TRENDI

Megmutatta „a valaha volt legszebb esküvői vendégruhát”, óriási vitát robbantott ki vele a TikTokon

Sokak szerint ugyanis ez a ruha túl világos egy esküvőre. Te mit gondolsz?

Megosztom
Link másolása

Az Egyesült Királyságból származó Lauren Candy, egy rövid videót osztott meg a TikTokon egy ruháról több mint 260 000 követőjével. A halvány zsálya színű kreációt „álomként” jellemezte a bejegyzésben, míg a videóban „valószínűleg a valaha volt legszebb esküvői vendégruhának” nevezte.

A ruhadarab úgy tűnik, hogy az ASOS nyoszolyólány-kollekciójából származik, írja a Daily Mail. A midi-hosszúságú ruha gyönyörű fodrokkal díszített, szép virágos hímzéssel díszített darab, halvány zsálya színben. Míg azonban a tiktokos lány nagyon el volt ragadtatva a ruhától, addig a kommentszekcióban néhányan máshogy vélekedtek a ruháról.

Egyesek szerint a ruha „szörnyű választás” egy esküvőre. Ennek pedig az az oka, hogy Lauren videójában a hímzett ruha fehérnek tűnik. Az általános esküvői etikett szerint pedig jobb, ha a vendégek kerülik a halvány árnyalatokat. Ezt szem előtt tartva több megtekintő is felvetette, hogy a ruha alkalmatlan egy esküvőre.

Egyikük azt írta: „Ha valaki azt mondja, hogy valami fehérnek tűnik - ne viseld esküvőre, ez egy nagyszerű ruha, de nem esküvőre való”.

Egy másik egyetértett, hozzátéve:

„Az én szabályom az esküvőkre az, hogy ha el kell gondolkodni azon, hogy túl közel van-e a fehérhez... akkor túl közel van a fehérhez.”

Mások azonban értetlenül álltak az ügy előtt, mivel szerintük a ruha egyértelműen zsályazöld és nem fehér.

Ilyeneket írtak kommentbe:

„Miért mondja mindenki, hogy közel fehér? SZÓ SZERINT ZÖLD!!!”

Egy másik egyetértett, hozzátéve: „Nekem nagyon zsályazöldnek tűnik!”

@laurencandy3 Asos this is a dream #weddingguest #weddingguestdress #asoshaul #asos ♬ الصوت الأصلي - b5he

Egy későbbi videóban Lauren tisztázta a ruha árnyalatával kapcsolatos félreértéseket, és egy fehér anyagdarab mellé helyezte, hogy világosan megmutassa a két szín közötti különbséget. A videóhoz ezt feliratot írta: „Most már mindannyian kétségbe vonjátok a látásomat, szóval bizonyítsuk be, hogy ez zöld”.

„Csak hogy bebizonyítsam az internetnek, hogy tudom, mik a színek, ez egy fehér felső, ez pedig a ruha, ami egyértelműen zöld.

Személy szerint, ha valaki ezt viselné az esküvőmön, azt mondanám, hogy milyen gyönyörű... de persze mindenkinek megvan a saját véleménye”

- zárta le a vitát.

@laurencandy3 Replying to @user63799001085 ♬ original sound - Lauren Candy✨


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


TRENDI
A Rovatból
Ez undorító: tényleg koszosan és izzadtan rakják a polcra a Primark ruháit?
Egy volt dolgozó tálalt ki, aki szerint sok a higiéniai és a minőségbeli probléma is.

Megosztom
Link másolása

Nemrég nyította meg Magyarországon első üzletét, ami előtt hetekig állt a hosszú sor, most viszont egy volt dolgozójuk okozott nekik kellemetlen pillanatkat Skóciában, bár az általa elmesélt sztori a cég összes egységét érintheti.

Ahogy arról a The Scotish Sun beszámolt, Caitlin,

az üzletlánc egy korábbi dolgozója szerint rettentő állapotok uralkodtak az áruházban,

ami igen komoly higiéniai kérdéseket is felvet. A skóciai Braehead, Renfrewshire-i boltjában dolgozott, így az elmondottak erre a boltra értendők, bár szerinte másutt is lehet gond a ruhák tárolásával. A célja az, hogy az információmegosztással segítse a vevőket.

Úgy tapasztalta, az esetek többségében ötnél többen próbáltak fel egy-egy ruhadarabot.

Ráadásul, ahogy fogalmazott, túl sok termék nem került a szemétre - utalt ezzel arra, hogy akár olyan ruhákat is árultak, amiknek nem lett volna keresnivalójuk a kínálatban minőségbeli okokból. Rendszeres volt, hogy

sminkfoltokkal, izzadt hónaljfoltokkal tettek vissza a dolgozók ruhadarabokat a polcokra és fogasokra.

Azt is kifogásolta, hogy alapvetően egy mérethiányos termékből más áruházból kérhettek volna át a dolgozók ruhákat a vásárló által kívánt mértékben, de erről nem tájékoztathatták őket.

