SZTÁR

Rúzsa Magdi: „Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni”

Azt is elárulta, hogy vérzik a szíve, hogy amikor egyik gyermekét felveszi, a másik kettőt nem tudja a karjában tartani.
Sassy - sassy.hu
2022. november 18.


Megosztom
Link másolása

Hármas ikreinek születése után idén nyáron állt újra színpadra Rúzsa Magdi.

Az énekesnő és párja hármasikreket vár; a babák februárban jöttek világra, szeptemberben pedig keresztelőjüket is megtartották. Rúzsa Magdi korábban már mesélt az anyaság édes terhéről, nehézségeiről és szép pillanatairól, valamint arról, hogy nagyon élvezi, hogy anya lehet, azonban három kicsivel még egy séta is komoly logisztikát igényel.

Egy nemrég megjelent interjúban részletezte, hogyan birkózik meg az új helyzettel, és hogyan próbál egyszerre helyt állni anyaként és előadóművészként.

Rúzsa Magdi sokáig úgy érezte, nem biztos, hogy képes lenne a karrierjét és az anyaságot összeegyeztetni. Aztán jött egy pont az életében, és teljesen megváltozott a véleménye ezzel kapcsolatban. Többek között erről is mesél a GLAMOUR magazin interjújában. A beszélgetésben jogosan merül fel a kérdés, három pici mellett jut-e idő saját magára?

„Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre”

– árulta el Rúzsa Magdi.

„Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább”

– tette hozzá.

„Mindig arra gondolok, mennyire hálás és szerencsés vagyok, hogy három egészséges gyerekem van. Nem volt egyszerű a várandósságom sem, nagy volt bennem a kétség, hogy rendben legyenek a babák, mellette pedig próbáltam a karrieremre is koncentrálni, minden energiát belepakolni. Ez a befektetés idén nyáron ért be igazán, a szülés után úgy tudtam minden alkalommal a színpadra állni, hogy előtte nem kellett próbálnom a zenekarral, és ezért nagyon hálás vagyok. Ezek a dolgok visznek előre és lendületet adnak, bármennyire fáradt vagyok. Aztán ránézek a gyerekeimre, és olyan boldogság van a lelkemben, amit korábban még soha nem éreztem.”

Több gyerek esetében a szülők egyik állandó dilemmája, hogyan tudják a szeretetüket egyszerre többfelé irányítani? Magdi számára is ez jelenti az egyik legnagyobb kihívást.

„Bármennyire is szeretnéd, nem tudsz mind a háromnál minden pillanatban ott lenni. Amikor felveszed az egyiküket, vérzik a szíved, hogy a másik kettőt nem tudod a karodban tartani. Ezeket a helyzeteket kell okosan megoldani úgy, hogy ne tépjük szét egymás lelkét. Nagy tanulás nekem, hogy helyén tudjam kezelni: nem lehet egyszerre mindegyikükkel ugyanúgy jelen lenni”

– mondta az énekesnő.

A GLAMOUR magazin interjújában Magdi bővebben mesélt arról, hogy milyen az élet három kisbabával, melyek voltak a legnagyobb félelmei, továbbá hogyan tud a színpadon teljesen kikapcsolni és száz százalékban a közönségére koncentrálni.

Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Eljegyezte Palvin Barbarát amerikai barátja
Hatalmas örömhír érkezett.

Megosztom
Link másolása

A világszerte ismert hazai modell, Palvin Barbara 2018-ban jött össze Dylan Sprouse amerikai színésszel.

A Blikk cikke szerint 5 év után új szintre emelték a kapcsolatukat, és eljegyezték egymást.

Barbara rendkívül boldog, amióta a szerelme, Dylan feltette neki a nagy kérdést.

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg az eljegyzésről szóló híreket, de a Daily Mail már egy fotót is mutatott az eljegyzési gyűrűről.

