SZTÁR

Rúzsa Magdi új fotója kiverte a biztosítékot: a kommentelők nem kímélik!

Az új Megasztár zsűríjéért nem rajonganak a leendő nézők, Rúzsa Magdiba pedig más miatt is beleszálltak.

Megosztom
Link másolása

Rúzsa Magdi férfihormon-felhőben üldögél majd egymaga a következő Megasztár zsűri székében, több nő nem lesz zeneipari képviselő a műsorban. Pap Szabi, Marics Peti, Caramel, Marsalkó Dávid lesznek a döntéshozó titánok.

Ez persze 2024-ben önmagában is hír, de amit Rúzsa Magdi kap a Reddit kommentelőitől, kicsit elvonja a fókuszt.

A közösségi oldalon kinagyított fotók tömkelege alatt elégedetlenkednek az emberek azon, hogy néz ki az énekesnő.

„Köszi, én is közelebbről megnéztem, de úgy se jött össze a felismerés,

meg kellett néznem a szöveget is...”
Megasztár zsűri

by u/ilivanily in talk_hunfluencers

- ilyen kommentektől hemzsegnek a Rúzsa Magdis fotók. Sokak szerint a felismerhetetlenségig photoshopolták, vagy épp „15 évesre faceappolták”, ahogy írja az egyik véleményező.

Palvin Barbarának és a Cápás hölgynek, vélhetően Tomán Szabinának nézték őt többen.

Egyébként rengeteg negatív komment érkezett a zsűri összetételére, Marsalkó Dávid napszemüveges fotójából például azt hozták ki, hogy biztosan Presser Gábort utánozza, Marics Peti pedig inkább a nézettséget hozza majd, mint a szakmai színvonalat. Ez a kommentvihar valószínűleg alábbhagy majd a műsorkezdés idejének közeledtével.

Rúzsa Magdi rajongói Instagram oldalán más véleményen vannak a rajongók,

szerintük Magdi csodálatosan néz ki, és a zsűri is nívót képvisel majd a műsorban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Volt olyan komment, ami szerint nem gondolták volna, hogy az énekesnő valaha is ilyen műsorban fog szerepelni. Igaz, régen volt már 2006, amikor Rúzsa Magdi nyerte meg a 3. Megasztárt, nehéz rá emlékezni. Most is ugyanazon színfalak mögött, csak más szerepben lesz jelen a TV2 műsorában.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Balogh Edina új otthonából mutatott meg részleteket - válása után új életet kezd gyerekeivel
10 év házasság után tavaly ősszel döntöttek a válás mellett. Azóta Edina már újra szerelemes: Szabó Simon oldalán találta meg a boldogságot.

Megosztom
Link másolása

Balogh Edina tavaly ősszel jelentette be, hogy 10 év házasság után külön válnak útjaik férjével, Som Krisztiánnal. A gyerekek miatt azonban még egy darabig egy fedél alatt maradtak, most azonban Edina elárulta, hogy már egy új otthonban élnek a gyerekekkel.

„Új korszak elé nézünk a gyerekekkel, elfoglaltuk új otthonunkat, izgatottan vártuk már.”

- írta bejegyzésében, amit ITT lehet megnézni.

Balogh Edina időközben bevallotta, hogy valóban egy párt alkotnak Szabó Simonnal, és bár nagyon jól megvannak együtt, közös gyermeket már nem terveznek.

„Persze, ha előbb találkozunk, örültünk volna egy közös babának, de nekünk a mostból kell kihozni a legjobbat. Olyan jó, hogy már nagyobbacskák a gyerekek, hogy picit több szabadidőnk van, és tudunk mellettük egymásra is koncentrálni”

- mondta akkor a színésznő.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Pál Dénes oltár elé állt: elvette két gyermekének édesanyját
Az esküvő mellett pedig kisebbik lányuk keresztelőjét is megtartották.

Megosztom
Link másolása

Már kilenc éve együtt van Pál Dénes és felesége, Heni, akivel a hétvégén Isten színe előtt is megesküdtek. A párnak két gyermeke van, Panna Róza és Emma Sára, az utóbbit egyúttal meg is keresztelték.

„Örökkön örökké – eddig is tudtuk és »hivatalosan«, az anyakönyvvezető előtt már rég kimondtuk egymásnak az igent. A hétvégén Isten előtt is megerősítettük az eskünket, a kislányunk pedig részesült a keresztség szentségében”

- írta az énekes bejegyzésében.

Elmondása szerint nem feltétlen akarta megosztani örömét népes követőtáborával.

„Az ember erről nem nagyon beszél, a hit magánügy, nem tesszük a kirakatba. De a feleségemnek és nekem is fontos volt az egyházi esküvő, ahogy az is, hogy a gyerekeinket megkereszteljék.

Emma Sára keresztelője pedig – ugyanúgy, ahogy annak idején Panna Rózáé – csodálatos élmény volt, amit csak a családunkkal osztottunk meg.” - írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pál Dénes (@paldenes) által megosztott bejegyzés

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
18 éves lett Istenes Bence legkisebb testvére, Benedek
Édesapja második házasságából két féltestvére született, a legfiatalabb pedig hétfőn lett nagykorú. A fotót elnézve le sem tagadhatná édesapját.

Megosztom
Link másolása

12 év házasság után váltak el Istenes Bence szülei, ezt követően költözött Bence édesanyjával Németországba. Édesapja, a szintén műsorvezető Istenes László azonban újranősült, mely házasságból szintén két gyermeke született.

Benedek június 17-én ünnepelte 18. születésnapját, amiről édesapja is megemlékezett egy bejegyzésben.

„Mától az összes gyerekem nagykorú!”

- írta a közös fotóhoz. Benedek hajkoronáját látva pedig azt kell, hogy mondjuk, hogy le sem tagadhatná édesapját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

Pár évvel ezelőtt Bencével is posztoltak közös fotót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

Via: Femina


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Népzenével újít a Bagossy Brothers, miközben koncertezve körbetekerik a Balatont
Balaturné, hegyilevegő Piknik, népzenészek és néptánc - nem semmi újításokat villant a nyáron a Bagossy Brothers Company.

Megosztom
Link másolása

A Bagossy koncertélmények új dimenziói nyílnak meg a nyáron a rajongók előtt. Első körben a zenész testvérpár egy Balaton-turnén szolgál exkluzív zenei élménnyel.

A Bagossy fivéreknek ugyanis fontos a családiasság, és hogy a rajongóikkal szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki. Éppen ezért idén

öt szakaszban körbetekerik a Balatont a rajongókkal együtt, eközben több kulturált megállót útba ejtve. Két helyszínen pedig exkluzív, vendégfellépős koncertet is adnak majd.

Ez lesz a Balaturné és a Hegyilevegő Piknik, amelyekről az RTL-nek meséltek. Szóba került még a „Csillag az égen” projekt, ami a srácok eddigi karrierjének egy fénypontja lesz.

Régóta szeretnének ugyanis egy olyan közösségi élménnyé váló koncertet, amiben megjelenik a néptánc, a színház és a népzene is. Ezáltal nemcsak zenét, hanem sokkal több pluszt kapna a közösségük.

Egy 20 dalt számláló csokor kap teljesen új népzenei köntöst, és együtt mesélnek majd el egy történetet, amit tánc is színesít.

A tervek szerint a nyáron folynak majd a háttérmunkák, és októberben debütál a projekt. Később pedig sok-sok megállót terveznek ennek a különleges rendezvénynek.


Megosztom
Link másolása