Egyébként azt is elmondta, hogy ha a vevő szakadást vagy hibát talál a ruhán, a kasszánál kérhet rá kedvezményt. A dolgozó ilyenkor a felettesét hívja, aki, ha tényleg fennáll a probléma, megad egy bizonyos százalékot.

Caitlin legfontosabb tanácsa azoknak, akik a Primarkban vásárolnak még ezek után is:

mindenképpen mossák ki a holmikat a viselés előtt.
Ezt egyébként is érdemes megtenni, teljesen függetlenül attól, hol vásároltuk az adott ruhadarabot.


Megosztom
Link másolása

TRENDI
Kidobja a rövidnacit a Z generáció a szekrényből, helyette boxeralsót hordanak a lányok is idén nyáron
Aztán nehogy véletlenül bokazoknit vegyél fel hozzá, mert öregnek és cikinek fognak gondolni a Z generáció tagjai.

Megosztom
Link másolása

Újabb Z generációs divattrend hódít.

Lehet, hogy ez lesz 2024 meghatározó trendje?

A Z generációs lányok ugyanis férfi alsónadrágra cserélik a rövidnadrágot (shortot, ahogyan éppen a Z generáció tagjai nevezik.

Nincs új a nap alatt, már az 1990-es években is hordtak a lányok például kockás boxeralsót forrónaci (igen, ez a rövidnaci) helyett. De a Femina szerint az 1980-as években kezdett terjedni, egy népszerű Levi’s reklámnak köszönhetően.

Most TikTokon, Pinteresten és Instagramon is felbukkant az alsónemű utcai viseletként.

Boxeralsóhoz természetesen nagy méretű (oversize) felsőket, pólókat húzz, mert a Z generáció szerint ez a divat, és ha jót akarsz magadnak, a sportcipődhöz ne bokazoknit vegyél fel, hanem sima rövidzoknit, különben öreg és ciki leszel a Z generáció szemében.

Forrás: Pinterest, Femina


Megosztom
Link másolása


TRENDI
Magyar divattervező ruháját választotta a Bridgerton színésznője - fotón a ruhaköltemény
Ki nem találod, kinek a csodás ruháját akarta viselni Nicola Coughlan! Az egyedileg neki készített darabban lélegzetelállítóan festett a színésznő.

Megosztom
Link másolása

Nicola Coughlan az ékes bizonyítéka annak, hogy nem kell modellalkatúnak lenni ahhoz, hogy jól álljanak rajta nagy divatcégek ruhái. Sorra keresik meg a gigamárkák, divattervezők és sztárok is, mert

ha valakinek a szettjét viseli, az már jelent valamit.

A Bridgerton sorozat sztárja viselte már többek közt Kim Kardashian fehérneműkollekcióját is modellként. Elképesztően fotogén, ezért nem csak a plus size típus miatt keresik fel sokan.

Most a Washington Post fotózására vette fel a Nanushka magyar divatmárka szívdöglesztő ruhakölteményét.

A Glamour szerint Sándor Szandra és csapata régóta akarta már öltöztetni a sztárt, ezért felajánlottak neki egy személyre illesztett ruhát. A végeredmény pazar lett.

Egy barna kabátruha és egy ugyanolyan színű magassarkú egészíti ki Nicola Coughlan szépségét.

"Te tényleg az igazi, belső és külső szépség megtestesítője vagy" - ilyen és ehhez hasonló kommentek záporoznak a ruhában pózolós Insta posztja alatt.


Megosztom
Link másolása


TRENDI
Iszonyú jóképűek az új magyar űrhajósok
A második magyar űrküldetésre jelentkezők közül egy gépészmérnök került ki kvázi győztesen, aki a következő magyar űrhajósunk lesz Farkas Bertalan után. A tartalékűrhajós pedig egy villamosmérnök lesz, mindketten a harmincas éveikben járó ifjú titánok.

Megosztom
Link másolása

Hogy pontosan mikor jut ki az űrbe az újonnan megválasztott magyar űrhajósunk, nem tudni, ám óriási szenzáció már az is, hogy 44 évvel Farkas Bertalan űrutazását követően ismét lett egy magyar űrhajós, aki elhagyva a bolygót kutatásokat végezhet az űrben.

Többszáz jelentkezőből választották ki Kapu Tibor 32 éves gépészmérnököt, aki most már a kutatóűrhajós pozíciót is megjelölheti LinkedIn oldalán.

A Külügyminisztérium közleményben kiadott tájékoztatása szerint Kapu Tibor főleg az autóiparban dolgozott akkumulátor-fejlesztési területen.

Fotó:Hunor Program Facebook
A HUNOR Program néven futó űrhajós küldetést nem bízzák a véletlenre, így ha bármi történne a leendő kutatóűrhajóssal, egy tartalékost is kijelöltek. Ő lenne a 35 éves villamosmérnök, Cserényi Gyula.

Együtt végezhetik majd az űrhajós kiképzést.

Farkas Bertalan felbocsátásának 44. évfordulóján, május 26-án határozta meg a HUNOR Program irányító testülete, ki lesz Magyarország második kutatóűrhajósa és tartalékosa.


Megosztom
Link másolása