Sprouse és Palvin Barbara 2018-ban jöttek össze, azóta boldog párkapcsolatban élnek. A modell idén hosszú kihagyás után visszatér a Victoria's Secret angyalai közé, erről korábban itt írtunk.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
Hoppá: Tóth Andi után újabb hazai énekesnő vonul vissza
„Nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban” – írta Marge az Instagramon.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Tóth Andi március elején jelentette be, hogy abbahagyja a zenélést, mert már nem okoz neki boldogságot az, amit csinál.

Most egy újabb énekesnő beszélt arról a közösségi oldalán, hogy visszavonul.

A Marge néven ismert előadó az Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is visszavonul a színpadról.

Az énekesnő egy régebbi fotójához írt őszinte sorokat. Leírta, hogy az utolsó nagykoncertjén, a Budapest Parkban már megtörten állt a színpadon, ahol rosszabbnál, rosszabb döntések sorozatának áldozataként zuhant lefelé „mind szakmailag, mind emberileg”.

„Nehéz volt felállni belőle és még nehezebb azt mondani mindennap, hogy jó nekem, ha nem énekelek, mert amikor énekeltem, boldogtalan, elveszett, magányos és kihasznált voltam. Nőként. Nem – nem rinya ez, hanem a magyar szólista nők valósága a zeneiparban”

- írta Marge a képhez.

Azt is leírta, hogy a nagy rendezvények csak férfiakkal és zenekarokkal kommunikálnak, a nők pedig nem emelik fel egymást, ezért is döntött a visszavonulás mellett.

„Talán még találkozunk. Köszönöm mindenkinek, aki nem ítélt el és még egy esélyt adott!”

- búcsúzott a posztban.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Cameron Diaz végleg visszavonulhat a filmezéstől, miután Jamie Foxx végigdrámázta visszatérő filmjének forgatását
Pedig Foxx győzte meg a színésznőt arról, hogy térjen vissza a filmvászonra. Kár, hogy a közös projekttel nem hozta meg Diaz kedvét a további munkához.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Az 50 éves Cameron Diaz hivatalosan 2018-ban vonult vissza hollywoodi karrierjétől, mielőtt közeli barátja, az 55 éves Jamie Foxx visszacsábította volna, hogy mellette szerepeljen egy netflixes akcióvígjátékban.

A színésznő a projekt után azonban valószínűleg már nem tér vissza többé Hollywoodba egy újabb film kedvéért - miután egy barátja elárulta, hogy a sztár küzd a borzasztó hosszú munkanapokkal, amelyek elszakítják őt férjétől, a Good Charlotte zenekarból ismert Benji Maddentől, és hároméves kislányuktól, Raddix-től. Emellett tovább nehezíti a dolgot, hogy ugyan Jamie Foxx csábította vissza a forgatáshoz,

a film munkálatai során a színész többször is dührohamot kapott, több embert el is kellett küldeni a produkciótól.

A forgatáson kisebb zűr támadt, amikor is a hírek szerint Jamie teljesen összeomlott, ami végül három ember kirúgásához vezetett. Ezzel kapcsolatban egy, Cameron Diazhoz közel álló forrás elárulta, hogy - bár Foxx-szal nincsenek problémái - a színésznő valószínűleg nem fog visszatérni a filmezéshez, miután befejezte közös projektjüket, mert nagyon nehézen viselte, hogy ennyi időt távol kell töltenie a családjától. Nem mellesleg utálja a drámát és a konfrontációt, ami mostanában elég gyakori a forgatáson.

„Ezek az egymás utáni 10-12 órás munkanapok nagyon megviselik, és utál távol lenni kislányától, Raddix-től”

- mondta egy barátja a Daily Mail-nek, hozzátéve: „Cameron mindennél jobban szeret anyuka lenni”.

„Utálja a drámát és a konfrontációt. Ezért is vonult vissza a szakmától. Már bizonyított az iparágban, nem kell többet letennie az asztalra.”

Diaz és Madden kislánya 2019 decemberében született, közös életüket nagyon bizalmasan kezelik.

A bennfentes szerint bár Benji végig támogatta felesége visszavonulását, a döntés azért megviselte.

„Benji mindent támogat, amit Cameron tesz, de azért ez óriási terhet ró rá.”

