nővel randizni, aki 'túl öreg, túl kövér, nem elég vonzó, nem elég szexi.' Ott állnak kopaszodva, sörhassal, rosszul öltözötten, átlagos munkával, unalmas életszemlélettel, semmi humorérzékük, nem nyújtanak túl sokat – és elutasítják azt a nőt, akinek nem akkora a melle, mint azt szeretnék. Mit látnak ezek a férfiak, amikor tükörbe néznek?"

  A hűség is fontos, a nők olyan társra vágynak, aki nem csalja meg őket, sőt a mikromegcsalást is kerüli, például az exekkel való titokban flörtölést, vagy más nők összes fotójának lájkolását.

  Tracey Cox egyetért abban Matossal, hogy a férfiak kommunikációs és kapcsolatteremtő képességei nem elég hatékonyak. Gyakran magasan kvalifikált férfiak is arra panaszkodnak, hogy irigylik a nőket a kapcsolatteremtő képességeik miatt.

  Az, hogy rosszabbul azonosítják az érzelmi szükségleteiket, és nem képesek kifejezni azokat, az, hogy nem tudják, mire van szükségük a kapcsolataikban, de azt sem, hogyan kérjék ezt, nem a férfiak, hanem a neveltetés hibája. A férfiakat ugyanis inkább cselekvőnek nevelik, a lányok pedig kommunikálnak az érzelmeikről, és mindent megosztanak egymással. De a jó kommunikáció tanulható, és sokat segít abban, hogy megtaláljuk a megfelelő partnert, és képesek legyünk meg is tartani.

  Tracey arra inti a férfiakat, legyenek érzelmileg elérhetőek, hagyják, hogy valaki közel kerüljön hozzájuk, mutassák meg nyugodtan a gyengeségeiket. És persze osztozzanak a házimunkában, ne hagyjanak mindent a nőkre. Azokban a háztartásokban, ahol a férfiak kiveszik a részüket a házimunkából, a párok boldogabbak, és többet szexelnek.

  Címkép: Pixabay

  Megosztom
  Link másolása