Ami Jamie Foxx dühkitöréseit illeti, végül emiatt kirúgtak egy executive producert, két rendezőt és a sofőrjét, a bennfentes nem árult el konkrétumokat. Azt azonban elmondta, hogy „nagyon meglepődne, ha ez bármilyen feszültséget okozna Jamie és Cameron között.

„Amikor hatalmi pozícióban vagy, néha olyan döntéseket kell hoznod, hogy elengeded azokat az embereket, akik nem osztják ugyanazt a víziót, mint te”

- mondta. - „Cameron üzletasszony, és megérti, hogy erre időnként szükség van. Őszintén szólva Jamie az egyetlen oka annak, hogy ezt a filmet csinálja, hiszen még mindig nagyon közel állnak egymáshoz.”

Két évtized alatt Cameron Diaz több mint 40 nagysikerű filmet készített, és egy időben Hollywood legjobban fizetett színésznője volt. Mióta azonban bejelentette visszavonulását, kislánya mellett egy másik vállalkozás felé is fordult - többek között elindította saját bormárkáját, az Avaline-t üzleti partnerével, Katherine Powersszel.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
Harrynek és Meghannek komoly követelései lehetnek a koronázáson való részvételhez
A hercegi pár a hírek szerint addig nem hajlandó Angliába utazni, amíg a királyi család nem teljesíti a követeléseiket.

Megosztom
Link másolása

Harry herceg és Meghan Markle állítólag tárgyalásokat folytatnak a Buckingham-palotával Károly koronázási hétvégéjén betöltött szerepükről és kötelezettségeikről. Egy forrás szerint Sussex hercege és hercegnéje szigorú követeléseket fogalmaz meg az esetleges brit látogatásukkal kapcsolatban - és

addig nem fogadják el hivatalosan a meghívást, amíg nem teljesül minden kérésük.

„A palota igyekszik a lehető leggyorsabban lezárni ezeket a tárgyalásokat, mert az idő húzása káoszhoz vezethet - mondta a forrás az Ok! Magazine-nak, ahogy arról a New York Post beszámolt.

„Elsősorban azt szeretnék elérni, hogy a család többi tagjával együtt jelenhessenek meg aznap a palota erkélyén.”

A Westminster-apátságban tartott koronázási ceremónia után Károly és az újonnan megkoronázott Kamilla királyné a Buckingham-palota erkélyéről köszönti először a nyilvánosságot, a közvetlen királyi családtagokkal körülvéve. Itt mutatkoznak be az Egyesült Királyásg hivatalos királyaként és királynéjeként.

Januárban, amikor az erkély vendéglistáját bejelentették, Harry és Meghan még nem szerepelt rajta.

A Buckingham-palota erkélye hosszú ideje a királyi ünnepségek legfontosabb helyszíneként szolgál, a koronázásoktól kezdve az esküvőkön át a jubileumokig. Eddig ott csak azok a királyi családtagok jelenhettek meg, akik kivették részüket a családi kötelezettségekből is. És mivel Harryék úgy döntöttek, hogy ezt nem csinálják, jelenleg nincs okuk az erkélyen megjelenni.

Archie herceg negyedik születésnapja is vitás pont a pár számára. Sem őt, sem kisebbik húgát, Lilibet hercegnőt nem hívták meg nagyapjuk koronázására, amiben nincs semmi szokatlan, a kisgyerekeket hagyományosan nem hívják meg az ilyen ceremóniákra.

„Archie herceg születésnapja a koronázás napjára esik, így Harryék azt szeretnék, ha egy ebéd vagy fogadás alkalmával hivatalosan is felköszöntenék a kicsit”

- mondta a forrás.

A palotának kevesebb, mint két hónapja maradt arra, hogy konkrétan egy szerződést mutasson be Sussexéknek, ennél alább nem adják. A bennfentes szerint a palota több mint hajlandó meghajolni a követelések előtt.

„Ennek ellenre könnyen lehet, hogy patthelyzet lesz, és mégsem nem vesznek részt az ünnepségen. De a palota mindent megtesz azért, hogy ez ne történjen meg” - állítja a forrás.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk